سلام
والا دشمنی خاصی با کسی ندارم ولی افخمی سریال پارسالشم پنجمین خورشید هم چنگی به دل نزد اینم از این سریالش . ولی خوب باهاتون تا حدودی موافقم و خدایش قهوه تلخم خیلی آبکی شد
سلام
والا دشمنی خاصی با کسی ندارم ولی افخمی سریال پارسالشم پنجمین خورشید هم چنگی به دل نزد اینم از این سریالش . ولی خوب باهاتون تا حدودی موافقم و خدایش قهوه تلخم خیلی آبکی شد
من هم کاملا موافقم که در انتقاد یا تعریف از چیزی یا کسی باید جنبه انصاف رعایت کرد،این مشکل بزرگ وجود داره که ما همه چیزو یا سفید می بینیم یا سیاه، نکات مثبت اگه وجود داشته باشه را هم نمیبینیم
در رابطه با خیلی از چیزها مثلا در این تاپیک گیر دادند به سریال که چرا روح از زمین در نمیاد و ... و یا اینکه تو هالیوود اینطوری نیست
برای مثال فیلم ghost town را برید ببینید تو فیلمش روح ها همه سایه دارند همه از اونور زمین در نمیاند ، حتی روحشون سوار ماشین میشه و موبایلم داره
خلاصه اینکه درسته که این سریال یا خیلی از فیلم های دیگه نقاط ضعف زیادی دارند. اما باید برای قضاوت نکات مثبتشون را هم دید
سلام
منم با نظر شما موافقم ولی سریالی که اصلآ" نقطه مثتی نداره رو چیکارش کنیم ؟
اگه نقطه مثبتی داره خوشحال میشم بگید منم بدونم
سلام
تاکید من روی نوع قضاوت است به صورت کلی
این سریال نقاط ضعف زیادی داره و خودم منتقد بودم تو این تاپیک
و اینکه اگه خودمون را جای سازندگان سریال بذاریم میبینیم اونام مشکلات زیادی روبرو هستند چون مخاطبشون افرادی هستند که یک سری اعتقادات خاصی در رابطه با روح و برزخ و...دارند و متاسفانه این سریال نتونست خوب کار کنه
اما نکات مثبتش تم اصلی کار ، یعنی این موضوع سریال (فارغ از چیزهای آبکی که همه سریال ها تلویزیون قاعده شده واسشون) یه موضوعی که جای کار زیاده
به نظرمن سال اولی که این موضوعات وارد تلویزیون شد مخاطب رشد کرده اما تلویزیون رشد نکرده
بخوایم حساب کنیم فیلم خوب خیلی خیلی کم پیدا میشه
و بیشتر برنامه ها ابکین خب چیکار میشه کرد مجبوریم
بعضی مواقع ببینیم .....
ولی انصافی آی می خندیما آی می خندیما. فک کنم به خاطر همین دیروز پخشش نکردن. سوتیای خیلی باحالی می دن تو این فیلم.
هه هه...
.
.
.
10 عکس/ بازیگران مجموعههای ماه رمضان خارج از صفحه تلویزیون و در برابر دوربین عکاس ها چگونه اند؟
هدی زین العابدین، بازیگر نقش فاطمه سریال «سقوط یک فرشته»
مهران رنجبر بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
مهدی سلوکی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
پریناز ایزدیار، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
داریوش فرهنگ، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
شبنم قلی خانی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
نفیسه روشن، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
شهرام قائدی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
الناز حبیبی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
منبع : کافه سینما
سلام
دوستان تو این عکسایی که این دوست عزیز گذاشته بود،اخرین عکس(الناز حبیبی) مال کدوم نقشه تو این فیلمه ؟
با شهنام شهابي، بازيگر مجموعه «پنج كيلومتر تا بهشت»
شهنام شهابي متولد سال 1361 در تهران و فارغالتحصيل بازيگري و كارگرداني تئاتر است و با اين كه چند فيلم كوتاه را كارگرداني كرده، اما مخاطبانش او را به واسطه بازيهايش در تاوان، لبه تاريكي، بيتو تنهايم، از كنار هم ميگذريم و ... ميشناسند. شهابي در شبهاي ماه رمضان سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» را روي آنتن شبكه 3 سيما دارد. او در اين مجموعه نقشي به قول خودش خاكستري دارد. به اين بهانه به سراغش رفتيم تا از اين تجربه بيشتر برايمان بگويد. جالب است بدانيد او وقتي 8 سال بيشتر نداشته توسط كيانوش عياري پايش به دنياي سينما باز شده است و در شاخ گاو اين كارگردان، اولين تجربه سينمايي خود را داشته است.
