تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 40 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نامه مارادونا برای کاسانو: «آنتونیوی عزیز....ترسها و نگرانی های ذهنی ات را درک می کنم.»

مربی سابق تیم ملی آرژانتین زمانی که کاسانو در رم توپ می زد، با این بازیکن ایتالیایی آشنا شده بود

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و مربی کنونی باشگاه الوصل امارات با انتشار نامه ای در روزنامه کوریره دلوسپورت، خطاب به آنتونیو کاسانو ، برای این ستاره ایتالیایی آرزو کرده تا هر چه سریعتر بهبود یابد.

در نامه سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین خطاب به کاسانو می خوانیم:« لحظاتی در زندگی هست که یک فوتبالیست باید قوی باشد. برای خودش، برای فرزندانش و برای خانواده اش. اینها لحظات سختی کشیدن هستند. شاید حتی سختی های فیزیکی. می دانم که درمورد چه صحبت می کنم و می دانم که در این لحظات، آنتونیوی عزیز،درک می کنی که چه می خواهم به تو بگویم.»

مربی آرژانتینی در ادامه این نامه نوشت:« می دانم که به چه چیزهایی فکر می کنی و ترسها و نگرانی هایی که به ذهنت می آیند را درک می کنم. حس سردرگمی ات را درک می کنم و این تنهایی که به ناگاه همه چیز را سیاه می بینی حس می کنم. این را می دانم؛ خیلی خوب هم درک می کنم و به همین خاطر خیلی خودم را به تو و رینو گتوزو که او هم دوران سختی را پشت سرمی گذارد، نزدیک می دانم.»

در ادامه نامه مارادونا می خوانیم:« ولی آنتونیوی عزیز؛ من مطمئنم که روحیه مثبت تو، که از آن روزی که همدیگر را در رم دیدیم در یاد من مانده، فیزیک بدنی قوی ات و کمک کسانی که درکنار تو هستند و تو را دوست دارند، به تو کمک خواهد کرد تا از این روزها رهایی یابی.»

در بخش پایانی این نام ، مارادونا امیدوار است تا کاسانو به روزهای اوجش بازگردد:« امیدوارم تا به زودی به روزهای خوش زندگی برگردی و مجددا پا به توپ شوی .امیدوارم که به دنیای فوتبال بیایی ؛ چون بازیکنان بامهارتی مثل تو همیشه جایشان در زمین خالی است.»

در بخش امضای این نامه ، دن دیگو با آرزوی موفقیت برای کاسانو نوشته:« با آروزی موفقیت برای دوستم»

روزنامه مارکا متن این نامه رابازتاب داده است

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لیونل مسی و کریستیانو رونالدو؛ چهره در چهره؛ سبقت لیو از CR7 در کورس آقای گلی

دو ستاره برتر لیگ اسپانیا رقابتهای این فصل را باآمادگی خوبی آغاز کرده اند. گل دات کام عملکرد این دو ستاره در ماه اخیر میلادی را مورد ارزیابی قرار داده است

سایت گل- در قالب گزارشهای ماهانه گل دات کام، بخش آماری گل و متخصصات آنالیز و بررسی های رکورد ها ، به آنالیز عملکرد دو نفر از برترین بازیکنان دنیا در لالیگا* پرداخته اند.
    * هفته اول رقابتهای لالیگا به خاطر اعتصاب بازیکنان لغو و برگزاری این بازیها به تاریخ 21 ژانویه 2012 موکول شد

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن مونیخ ۳ - ۲ ناپولی

در یکی از مهمترین دیدارهای دیشب تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد در آلیانس آره با هت تریک ماریو گومز از سد ناپولی بگذرد.
    در این بازی که دو اخراجی و 5 گل داشت گومز در دقایق 17، 23 و 42 سه بار دروازه مورگان دی سانتیس را باز کرد تا همه در انتظار یک پیروزی آسان و پر گل برای باواریایی ها باشند.
    اما در آخرین دقیقه از نیمه نخست فدریکو فرناندز مدافع ناپولی با ضربه سر دروازه نویر را باز کرد و یکی از گلها را جبران کرد.
    در نیمه دوم ابتدا خوان کامیلو زونیگا هافبک ناپولی در دقیقه 71 بازی با دریافت کارت زرد از زمین بازی اخراج شد اما تنها 6 دقیقه بعد هولگر بادشتوبر مدافع بایرن نیز دومین کارت زرد خود را در این بازی از داور مسابقه دریافت کرد و از زمین اخراج شد تا بار دیگر دو تیم از نظر تعداد بازیکن با یک دیگر برابر شوند.
    دو دقیقه بعد فرناندز موفق شد گل دوم خود را در این بازی برای ناپولی به ثمر برساند تا نماینده ایتالیا برای بازگشت به بازی بسیار امیدوار شود اما در نهایت تلاش آنها برای به تساوی کشاندن نتیجه سودی نداشت و باواریایی ها سه امتیاز این بازی خانگی را از آن خود کردند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------------------------

