سلام
من بین ایپد و ایکسپریا تب z موندم
کدو رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
ضمنا
1.صفحه 224 ppi و 260 تفاوتشون در چه حده؟
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم)
سلام
من بین ایپد و ایکسپریا تب z موندم
کدو رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
ضمنا
1.صفحه 224 ppi و 260 تفاوتشون در چه حده؟
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم)
نه دوست عزیز2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم)
اینا همش حرفه! سرعت اگه هم کم بشه بسیار نامحسوس هست
فقط موقع اچرای بازی های سنگین مقداری داغ میکنه که طبیعی هست
من خودم هم جیلبریک شده دارم هم بدون جیل فرقی نداره!
ایپد خیلی بهتره
حالا اندروید اصلا 12 هسته ایی باشه چه فایده
سلام دوستان شدیدا به کمک و راهنمایی تون احتیاج دارم.
من بین آیپد و آیفون موندم به نظرتون کدوم بهتره بخوام بگیرم؟؟؟
بعدم یه سوال دیگه موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم ؟؟؟
خیلی با هم فرق دارند بسته به نیازهای خودتون داره ایپد رو مثل گوشی همهجا نمی تونی ببری امکان تماس هم نداره بهتره نیازهات رو دقیق مشخص کنی
ایفون که مدل جدیدش تا چند ماه دیگه میاد تو ایران الان از نظر قیمت زمان خوبی نیست چون یه پول زیاد برای گوشی میدی که مدل جدیدش معرفی شده و توراهه
از قیافش معلومه و معمولا جلوی خودتون از جعبه آکبند بیرون میارن
سلام دوستان
من قصد خريد آيپد 4 دارم بين wifi يا سيمكارت خورش موندم! آيا ميشه از gprs ايرانسل استفاده كرد از طريق سيمكارت؟
از دوستان كسي gprs ايرانسل استفاده كرده روش؟ با 4g مشكلي نداره؟
يه سوال ديگه، اگه مدل wifi بگيرم از طريق گوشي هايي كه قابليت اشتراك اينترنت از طريق wifi دارن ميشه رو آيپد ٤ استفاده كرد؟
سلام دوست عزیز
من چند ماهی هست آیپد 4 گرفتم موقعی که میخواستم بخرم من هم مثل شما بین انتخاب 4g و wifi گیر کرده بودم (بین مدل 64 wifi و 32 4g )
در نهایت با تحقیق و نظر سنجی به این نتیجه رسیدم که مدل 4g را انتخاب کنم.الان هم خیلی خیلی از انتخابم راضی هستم.
با gprs ایرانسل مشکلی نداره و برای یک وبگردی نیاز ها را برطرف میکنه + استفاده از سیستم های ارتباطی که نیاز به اینترنت دارند مانند viber و...
میشه اینترنت گوشی را شیر کرد و با wifi به آن کانکت شد اما باز هم بازدهی و لذتی که خود آیپد به نت وصل بشه را نداره.
آقا قضیه این جیلبریک چیه ؟ باید حتما انجام بشه ؟ خودمون هم میتونیم یا حتما باید کلی پول بدیم بیرون اینکارو کنن ؟.
دسته بازی برای آیپد چه قیمته ؟کسی استفاده کرده ؟خوبه ؟
آخه من خواهر کوچیک دارم و میخوام وقتی براش بازی میذارم با تاچ کار نکنه چون محکم ضربه میزنه.
یه چیز دیگه این مدل سیمکارت خور باهاش میشه پیامک فرستاد ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)