تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 113 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام.بالاخره مشکل نصب win xp روی لپتاپم حل شد. cd جدید یکی از شزکتها اومده به بازار که روی لپتاپهای جدید نصب میشه.البته من از روشهای توضیح داده شده نتونسته بودم cd با driver ساتا بسازم.
    مشکلم تو درایورهای XP که کامل پیدا نکردم.اگه راه حلی هست بگید یا لینک دانلود درایورهارو بدید مخصوصا گرافیک GT540 ممنون.

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

سلام دوست عزیز. قیمتش نصبت به کانفیگ آنقدر هم پایین نیست و از نظر من بالاتر است.
    بالا بودنش هم به خاطر کیفیت و اینکه تمام موارد را در کنار هم یک جا دارد که فعلا لپ تاپی نیست که تمام این حسن ها را با هم داشته باشد.
    مطمعن باید از خخریدتان پشیمان نمیشید.
    موفق اشید
    با همین کانفینگ با یه خورده تفاوت ASUS هست با قیمت 300 پایینتر اما به نظر من این لپتاپ به قیمتش می ارزه.

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

سلام.بالاخره مشکل نصب win xp روی لپتاپم حل شد. cd جدید یکی از شزکتها اومده به بازار که روی لپتاپهای جدید نصب میشه.البته من از روشهای توضیح داده شده نتونسته بودم cd با driver ساتا بسازم.
    مشکلم تو درایورهای XP که کامل پیدا نکردم.اگه راه حلی هست بگید یا لینک دانلود درایورهارو بدید مخصوصا گرافیک GT540 ممنون.

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اضطراری !!!!!!!!!!!

سلام بچه ها ، بالاخره امروز رفتم که بخرمش . رفتم زیگورات گفتش قیمت شده 1580 !!!
    بعدم گفت که تازه منم ندارم ، فقط 1 دونه تو نمایندگی جمهوری مون هست ، اگه می خوای پیک کنه بیاد اینجا پول پیکم با تو

اصلا 1 لحظه زده شدم از زیگورات رفتم مغازه آدمیرال تو همون طبقه پلاک 275 . با گارانتی آراکس گرفتم 1.490 . وقت چک کردن سرویس تگ زیر لپ تاپ با بایوس یکی بود همه چی رو هم تست کردم اوکی بود ، ولی واسه تست وایرلس وقتی سرچ وایرلس کردم و لیست سیگنالا اومد ، به یارو گفتم کدومه وایرلست ؟ گفت ما وایرلس نداریم ولی اگه بردی خونه تست کردی موردی بود بیار من عوض میکنم . رفتم تو سایت دل ، این خط و تو قسمت orginal system configuration داره :
    MEMORY : 6144MB (1X2048 + 1X4096) 1333MH
    ولی تو ویندوز زده 8 منم به اسم 8 گرفتم ، یعنی این سیستم اصلش با رم 6 بوده اینا اصلا رو ورداشتن رم 8 گذاشتن ؟؟

اینم سرویس تگم : FYKYZP1

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام اگه میشه راهنمایی کنید
    من در سایت رسمی dell که رفتم لب تاب xps l502x رو با نام xps 15 نشون دادن بعد هم یک سری دیگه به نام xps 17 وجود داشت ...... خواستم بدونم تفاوت های این دو چیه؟
    تفاوت اصلی در سایز اسکیرین(17 اینچ بودنش) است. همچنین در کارت گرافیک تفاوت دارند. بعضی سری هاش قابلیت پخش 3 بعدی با عینک دارند. و موارد دیگر که در سایت دل در قسمت spec. آن مدل نمایش داده شده است.
    ولی نکته ای که مهم است این است که مدل 17 اینچ هیچ وقت وارد ایران نمیشود. ازین رو اگر قصد خرید در ایران دارید نباید به این مدل فکر کنید و فقط حق اتخاب XPS 15 (L502x) را دارید.
    موفق باشید

4. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اضطراری !!!!!!!!!!!

سلام بچه ها ، بالاخره امروز رفتم که بخرمش . رفتم زیگورات گفتش قیمت شده 1580 !!!
    بعدم گفت که تازه منم ندارم ، فقط 1 دونه تو نمایندگی جمهوری مون هست ، اگه می خوای پیک کنه بیاد اینجا پول پیکم با تو

اصلا 1 لحظه زده شدم از زیگورات رفتم مغازه آدمیرال تو همون طبقه پلاک 275 . با گارانتی آراکس گرفتم 1.490 . وقت چک کردن سرویس تگ زیر لپ تاپ با بایوس یکی بود همه چی رو هم تست کردم اوکی بود ، ولی واسه تست وایرلس وقتی سرچ وایرلس کردم و لیست سیگنالا اومد ، به یارو گفتم کدومه وایرلست ؟ گفت ما وایرلس نداریم ولی اگه بردی خونه تست کردی موردی بود بیار من عوض میکنم . رفتم تو سایت دل ، این خط و تو قسمت orginal system configuration داره :
    MEMORY : 6144MB (1X2048 + 1X4096) 1333MH
    ولی تو ویندوز زده 8 منم به اسم 8 گرفتم ، یعنی این سیستم اصلش با رم 6 بوده اینا اصلا رو ورداشتن رم 8 گذاشتن ؟؟

اینم سرویس تگم : FYKYZP1
    سلام دوست عزیز. مبارکه. به سلامتی و خوشی استفاده کنی.
    اصلا نگران نباش. دلیل را الان برایت توضیح میدهم.
    L502 هایی که وارد ایران میشوند با رم 6 وارد میشود. چون اختلاف رم 6 و 8 از طرف دل بسیار زیاد است. تا اونجا که یادمه تو سایتش زده بود 50 دلار(شاید هم 60 دلار). ازین رو با رم 6 وارد ایران میکنند و در اینجا رم 2 را برداشته و یک رم 4 جاش میذارند که در مجموع میشود 8.(این کار در ایران حدود 35 هزار تومن تمام میشود) معمولا هم سامسونگ میذارند. این کار را تمام وارد کننده ها در ایران انجام میدهند. حتی زیگورات هم اینگونه است.
    پس اصلا جای نگرانی نداره و دلیلش این موضوع میباشد..
    باز هم مبارکتان باشد.

6. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز. مبارکه. به سلامتی و خوشی استفاده کنی.
    اصلا نگران نباش. دلیل را الان برایت توضیح میدهم.
    L502 هایی که وارد ایران میشوند با رم 6 وارد میشود. چون اختلاف رم 6 و 8 از طرف دل بسیار زیاد است. تا اونجا که یادمه تو سایتش زده بود 50 دلار(شاید هم 60 دلار). ازین رو با رم 6 وارد ایران میکنند و در اینجا رم 2 را برداشته و یک رم 4 جاش میذارند که در مجموع میشود 8.(این کار در ایران حدود 35 هزار تومن تمام میشود) معمولا هم سامسونگ میذارند. این کار را تمام وارد کننده ها در ایران انجام میدهند. حتی زیگورات هم اینگونه است.
    پس اصلا جای نگرانی نداره و دلیلش این موضوع میباشد..
    باز هم مبارکتان باشد.
    مرسی امین جون !
    یه چک می کنی با سرویس تگم ، ببینی مشکل رفرشی چیزی نباشه ؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی امین جون !
    یه چک می کنی با سرویس تگم ، ببینی مشکل رفرشی چیزی نباشه ؟
    چک کردم. نه مشکلی نداره.

9. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دمت گرم !
    داداش چون این اولین لپ تاپمه , اگه یه کم در مورده کارایی که الان باید بکنم ، مثل image گرفتن از ویندوز و بک آپ گرفتن و ... کارایی که الان لازمه توضیح بدی کلی ممنونت می شم و از همیت راه دور می بوسمت

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دمت گرم !
    داداش چون این اولین لپ تاپمه , اگه یه کم در مورده کارایی که الان باید بکنم ، مثل image گرفتن از ویندوز و بک آپ گرفتن و ... کارایی که الان لازمه توضیح بدی کلی ممنونت می شم و از همیت راه دور می بوسمت
    برنامه dell data safe local back up رو باز کن. بزن بکاپ. ازت 3تا DVD خام میخواد. بتهره که 3تا DVD پایونیر یا سونی حتما هم قاب دار باشه چون اونایی که فله ایه و جداس(مثلا پک 10 تایی) بعضی هاشون تاریخ انقضا داره که به ریسکش نیارزه ولی این قابدارا اینجور نیست.
    قیمتش حدود 2تومن هر DVD .
    با این کار یک بک آپ بگیر.
    کارت گرافیکتم درایورشو عوض کن. تو همین تاپیک یکی از دوستان لینک آپدیتشو تا اونجا که یادمه فکر کنم گذاشته بود.
    سوالی بود در خدمتم

12. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برنامه dell data safe local back up رو باز کن. بزن بکاپ. ازت 3تا DVD خام میخواد. بتهره که 3تا DVD پایونیر یا سونی حتما هم قاب دار باشه چون اونایی که فله ایه و جداس(مثلا پک 10 تایی) بعضی هاشون تاریخ انقضا داره که به ریسکش نیارزه ولی این قابدارا اینجور نیست.
    قیمتش حدود 2تومن هر DVD .
    با این کار یک بک آپ بگیر.
    کارت گرافیکتم درایورشو عوض کن. تو همین تاپیک یکی از دوستان لینک آپدیتشو تا اونجا که یادمه فکر کنم گذاشته بود.
    سوالی بود در خدمتم
    دمت گرم ، این تبدیل شارژر برای پیریزو یادم رفت اونجا ها بخرم ، فردا اینو DvD ها رو می خرم واسه بک آپ ، بعدش چه کنم ؟ اول بک آپ بگیرم بعد برم تو داستان درایو ساختن و شرینک اینا ؟؟ اول بک آپ بگیرم بعد درایور کارت گرافیک و عوض کنم ؟؟؟ هر نکته ی دیگه ای خودت به ذهنت می رسه واسه کارای اولیه ی لپ تاپ بگو که من 1 سر سوزنم از لپ تاپ سر در نمی یارم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دمت گرم ، این تبدیل شارژر برای پیریزو یادم رفت اونجا ها بخرم ، فردا اینو DvD ها رو می خرم واسه بک آپ ، بعدش چه کنم ؟ اول بک آپ بگیرم بعد برم تو داستان درایو ساختن و شرینک اینا ؟؟ اول بک آپ بگیرم بعد درایور کارت گرافیک و عوض کنم ؟؟؟ هر نکته ی دیگه ای خودت به ذهنت می رسه واسه کارای اولیه ی لپ تاپ بگو که من 1 سر سوزنم از لپ تاپ سر در نمی یارم
    سلام. آره داداش اول بکاپ بگیرکه مهمترییییییین کاره. بعد هر بلایی دیگه میتونی سرش در بیاری
    بهدش واسه پارتیشن بندی ازین لینک استفاده کن روش را توضیح داده با عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . روشش خیلی راحته.
    Last edited by aminbadiee; 19-09-2011 at 12:02.

15. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •