سلام لطفا به داد من برسید ml 1660
یعنی اگه ببرم پروگرام کنن دیگه عمریه
سلام لطفا به داد من برسید ml 1660
یعنی اگه ببرم پروگرام کنن دیگه عمریه
سلام دوستان
من یدونه SCX 4623FN دارم که پیغام Prepare New Cartridge میده
براش برنامه ای میشه پیاده کرد ؟
ممنون
کسی راهنمایی نمیکنه ؟!!!
لااقل بگین نمیشه![]()
ازش ریپورت بگیر ببین ورژنش چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون هم می تونید پروگرام کنید
سلام
من scx 3200 دارم .. تازه دادم شارژش کردن .. از وختی که شارژ شد قرمز بود چراغش .. الانم دیگه اصن پرینت نمیگیره ..
میخام ریستش کنم .. ورژن 7 .. فایل fix باید از کجا بگیرم ؟
اینو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیدونم چیکا کنم ..
نیازی به این کارها نیست. 3200 به راحتی ریست می شود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
من به تازگی پرینتر SCX 4623F خریدم. حالا سوالی که دارم اینه که دوستانی که از این پرینتر استفاده کردند. با کاتریژ اولیه اون چقدر می تونم چاپ کنم؟ و اینکه من ایران نیستم و هزینه کاتریج جدید هم بالاس. حالا چطور می تونم وقتی شارژ تمام کرد خودم شارژش کنم؟ و چه چیزهایی لازم دارم؟ و اینکه برای هر باز چقدر هزینه برای من داره؟
با تشکر
حدود 600 تا پرینت می گیره و بعد اون با اینکه هنوز تونرش تموم نشده خطا تعویض کارتریج میده و دیگه نمی تونید پرینت بگیرید . مگه اینکه چیپ یا کارتریج جدید تهیه کنید و یا اینکه برای همیشه ریستش کنید. شارژ کارتریجش هم راحته ، اگه اینجا بودید می تونستید خودتون با 5 تومن شارژش کنید و بدید با 10 تومن براتون شارژ کنند.
ممنون دوست عزیز بایت راهنمایی.
سوالی که دارم اینه که برای اینکه خودم شارژ کنم به چه چیزی لازم دارم. مثلا جوهر استفاده اسمش چی هست؟ چون اگه اسم لوازم مورد نیاز داشته باشم می تونم راحت پیدا کنم. چون هزینه کاتریج نو بالا هست به صرفه تر هست که لوازمش را خودم بخرم و شارژ کنم. و اینکه برای ریسیت باید چه کار کرد؟ چون مصرفم بالاست و تا 2 3 روزه دیگه تمام میشه این کاتریج.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)