تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 59 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض راه حل پیش شماره 531

تو روح این مخابرات پیش شماره های 531 رو فقط خودشون سرویس میدن و چون شبانه نداره اصلا برام مناسب نیست هر جا هم سر زدم دیدم سرویس نمیدن
    تازگیا پرسیدم گفتن شبکیه سرویس میده 5 شنبه زنگ زدم گفتن روی 531 رو ما نمیتونیم و فقط خود مخابرات سرویس میده اون از سرویس های مخابرات تهران این از اصفهان قابل مقایسه نیستن
    دوستان کسی راهکاری برا پیش شماره های 531 نداره؟
    من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم. زمانی که پیش شمارم 55 بود از بایت سرویس می گرفتم وقتی منزلم عوض شد و پیش شمارم 531 ، رفتم از سرویس وایرلس استفاده کردم. هزینه ماهیانش هم مشابه ADSL هست یعنی حداقل اون زمانی که من در کاشان بودم اینطوری بود!
    البته وایمکس هم هست ولی ظاهرا تو اون منطقه کیفیت آنتن دهی مناسبی نداره.
    بهترین گزینه ای که به نظرم رسید همین وایرلس( WiFi) بود.

2. این کاربر از nanoloco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم. زمانی که پیش شمارم 55 بود از بایت سرویس می گرفتم وقتی منزلم عوض شد و پیش شمارم 531 ، رفتم از سرویس وایرلس استفاده کردم. هزینه ماهیانش هم مشابه ADSL هست یعنی حداقل اون زمانی که من در کاشان بودم اینطوری بود!
    البته وایمکس هم هست ولی ظاهرا تو اون منطقه کیفیت آنتن دهی مناسبی نداره.
    بهترین گزینه ای که به نظرم رسید همین وایرلس( WiFi) بود.
    از چه شرکتی؟
    متاسفانه قیمت رادیو وایرلس بالاست!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جدایی از تجهیزات گرونش یه ارتباط برتر نسبتا خوب هست که اونم شبانش رایگان نیست یه کلک زدن جای دیگه ای هم که وایرلس به درد بخور داشته باشه نمیشناسم
    نمیدونم مبین نت و ایرانسل خونه ما چطوری هست و اصلا اگرم انتن بده از نظر کیفیت خط و سرعتش هم دوباره باید بررسی بشه ضمن اینکه اینا هم مودمشون گرون هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از چه شرکتی؟
    متاسفانه قیمت رادیو وایرلس بالاست!
    از شرکت فرا ارتباط
    من رادیوشو میدم با قیمت پایین!

6. این کاربر از nanoloco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جدایی از تجهیزات گرونش یه ارتباط برتر نسبتا خوب هست که اونم شبانش رایگان نیست یه کلک زدن جای دیگه ای هم که وایرلس به درد بخور داشته باشه نمیشناسم
    نمیدونم مبین نت و ایرانسل خونه ما چطوری هست و اصلا اگرم انتن بده از نظر کیفیت خط و سرعتش هم دوباره باید بررسی بشه ضمن اینکه اینا هم مودمشون گرون هست
    تا اونجایی که یادم هست زمانیکه سرویس می گرفتم شبانه رایگان بود ( از فرا ارتباط) فکر نمیکنم تغییری کرده باشه چون موضوع مربوط به یکی دو ماه پیشه
    البته سرویس وایرلسی که عرض کردم وای فای هست نه وایمکس
    در مورد قیمت صحیح می فرمایین با توجه به اینکه قیمت دلار بالا رفته قیمتها هم نجومی شده! البته اگه رادیو همون رادیو 2.4 باشه ، من با قیمت مناسب می تونم بدم.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

از شرکت فرا ارتباط
    من رادیوشو میدم با قیمت پایین!
    تعرفه های فرا و قیمت مودمتون چنده؟؟
    خودم درب عطا هستم برای یکی از اقوام می خوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تعرفه های فرا و قیمت مودمتون چنده؟؟
    خودم درب عطا هستم برای یکی از اقوام می خوام
    حقیقتش قیمت دقیق رو الان یادم نیست ممکنه کم و زیاد بگم! ولی قیمتش زمانی که از ADSL بایت به وای فای فرا ارتباط سوییچ کردم تفاوتی آنچنانی نداشت.
    در مورد رادیو(آنتن) ، حدود 9 ماه ازش استفاده کردم(آنتن بدون مورد هست و چون من در حال حاضر در رفت و آمد هستم سرویس رو جمع آوری کردم به همین خاطر هم قصد فروش دارم) در حال حاضر قیمت نو حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تومن هست اگه گرونتر نشده باشه(خودتون هم یه جستجوی ساده بکنین در گوگل قیمتها رو خودتون ببینین)
    من به احتمال زیاد!حدود 120-130 میدم. در ضمن با این روش شما نیازی به هزینه برای مودم ندارین چون عملا کار مودم رو داره انجام میده.

فقط یه نکته: قبل از استفاده از سرویس وایرلس وای فای با فرا ارتباط تماس بگیرین که هم تعرفه ها رو داشته باشین هم ببینین برای اون منطقه چه آنتنی باید داشته باشین، توضیح اینکه در 2 تا باند سرویس میدن 2.4GHz و 5.8GHz که بسته به منطقه یکی از این آنتن ها باید تهیه بشه.
    آنتنی که من دارم در فرکانس 2.4 هست مدل آنتن من هم Nano Station Loco M2 هست , معمولا شرکتها اگه خودشون آنتن بدن میگن Nano Station 2 بگیر که قیمتش حداقل 290 تومن هست که معمولا برای مصارف معمول نیازی به چنین آنتنی نیست. در ضمن قیمت های تجهیزات نویی که من گفتم در کاشان معمولا 25درصد گرونتر هست (بر اساس تجربه ای که از 2 تا از ISP های کاشان داشتم- البته در کل همه شهرستانها به همین شکله)
    شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 4446997
    Last edited by nanoloco; 22-10-2012 at 13:18.

10. این کاربر از nanoloco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

-------------
    Last edited by fastfind; 10-12-2012 at 09:08. دليل: بیخیال سوالم شدم!

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من اینترنت 2030 دارم سرعتش هم 128 ولی تا 180 هم دانلود کرد یه سوال دارم چجوی میتونم از دیگر تعرفه ها استفاده کنم خبلی تعریف ها شنیدم
    Last edited by salar79; 07-12-2012 at 23:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من اینترنت 2030 دارم سرعتش هم 128 ولی تا 180 هم دانلود کرد یه سوال دارم چجوی میتونم از دیگر تعرفه ها استفاده کنم خبلی تعریف ها شنیدم
    سلام. مخابرات کاشون (2030) فقط یه سرویس داره اسما 128 هستش ولی روی 1 مگ میبندن و شبانه نداره و هرچی دانلود کنی 2500 میوفته.که شما داری و خوب خوبه که تا 180 هم سرعتت میره. فقط همین پلن رو هم داره! یعنی انتخاب دیگه ایی نداری.
    بدبختی اینجاست که نامحدود نداره , شبانه رایگان نداره , ترافیک هدیه نداره , سرعتش از 1 مگابیت بالاتر نمیره و.... یعنی در کل
    مخابرات شهرهای دیگه 512 نامحدود میدن ماهی 15 تومن (توجه: 15 تومن) و سرعت دانلود 60 تا 70 هستش ما هم میریم هی ترافیک میخریم
    هی پول میدیم هی ترافیک میخریم هی پول میدیم... من دارم ماهی 40 تا 50 تومن پول نت میدم ولی ازش لذت نمیبرم!
    و این است کاشـــــــــان , شهر من!

14. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •