تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 111 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
    باو این درخته بد جایی سبز شده ملت همه میخورن به تورش!!!

بچه ها تو یه جاییش گیر کردم
    نمیدونم باید کجا برم
    یه غول هست که باید 3 تا قلب سنگی براش پیدا بکنی . همونی که با رفیقش میره . اون 3 قلب رو چسبوندیم بهش بعد زنده شد حرکت کرد و رفت
    بعد اون نمیدونم باید کجا برم !
    اون دیوث کلاغه هم درست نشون نمیده !

برگرد به محوطه ای که بعد از تری استون اولین بار میری،همونی که به چشم گنده راه رفتن به درخت زندگی رو بسته!(عمرا اگه با این ادرس دادن من پیداش کنی )

2. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حالا دوباره از اول شروع میکنم ببینم تا لول چند میشه رفت جلو..

در کل نظرم در مورد این بزای مختصر به این صورت هستش ...:

گیم پلی..:

با این که در کل بازی دلچسبی بود...ولی هیچ وقت قسمت اول نشد یک مزیتی که قسمت اول داشت H&S های ترو تمیزی داشت و موقع اجرای حرکات مفهوم بود چی به چیه ، به کی ضربه یمزنی و کی دفاع باید بکنی و کی جا خالی بدی از نکات منفی این قسمت همین بود که وقتی نفرات زیاد میشد شیر تو شیر میشد و الکی جان ادم یهو میرفت حتی نبود یک دکمه دفاع هم جای تفکر داشت
    دشمنا هم بعضا قشنگ رو ادم کمبو میزدن اونم چند ضربه ، قاتی کردن RPG از خیلی جهات خوب و خیلی جهات هم بد بود بد که نتونسته بودن اون طور که باید و شاید به نظرم توازنی بین ایتم ها و میزان لول هایی که میگیری برقرار کنن خیلی جاها damage کم میاورد خیلی جاها resistance و باقی به صورت ملموس کارایی کلیشون فوق العاده نبود اما با این حال این حس رو ایجاد می کرد که در روند کار دقت بشه و برای هر چه بهتر چیدن این ایتم ها کنار هم بازیباز وسواس به خرج بده
    یک ایراد بزرگ که منو ازار میداد سیستم سلامتیش و نوع چیدمان باس فایت ها بود یکی وارد یک مرحله یا مکان جدید که میشدیم با یک دشمن مدل جدید روبرو میشدیم که در نوع خودش سخت بود بعد پشت سرش یک باس فایت عظیم میومد یعنی ترتیب شناساندن و نوع کار رو در بازیی که داره H&S رو یدک میکشه درست نبود حتی جونورهای ریزی که کنار باس فایت ها میومدن به طور نادرستی قرار داشتند و عملا برای عذاب بودن مثلا ما در خدای جنگ با کشتن تعدادی از انها میدونستیم که ازشون هورب های سلامتی به دست میومد ولی اینجا نه
    موقع تیر اندازیو استفاده از اسلحه هم موقع پر کردن گلوله ها چند ثانیه مرگ با اسله به دست اروم حرکت میکنه و این خیلی عذاب ور بود که باید یک شیرجه یا یک حرکت میکردی تا روال کار برگرده
    پخش پلتفرمینگ بازی هم مثل شاهزاده بود که اشنا بود فقط برخی اوقات الکی کار نمی کرد نمی دونم چرا میوفتادم ته دره ، لوکیشن های بازی هم گاهن برای طولانی شدن بیش از حد بازی بود و دلچسب نبود از جمله مرحله زمین
    جم اوری پول و امتیازات هم در اواخر بازی حس چالش برانگیز جستجو کردن رو کم می کرد چون تئوری تکراری درشون خیلی زیاد میشد

با این حال من نمره 8 رو به گیم پلی بازی میدم.

