تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 29 از 461 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

لی هم چنان با خوندن ریاضی مشکل دارم!!!!
    خوب چیکار کنم !!! من عاشق فیزیکم از ریاضی زیاد خوشم نمیاد!!!!
    میخوام این رمزینرو بگیرم ببینم چیه...
    خب ریاضی خیلی مهمه ، از شهری به شهر دیگه منتقلت میکنه و از دانشگاهی به دانشگاه دیگه ...

ببینید کتاب رمزینه سطحش بالاست ، یعنی فکر میکنم بالاترین سطح دیف 1 در بین کتابها مال این کتابه .... مهندس مهربان نویسنده این کتابه ، واقعا ترکونده ...

2. این کاربر از Sorosh MAX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

دوست من ، این که انقدر تعجب نداره ! به نظر من اگه یه نفر که میخواد برای سال اول کنکور بده، تمام دروس رو حتی در حد متوسط بخونه و نتیجه نیاره، سال بعد هم با همون میزان مطالعه، به احتمال بسیار زیاد نتیجه نمیاره. ( این یه تجربست) . ولی یکیو میبینی مثل من تا حالا زبان و ادبیات و دینی و شیمی پایه رو نخونده یا خیلی خیلی کم خونده. این بحثش جداست.
    در ضمن خیلی ها رو میشناسم که قصد داشتن با پشت کنکور موندن و افزایش ساعت مطالعه ، سال دوم رتبه ی بهتری بیارن. ولی وسط راه جا زدن. دلیلش هم میتونه اینا باشه: تکراری بودن مباحث، استرس زیاد، توقع های بالا، ادامه دادن روش های غلط سال گذشته و ... .
    با همه ی این حرفا اگه مطمئن 100 درصد هستی که سال بعد میتونی به همه ی مشکلات غلبه کنی، بسم الله. اما اگه یه ذره هم شک ته دلت هست، باید خیلی خیلی احتیاط کنی.
    راستی من هم میخوام پشت کنکور بمونم.

کاملا با شما موافقم. من حدود دو سه ساله که میام فروم و حتی زمانی که عضو نبودم، میومدم و از تجربه ها استفاده میکردم. خیلی خیلی کمکم کرد. طوری که الان نسبت به بچه های سال بعد احساس مسئولیت میکنم. (یکی نیست بگه برو بابا بچه دماغو!!!!). من تا حالا ندیدم اینجا کسی دروغ بگه یا بخاطر خوب بودن درسش، بخواد فخر بفروشه یا حرف الکی بزنه و بخواد کسی رو بدبخت کنه! من بچه های اینجا رو از بهترین رفقای خودم میدونم.
    خلاصه خوب جایی اومدی. به بچه های اینجا اطمینان کن. فقط حواست باشه بعدا معتاد نشی! (مثل من)

کاملا موافقم .

در جزییات باید عرض کنم یه نکته اینه که بنظر من کسی که برا یه سال دیگه میمونه قطعا با تجربه هایی که داره مطالعش رو برا سال بعد انجام میده ضمن اینکه قطعا بیشتر از قبل باید بخونه . چون اصولا معنا نداره سال بعد نشستن اگه بخوای همون میزان قبل مطالعه داشته باشی (البته به این باید توجه داشت که خیلی مباحث از سال قبل به یاد آدم مونده)

این فروم واقعا بدرد میخوره و نقشش تعیین کنندس . زخورشید و از باد و از آب و خاک .... نگردد تبه نام و گفتار پاک . اینجا همه بفکر صلاح هم اند و واقعا بنظرم دوستانه با هم دارن ادامه میدن . ما باید با این کمک هامون بتونیم یه عزم و تصمیم خوب برا خودمون بگیریم و چگونه ادامه دادن رو یاد بدیم و یاد بگیریم : فاذا عزمت فتوکل علی الله .
    نقش تعیین کننده این فروم و بحثهایی که با هم کردیم از اینجا معلوم میشه که مثلا همه ما برا ادامه راه به اطلاعات کاملی نیاز داریم که برا من اقلا اکثرش از همینجا تامین شده . چه در بحث کتابها چه روش مطالعه و ... . مثلا رفته بودم پیش نماینده گزینه2 شهرمون براش جالب بود این حرفایی که میزدم . البته نمیگم همش ولی همونهایی رو که از بقیه جاها پیدا کردیم هم این فروم و بحثهاش نقش تشویقی بالایی داشته .

برا من واقعا خاطره شده این سایت پی سی ورد . همین چن روز پیش رفته بودم قسمت سریالهای تلویزیون , تا آواتار یکی از کاربرا رو دیدم بیاد تابستان پارسال افتادم و ماه رمضونش که تا صبح بیدار بودیم و با هماهنگی دوست عزیز vahid-p کتاب قرابت معنایی رو همون صبح میخوندیم . همون صبح پای اینترنت بودیم و با هم صحبت میکردیم . همون صبح دنبال کتابهای مختلف بودیم و همون صبح از برنامه روز گذشته گزینه2 صحبت میکردیم .

برا چند سال بعد همین جنب و جوشی که کنکور بهمون وارد کرده و گاها تلخ هم هست , تبدیل میشه به یه خاطره شیرین . با رفقا حرف میزدیم میگفتم که توی یه زمستون سرد اگه یه بشکه آب بریزن رو سرت با اینکه همون لحظه برات خیلی تلخ و عصبانی کنندس ولی بعد چند سال که بیادش میاری , برات یه لبخند حاصل میشه که نشون از شیرینیشه . (برخیز و مخور غم جهان گذران .... بنشین و دمی به شادمانی گذران (این بنشین رو شک دارم درست باشه!) ) زیادی حس ادبیاتیم گل کرده , نه؟

زیادی سرتون رو بدرد آوردم . منو ببخشید
    Last edited by yarane-naghdi; 25-07-2011 at 15:49.

4. 9 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دارم کم کم تاسف میخورم که چرا سال قبل اینجا رو پیدا نکردم . میدونین من امسال تنهام و چون کلاسی هم نمیرم فقط و فقط خودمم و دیوارای اتاقم و یه قفسه پر کتاب !!!! همچین یه کمی دیوانه کننده است ...
    من برم سراغ تاپیک 90 و ریز ریز بخونم اونو ؛ بعدا باز سر میزنم . اینم بگم که من صرفا بخاطر ضعف خودم تو اخصاصی ها تا مهر فقط اختصاصی میخونم ببینم چند فصل از هر کدوم تموم میکنم .
    راستی چجوری باید با بچه ها آشنا شد ؟ یه گروهی یه تاپیکی یه جایی که مختص بچه های کنکوری و اطلاعات تحصیلیشون باشه نیست ؟

6. 2 کاربر از Saraltinay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

لی هم چنان با خوندن ریاضی مشکل دارم!!!!
    چون با ریاضی مشکل دارین، رمزینه رو فعلا کنار بذارین و کتاب ده استاد که تو یکی دو صفحه قبل معرفی شده رو بخونین. واقعا از خوندنش خسته نمیشین. اگه بعد از اون بازم وقت اضافه آوردین، برین سر وقت رمزینه. ( رمزینه زیادی رو مباحث حاشیه ای مانور داده )
    منم عاشق فیزیک هستم و بیشتر از همه دروس، از فیزیک خوشم میاد، ولی مگه میشه فیزیک رو دوست داشته باشی و ریاضی رو نه؟؟؟
    راستی برا فیزیک هم گاج پیشنهاد می کنم.
    موفق باشی

8. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وحيد جان من براي فيزيک تستاي فيزيک پايه الگو رو ميزنم لازمه فيزيک پايه گاجم بگيرم..؟؟

10. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

وحيد جان من براي فيزيک تستاي فيزيک پايه الگو رو ميزنم لازمه فيزيک پايه گاجم بگيرم..؟؟
    یکی از بچه ها الگو داشت. فکر کنم مثل کتابای دیگه زیاد توضیح داده. اگه فیزیکت خوبه، وقتت رو تلف نکن و از اول تستای گاج بزن.
    من که خیلی خیلی ازش راضیم ( با همین حدود 60 درصد زدم فیزیک رو که برا من که منطقه سه اییم خوبه ) .فکر کنم Samba هم همین رو خونده باشه (درست میگم؟ ). کلا کتاب خوبیه و سطوح مختلف درسی رو پوشش میده ( البته برا فیزیک متوسط و ضعیف خوب نیست ). از پرگویی پرهیز کرده و اصل مطلب رو رسونده که خیلی خوبه.
    حالا اگه شد میرم دقیقتر کتاب نشر الگو رو میبینم و بهت میگم.
    موفق باشی
    Last edited by vahid-p; 25-07-2011 at 17:37.

