من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
من نمی دونم چرا تو آرنا این رونی چاقال رو گذاشتن
نمیشه 4 تا تکنیک باهاش بزنی
فقط بلده برنه تو سر توپ
عزیزم اینجا یه مکان عمومیه ها
اندکی ادب خوب چیزیه
تو این سایت مشکل لگ رو توضیح داده ، من انجام دادم بهتر شد
گزینه vsync رو از ستینگ بازی غیر فعال کنید و از کنترل پنل کارت گرافیک فعالش کنید
به مسیر زیر بروید
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنید و ادرس فایل اجرایی فیفا رو بدید
بعد از گزینه های پایین triple buffering و vertical sync رو آن کنید و apply رو بزنید
راه حل بعد هم اینه
فیفا رو اجرا کنید و در حال اجرا دکمه ویندوز رو بزنید و CTRL + ALT + DELETE رو بزنید و به سر برگ processes بروید
در این قسمت فیفا رو پیدا کنید ، روی فیفا کلیک راست کنید و از گزینه set priority این قسمت رو از از normal به high تغییر بدید
البته بازی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی خیلی توپه.چمن عالی هستش.فقط پیراهن بازیکنان و مخصوصا شماره پشت بازیکنان کمی تو بعضی تصاویر بزرگه و تو ذوق میزنه..
تابلوئه مشکل از cpu ته . من کارتم ATI 5670 روی تهش بازی میکنم .
البته خدا کنه با نسخه اصلی مشکل پیش نیاد . چون چمن سه بعدی که اضافه بشه واقعا بازی سنگین میشه . حالا یه سوال این چمن سه بعدی واقعا هست یا ما رو گذاشتن سر کار ؟ تو Gamescom که داشت .
مهدی جان دمت گرم دادا
مشکل منم حل شد
فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
توی این سایت آموزشش رو گذاشته و مثل این که کار هم میکنه(البته تبلیغ نباشه ها.من خودم عضوش هم نیستم)فقط اگه راه حل درست درمونی برا دســتــــه پیدا کردی ما رو هم خبر کــــــــن
سپــــــــــاسگذارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من مشکل دستم رو حل کردم ولی نمیتونم دکمه هاش رو تغییر بدم ؟ مثلاً پاس رو بزارم همون ضربدر خودمون . آیا راهی داره ؟
منظور از لگ چیه؟ این مراحل اگه رو گرافیک 450gts انجام بشه بازی بهتر اجرا میشه؟ من تفاوتی ندیدم؟
درود
دوستانی که دمو رو بازی کردن بگن ایا tactical defending روی اوانتاژ های داور تاثیری گزاشته ؟
داور همچنان مثل فیفا ۱۱ راه به راه به نفع cpu اوانتاژ می ده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)