موسیقی و موزیک..:

از کارهای خوب بازی بود خیلی جاها حس اساسین رو میداد خب معلوم هست چرا..
    در کل موزیک و موسیقی از کیفیت خوبی برخوردار بودن اما تنوع شنیداریشون به نظرم کم بود من الان هم حس میکنم فقط یک یا دو موزیک در کل بازی شنیدم در حالی که تعدد ترک هاشون زیاده
    صداگذاری بازی هم مثل نسخه قبلی خیلی زیبا بود صدای خود مرگ هم با توجه به شخصیتش درست و به جا بود..
    با این حال نمره 8.5 برا این بخش میدم

گرافیک..:

از کارهای هنری بسیار زیبایی بود که دیدم....لوکیشن ها بزرگ و پر از توجهاتی که سازنده کم نذاشته یک نقاشی زیبا با تمام رنگ های به کار رفته پر از جزییات و چیدمان های ریز
    هوای مه الود ، زرق و برق های ضربات ، جزییات باس فایت ها ، شخصیت ها ، همگی خیلی زیبا و قابل تحسین کار شدن که جایتعریف و تمجید داره
    حالا سوای نقات ضعف فنیش که چشم پوشی از اون نکات ضعف در مقابل این همه ذوق کار گرافیست ها و طراح ها لازم هستش به نظرم.

برای گرافیک هم نمره 8 رو در نظر میگیرم

داستان..:

تنها چیزی که خیلی زیاد عذابم داد این بخش بود...چون واقعا نسبت به قسمت اول افت داشت اولا که شخصیت پردازی مرگ در اوج عالی بودنش نتونست جای جنگ رو بگیره
    قبلش باید بگم توجهات و انتظارات ما از این قسمت به حدی بود که چیزی فرای قسمت اول رو انتظار داشیم اما در کل قسمت دوم انچنان پیشرفت نداشت مخصوصا در داستان و اثبات بی گناهی جنگ برای ما توسط مرگ چیزی بود که در پایان قسمت اول و اشاره جنگ به سوار های باقی مانده طوری شده بود که انتظار یک درگیری و شورای حل اختلافی در حد همین اسمان ها داشتیم
    سازنده میتونست طوری روایت رو پیش ببره که حماسی بودن داستان خیلی زیبا و در خور توجه باشه و شاخ و برگ های خوبی میشد بهش اضافه کنه که در یکی دو خط و در مقابل باس فایت ضعیف قسمت اخر بازی تموم میشه و این که کار مرگ هنوز تمام نشده..!!! مرگ هیچ وقت اون حس قدرتی که جنگ همراه داشت رو نتونست ایجاد کنه و احساس میشد الانه که بمیره...
    نکات کمی گنگ هم باقی گذاشت که نیازی به این کارها نبود...خیلی بهتر میشد پی برد داستان رو ولی خب شاید هدفشون چیز دیگه ای بود..

برا این قسمت هم نمره 7.5 رو در نظرمیگیرم

=====
    با این حال بازی و گیم پلی بازی خیلی زیبا بود معماهاش و حل کردن اونها بعد مدت ها عناوین خطی ساده باعث شد تا کمی فسفر بسوزونیم و لذت ببریم از حل کردنشون و این که کمی باستیم و تامیل کنیم برای ادامه بازی خودش جای تحسین داره...
    من نمره کل بازی 8 رو به نظرم براش در نظر بگیریم شایسته تر باشه برای بازی

اینجا هم نقد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نوشتم که گفتم شاید خوندنش خالی از لطف نباشه برا دوستان
    خوب منم همین الان بازی رو به طور غیر منتظره ای مثل همه شما تموم کردم .
    همه چیزی که میخوام بگم توی همین نقد نوشته شده و با این نقدت 99 درصد موافقم . اون 1 درصد هم به خاطر اینه که من یکی عمرا موسیقی این بازی رو در حد AC ندیدم . حتی صداگذاری هم در حد نسخه یک نبود . البته ضعیف هم نبود . مواقعی بود که موسیقی اصلا با جو بازی یکسان نبود . مثلا توی crucible یه اهنگ ملایم داشت پخش میشد حین مبارزه که اصلا خوب نبود .