12. 4 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها لطف کنین جواب منو بدین من خیلی فرصت ندارمmilla.online-yarane-naghdi-vahid-p-sampa-Sorosh MAX و....خواهش می کنم پستمو کامل بخونین و جوابمو بدین .واقعا بهتون احتیاج دارم .شرمندم می کنین .راستی یه سوال سمپای عزیز اگه وبلاگ داری ممنون می شم آدرسشو بهم بدی اگه نه ایمیلی چیزی..................(رفقا مطمعنن 2 رقمی می شی چند تا سوال ازت داشتم)

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست خوبم اگه به این چیزی رو که میگم واقعا بهش عمل کنی،مطمئن باش که توریاضی خیلی موفق میشی من خودمم تجربه کردم،توباید ریاضی رو از اول دبیرستان خوب بخونی تا پیش الانم که تابستانه وقت زیاد داری،به خصوص که میگی شبا هم درس میخونی،درضمن برای پیش کتاب کلاس رمزینه رو بخون فوق العادس و بعد کتاب تستشوبگیروتست بزن،چون کتاب کلاسش مث یه معلم خوب همه چیو توضیح داده(درواقع فضای یه کلاسو برات مجسم میکنه)البته همون طور که گفتم از اول دبیرستان باید شروع کنی قبل از همه ی اینها کتاب درسیتو خوب بخون.این از ریاضی(بااااااااااااورکن منم ریاضیم خوب بود خوب ولی معلمای پایمون زیاد خوب نبودوافت کردم این روش بهترین روش برای یادگیریه واسه من ثابت شده)،
    منم عاشق فیزیکم کلاس کنکورو خصوصی پیش معلم دبیرستانمون رفتم (خیلییییییییییییی باحال تدریس میکنه)خیلی خوب یاد گرفتم مخصوصا پیشودوم(اخه معلمه دوممون بود)،سوالی ازفیزیک داشتی درحد توان درخدمتم
    Last edited by lifepatogh; 25-07-2011 at 18:13.

15. 4 کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکی از بچه ها الگو داشت. فکر کنم مثل کتابای دیگه زیاد توضیح داده. اگه فیزیکت خوبه، وقتت رو تلف نکن و از اول تستای گاج بزن.
    من که خیلی خیلی ازش راضیم ( با همین حدود 60 درصد زدم فیزیک رو که برا من که منطقه سه اییم خوبه ) .فکر کنم Samba هم همین رو خونده باشه (درست میگم؟ ). کلا کتاب خوبیه و سطوح مختلف درسی رو پوشش میده ( البته برا فیزیک متوسط و ضعیف خوب نیست ). از پرگویی پرهیز کرده و اصل مطلب رو رسونده که خیلی خوبه.
    حالا اگه شد میرم دقیقتر کتاب نشر الگو رو میبینم و بهت میگم.
    موفق باشی
    فيزيکم خوبه مشکلي ندارم باهاش..
    اين فيزيک پابه الگو (منظورم کتاب جامع هستا) درسنامه نداره فقط دو سه صفحه نکات رو ذکر کرده بيشترش تسته ..
    راستي اين گاجي که ميگي جامع يا جدا منظورته؟
    شما روزي چند تا تست ميزدي (تست فيزيک) ؟ مبحثي ميرفتي جلو يا نه از هر مبحث چندتا ميزدي؟

17. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

.

ممنون میشیم عزیز.

دوستان من تازگی شبا هم درس میخونم.!!!! نمیدونم چم شده ولی اصلا خوابم نمیاد! سیستم کلا به هم ریخته!!!!
    ولی هم چنان با خوندن ریاضی مشکل دارم!!!!
    دوستان واسه ریاضی پایه جزوه ندارید؟ واقعا ممنون میشم بذارید.
    دوست خوبم اگه به این چیزی رو که میگم واقعا بهش عمل کنی،مطمئن باش که توریاضی خیلی موفق میشی من خودمم تجربه کردم،توباید ریاضی رو از اول دبیرستان خوب بخونی تا پیش الانم که تابستانه وقت زیاد داری،به خصوص که میگی شبا هم درس میخونی،درضمن برای پیش کتاب کلاس رمزینه رو بخون فوق العادس و بعد کتاب تستشوبگیروتست بزن،چون کتاب کلاسش مث یه معلم خوب همه چیو توضیح داده(درواقع فضای یه کلاسو برات مجسم میکنه)البته همون طور که گفتم از اول دبیرستان باید شروع کنی قبل از همه ی اینها کتاب درسیتو خوب بخون.این از ریاضی(بااااااااااااورکن منم ریاضیم خوب بود خوب ولی معلمای پایمون زیاد خوب نبودوافت کردم این روش بهترین روش برای یادگیریه واسه من ثابت شده)،
    منم عاشق فیزیکم کلاس کنکورو خصوصی پیش معلم دبیرستانمون رفتم (خیلییییییییییییی باحال تدریس میکنه)خیلی خوب یاد گرفتم مخصوصا پیشودوم(اخه معلمه دوممون بود)،سوالی ازفیزیک داشتی درحد توان درخدمتم

19. 4 کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •