من ترجیح میدم اول غیر انتفایی که دارم می خونم توش رو برم اگه نشد شبانه ها (به خاطر هزینش) بعد از شبانه ها غیر انتفایی های دیگه رشت و اطراف..
در ضمن می تونم استعداد های درخشان هم بدون کنکور برم اینجا ولی می ترسم دیر شده باشه!![]()
سخت
متوسط
آسان
من ترجیح میدم اول غیر انتفایی که دارم می خونم توش رو برم اگه نشد شبانه ها (به خاطر هزینش) بعد از شبانه ها غیر انتفایی های دیگه رشت و اطراف..
در ضمن می تونم استعداد های درخشان هم بدون کنکور برم اینجا ولی می ترسم دیر شده باشه!![]()
کلا کاردانی به کارشناسی ها محرومن با اینکه واقعا میشه به جای 2 تا دانشگاه تو سطح کشور حداقل به 10 تا برسونن تا ضرفیت طوری نباشه که رتبه های سه رقمی مثل شمارو مایوس کنه من چند تا کارنامه دارم که دو رقمیه ولی 1 سال 1 سال هستش بزن هرجا در اومدی برو
هر جا که در بیام که میرم شک نکن
ولی من ترم 3 کاردانیم و یه ترم دیگه هم دارم واسه همین باید نیم سال ذوم برم هیچ موسسه ای هم نیم سال دوم پذیرش نداره پس میمونه فقط شبانه که شبانه ها هم 60 تا 80 درصد به بومی ها 20 درصد به رزمنده ها و10 درصد به کارکنان تعلق میگیره منم که نه بومبم نه رزمنده و نه غیره.این یعنی این همه زحمت بکش رتبه زیر 500 بیار
کشک
نا امید نباش رفیق
به نظر من که شما شبانه رو حتما قبول میشی
موفق باشی
مهرداد جان والا خودمم گیج شدم دیگه از چندتا مهندس پرسیدم یکی گفت نه قبول نمیشی یکی گفت 20 تا 30% احتمالشه یکی گفت 50% یکیم گفت 100%
خدا کریمه ببینیم چی میشه
تشکر داداش بهم امید دادی
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
داداش کجا میتونم کارنامه های تک رقمیو دو رقمیو دانلود کنم؟
من این حرفو رو حساب یکی از بچه های سال قبل زدم که مثل شما حساب میکرد و امیدی به شبانه نداشت و فقط رو غیر انتفاعی حساب کرده بود ولی یهو زد و شبانه قبول شد!!!
اینجور که تو میگی بخوانی واسه سال دیگه سخت نیست
رتبه 44 قدرت
ادبیات: 30
معارف:78/33
زبان: سفید
ریاضی:13/33
فیزیک:55/55
مدار:31/11
ماشین36/66ب
ابزاردقیق:66
سیم پیچی:77
چقدر خوب زده نه؟
البته ابزار دقیق خیلی اسون نسبت به بقیه
این مال سال 88 شهید منتظری مشهد قبول شده
تو گرایش کنترل هم 14 شده
خدا کنه همینطور باشه که شما میگید اگه قبول شدم یه شیرینی پیشم داری![]()
مصطفی جان من خیلی وقت پیش دانلود کردم ادرسه سایت را یادم نمیا یه 20 تایی هستن میخوای ایمیل بده تا بفرستم
اره خوب زده من مدارم ضعیفه ولی عوضش ماشینم خیلی خوبه راستی چه بد که همه دانشکده ها دولتی نر کدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)