در مورد پایان بازی :

محتوای مخفی: ............ 
    اصلا فکر نمیکردم باس فایت آخر بازی اینقدر راحت باشه،تقریبا فقط 30 یا 40% خونم کم شد....مبارزه با Samael یکم سخت تر بود به نظرم.

+
    فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....

+

در کل بازی برای من خیلی لدت بخش بود،واقعا از بازی راضی بودم و خوب تونست منو سرگرم کنه.

+
    یکی از نکاتی که خیلی ناراحتم کرد این بود که برای قسمت crucible باید کد بخریم که باعث میشه نتونیم اچیومنت و Avatar Award مربوط به اون بخشو بگیریم.حتی برای فرستادن یه آیتم به دوستامون هم باید کد وارد کنیم!
    نمیدونم چحوریه ولی توی پی سی که باز بود crucible اش . فکر کنم چون dlc حساب میشه واسه همینه .

جاده اسپویل دارد :
    منم بازی رو تموم کردم . اخرش واقعا زد تو حالم با این باس ضعیفش . تقریبا مرحله well of souls با همه دموهاش و ... یه 10 دقیقه ای بیشتر نشد که واقعا استثنایی بود توی تمام بازی ها .یه پایان گنگی هم به نظرم داشت . حالا نمیدونم شما چی فهمیدید از اون اخرش . من حدس میزنم قبل از اینکه مرگ خودش رو توی چاه بندازه و انسان ها رو بخواد زنده کنه و خودش رو فدا کنه war قفل رو میشکنه و سریعا سوارکارهای دیگه احضار میشن و death هم نمیمیره . یعنی کلا تمام بازی یه جورایی سر کار بودیم . ولی خوشم اومد دوباره یه War ای دیدیم اخرش .
    جالب بود که یه صحنه سایه ی دو سوار کار دیگه رو هم نشون داد .یکیشون به نظرم یه نیزه داشت و کچل هم بود . البته اگه یادم باشه . سوار کار دیگه که اصلا انتظارشو نداشتم . زن بود . زن سوارکار . باید بهش گفت horsewoman . فکر کنم یه شلاق هم دستش بود .
    انتهای محدوده اسپویل

کلا به نظرم بازی و داستانش هیچ نقطه ضعفی ندارن . فقط به خاطر تقلیدهای زیاد از اثار معروف دیگه و غرق شدن بیش از حد در سبک RPG این بازی نتونست بازدهی خودش رو نشون بده . مخصوصا داستانش که واقعا جای مانور بیشتری رو داشت . یه جورایی بازیش مثل سریال های ماه رمضون بود که یه دفعه قسمت سی ام همه چی درست و رو به راه میشه و سریال با بدترین پایان تموم میشه .
    Last edited by Gregar; 24-08-2012 at 09:13.

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من توی یکی از کوئست های فرعی این بازی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
    کوئست spark of life وقتی که با اون غولی که از تو مواد مذاب در میاد مبارزه میکنم خونش تموم میشه و به صفر میرسه ولی نمیمیره تا دو دقه بعدش هم میزنمش اما نمیمیره . باگه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

محتوای مخفی: داستان بازی 
    منم بازی رو تموم کردم . اخرش واقعا زد تو حالم با این باس ضعیفش . تقریبا مرحله well of souls با همه دموهاش و ... یه 10 دقیقه ای بیشتر نشد که واقعا استثنایی بود توی تمام بازی ها .یه پایان گنگی هم به نظرم داشت . حالا نمیدونم شما چی فهمیدید از اون اخرش . من حدس میزنم قبل از اینکه مرگ خودش رو توی چاه بندازه و انسان ها رو بخواد زنده کنه و خودش رو فدا کنه war قفل رو میشکنه و سریعا سوارکارهای دیگه احضار میشن و death هم نمیمیره . یعنی کلا تمام بازی یه جورایی سر کار بودیم . ولی خوشم اومد دوباره یه War ای دیدیم اخرش .

