ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن
ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن
از لحنتون خوشم نیومد ولی میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه.
من نزدیک 5 ساله شاتل دارم میدونم کی اوضاع خطری هست کی نیست. توی این 5 سال همیشه حال داده و این ضدحال خیلی مشکوکه. این قانون به ضرر کسایی هست که سرعت صفحه دیدن براشون مهمه. خب به شما چه مربوط شاتل میخواد سرویس محدود بده با سرعت بیشتر. به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
موافقم.
والا اصلا به من چه!به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
خودم 1 مگ Adsl و 2 مگ وایرلس با پینگ 100 دارم بقیه مردم به درک!
خودمو عشقه.
تمام شد رفت.
بقیه گلابین دیگه؟(شما خودتو همه حساب کردی)به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
انگار شما هیچ کدوم پست ها نخوندین برای اون دسته که محدود بخوان محدود حتما گذاشته خواهد شد
هر جور راحتیمیبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه
بله درست میفرمایید ولی به طور حتم این سازمان که این طرح رو داده برای این مواقع همه جوانب رو پیش بینی کرده و راه حل داره توس پست قبلم هم گفتم باید کم کم محدودیت رو بردارنبله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدن
پله پله باید پیش ره صدساله را نمیشه یه شبه رفت
این صد بار
Last edited by Jiraya_Sama; 28-08-2011 at 13:44.
بله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدن
بعضی ها اینقدر روشن فکر هستن......... فکر میکنن اگه حقشون را از این شرکت های اینترنتی دزد بخوان اون اینترنت مثلا پرسرعتشون را هم از دستشون می گیرن............![]()
ما چه بخوایم چه نخوایم این پیشرفت تکنولوژی تو کشور ما بخصوص تو اینترنت و سرعت اینترنتمون رو به جلو خواهد بود همین الان هم گام های خوبی برداشته شده. اما میتونیم با انتقادهای سازندمون به این پیشرفت سرعت بدیم. شما چرا اینقدر نگران هستی که اینترنت پرسرعتتون را از دستتون بگیرن؟یکم شجاعت داشته باشید و انتقاد پذیر باشید با یه انتقاد که قحطی اینترنت نمیشه
![]()
بحثتون خيلي خنده داره.
خيلياتون به وضع حاضر قانع و راضي هستين.
يه سوال دارم. به نظر شما چرا يه مدته 20:30 گير داده به سرعت نت؟چرا مسئولين صداشون در اومده؟ آيا قرار نيست يه خبرايي بشه آخرشم به اسم پيگيري خودشون تموم كنن؟از نظر من وضع اينترنت خيلي داغونه ديگه نميتونن از سرعت اينترنت بزنن شايد اگه سرعت اينترنت كمتر شه بهتر شه ! يهو گندش در مياد مجبور ميشن اساسي درست كنن
بعدشم خودتونو راحت كنيد ! اگه قرار باشه چيزي از دست بديم 10 امتياز از دست ميديم و لي اگه بخوايم سود كنيم 90 امتياز سود ميكنيم خوب به سودش مي ارزه.پيشنهاد ميكنم يكي يه متني رو اماده كنه تو فروم بزاريم كه اعتراضات مشخص باشه اگه حجم اعتراضات زياد شد قطعا پيگيري ميكنن اما اگه ببينن كسي كاري نداره ميگن به ---- مون فعلا كسي باهامون كار نداره همين سرعت از سرشون زياديه.
من کاری به اینکه با اعمال این طرح ، سرعت رو بیشتر از سرعت اسمی میبندن یا نه ندارم ، ولی یک چیزی کاملا مشخصه ، اونهم اینکه با 38000 تومان در ماه ، شما سرعت 1 مگابیت میتونی بگیری که با ضریب اشتراک 1 به 10 ، سرعتت از حدود 102 کیلوبیت متغیر هست تا همون 1024 ، حجمت هم نامحدود. این در بدترین حالت هست
به من بعد از چندتا پاسکاریگفته شد که در مورد حذف محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی ، ضریب اشتراک 1 به 10 و ... باید با سازمان تنظیمات مقررات مکاتبه کنید و پیشنهاد/شکایتتون رو بگید.
MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم ، بگید تا رفع این محدودیت های احمقانه رو هم به صورت موازی پیگیری کنیم .
دوستانی هم که نمیخوان تو این طرح پیگیری کنن میتونن نسبت به سایر جوانب قضیه (دقیقا همین مواردی مثل ضریب شیرینگ که نگرانش هستن) پیگیری و شکایت کنن.
شما دست و پا نزن یه طناب بگیر خودت رو بکش بیروندست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم![]()
هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)