تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 29 از 103 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

خب اون لیست قیمت صفحه مبهمه !!!
    یعنی چی اینترنت پرسرعت حجمی 2 گیگ در ماه !!
    پس سرعتش چی میشه ؟
    اینترانت هم که خیلی جالبه !!!
    حالا مثلا چه کاری میشه با اینترانت کرد که با اینترنت نشه کرد که در ازاش 2 برابر قیمت داشته باشه ؟
    فکر نکنم واسه کاربرای خانگی باشه

در اخر هم یه مناسبت نابود شدن اینترنت کشور باید به همه یه تسلیت بگم

2. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همچین با اظمینان صجبت میکنی که انگار سیاست کلان شرکت زیر ساخت رو شما تعیین میکنی .
    عزیز من شما به عنوان یوزر خانگی جق استفاده از سرویس بالاتر از 128 کیلوبایت نداری ISP ها برای چلب مشتری و زودتر تمام شدن ترافیک میان Down Stream رو بالا میبندن ما هم داریم ازش استفاده میکنیم .
    شما به قیمتهای مخابرات نگاه نکن خودشون همه چیز رو در اختیار دارن و میتونن با قیمتهای غیر قابل رقابت سرویس بدن
    من به شخصه به هیچ کدوم از آقایون که سیاست گذاری میکنن اعتماد ندارم و میدونم که هیچوقت در جهت منفعت من حرکت نمیکنن .
    چه بخوایم و چه نخوایم دید آقایون به مقوله اینترنت امنیتی هست و تا این دید درست نشه همینه .
    اولا اگه زیر ساخت سیاست کلان داشت اوضاع منو شما خیلی بهتر ازین بود

کلا منظورتون رو که نگرفتم ولی در مورد 128 که دیگه کسی جدیش نمیگیره!!! حتی خود شرکت ها!!!

منم کاربر خونگی نیستم یه نامه سر برگ دار خودم درست کردم یه مهر بی ربط هم زدم زیرش الان شرکتی حساب میشم!!(البته دانشجو هم بودم ولی این روش کمتر وقت میگرفت!)
    برا دو تا دیگه از دوستام هم همین کارو کردم البته یکیشون نامه رو نداد و قرار شد بعدن ایمیل کنه....ولی هیچوقت ایمل رو نفرستاد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی توی تعرفه هایی هم که الان دوستان گذاشتن دقت کنید:
    اینترنت پرسرعت با محدودیت حجمی......
    اسمی هم از 128 توش نیست .....فکر کنم همین سرویس های محدود فعلی باشه با پهنای باند بالا

4. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X
    من حالا از سرویس 1Mbps محدود استفاده میکنم!
    نسبت اشتراک حداقل 1 به 40 هست! (به گفته مدیر فنی ISP!)
    حتی نسبت اشتراک 1 به 100 هم باشه باز از همین سرویس استفاده میکنم!
    چون روز ها محدودیت دانلود وجود داره و کسی در طول روز دانلود انجام نمیده و همین باعث میشه ترافیک شبکه بیاد پایین.
    و وقتی دارم وبگردی میکنم از سرعت اینترنت 1Mbps بدون مشکل استفاده کنم! چون اگه این 40 کاربر همزمان آنلاین باشند هم ترافیک شبکه در سطح پایینی باقی میمونه چون دیتای سنگینی دریافت نیمشه و حداکثر همون صفحه وب لود میشه!

ولی فرض کنید اینترنت 1Mbps با نسبت اشتراک 1 به 10 باشه و محدودیتی در دانلود نباشه! تصور کنید از این 10 نفر، یکی بخواد 24ساعته دانلود کنه 9 نفر دیگه عملا امکان وبگردی نخواهند داشت!