و آماری که حکایت از برتری قاطع بایرن داره :
    آمار بازی /

-----------------------------------------------------------------

گزارش تصویری /

محتوای مخفی: ۳۷ عکس دیگه 

------------------------------------------------------------------

اما خبری که بایرنی ها رو شوکه کرد، مصدومیت شواین اشتایگر ستاره ی خط میانیشون بود . ترقوه ی شواینی در برخوردی که اینلر داشت شکست که منجر به تعویضش در دقیقه ی ۵۸ و به تبع اون دوری شش هفته ای از میدان شد .

دوري شش هفته اي شواين اشتايگر از ميادين

سران باشگاه بایرن مونیخ اعلام کردند که در جریان دیدار دو تیم بایرن مونیخ و ناپولی در دور چهارم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، باستین شواین اشتایگر، بازیکن بایرن دچار شکستگی استخوان ترقوه شده است.
    این اتفاق تنها 8 دقیقه بعد از شروع نیمه دوم بازی و در پی برخوردی که میان شواین اشتایگر و گوخان اینلر رخ داد، اتفاق افتاد و بعد شواین اشتایگر مجبور شد تا در زمین مسابقه جایش را به آناتولی تیموشوک بدهد.
    نتایج تستهای اولیه حکایت از آن دارد که استخوان ترقوه شواینی شکسته و او دست کم بین 4 تا 6 هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
    بدین ترتیب شواین اشتایگر در دیدارهای دوستانه تیم ملی آلمان مقابل اوکراین و تیم ملی هلند غایب خواهد بود و شانس حضور در مصاف بایرن، بوروسیا دورتموند را هم از دست خواهد داد.
    یوپ هاینکس در پایان مسابقه گفت:« باستین شواین اشتایگر بازیکن مهمی است . واقعا حیف شد ولی ما در طول این مدت به خوبی توانسته ایم تا جای بازیکنان مصدوممان را پر کنیم. او 4شنبه یا 5شنبه موردعمل جراحی قرار می گیرد و برای مدتی طولانی ازهمراهی تیم به دور خواهد بود. بعد از این می توانید واکنش بازیکنان بایرن را ببینید.»
    مربی باواریایی ها ادامه داد:« آنها همگی می دانند که شواینی بازیکنی است که می تواند در دست گرفتن کنترل بازی به تیم کمک کند و سرعت بازی را بالا ببرد . شواین اشتایگر در اوج آمادگی بود. بعد از تعویض و از زمین خارج شدن او بود که وقفه کوچکی در بازی ایجاد شد.»
    بایرن در حال حاضر با کسب 10 امتیاز از 4 بازی درصدر جدول گروه آ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد و در دور بعدی بازیها میزبان ویارئال خواهد بود.

کد:
    --------------------------------------------------------------------

بادشتوبر: بازیکنان ایتالیایی ناجوانمردانه بازی می کنند/ اخراج من بی دلیل بود

هولگر بد اشتوبر، مدافع بایرن مونیخ، بعد از اخراج در دیدار شب گذشته تیمش مقابل ناپولی، بازیکنان حریف و داور بازی را مورد انتقاد قرار داد.
    این بازیکن 22 ساله ابتدا در نیمه اول یک کارت زرد دریافت کرد و در دقیقه 77 بعد از دریافت کارت زرد دوم به دلیل برخورد با ادینسون کاوانی، از بازی اخراج شد.
    او در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل گفت:" در 30 دقیقه پایانی دیدار، بازی از دست داور خارج شد.حتی ضربه آزادی که منجر به گل دوم ناپولی شد، ناعادلانه بود. بازیکنان ایتالیایی کلا بازیکنان دردسرسازی هستند. اگر شرایط بازی به نفع آنها نباشد، دست به بازی ناجوانمردانه می زنند و به دنبال خطا گرفتن هستند.
    اما نقش اصلی را داور ایفا کرد. او به دلایلی جزئی چهار خطا گرفت و من را اخراج کرد. در حالی که برخورد من و کاوانی، یک برخورد ساده بود. من اصلا روی او خطا نکردم اما داور بلافاصله به من کارت داد."
    کد:

--------------------------------------------------------------------

ماتزاري: حق ناپولي باخت نبود

به نقل از کیکر، والتر ماتزاری پس از بازی شب گذشته تیمش در لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: گمان نمی‌کنم ناپولی مستحق این شکست بود. به خصوص با آن نمایش کوبنده‌ای که در نیمه دوم ارائه کردیم. ما مقابل یکی از قوی‌ترین تیم‌های حال حاضر اروپا خوب بازی می‌کردیم و این باخت بسیار تاسف‌برانگیز است.
    وی افزود: در نیمه دوم بازیکنانم فوق‌العاده عالی کار کردند. آن‌ها هر آنچه را که در چنته داشتند،‌ رو کردند تا بلکه بتوانند گل تساوی را به ثمر برسانند.
    این مربی ادامه داد: بازی را خوب شروع نکردیم، مرتکب چند اشتباه شدیم که حریف به سه گل رسید. اما در ادامه به بازی برگشتیم و همه دیدند که دو گل زدیم و می توانستیم بازهم گلزنی کنیم. باید گل تساوی را به ثمر می‌رساندیم.
    در این بازی ابتدا ژرمن‌ها در نیمه نخست توسط ماریو گومز سه گل در دقایق ۱۷، ۲۳ و ۴۲ به ثمر رساندند و تنها در دقیقه ۴۵ توسط فرناندز دروازه خود را بازشده دیدند.
    در نیمه دوم شاگردان ماتزاری توسط فرناندز در دقیقه ۷۹ بازهم گلزنی کردند. اما این روند تا زدن گل تساوی و سوم ادامه نیافت.
    اکنون در گروه اول ناپولی پس از بایرن ۱۰ و منچسترسیتی ۷ امتیازی در رده سوم قرار دارد.
    کد:

6. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Champions League Team Of The Round:
    Matchday
    4

کد:

8. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درباره بازی بایرن باید بگم که نیمه اول یکی از بهترین بازی های بایرن رو شاهد بودیم ...
    گلهای بایرن به خصوص گل اول روی حرکات زیبای تاکتیکی و از قبل تمرین شده به سر رسید ...
    گومز که دیشب عالی بود ... انصافا توپ انچنانی لو نداد و 3 تا گل رو هم که زد ...
    ریبری و لام هم خوب بودند ...
    اما درباره خط دفاع :
    با اینکه دو گل از ناپولی خوردیم ، ولی به نظرم ضعف انچنانی دفاع بایرن نداشت و نداره مگر به روی چیزی که اصلا فکرش هم نمی کردیم ... بله توپهای هوایی ! روی هر دو گل به نوعی فن بویتن مقصر بود و البته نویر که ضعفش رو روی این سانترها دوباره نشون داد...
    اما بادشتوبر که به نظرم اخراجش درست نبود ، زیاد بد کار نکرد ؛ بعضی از سایتها خیلی ازش انتقاد کردند ...
    و درباره مصدومیت شواینی ؛ واقعا بد شانسی اوردیم ... خیلی بد زدنش جالبه داور حتی کارت زرد هم نداد!
    اما به هر حال خوشحال از برد اون هم مقابل تیمی ایتالیایی... و باید بگم باید خوشحال تر هم باشیم که فقط یک مصدوم دادیم!

10. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رویای خارق العاده:مسی و رونالدو در یک تیم!

