خوب آخه کارایی یک سیستم خنک کننده فقط در سرعت فن خلاصه نمیشه!!!نوشته شده توسط amin_metal1370
خوب آخه کارایی یک سیستم خنک کننده فقط در سرعت فن خلاصه نمیشه!!!نوشته شده توسط amin_metal1370
امين جان چند باشه خوبه ؟؟؟؟!!!!
اگه به سرعت علاقه داري مي خواي minityphoon نش بردار 2200 هستش
ولي vampire درست ميگه روش خنك كردن هم و جنس هم مهمه . من با bigtyphhon يدونه pentium d 2.66 (805 رو تا f 3.8 آوردم آخ نگفت البته اگه مي رفتم بالا شايد!
حالا خوبه تو فقط واسه خنك كردن معمولي مي خواستي![]()
میخوای همین الان یک مدل جالب دیدم 5500 دور فنشه تو این سرعت هم 48 دسیبل بیشتر صدا نداره ولی فکر کنم قیمتش زیاد باشه مدل 735 Polo
دوستان میگم شما که واسه گیم میخواین بگیرین ودر حال حاضر اگه بدونین گیم هایی هستن که واسه روون اجرا شدن به حداقل 1گیگ حافظه نیاز دارن مطمئنن چند ماه آینده به حداقل رم مورد نیاز بیشتر خواهد بود اگه پولشو دارین دو تا یه گیگ تهیه کنین اونایی که من سراغ دارم کینگمکس 667 با قیمت175 تومن و جل 800 باقیمت 185 تومن پیدا میشه
در مورد اون فن هم باید بگم ترمالتیک از اونجائی که گارانتی داره بهتر از tt هس BigTyphoon هم خوب هس اما از اونجائی که توی سایتش ساپورت کردن پنتیوم دی رو ننوشته خریدش مطمئن نیست (البته دوستانی اونو روی این شیپییو تست کردن) همون Blue Orb II رو من پیشنهاد میکنم
در مورد مادربرد پنتیو دی با قیمت مناسب هم باید بگم که شما میتونی Asrock 775Twins-HD رو باقیمت 60 تومن تهییه کنید که از DDRو DDRII هم پشتیبانی میکنه علاوه براون مجهز به یه گرافیک آنبورد نسبتا خوب مجهز به HDMI هست!
دوستان میگم شما که واسه گیم میخواین بگیرین ودر حال حاضر اگه بدونین گیم هایی هستن که واسه روون اجرا شدن به حداقل 1گیگ حافظه نیاز دارن مطمئنن چند ماه آینده به حداقل رم مورد نیاز بیشتر خواهد بود اگه پولشو دارین دو تا یه گیگ تهیه کنین اونایی که من سراغ دارم کینگمکس 667 با قیمت175 تومن و جل 800 باقیمت 185 تومن پیدا میشه
در مورد اون فن هم باید بگم ترمالتیک از اونجائی که گارانتی داره بهتر از tt هس BigTyphoon هم خوب هس اما از اونجائی که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساپورت کردن پنتیوم دی رو ننوشته خریدش مطمئن نیست (البته دوستانی اونو روی این شیپییو تست کردن) همون Blue Orb II رو من پیشنهاد میکنم
در مورد مادربرد پنتیو دی با قیمت مناسب هم باید بگم که شما میتونی Asrock 775Twins-HD رو باقیمت 60 تومن تهییه کنید که از DDRو DDRII هم پشتیبانی میکنه علاوه براون مجهز به یه گرافیک آنبورد نسبتا خوب مجهز به HDMI هست!
موفق باشید![]()
دوستان ممنون اما اين Blue Orb II تو ايران چنده؟
با با گير ندين !!!!
منظورم از tt يعني thermaltake كه چند نوع فن داره از جمله :
bigtyphoon ,blue orb2,minityphoon كه البته در مورد mini نميدونم تو بازار هست يا نه؟
ولي شايد bigtyphoon يكم قديمي باشه ولي خيلي قويه!!! حالا دوستمون راست مي گه مي خواي مطمئن باشي blue orb2 ببر كه هم سرعتش بيشتره هم خشگلتره.
والا ما ديروز از نمايندگيش پرسيديم گفت تموم كردم 2 هفته ديگه مي آرم (البته يكي از نمايندگي هاش) ولي فكر نكنم اگه از مركزش بگيري 50 تومن بيشتر باشه
خوبه این قسمت هم دیگه فعال فعال شده!!!
آقا كسي ميدونه مادربورد AOpen I945Pa-PLF چنده؟با چه گارانتي ؟ كجا؟
مي گن مادربورد خوبي براي pentium d البته در chipset 945.
Last edited by natanaiila; 25-06-2006 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)