و اینکه میگند اینترنت 1Mbps برابر با سرعت 128KBps هست! و اگه 10 کاربر داشته باشه به هر کاربر 12.8KBps میرسه، کاملا چرند هست!
    چون در شبکه های کامپیوتری موضوعی هست به نام اولویت مکانی، یعنی اگه 10 تا کاربر به صورت هم زمان شروع به دانلود کنند، ممکنه از 128KBps که قراره بین کاربر ها تقسیم بشه، 90 تاش به کاربری برسه که خیلی نزدیک مرکز مخابراتی هست، 30 تا به نفری برسه که کمی دورتر هست! و 8KBps هم باقی بمونه تا 8 نفر دیگه از اون استفاده کنند.

حالا بماند که ISP ها امکان نداره اینترنت 1Mbps رو با نسبت 1 به 10 بدن! چون قیمتی که تایین شده فکر کنم حدود 30 هزار تومن هست، ولی هزینهای که ISP برای یک پهنای باند 1Mbps باید بپردازه بیشتر از 300 400 هزار تومن در ماه هست! یعنی اگه ISP بخواد اینترنت 1 مگ بده باید ضرر کنه!

در کل نظر من اینه که با این کار عملا ISP هارو از دادن سرعت های بالا عاجز میکنند! و احتمالا هدف این طرح هم همین موضوع هست!

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
    اینترنت شیلنگ آب نیست که ول کنی تو باغچه هر جا خاکش نرمتر و پست تر بود آب بیشتر بخوره که!
    شبکه لایه بندی داره! پروتکل داره! پورت داره! هزار و یک پلیسی میشه روش اجرا کرد.
    هویجوری نیست که نسبت 1 به 10 بدن اونی که زودتر دانلود رو زد خط پر بشه بقیه نتونن کار کنن!
    ای بابا! نوب بازی در نیارید جان بچتون!

6. 4 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز یه بار میشه خودتون درست بخونید ؟؟
    نوشته که اینترانت 128 کیلوبیت 179000 ریال

تا حالا فکر کنم 5 بار تو این تایپک شده که ایراد گرفتید ولی دیدید که خودتون درست نمیخونید
    همون قیمت پهنای 1 مگابایت که شد 1 مگابیت و ........
    عزیز اول من اون مساله رو شفاف سازی کردم! اما اینجا خوندم جمله ایشون رو ولی اشتباه خوندم یه (ا) رو اشتباه خوندم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب اون لیست قیمت صفحه مبهمه !!!
    یعنی چی اینترنت پرسرعت حجمی 2 گیگ در ماه !!
    پس سرعتش چی میشه ؟
    اینترانت هم که خیلی جالبه !!!
    حالا مثلا چه کاری میشه با اینترانت کرد که با اینترنت نشه کرد که در ازاش 2 برابر قیمت داشته باشه ؟
    فکر نکنم واسه کاربرای خانگی باشه

در اخر هم یه مناسبت نابود شدن اینترنت کشور باید به همه یه تسلیت بگم

همین دیگه سرعتش رو نگفتن خودشونو راحت کردن........فکر نکنم 128 باشه ........احتمالا مثل سرویسهای محدود فعلی باشه......بزودی معلوم میشه

در مورد اینترانت هم که اگه همونی باشه که م فکر میکنم ...فعلا خالیه ولی تا دو ماه دیگه میتونی کلیه قسمت های زلال احکام رو توش پیدا کنی ..دیگه چی میخوای از زندگی؟

9. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من این اطمینانو به شما میدم با توجه ظرفیت اینترنتی کشورمون و ظرفیت مردم اگه همه نامحدود بشه با 128 بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه توی ثانیه دانلود کرد ( در بهترین حالت)
    و چون امیدی هم به پیشرفته شدن تجهیزات نیست و شما هم عملاَ نمیتونید شکایت کنید که چرا 128 منو روی 2مگ نبستین !!!!
    وضع همینطور میمونه
    به خدا فکر هم خوب چیزیه کل اینترنت ایران به یه کابل که از خلیج فارس رد میشه بنده (تا ابد هم همین می مونه)!! انتظار دارید 70میلیون اینترنت 2مگ نا محدود داشته باشن؟؟؟؟؟؟

اینترنت ایران در حال حاضر 6 درگاه داره.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیز عجب ذهن فعالی داری!! خداوکیلی زشته برات که این فکر رو میکنی!! اینترنت با کابل وصله؟؟ یعنی ماهواره و ارتباط ماهواره هیچی !! پارس انلاین و... همه دارن برای شرکت ها اینترنت ماهواره ای میبندن اونوقت شما میگی با کابل زیر خلیج فارس وصلیم.. بخدا خجالت بر انگیزه اینو نمیگفتی خیلی سنگین تر بود!
    تجیهزات هم این قدری هست که بتونن به حدود 8 تا 10 میلیون ضریب نفوذ اینترنت در ایران سرعتی معادل حداقل 1 مگ در ثانیه بدن! 1mb/s ولی نمیدن!! حالا از چی ترس دارن خدا میدونه..
    شما میگی کابل > در صورتی که همه دیتا های ارسالی و دریافتی ای اس پی ها توسط ماهواره صورت میگیره نه اون کابلی که مد نظر شماست!
    ضریب نفوذ اینترنت در ایران از کی تا الان شده 70 میلیون؟؟ الله و اعلم.. حتی اگرم بشه به همون نسبتی که پول میگیرن میتونند تجهیزات بیارن! کم سود میکنن؟
    اخوی شما یه تحقیقی بکنی بدک نیستا
    هیچ سرویس دهنده ای در ایران از سیستم ماهواره ای استفاده نمیکنه چون نقض صریح قانون هست. در ثانی وقتی اینترنت رو میشه روی فیبر با قیمت کمتر تهیه کرد کدوم عقل سلیمی حکم میکنه اینترنت ماهواره ای گرون و با لتنسی بالا خرید که تازه نامتقارن هم هست!
    حتی مرکز فیزیک نظری که سالها از سیستم ماهواره ای استفاده میکرد رو مجبور کردن بیاد رو بستر فیبر نوری.

12. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا ول کنید این مسائلو و با هم دعوا نکنید چون هیچ فایده ای نداره و چیزی درست نخواهد شد ، خیالتون راحت راحت ..
    فقط اینترنت چمدانی رو عشق است
    آی دارم کیف میکنم چون اون بالا بالایی ها دارن میسوزن از شدت نگرانی و ترس
    دوست عزیز
    یکم در مورد این اینترنت چمدونی برامون توضیح میدی ؟
    با چمدون میارن ؟ چی چی هست ؟ امکانات دیگه ای هم تو چمدون هست یا نه ؟
    چه رنگیه ؟ چند ماه حبس داره ؟ شرایطی هم میدن ؟

14. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده .
    دقت كنيد اكثر كسايي كه مخالف هستن 128 يا 256 محدود دارن‌. نهايتش ماهي 30 تومن دارن پول نت ميدن مخالف اين طرح هستن !

اما من كه ماهيانه 100 تومن دارم براي 512 نامحدود ميدم چه گناهي كردم كه حق من بايد ضايع بشه ؟
    سرعت دانلودم 80 هست ، اما چون با يوزرهاي حجمي Share هستم ، شبها دانلود ميذارن و اينترنت من ميتركه !
    سرعت من كه بايد شبانه روز 80 باشه ، روزها 80 هست و شبها 4 !
    چون كاربران محترم حجمي 128 ، شبها با سرعت 200 دانلود ميكنن و حق من ضايع ميشه
    پس بهتره كه هركس هرچقدر پول ميده همونقدر اينترنت بخوره !

16. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان خدا کنه این روند ادامه پیدا کنه... به شخصه خیلی خوشحال شدم
    لحظه تحویل سال 0001 !
    آغاز عصر سنگی رو به دوستان تبریک میگم.

اینترانت 128 کیلوبیت 18 هزار تومن
    اگه منظور همون اینترنت ملی باشه، که من مفت هم باشه، استفاده نمی کنم !
    Last edited by feizol65; 31-08-2011 at 20:46.

18. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •