من الان شاید یک سال باشه دارم استفاده میکنم . بسیار بسیار عالی هست . مخصوصا سرعت
فقط پشتیبانی به شدت امده پایین زنگ میزنم به 3036 میگه شما نفر 30 تموم هم نمیشه چند روز پیش نیم ساعت روی 30 مونده بود
خب من چه کار کنم
ولی از هم نظر عالی هست - پشتیبانی
من الان شاید یک سال باشه دارم استفاده میکنم . بسیار بسیار عالی هست . مخصوصا سرعت
فقط پشتیبانی به شدت امده پایین زنگ میزنم به 3036 میگه شما نفر 30 تموم هم نمیشه چند روز پیش نیم ساعت روی 30 مونده بود
خب من چه کار کنم
ولی از هم نظر عالی هست - پشتیبانی
اقا این پارس انلاین برای تابستان امسال 1 ماه اینرنت رایگان به مشترکای جدیدش میده . ( دوسال پیش عید نوروز حجم رایگان بود هرچهقدر میخواستی دانلود میکردی)
عید قربانم 2گیگ داد
حالا تو ابادان یه شرکت به نام پارسارسانه هست به مناسبت ماه رمضان تو کل این ماه اینرتنش رایگانه .
ولی مخابرات (هیچی)
شایدم دادن وما خبر نداریم.......
درسته من برای محل کارم از پارس انلاین دارم واقعا خوبه
پشتیبانی بسیار بسیار بسیار عالی داره
احتمال داره چند روز دیگه جمه اوری کنم برم پارس انلاین
پس دوستان پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنن؟منم بگیرم؟
آره.بدررایان میده اما خودش که pap نیست.فعلاً هم میگه پورتام پره.نمیدونم از چه شرکیته.یا شاتل یا صبا یا هرچی.
اول پارس انلاین / پشتیبانی / سرعت عالی هست قطعی هم نداره
دوم مخابرات / سرعت خوبه قطعی نداره ولی پشتیبانی خیلی خیلی بدی داره
در کل پارس انلاین بگیر بهتره
سرعت پارس آنلاین توی ساعات رایگان چطوره؟بعد اگه هر شب دانلود کنی محدودت نمیکنه؟
ایمان جان پیشنهاد میکنم بری تاپیک پرس آنلاین ببینی چقدر ناراضی دارهچند تا از دوستان من تو اهواز پارس دارن همه دارن میرن یه جا دیگه . میگه روزانه عالیه قطعی هم نداره پشتیبانی هم خوب ولی شبانه افتضاح میشه !!
جی جی جی جینگ
کلاً بیخیال پس.چون من استفاده م بیشتر شباس.
اقا جان من نگفتم پارس خوبه . من منظورم اینه که رایگانه و اینا پارس قدیما عالی بود الان میگن سرعتش پایینه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)