اندازش خیلی خوفه=)))))
فکر کن مترو خط صادقیه این زنگ بخوره
اندازش خیلی خوفه=)))))
فکر کن مترو خط صادقیه این زنگ بخوره
اونایی که می خوان بخرن حتما قبلش دست بگیرن و باهاش کار کنن
من دیروز از آل دیجیتال گرفتم 1100 امروز رسید دستم .. باید اعتراف کنم اصلا نمی تونم با سایزش کنار بیام![]()
دوست عزیز دست شما کوچیکه , متوسطه یا بزرگه ؟
میخوام ببینم خودم میتونم باهاش کار کنم یا نه ؟
حالا که به دستت نمیاد گوشیتو میفروشی؟![]()
به داش مهدی مبارکه
یک ریویو بزار شمام
جیک و پوکشو بزار بعد ردش کن =))
والا دست من متوسطه زیادم کوچیک نیست .. جی اس2 رو خیلیا می گفتن بزرگه نمیشه با یه دست باهاش کار کرد ولی من باهاش مشکلی نداشتم. با اینم می تونم یه دستی کار کنم ولی شصتم به دکمه منو و موقع اس ام اس به حروف سمت چپ کیبرد به زور می رسه.
اتفاقا طلبه داره شاید بدم بره
قربانت
والا نینجا کم و کسری نذاشته به نظرم اگه امروز ندادم بره سوالی داشتید در خدمتم![]()
آقا امیر میدونم که برای اسپیکر ... یه خورده سخته که از صدای خیلی خوبه امنیا اچ دی بخوام به این گوشی فکر کنم ... صدای امنیا رودست نداشت ... خیلی خیلی بلند بود مثلا من توی فضای باز آهنگ میزاشتم 30 متر اونطرف تر هم صدا رو میشنیدن ...این یکی خیلی زاقارته .. من این گوشی رو جز تبلت نمیدونم من اینو موبایلی مثل اس 2 و امنیا میدونم ... کاشکی لااقل درجه صداش good بودش ... کسی اگه این گوشی رو داره میشه بگه که آیا وقتی زنگ بخوره و توی جیب باشه و مثلا فضایی مثل مترو باشه آیا صدای آهنگ رو میشنویم یا فقط از روی ویبره باید زنگ خوردن گوشی رو حس کنیم ؟![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 24-11-2011 at 21:56.
من تو جیب بغل کاپشن گذاشته بودم زنگ می خورد می شنیدم (فقط تو مترو) ولی تو خیابون شلوغ باشی فکر کنم نشه صداش رو شنید
اس ام اس رو که اصلا متوجه نمی شدم واسه همین هر ده دقیقه یه بار چک می کردم.
ویبره هم به نظر من واسه یه تبلت/گوشی 178 گرمی ضعیفه و عملکرد خوبی نداره.
کلا تو جیب گذاشتن رو بی خیال .. واسه همچین گوشی باید یه کیس یا کیف تهیه کرد و همیشه دست گرفت.
پ.ن: یه نکته جالب راجع به اون دکمه ای که روی قلم تعبیه شده بگم البته می دونم خیلی هاتون می دونید.
هنگام کار با گوشی برای لمس کلید منو باید دکمه روی قلم رو نگه داشته و روی صفحه از پایین به بالا حرکت بدید
برای کلید بک هم از سمت راست به چپ. برای اسکرین شات هم دکمه رو نگه داشته و نوک قلم رو روی صفحه نگه می دارید تا اسکرین شات بگیره
این کاربردش نظر منو خیلی جلب کرد.
Last edited by M@hdi-B; 24-11-2011 at 22:21.
در مجموع طول عمر باطری در سه بخش اندازه گیری شده gsmarena به ترتیب :
galaxy note = 24:47
Iphone 4s = 24:01
Sensation XL = 21:02
Galaxy sII = 20:59
Nokia N9 = 20:10
HTC Radar = 20:04
HTC Rezound = 18:29
Xpera Pro = 17:31
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)