جالب بود که یه صحنه سایه ی دو سوار کار دیگه رو هم نشون داد .یکیشون به نظرم یه نیزه داشت و کچل هم بود . البته اگه یادم باشه . سوار کار دیگه که اصلا انتظارشو نداشتم . زن بود . زن سوارکار . باید بهش گفت horsewoman . فکر کنم یه شلاق هم دستش بود .

کلا به نظرم بازی و داستانش هیچ نقطه ضعفی ندارن . فقط به خاطر تقلیدهای زیاد از اثار معروف دیگه و غرق شدن بیش از حد در سبک RPG این بازی نتونست بازدهی خودش رو نشون بده . مخصوصا داستانش که واقعا جای مانور بیشتری رو داشت . یه جورایی بازیش مثل سریال های ماه رمضون بود که یه دفعه قسمت سی ام همه چی درست و رو به راه میشه و سریال با بدترین پایان تموم میشه .
    بهتره این جور متن هارو توی اسپویلر بزارید تا داستان برای دوستانی که بازی رو تموم نکردن لو نره.

محتوای مخفی: در مورد پایان بازی 
    آخر بازی به نظر من هم همونطور که گفتی میشه،یعنی وقتی مرگ خودش رو پرت کرد پایین ، بعدش( یا هم زمان)جنگ توی زمین The Destroyer رو نابود میکنه و با شکستن قفل هفتم (7th Seal) هر 4 سوار رو احضار میکنه.
    خود crow father هم اون آخر میگه که journey مرگ هنوز تموم نشده............

در مورد 4 سوار هم باید بگم که در اصل War,Pestilence/Conquest,Famine و Death هستند که توی سری Darksiders بجای قحطی و مریضی،Fury و Strife رو قرار دادن،البته کار بجایی بوده چون قحطی و مریضی به جو این سبک بازی نمیخورن.
    طبق داستان Darksiders ـ،Fury زن هستش و یه شلاق داره........
    Strife هم 2 تا کُلت داره به اسم های Mercy و Redemption که این Redemption رو توی نسخه دوم بدست میاریم. + طبق comic های بازی strife کچل نیست،شبیه مرگ یه ماسک داره.

+
    به نظرم تقلید های بازی(بر عکس بقیه بازی ها که معمولا یه تقلید ناشیانه از بازی های بهتر سبک خودشون هستن) حداقل مثبت و لذت بخش بودن و آدم ررو خسته نمیکردن،استفاده از المان های RPG توی بازی هم (به نظر من) خیلی خوب بودند به پیشرفت بازی واقعا کمک کردن...

7. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

محتوای مخفی: یک سوال.....؟ 
    دوستان وقتی اخر بازی موقعی که مرگ خودش رو پرت کرد و این امر قرار باشه همزمان با احضار جنگ و شکستن اون لوحه باشه خب کمی بازه زمانی دو بازی جور در نمیاد

چون مرگ امده بود تا بی گناهی جنگ و این که علت زودتر امدن او رو ثابت کنه و خب این یعنی جنگ قبلا اومده بوده و رو زمین بوده
    چون حتی وقتی مرگ با اون فرشته اسمش یادم رفت حرف میزد در مورد جنگ صحبت هایی هم داشتند که خب این کمی اوضاع رو قاتی میکنه
    چون پس یعنی مرگ درست همزمان با ظهور جنگ برای اثبات بی گناهی جنگ میاد وسط ..؟ به این زودی..؟

به قول دوستمون مثل این که سر کار وبدیم شاید.

محتوای مخفی: قسمت ازاد کردن سه تا روح.. 
    یک مورد دیگه ای که منو خیلی ناراحت کرد وقتی بود که روح سومی رو ازاد کردیم..
    به نظرتون اونا خیلی به صورت چرت نابود نشدن..؟ یعنی این همه تلاش ما برای نجات دادن و در اختیار خودمون قرار دادن با یک اشاره امپراطور دنیای مردگان دود شد رفت هوا ...؟ اصلا اونجارو نتونستم هضم کنم ناسلامتی این همه زحمت حتی حتی این اجازه رو ندادن که انها برا همیشه پیش ما بمونن
    تازه یک خوبی که داشت میشد از اونها در مبارزات استفاده کرد ولی من دقت کردم دیدم مراحل طوری طراحی شدن که مثلا خط تعیین شده اونها تا جایی بود که دشمنی نبود و عملا اونها به درد نمی خوردن
    سازندگان در به کار بردن اونها خوب کار نکردن و خیلی هم چرت از بین رفتن...فکر کنم شما هم با من هم نظر باشین در این مورد

فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....
    من کلی صندوق و ایتم بود که خوردنشون رو گذاشته بودم برا بعد تموم کردن بخش داستانی جاهای بودن که نیاز به پورتال داشتن ولی نشد که اشتباه کردم.
    تو هم به جای این که عبرت بگیری رفتی جا پای من گذاشتی ..تسلیت

[SPOILER][/SPOILER]

9. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بهتره این جور متن هارو توی اسپویلر بزارید تا داستان برای دوستانی که بازی رو تموم نکردن لو نره.

محتوای مخفی: در مورد پایان بازی 
    آخر بازی به نظر من هم همونطور که گفتی میشه،یعنی وقتی مرگ خودش رو پرت کرد پایین ، بعدش( یا هم زمان)جنگ توی زمین The Destroyer رو نابود میکنه و با شکستن قفل هفتم (7th Seal) هر 4 سوار رو احضار میکنه.
    خود crow father هم اون آخر میگه که journey مرگ هنوز تموم نشده............

در مورد 4 سوار هم باید بگم که در اصل War,Pestilence/Conquest,Famine و Death هستند که توی سری Darksiders بجای قحطی و مریضی،Fury و Strife رو قرار دادن،البته کار بجایی بوده چون قحطی و مریضی به جو این سبک بازی نمیخورن.
    Strife هم 2 تا کُلت داره به اسم های Mercy و Redemption که این Redemption رو توی نسخه دوم بدست میاریم. + طبق comic های بازی strife کچل نیست،شبیه مرگ یه ماسک داره.

+
    به نظرم تقلید های بازی(بر عکس بقیه بازی ها که معمولا یه تقلید ناشیانه از بازی های بهتر سبک خودشون هستن) حداقل مثبت و لذت بخش بودن و آدم ررو خسته نمیکردن،استفاده از المان های RPG توی بازی هم (به نظر من) خیلی خوب بودند به پیشرفت بازی واقعا کمک کردن...
    شرمنده اون قسمت رو یادم رفت اسپویلر بزارم . البته حالا قرمزش کردم .

میگم خوب اطلاعات داری ها . افرین خوشم اومد . اخه چرا قحطی و مریضی نباشن . مگه اونا چشونه . یعنی جنگجو نیستن یا چی که بدرد این نوع بازی نمیخورن . یه توضیح میدی راجع به اون دوتا ؟

+

و یه سوال دیگه . ایا تو به این بازی بیشتر از نسخه یکش امتیاز میدی ؟ اینجور که توی اون خط نوشتی فکر کنم نظرت اینه که بازی یه سرو گردن از نسخه قبل بالاتره . درسته ؟

راجع به تقلید ها هم بگم که بعضی هاش خوب و بعضی هاش بد بودند . مثلا تقلید حرکات پرنس بد نبود و کلی به معماگونه کردن بازی کمک میکرد . اما از یه لحاظ که به نظرم این حرکات در حد یه سوارکار به نام مرگ باشه نیست .
    تقلید از پورتال هم خوب کار شده . هم توی این نسخه و هم نسخه قبل . چون المان شدت رو به پورتال ها اضافه کرده و همچنین توی این نسخه المان مسافرت در زمان .
    توی قسمت earth هم که کاملا یه تقلید کوکورانه از بازی هیلو (به قول یکی از دوستان) شده که همه هم میگن لذت بخش نبود .

