دوستان کسی هست که سیو مرحله ای که با Citra ملاقات میکنیم رو داشته باشه ( حالا یکم قبل یا بعدش اشکال نداره )
ممنون
مسیر سیو بازی هم اینجاست :
C:\ProgramData\Orbit\46
دوستان کسی هست که سیو مرحله ای که با Citra ملاقات میکنیم رو داشته باشه ( حالا یکم قبل یا بعدش اشکال نداره )
ممنون
مسیر سیو بازی هم اینجاست :
C:\ProgramData\Orbit\46
حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مراحل متنوع هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فقط مراحل اصلی رو برید حدود 12-13 ساعت طول میکشه،ولی اگه مراحل فرعی رو برید و آیتم های مختلف رو جمع کنید بین 20 تا 30 طول میکشه...حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مراحل متنوع هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنوع مراحل همم خوب هستن و طی بازی اصلا خسته کننده نمیشن...
نه اونو می دونم بازی از گرافیک اصلی استفاده میکنه
دایرت ایکس هم 11 هست
چیزی دیگه بنظرتون نیست؟
من وقتی دوستم رو Invite میکنم و اونم accept میکنه پیغام could not join game میده
چیکار کنم با دوستم بازی کنم؟
شاید با آپدیت درایور کارت گرافیکت بتونی بازی رو بهتر اجرا کنی
تنظیمات گرافیک رو بهتره بزاری روی دایرکت ایکس 9 و مواردی مثل آنتی اسایلینگ و Vsync و bufferها رو خاموش کنی
رزولیشن تصویرهم بزار روی 1280*720 که سبکتر بشه
شاید ویندوزت 32 بیتیه
اگه 32 هست فقط 3گیگ از رمت قابل استفاده هست چون 32 بیتی تا این حد میتونه بشناسه
بهتره 64 بیتی نصب کنی که تمام رم قابل دسترس باشه
بازی کرک شده هست و نمیشه بازی کرد
دوستان این نشونه اسنایپره هر کاری میگنم درست نمیشه، چند صفحه پیش یکی از بچه ها گفته بود که letterbox رو خاموش کنم یا از ATI catalyst تنظیمش کنم ولی درست نشد، راستی من نسخه بلک باکسو دارم و تو بازی تو قسمت گیم پلی aiming assist خاموشه ، اگه کسی میتونه کمک کنه![]()
نمی دونم بازیه من مشکل داره یا کلا اینجوریه
هوش مصنوعی فوق العاده مسخرس تو بازیکلا مبارزات اصلا دلچسب نیست، آدم غُصّش میگیره وسط درگیریا
آخه رو حالت سخت دارم بازی می کنم انتظارم بیشتر از این حرفا بود...یه جورایی آدم رو یاد just cause می ندازه
نحوه سیو و چک پوینت ها هم وسط بازی واسم قابل هضم نیست...مثلا بیرون کمپ دشمنی درگیر میشی اگه کشته بشی از داخل کمپ سر در میاری یهو
بازی خیلی خیلی شبیه boiling point شده بود تا just cause .حتی مثل بویلینگ دوربین عکاسی هم داشت!(به عنوان نمونه)
داستانش یه چندتا مشکل داره ولی اگه بگم یه کم داستان لو میره. چند بار توی داستان یک چیز تکرار میشه و خیلی توی داستان هندی بازی مشاهده میشه!
موزیک درگیری اخر بازی که دیگه اوج هندیش بود.هر جای بازی یه سبک موزیک رو میشنیدی.
صدای اسلحه ها خوب بود . ولی اسلحه ها متنوع نبود
تیر کم میومد توی درگیرها .
شب و روز شدنش اصلا خوب نبود. تم زیبای داشت ولی خیلی تند و سریع بود .
سوختن گیاهان هم خیلی جالب بود فقط سیاه میشدن! برعکس شماره 2 که کاملا از بین میرفت گیاه سوخته.
تخریب پذیری هم مناسب نبود
نمیدونم چطوری بازی 9 میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)