چه شد كه در سريال پنج كيلومتر تا بهشت بازي كرديد؟
پس از بازي در سريال تاوان پيشنهادهاي زيادي داشتم كه بيشتر آنها در ادامه همان نقش بود و چون نميخواستم خودم را تكرار كنم، بنابراين قبول نكردم تا اين كه پيشنهاد بازي در اين سريال به من شد و چون تا به حال با آقاي افخمي همكاري نكرده بودم، اين فرصت را غنيمت شمردم و با اين كه فيلمنامه كامل نبود، قبول كردم حضور داشته باشم.
يعني نميدانستيد قرار است چه نقشي بازي كنيد؟
دقيقا همينطور بود و به اعتماد آقاي افخمي در اين مجموعه حضور يافتم.
در حال حاضر از اين اعتماد راضي هستيد؟
بله. فكر ميكنم اين سريال توانسته مخاطبان خود را پيدا كند.
از نقش جمشيد بگوييد. او را چگونه ميبينيد؟
به نظرم جمشيد شخصيتي خاكستري است. او ايدهالهاي زيادي دارد و خيلي زود هم ميخواهد به همه آنها برسد. شايد به نظر خيليها اين نقش منفي به نظر برسد، اما من خودم چنين ديدگاهي را نسبت به جمشيد ندارم. او به خاطر رسيدن به قدرت، خطا ميكند و در شرايطي تصميم اشتباهي ميگيرد، وگرنه واقعا ذات منفي و منفوري ندارد.
عليرضا افخمي چقدر در نزديك شدن شما به نقش تاثير داشت؟
خيلي زياد. اصلا فكر ميكنم با بازي در اين سريال دوباره متولد شدم، البته به لحاظ زندگي هنري. افخمي مديري دقيق و باتجربه است. نحوه برقراري ارتباط با مخاطب را خيلي خوب ميشناسد و اصلا من بر همين اساس در اين كار بدون دانستن قصه بازي كردم، چون مطمئن بودم در نهايت خروجي خوبي خواهيم داشت.
براي انتخاب يك نقش چه معيارهايي داريد؟
متن و كارگردان برايم اهميت زيادي دارند، چون اگر متن قوي باشد، كارگردان خوب هم ميتواند آن را به يك اثر هنري واقعي تبديل كند.
در بعضي سكانسها خيلي با جديت بازي نميكنيد. چرا؟
نميدانم، چرا اين اتفاق افتاده است. البته خودم چنين احساسي ندارم و با تمام وجودم اين نقش را بازي كردم. اگر اين اتفاق افتاده شايد دليلش خستگي و نداشتن استراحت در اين مدت بوده است.
بازي در كنار بازيگراني مثل داريوش فرهنگ، پرديس افكاري و ... چگونه بود؟
فقط ميتوانم بگويم از اين هنرمندان درسهاي زيادي آموختم و بسيار به من كمك كردند و خيلي راحت و بدون داشتن هيچ استرسي ميتوانستم روبهروي آنها بازي كنم.
آقاي شهابي! نظرتان درباره رقابت سريالهاي مناسبتي چيست؟
به نظر من بسيار مهم است و به نوعي ميتواند سكوي پرشي باشد براي افرادي كه علاقهمند هستند ديده شوند و ماه رمضان فرصت خوبي براي بيشتر ديده شدن است، چون مخاطب 30 شب سريالها را دنبال ميكند.اما اين سريالها معمولا يك كليشه هميشگي دارند و آن تحول دروني شخصيت اصلي در قسمتهاي پاياني است كه به يك فرشته تمام عيار تبديل ميشود. چرا؟
شايد اين مساله تكراري و كليشهاي به نظر برسد، اما به هر حال اقتضاي اين ماه است و چنين فضايي وجود دارد. به همين علت بيشتر شخصيتهاي منفي سريالها به خوب بودن سوق پيدا ميكنند و فكر ميكنم اين تحول در مخاطبان هم رخ ميدهد و براي آنها تلنگري خواهد بود.