ضعف قسمت RPG بازی رو هم من توی استفاده از ایتم و .. نمیدونم . بلکه توی قسمت صحبت ها و دیالوگهای بازی میدونم . به هیچ وجه بازی ای که داستانش داینامیک نیست و قابلیت تغییر داستان با انتخاب دیالوگهای مختلف وجود نداره هیچ لزومی نداره که موقع صحبت با کسی توی بازی دیالوگ رو خودمون انتخاب کنیم که این از هیجان بازی کم میکرد .

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

محتوای مخفی: یک سوال.....؟ 
    دوستان وقتی اخر بازی موقعی که مرگ خودش رو پرت کرد و این امر قرار باشه همزمان با احضار جنگ و شکستن اون لوحه باشه خب کمی بازه زمانی دو بازی جور در نمیاد

چون مرگ امده بود تا بی گناهی جنگ و این که علت زودتر امدن او رو ثابت کنه و خب این یعنی جنگ قبلا اومده بوده و رو زمین بوده
    چون حتی وقتی مرگ با اون فرشته اسمش یادم رفت حرف میزد در مورد جنگ صحبت هایی هم داشتند که خب این کمی اوضاع رو قاتی میکنه
    چون پس یعنی مرگ درست همزمان با ظهور جنگ برای اثبات بی گناهی جنگ میاد وسط ..؟ به این زودی..؟

به قول دوستمون مثل این که سر کار وبدیم شاید.

محتوای مخفی: قسمت ازاد کردن سه تا روح.. 
    یک مورد دیگه ای که منو خیلی ناراحت کرد وقتی بود که روح سومی رو ازاد کردیم..
    به نظرتون اونا خیلی به صورت چرت نابود نشدن..؟ یعنی این همه تلاش ما برای نجات دادن و در اختیار خودمون قرار دادن با یک اشاره امپراطور دنیای مردگان دود شد رفت هوا ...؟ اصلا اونجارو نتونستم هضم کنم ناسلامتی این همه زحمت حتی حتی این اجازه رو ندادن که انها برا همیشه پیش ما بمونن
    تازه یک خوبی که داشت میشد از اونها در مبارزات استفاده کرد ولی من دقت کردم دیدم مراحل طوری طراحی شدن که مثلا خط تعیین شده اونها تا جایی بود که دشمنی نبود و عملا اونها به درد نمی خوردن
    سازندگان در به کار بردن اونها خوب کار نکردن و خیلی هم چرت از بین رفتن...فکر کنم شما هم با من هم نظر باشین در این مورد

[SPOILER][/SPOILER]
    حامد من اینجور برداشت کردم :
      محتوای مخفی: داستان بازی 

اون جایی که مرگ اومد توی زمین،بعد از زمانی بود که جنگ اومده بود و خسارت وارد کرده بود(و با اون فرشته ـه که اسمش Uriel بود هم برخورد داشته) و قبل از برگشتن دوباره جنگ به زمین....فقط اینجوری با عقل جور در میاد.
    مرگ هم وقتی متوجه میشه جنگ به council ـه ...(اسمش یادم رفت!)احضار شده میره تا بی گناهیشو ثابت کنه،و توی یه بازه ی زمانی که مرگ داشته اینور و اونور میرفته جنگ هم پیش council بوده.
    و برای اینکه این حرفمو ثابت کنم همین کافیه که وقتی جنگ به زمین برگشت همه چی نابود شده بود...........
    +

در مورد اون 3 تا روحه هم باهات موافقم ولی اگه میتونستیم اونا رو نگه داریم اونوقت خیلی خیلی قوی میشدیم!چون اون 3 تا روحه نمیمردن!

