فرقی نمیکنه هر جور مایلید
فرقی نمیکنه هر جور مایلید
فعلا برنامه ای نداریم
آخه مثل اینکه این دستگاه فایلای ایمیج رو هم میخونه؟ میخوام بدونم میشه از فیلم DVD یه ایمیج با برنامه ای مثل الکل 120% گرفت و اون فایل (mds) رو به فلش کپی کرد؟
این پلیر فایل های ریپ شده با فرمت ISO را پشتیبانی میکنه برنامه هایی زیادی از روی دی وی دی و بلوری فایل ISO ریپ می کنن یکی از اونها DVD Decrypter هستش می تونید از این برنامه استفاده کنید و فایل رو روی فلش بریزید و ...
سلام و خسته نباشید،
می خواستم بدونم:
1- آیا این دستگاه فایل های اجرا شده از روی لپ تاپ ( مثلاً یک MP3 با نرم افزار Itunes ) را از طریق سیستم wifi روی تلویزیون و سیستم صوتی مرتبط پخش می کند یا نه؟(airplay محسوب می شود؟)
2-این دستگاه همه نوع هارد اکسترنال ساپورت می کند یا محدودیت خاصی وجود دارد؟
3-در صورت خرید آخرین نسخه frameware بر روی آن نصب است یا نیاز به update دارد؟
با تشکر.
نوشته شده توسط stb2xxx;6256921
-کاملترین دستگاه مدیا پلیر :
-آخرین چيپ ست REALTEK با رم DDR3
-شركت معتبر اكستريمر کره
-امکان پخش انواع فایل های صوت و تصویری (MPEG, TS, VOB,AVI, WMA, MOV, MKV, Divx , Mpg, Avi, 3GP, Mp4 و...
-ساپورت كليه فايل ها و ايزو هاي بلوري و كليه رفريم هاي MKV
-امکان پخش فايل هاي مولتي مديا تا کيفيت FULL HD 1080P
-قابلیت پشتیبانی از زیر نویس ( Subtitle ) فارسی ,SRT,SUB...وتعویض رنگ و اندازه و تنظیم زمان
-امکان جلو و عقب بردن ونیز تکرار و نمایش سریع فیلم یا موسیقی
-رابط كاربري HD
- پشتیبانی از فرمتهای (SD & HD MPEG-2/4(H.264
- امکان استفاده از خروجی های متعدد
- امکان استفاده از خروجی HDMI با 12BIT عمق رنگ
- امکان نصب هارد داخلی SATA 2.5 اینچی به صورت كشويي برای پخش فایل های صوت و تصویری
- امکان استفاده از دو پورت USB 2.0 برای پخش فایل های صوت و تصویری
- امکان استفاده از پورت USB 3.0 نوع B برای اتصال به کامپیوتر با آخرین سرعت انتقال فایل
- دارای شبکه بی سیم داخلی WIFI 300N با آنتن 5DB مناسب جهت سیگنال بهتر
-بهترین امکانات آنلاین اتصال به شبکه و اینترنت – برای پخش رادیو اینترنتی -تلويزيون اينترنتي – هواشناسی یاهو – سرخط خبر ها – اتصال به سایت های مولتی مدیا و ... IPTV
-امکان استفاده به عنوان سرور شبکه و یا پخش فایل از سایر دستگاه های متصل به شبکه
- امکان اتصال به هر نوع گیرنده تلویزیونی
- ارتقاء دستگاه از طریق پورت USB و آنلاین از طریق اینترنت
-امکان استفاده از کارت های حافظه (SD Memory Card) پخش فایل های صوت و تصویری
-منوي زيبا, كوچك و قابل حمل
-قابليت خاموش نمودن هارد ديسك در حالت بلا استفاده
-ساپورت هاب يو اس بي
-بدون فن كاملا بي صدا
-بدنه با هيتسينگ فلزی و عایق گرما
-ساپورت كامل صداي 7.1
-مرورگر اينترنت با پشتیبانی HTMAL 5 و ساپورت موس و کیبورد
-ساپورت فایل های فلش
-ساپورت از درايو بلوري يا دي وي دي USB
- پخش منوي بلوري پروفايل 1
-به همراه کابل کامپوزیت
-کنترل کامل با 54 کلید
-آدابتور 12ولت 2آمپر
-کارت گارانتی 1 ساله ( نماینده رسمی پویش الکترونیک)
[code
سلام دوست عزیز. ممنون از اطلاعاتی که میدید.
با بررسی هایی که کردم با توجه به قیمت این دستگاه 220تومان. نیاز به یک هارد ساتا 2.5" که گفتید هست که ثابت رو دستگاه باشه. که الان در بازار حداقل هارد ساتا لپ تاپی 105تومانه با ظرفیت 500gig. همچنین نیاز به یک بلوری درایو با قیمت حدود 70تومان برای اجرای دیسک ها دارم که البته نمیدونم با چه پورتی باید به دستگاه متصل کنم؟
پس باید حدود 400تومان هزینه کنم.
می خواستم نظر شما رو بدونم و راهنمایی کنید اکر یک بلوری پلیر 3D کامل (پایونیر - فیلیپس) با قابلیت خواندن هارد اکسترنال و قابلیت dlna بکیرم بهتره یا SW2 ؟
درود بر شما :
1- بله این دستگاه توانایی پخش فایل های به اشتراک گذاشته شده روی شبکه را دارد
2- خیر محدودیت من ندیدم من هارد های وسترن usb3 و سیگیت usb2 را تا ظرفیت 2 ترابایت تست کردم
3-بله به نسخه 3.011
از این دستگاه کم نظیر فقط 4عدد باقی مانده...
سلام من همچنان دلم گیر مدل Prodigy و با توجه به وسواسی که دارم تا اون دستگاه رو یکی وارد نکنه دستگاه دیگه ای نمیگیرم تا حالا هم چند نوع دستگاه مدیا پلیر عوض گردم ولی هیچکدوم امکانات مدل Prodigy رو نداشتن تو YOUTUBE چندتا فیلمشو دیدم واقعا معرکه است عاشق آندرویدش شدم منتظر میمنونم تا تغییر عقیده بدین و برا وارد کردنش برنامه بزارین![]()
سلام دوستان.
من با تمام سخت گیریم برای خرید دستگاههای صوتی و تصویری، بالاخره رضایت دادم و Xtreamer SW2 خریدم.
اگه بعد من کسی نخریده باشه الان فقط یکی مونده![]()
سلام باتشکر از شما
ولی من این کار رو انجام دادم از WIFI نتونستم کانکت شم ولی با کابل بدون هیچ مشکلی وصل شد !!
لطفا راهنمایی کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)