ولی به نظرت این تو ایران جواب میده؟!
خودت میدونی دیگه . الآن همه میرن راحت فری دانلود میکنن . فک نمیکنم بازدید زیادی داشته باشه
تازه بعد از یه مدت همون بازی هایی که ما واسه فروش گذاشتیم تو سایتای دیگه واسه دانلود رایگان قرار داده میشه![]()
ولی به نظرت این تو ایران جواب میده؟!
خودت میدونی دیگه . الآن همه میرن راحت فری دانلود میکنن . فک نمیکنم بازدید زیادی داشته باشه
تازه بعد از یه مدت همون بازی هایی که ما واسه فروش گذاشتیم تو سایتای دیگه واسه دانلود رایگان قرار داده میشه![]()
این سایت دقیقا همین کار رو واسه آهنگ ها انجام میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا فروش بازی رو باید بیخیال شد تو ایران تو این چند روز که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم.
بازی تون فری تحت وب بزارید ولی تبلیغات کنید.
من بازیساز نیستم ولی بازی سازان را دوست می دارم
تو ایران یه گروه 2 تا 4 نفره راحت می تونند بازی بسازند ولی حیف که همش فقط بلدیم بگیم نمیشه! و فلان و ...
همین { بازی ایرانی اتومبیل رانی شتاب در شهر - Speed in City Open World Racing } می دونید چقدر فروش داشته؟ خیلی زیاد!
من یه بار رفتم داخل یه نمایشگاه کتاب بعد اونجا یه شرکت بازیسازی ایرانی یه بازی ساخته بود و اومده بود بازی شو داخل نمایشگاه در یک غرفه به فروش گذاشته بود می گفت تا حالا 15 هزار نسخشو فروختیم!!! یه بازی ایرانی بود اسمش یادم نیست! خیلی هم مسخره بود
برای فروش بازی راه های زیادی وجود داره!![]()
داداش شما از دور دیدی خوب بوده
خودت داری میگی شرکت
باید یادتون باشه برای تولید بازی اول باید طریقه توضیح مشخص بشه و شرکت توضیح کنند باید کار اصلی رو انجام بده
ولی ما همه اول بازی رو میسازیم بعد به فکر توضیح می افتیم اونم تو ایران که توضیح کنندهای بازی زیاد تمایل ندارن سرمایه گذاری کنن
سایت زدن فایده ای نداره . کما اینکه حتی کسانی سایت هم برای فروش بازیهای کوچک قبلا راه اندازی کردند ولی به مشکل خوردند. اگه خواستید بازی تحت وب رایگانتون رو منتشر کنید و با تبلیغات می تونید از سایت 3wg.ir استفاده کنید که متعلق به خود انجمن بازیسازان مستقل هست و تا حالا چند تا از بازیهای کوچک هم روش قرار داده شده.
و اما در مورد مجموعه باید بگم تونستم از طریق یک آشنا با شرکت لوح زرین نیکان صحبت کنم که قرار شد تا من یه جلسه ای باهاشون بزارم و بازی رو براشون ببرم ببینم خدا چی می خواد . این شرکت یکی از قویترین شرکت های پخش هست اگه قبول کنه دیگه مشکلی نخواهیم داشت.
براي پخش بازي ها و كسب درامد راهي جز همكاري با يك شركت نيست البته بستگي به خود بازي هم داره
می توانید خود بازی روهم پولی کنید مثلا تا بعد از سه بار شروع بازی باد به سایت خاصی برند وبرای ادامه بازی پول پرداخت کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)