با برنامه های Demultiplex (اگه درست نوشته باشم) صدا و تصویر فایل رو از هم جدا کن(این کار بدون کانورت انجام میشه) فایل صوتی رو کانورت کن و با فایل تصویر Multiplex کن (فایل صوتی روی تصویر قرار بده)
این نوع برنامه ها رو با یه سرچ میتونی پیدا کنی
با برنامه های Demultiplex (اگه درست نوشته باشم) صدا و تصویر فایل رو از هم جدا کن(این کار بدون کانورت انجام میشه) فایل صوتی رو کانورت کن و با فایل تصویر Multiplex کن (فایل صوتی روی تصویر قرار بده)
این نوع برنامه ها رو با یه سرچ میتونی پیدا کنی
من متاسفانه این نرم افزار رو پیدا نکردم.
سلام خسته نباشید
بچه ها من یه نرم افزار چسباندن چند تا فایل ویدئویی به هم رو میخوام اما قوی باشه
خودم Ultra Video Joiner و نمونه های این رو داشتم خیلی ضعیفن اصلا از حجم کمشون معلومه . 2 تا ویدئو رو میخواستن join کنن وقتی ویدئو رو میدیدی همونجایی که میخوان وصل شن یه لحظه یا وایمیسه یا میره عقب یا میره جلو یا صدا جا به جا میشه یا تصویر تند میشه به اندازه همون 3 4 ثانیه این اتفاقا میفته که وارد ویدئو بعدی میشه . اما من نمیخوام این اتفاق ها بیفته میخوام اینقدر برنامه عالی عمل کنه که اصلا کسی نفهمه این ویدئو هارو به هم متصل کردم در عین حال هم ساده باشه یه برنامه نگین اصلا نشه باهاش کار کرد
کسی همچین برنامه ای سراغ نداره؟
من پیشنهاد میکنم برنامه GiliSoft Video Joiner یک تست بزمید امتیازشم تو سایت دوم مشخصه
لینک دانلود + کیجن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ، من به شما این نرم افزار رو شدیداً توصیه می کنم ، حجم متوسطی داره ، کارکردش مناسبه و آسونه و کیفیت خوبی داره و در ضمن FREE هم هست.
خدمت شما :
Kate's Video Joiner 4.4.0
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان سلام
یه نرم افزار ترجیحا رایگان (freeware) می خوام برای تبدیل فایل های avi به ts
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
avi به tsدوستان سلام
یه نرم افزار ترجیحا رایگان (freeware) می خوام برای تبدیل فایل های avi به
ts
دوستان توجه بفرمایید
دوست من این برنامه رایگانه خدمت شما (مطمئن نیستم AVI رو ساپورت کنه ولی می دونم MPG رو ساپورت می کنه.)
این رایگان نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tipard MPEG TS Converter 4.0.06
در ضمن فکر نمی کنم مستقیم از AVI بشه کانورت کرد بهتره AVI رو یه بار به MPG تبدیل کنی بعد کانورت کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي![]()
این برنامه EasyXviD تست کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)