به نظر شما جمشيد هم بر مخاطب تاثير خواهد گذاشت؟
اگر خوب از عهده كار بر آمده باشم، حتما اين اتفاق ميافتد، چراكه بدي و راه كج رفتن هيچ وقت بيپاسخ نخواهد ماند و نميشود ره صد ساله را يكشبه و بدون هيچ خطايي طي كرد.
پنج كيلومتر تا بهشت چه جايگاهي در پرونده هنري شما دارد؟
خيلي آن را دوست دارم و تجربه شيريني برايم بود و چيزهاي زيادي در اين كار آموختم كه مطمئنا در آينده بسيار برايم راهگشا خواهد بود.
خودتان چقدر مخاطب كارهاي ماورايي هستيد؟
اتفاقا اينگونه فضاها را خيلي دوست دارم، چون به نوعي ناشناخته هستند و بسيار آدم را كنجكاو ميكنند كه از اين عالم سر درآورد و فكر ميكنم آقاي افخمي پس از چند تجربه در اين نوع كارها، حالا خيلي خوب ميتوانند چنين فضايي را به تصوير بكشند.
روزي چند ساعت كار ميكرديد؟
ساعت كارمان خيلي زياد بود. گاهي تا شانزده هفده ساعت پشت سر هم تصويربرداري داشتيم.
خسته نميشديد؟ كي فرصت داشتيد كه ديالوگ حفظ كنيد؟
قطعا خسته ميشديم، اما چون كار را بايد به آنتن پخش ميرسانديم چاره ديگري نداشتيم. ديالوگها را هم سر صحنه و خيلي زود حفظ ميكرديم. البته قبل از تصويربرداري حسهاي لازم در صحنه را پيدا ميكرديم.
در اين مدت توانستهايد سريالهاي ديگر را هم دنبال كنيد؟
خير، چون در اين مدت بيشتر سر كار بودم و فرصت كافي نداشتم.
در آينده شاهد چه كار ديگري از شما خواهيم بود؟
در فيلم سينمايي «شيش و بش» به كارگرداني بهمن گودرزي بازي كردهام كه در آن بازيگران ديگري از جمله محمدرضا گلزار و آنا نعمتي بازي كردهاند و فكر ميكنم بعد از عيد فطر اكران خواهد شد.
پنج كيلومتر تا بهشت...
فقط ميتوانم بگويم با بازي در اين سريال دوباره متولد شدم.
دوست دارم اين را در آخر از شما بپرسم. از 8 سالگي تا الان در تعداد كمي فيلم و سريال بازي كردهايد. چرا تعداد كارهايتان اينقدر كم است؟
پس از سريال طنز «اين زمينيها» 4 سال بازي نكردم، با اين كه به من پيشنهادهاي زيادي شد. براي فيلم «ابراهيم» در جشنواره چهاردهم فيلم فجر از بازي من تقدير كردند و جشنواره جيفونيه ايتاليا هم به من لوح تقدير دادند. آن زمان پيشنهادهايم زياد شد، اما ميترسيدم مثل بازيگراني شوم كه زود از رده خارج ميشوند. خيلي ترس داشتم، چون تمام همسن و سالهاي من وقتي به نوجواني رسيدند، ديگر بازي نكردند، بنابراين خودم خواستم كه مسيرم را آهسته و پيوسته ادامه دهم.
جام جم
دوستمون یا اون منبعی که عکسها رو ازش گرفتن اشتباه کرده. الناز حبیبی یکی از بازیگرای سریال "سیامین روز" هست نه "پنج کیلومتر تا بهشت"
فارغ التحصیل بازیگری هست و اینقدر بازیش داغونه؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)