+

اینم یه مطلبی بود که صفحه قبل در مورد 4 سوار گذاشتم،توی این پستم هم میزارم تا ابهامی برای دوستان پیش نیاد(!) :

+

مگه اونا چشونه . یعنی جنگجو نیستن یا چی که بدرد این نوع بازی نمیخورن . یه توضیح میدی راجع به اون دوتا ؟
    گفته شده که وقتی قحطی میاد طمع هر فردی برای چیزی(مثلا غذا،پول و ....) خیلی خیلی زیاد میشه و با اون چیز بالاخره خودش رو میکشه.
    و با اومدن مریضی بیماری های مختلف به شدت بین مردم شیوع پیدا میکنن که در نهایت باعث مرگ و میر خیلی زیاد میشه.
    خوب اگه مثلا مریضی رو میذاشتن توی بازی،زیاد جالب نمیشد که یه غول بزرگ رو با بیماری سرماخوردگی بکشیم!

و یه سوال دیگه . ایا تو به این بازی بیشتر از نسخه یکش امتیاز میدی ؟ اینجور که توی اون خط نوشتی فکر کنم نظرت اینه که بازی یه سرو گردن از نسخه قبل بالاتره . درسته ؟
    بله.اگه به شماره قبل امتیاز 8 یا 8.5 بدم به این شماره حتما 0.5 نمره بیشتر امتیاز میدم،به نظرم بازی نسبت به قبل پیشرفت های خیلی خوبی داشته.......

راجع به تقلید ها هم بگم که بعضی هاش خوب و بعضی هاش بد بودند . مثلا تقلید حرکات پرنس بد نبود و کلی به معماگونه کردن بازی کمک میکرد . اما از یه لحاظ که به نظرم این حرکات در حد یه سوارکار به نام مرگ باشه نیست .
    تقلید از پورتال هم خوب کار شده . هم توی این نسخه و هم نسخه قبل . چون المان شدت رو به پورتال ها اضافه کرده و همچنین توی این نسخه المان مسافرت در زمان .
    توی قسمت earth هم که کاملا یه تقلید کوکورانه از بازی هیلو (به قول یکی از دوستان) شده که همه هم میگن لذت بخش نبود .
    در مورد مرحله زمین کاملا موافقم که اصلا جالب نبود!تلفیقی از Halo,Rage,Dead Space و چندتا بازی دیگه بود و اصلا با بقیه بازی همخونی نداشت!

ضعف قسمت RPG بازی رو هم من توی استفاده از ایتم و .. نمیدونم . بلکه توی قسمت صحبت ها و دیالوگهای بازی میدونم . به هیچ وجه بازی ای که داستانش داینامیک نیست و قابلیت تغییر داستان با انتخاب دیالوگهای مختلف وجود نداره هیچ لزومی نداره که موقع صحبت با کسی توی بازی دیالوگ رو خودمون انتخاب کنیم که این از هیجان بازی کم میکرد .
    این رو سازنده های بازی هم در موردش گفته بودن،بازی به هیچ وجه RPG نیست،فقط تعدادی از خصوصیات بازی های RPG رو به این بازی وارد کردن.انتخاب دیالوگ ها هم برای درک بیشتر داستان و آشنایی با مکان ها و کاراکتر های بازی هستش....
    Last edited by Leon-117; 24-08-2012 at 13:01.

13. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حضور جنگ و مرگ و باقی شخصیت ها یک علت میتونه داشته باشه که خب سازنده ها می تونن با هر شخصیت یک نسخه جدید بدن بیرون رو کش بدن بازی رو...
    اما در کل قوی ترین شخصیت بین این ها جنگ هستش و بعد مرگ
    مریضیو ، طمع اصولا در قائده فلسفه امدنشون به صورت درگیری حضور ندارن و بیشتر مجیکال رفتار می کنن مثلا تو بازی همه دیگه مرضو طاعون زده هستن نیاز به حضورشون چندان پر رنگ نبود.

حامد من اینجور برداشت کردم :
    موافقم این هم برداشت خوبیه...میشه استنباط کرد بهش

بله.اگه به شماره قبل امتیاز 8 یا 8.5 بدم به این شماره حتما 0.5 نمره بیشتر امتیاز میدم،به نظرم بازی نسبت به قبل پیشرفت های خیلی خوبی داشته.......
    چرا علی ..؟
    قسمت دوم داستانش قوی تر بود یا گیم پلی بازی..؟ چی بیشتر از قسمت اول داشت که باعث میشه پیشرفت رو درش ببینی..؟
    یک لحظه باس فایت اخری قسمت اول و دوم رو مقایسه بکن در قسمت دوم این همه تلاش و لول بالا بردن برای اون بود..؟ : دی
    حکم اول این بازی داستانش بود...که خب هممون موافقیم که داستان نسبت به قسمت اول اصلا دل چسب نبود.
    به نظرم چون از گیم پلی بازی لذت بردی باعث این دیدگاه شده برات..

+
    اقا من الان فهمیدم وقتی از new game plus شروع می کنیم quest item ها رو هم دوباره باید از اول جم کنیم که این وحشتناکه برا من چون وجب به وجب این نقشه رو گشته بودم برا تک تکشون
    برا همین بازی دیگه برا من تمومه کی میره این همه راهو دوباره اونارو جم کنه .، رفت تو ارشیو : دی

+

تو عکس ابهت رو ببینید ، اصلا شمشیرو رو گذاشته رو دوشش یک جور با غرور حرکت میکرد
    من که کلی با این صحنه کیف کردم ، مطئمنم سازنده ها هم فهمیدن که جنگ بد جوری تو دل ملت گیمر جا باز کرده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Layken; 24-08-2012 at 14:12.

15. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نظر من
    این بازی شبیه
    بازی هایwarriors هست به خاطر همین ازش خوشم امده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب من هم به سلامتی و میمنت ! بازی رو در زمان 19 ساعت تموم کردم !!!!!!!!!!! ( البته هیچی از فرعی ها رو نرفتم ! )

واقا بازی جذاب و فوق العاده ای بود !

این همه وقت گذاشتن برای گیم پلی و طراحی این همه مرحله و جزییات ( هرچند اسکی از روی همه بازی های دنیا و الخصوص پرنس باشه !!!!!! ) واقعا جای تحسین داره ...

من از ابتدای بازی مرحله به مرحله ، به بازی علاقه مندتر شدم ! ( راستش اون اوایل بازی می خواستم ولش کنم ! چون اصلا با این یارو Death نتونستم ارتباط برقرار کنم ! )

طراحی مراحل به قدری هوشنمدانه بود ( به جز مرحله ی تیراندازی زمین !!!!! ) که نمی شد به این راحتی ها بازی رو ول کرد !!!

این بازی رو به همه گیمرها توصیه شدید می کنم !!

موفق باشید

محتوای مخفی: ! 
    راستی غول آخر این بازی چرا این قدر راحت بود ؟؟؟ مرحله قبل از آخر باید با غولی می جنگیدیم ( اسمش رو یادم نیست ! ) که واقعا حرفه ای بود و باید
    کاملا به حرکاتش مسلط می شدی تا می تونستی شکستش بدی ! ولی غول آخر .... !

----------------------------------------------

آقا یه سوال ... این ماموریت های فرعی رو از کجا می شه رو نقشه دید ؟؟!!!!!!!! آخه من tab رو که روی نقشه می زنم ، کلی ماموریت فرعی دارم ولی وقتی Accept شون می کنم ، هیچی رو نقشه نمی یاد !

یعنی من هیچ علامت آبی رنگ ( مخصوص Side Quest ) رو نقشه ندارم !

18. 3 کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •