دوست من ، این که انقدر تعجب نداره ! به نظر من اگه یه نفر که میخواد برای سال اول کنکور بده، تمام دروس رو حتی در حد متوسط بخونه و نتیجه نیاره، سال بعد هم با همون میزان مطالعه، به احتمال بسیار زیاد نتیجه نمیاره. ( این یه تجربست) . ولی یکیو میبینی مثل من تا حالا زبان و ادبیات و دینی و شیمی پایه رو نخونده یا خیلی خیلی کم خونده. این بحثش جداست.
در ضمن خیلی ها رو میشناسم که قصد داشتن با پشت کنکور موندن و افزایش ساعت مطالعه ، سال دوم رتبه ی بهتری بیارن. ولی وسط راه جا زدن. دلیلش هم میتونه اینا باشه: تکراری بودن مباحث، استرس زیاد، توقع های بالا، ادامه دادن روش های غلط سال گذشته و ... .
با همه ی این حرفا اگه مطمئن 100 درصد هستی که سال بعد میتونی به همه ی مشکلات غلبه کنی، بسم الله. اما اگه یه ذره هم شک ته دلت هست، باید خیلی خیلی احتیاط کنی.
راستی من هم میخوام پشت کنکور بمونم.
کاملا با شما موافقم. من حدود دو سه ساله که میام فروم و حتی زمانی که عضو نبودم، میومدم و از تجربه ها استفاده میکردم. خیلی خیلی کمکم کرد. طوری که الان نسبت به بچه های سال بعد احساس مسئولیت میکنم. (یکی نیست بگه برو بابا بچه دماغو!!!!). من تا حالا ندیدم اینجا کسی دروغ بگه یا بخاطر خوب بودن درسش، بخواد فخر بفروشه یا حرف الکی بزنه و بخواد کسی رو بدبخت کنه! من بچه های اینجا رو از بهترین رفقای خودم میدونم.
خلاصه خوب جایی اومدی. به بچه های اینجا اطمینان کن. فقط حواست باشه بعدا معتاد نشی! (مثل من
.gif)
)