هیچ کس نمی تواند خود را به سطح آنها برساند. مسی را نابغه می دانند و کریس رونالدو را مظهر قدرت و کلاس بالای بازی فوتبال معرفی می کنند

سایت گل - ستاره های بارسلونا و رئال مادرید با گلهای شان رقابت های لالیگا وچمپیونزلیگ را به آتش کشیده اند و هر روز رکوردهای تازه تری از نظرگلزنی برای تیم های خود ثبت می کنند.
    در واقع کریس رونالدو ولیونل مسی با میانگین یک گل در هرمسابقه، بی همتا بودن خود را در این مقطع زمانی ازتاریخ فوتبال به اثبات می رسانند. آمار گل های آنها که در اوج زیبایی به ثمر می رسند، جای هیچ گونه حرفی باقی نمی گذارند.
    مسی به تازگی رکورد 200 گل برای بارسلونا را پشت سرگذاشته و با 202 گل در286 بازی برای این تیم رکوردی استثنایی بر جای گذاشته و کریستیانو رونالدو به تازگی از مرز 100 گل برای رئال مادرید عبورکرده است. 2گل رونالدو به لیون درلیگ قهرمانان باعث شد ستاره پرتغالی کهکشانی ها رکورد 101 گل در105 مسابقه انجام داده برای این تیم را جشن بگیرد.
    مسی و رونالدو بهترین بازیکنان حاضر فوتبال جهان هستند. البته اگر در مورد بهترین بودن مسی هیچ شکی وجود ندارد، در مورد رونالدو هنوز می توان چند ابهام جزئی را برای بهترین بودن مطرح کرد. به هر حال صرفنظر از بحث فنی، این ستاره ها برای شادی هواداران فوتبال، در حال ثبت رکوردهایی دراین ورزش هستند که همه را به وجد آورده است.
    کار به جایی رسیده که خیلی ها مسی و رونالدو را سرمایه بشریت می دانند. میانگین گل های رونالدو در رئال مادرید 96/0در هرمسابقه است. تاکنون هیچ بازیکن دیگری درتاریخ باشگاه مادریدی چنین شرایطی نداشته است. او در زمان حضور در منچستریونایتد هم 118 گل برای این تیم به ثمررسانده بود. میانگین گلهای مسی هم 0.7 در هرمسابقه است و جالب اینجاست که او 13 بار برای بارسلونا هت تریک کرده است. تقریبا هر بار که مسی گل زده، بارسلونا پیروز از زمین خارج شده وتنها 2 بار با وجود گلزنی مسی، با شکست زمین را ترک کرده است.
    مسی تاکنون 79 دروازه بان را مغلوب کرده و بدشانس ترین دروازه بان مقابل او ایکرکاسیاس بوده که به تنهایی 13 گل از مسی دریافت کرده است.
    مسی و رونالدو تقریبا دست نیافتنی به نظر می رسند. با این حال آنها هنوز زمان زیادی برای قهرمان شدن، گل زدن و معجزه آفرینی دراختیار دارند. این2 هیچ محدودیت تاکتیکی و تکنیکی و ذهنی و جسمی ندارند. درتیم های افسانه ای و ثروتمند بازی می کنند. رقابت شدید در سطح ملی آنها را محدود و مقید نمی کند به خصوص که هیچ کدام آنها ملیت اسپانیایی ندارند. مسی و رونالدو هرگاه که اراده می کنند، بازیکن مقابل خود را دریبل می کنند و دروازه حریف را نشانه می گیرند. بارسلونا قهرمان اروپا وجهان است و شانس اول قهرمانی در هر رقابت باشگاهی است.
    رئال درلالیگا صدرنشین است. در اروپا فقط بایرن مونیخ و منچستریونایتد می توانند خود را در سطح این دوتیم نگه دارند. رونالدو و مسی بهترین هستند. البته دراینکه آنها به تنهایی برای تضمین موفقیت تیمهایشان کافی نیستند، شکی نیست. هم تیمی های فوق العاده ای دارند ولی هیچ کس نمی تواند خود را به سطح آنها برساند. مسی را نابغه می دانند و کریس رونالدو را مظهر قدرت و کلاس بالای بازی فوتبال معرفی می کنند.
    اگر چه مسی برای رسیدن به این شرایط جسمی به علم پزشکی متوسل شده وحالا با استفاده ازپاها و قد کوتاهش، با سرعت خود معجزه می کند. رونالدو خیلی ها را یاد زیدان می اندازد که تکنیک و قدرت را باهم دارد.
    همین 2 نفر برای اینکه اسپانیا عنوان برترین لیگ دنیا را یدک بکشد، کاهی هستند. تنها یک چیز در دنیای فوتبال می تواند از مسی و رونالدو بزرگ تر باشد و آن اینکه این دو در کنار هم بازی کنند. البته این رویایی تقریبا غیرممکن است ولی اگر یک روز این اتفاق حتی برای یک مسابقه نمایشی رخ دهد، شاید هیچکس نخواهد فرصت تماشای این بازی را ازدست بدهد.

12. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مسی زمان جداشدنش از جمع آبی اناری پوشان را اعلام کرد

فوق ستاره آرژانتینی این روزهای تیم فوتبال بارسلونا درباره زمان جداشدنش از این تیم گفت: «تنها زمانی از این جا خواهم رفت که دیگر خوب نباشم یا این که خود بارسا مرا نخواهد.»

به گزارش جام نیوز، لیونل مسی در گفت‌‌وگویی با روزنامه بیلد آلمان اظهار داشت: «بایرن تیمی قدرتمند دارد، آن هم با مجموعه‌ای از ستارگان فوتبال که خیلی خطرناک هستند. آن‌ها از فصل قبل قوی‌تر شده‌اند و به جز شواین اشتایگر که مصدوم است، همه در فرم مطلوب قرار دارند.»
    وی که فصل گذشته همراه کاتالان‌ها به مقام نخست قاره رسید، افزود: «نکته مهم در این میان آن است که فینال در مونیخ برگزار می‌شود که این مورد برای بایرن یک نکته مثبت است.»
    مسی در این مصاحبه به نکات دیگری نیز اشاره کرده است:
    * آقای مسی، در آخرین دوئل در لیگ قهرمانان اروپا با بایرن، بارسا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا ژرمن‌ها را با ۴ گل محو کرد. امسال بایرنی‌ها در مسیر دست‌یابی به عنوان قهرمانی اروپا چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟
    بایرن تیمی قدرتمند دارد با گروهی از ستارگان خیلی خطرناک. آن‌ها از فصل قبل قوی‌تر هستند. به جز شواین اشتایگر که مصدوم است، همه در فرم مطلوب قرار دارند. نکته مهم در این میان آن است که فینال در شهرشان برگزار می‌شود که این مورد برای آن‌ها یک نکته مثبت است.
    * به‌عنوان یک جوان شانزده ساله به بارسلونا رفتید. می‌توانید در ذهن مجسم کنید زمانی که پیراهن رئال مادرید را به تن داشته باشید یا این که در بوندس لیگا آلمان سرگرم بازی هستید؟
    (می خندد) برنامه من این است که کل دوران ورزش‌ام را برای بارسا بازی کنم.
    * حتی پول سبب نمی‌شود دست از این برنامه بکشید؟
    نه. تنها زمانی از این جا خواهم رفت که دیگر خوب نباشم یا این که خود بارسا مرا نخواهد.
    * شما به هر آنچه می‌خواستید، با بارسا رسیده‌اید. فقط کسب مقام با تیم ملی آرژانتین باقی مانده است. چه عاملی شمارا وادار به کار می کند؟
    این نکته که می خواهم به هرچه که رسیدم، بازهم برسم. همچنان می خواهم بهتر شوم.
    * شما نه فقط یکی از بهترین بازیکنان جهان هستید، بلکه جزو باهوش‌ترین آن‌ها به حساب می‌آیید. فکر می‌کنید بازیکنان واقعا می‌تواند تمرین هوش و زیرکی کنند؟
    آدم‌های عادی جهان وقتی تصمیمات درست می‌گیرند، همه باهوش هستند. در واقع در این تصمیمات هوش‌ ارزیابی می شود. در تمرینات برای انجام حرکات درست تصمیم‌گیری می‌کنم تا در بازی بتوانم روزنه‌ها را پیدا کنم.
    * به چه نحو توانایی‌های خود را ارزیابی می‌کنید؟
    به طور عادی فیلم تمام بازی‌های خودم را پس از اتمام تماشا می‌کنم تا ببینم چه کاری را اشتباه انجام دادم. تازه در مورد قابلیت‌ها نیز با گواردیولا، سرمربی تیم صحبت می‌کنم.
    * شما به عنوان ستاره‌ای جهانی باعث حیرت فراوان شده‌اید. خارج از محیط فوتبال آرزوی دیگری هم دارید که تحقق یابد؟
    بله. دلم می خواهد زمانی بتوانم در خیابان خیلی راحت قدم بزنم و مردم مرا زیر نظر نداشته باشند.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فن در سار: منچستریونایتد برای پشت سر گذاشتن بارسا باید خط میانی اش را تقویت کند

دو تیم درفینال فصل قبل چمپیونزلیگ مقابل هم قرار گرفتند و آبی و اناری ها در نهایت 3-1 شیاطین سرخ را شکست دادند.

سایت گل- ادوین فن در سار، دروازه بان سابق منچستریونایتد، معتقد است این تیم برای اینکه بتواند بارسا را پشت سر بگذارد، باید خط میانی اش را تقویت کند.

دو تیم درفینال فصل قبل چمپیونزلیگ مقابل هم قرار گرفتند و آبی و اناری ها در نهایت 3-1 شیاطین سرخ را شکست دادند.

فن در سار که در فینال ومبلی، آخرین بازی اش را برای منچستریونایتد انجام داد، گفت:" ما باید بازی تک ضرب انجام بدهیم. نباید اینقدر از توپ های بلند به ویژه در خط میانی استفاده کنیم. اگر بتوانیم این طور بازی کنیم، می توانیم بارسا را شکست دهیم.

ما امسال مقابل بارسا شکست خوردیم اما امیدواریم این فصل جبران کنیم."

او همچنین در مورد شکست 6-1 منستریونایتد مقابل سیتی گفت:" من واقعا از این نتیجه تعجب کردم؛ خیلی زیاد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/11

Edwin van der Sar: Manchester United's midfield has to improve in order to beat Barcelona

کد:
    Nov 10, 2011

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الگری: دیدار مقابل بارسا مثل یک فینال است

سرمربی میلان دیدار تیمش مقابل قهرمان اروپا در سن سیرو را بسیار حساس دانست و همچنین شایعه جذب دیدیه دروگبا را رد کرد

سایت گل – ماسیمیلیانو الگری دیدار هفته آینده میلان مقابل بارسلونا را در چارچوب دور برگشت مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمان اروپا یک فینال زودرس در این رقابتها دانست.

الگری معتقد است شاگردان پپ بهترین تیم جهان هستند و پیروزی مقابل آنها کار بسیار دشواری است. میلان امیدوار است با پیروزی مقابل بارسا صدر فاصله دو امتیازی خود را با این تیم از بین ببرد و صدر نشین گروه شود.

الگری می گوید:" بارسلونا قویترین تیم جهان است و به همین دلیل ما بازی مقابل آنها را باید یک فینال بدانیم. اما در حال حاضر به دیدار شنبه مقابل فیورنتینا فرک می کنیم."

چندی پیش آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه از علاقه میلان به جذب دیدیه دروگبا سخن گفته بود اما سرمربی تیم نظر دیگری دارد.

او می گوید:" اینها همه شایعه است و با نزدیک شدن به مهلت نقل و انتقالات بازار شایعات هم داغ می شود. باید ببینیم به چه مهره هایی نیاز داریم. ممکن است در ژانویه حتی هیچ بازیکنی را به خدمت نگیریم."

میلان شنبه در آرتمیو فرانچی میهمان فیورنتینا خواهد بود.

کد:
    By Shervin Gilani

2011/11/16

17. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باره سی :میلان بارسا را شکست می دهد

در آستانه دیدار حساس تیمهای میلان و بارسا در چارچوب بازیهای لیگ قهرمانان فرانکو باره سی بازیکن اسطوره ای میلان برد تیم سابقش را پیش بینی کرد.

او در گفتگویی با روزنامه اسپورت چاپ اسپانیا اشاره کرد میلان نباید این فرصت را از دست بدهدو با وجود اینکه بارسا قوی ترین تیم حال حاضر در دنیاست اما با حمایت تماشاگران و ارائه یک بازی تهاجمی میلان می تواند حریف نامدارش را شکست دهد.
    او همچنین درباره شایعه انتقال تیاگو سیلوا مدافع برزیلی میلان به بارسا گفت:«او مدافع بزرگی است و تصور می کنم از حضور در میلان راضی باشد و در این تیم بماند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •