فکر کنم دستگات ریفر نباشه
فکر کنم دستگات ریفر نباشه
در کل مشکلات این لب تاب بسیار زیاده اصلا پیشنهاد نمیشه
سلام دوستان من ميخوام واي فاي لبتاب دوستمو که n5110 هست روشن كنم ولي تو قسمت intel my WIFI technology زده
no supported intel wireless network adapter was found
مشكل چيه ؟
راستش من در زمينه لبتاب تخصصي ندارم اگه ميشه يه راهنمايي كامل بكنيد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام درایور کامل و جدید لبتابتو از وبلاگ من دانلود کن دادا منم لبتاب تورو دارم و از همین درایورا استفاده میکنم تازه مشخصات من
ram:8
grafic:4
cpu:i7
hard:750
سلام . برا دوستانی که مایلن از گرافیک دستگاه جواب بگیرن عرض میکنم که ....
برا اجرای بازی های با گرافیک بالا باید روی ایکون اجرای بازی راست کلیک کرده و سپس از منوی ظاهر شده گزینه run with graphics processor رو انتخاب و بعد گزینه high performance nvidea processor رو انتخاب کنین تا بازی ها به بهترین نحو اجرا بشه و از گرافیکتون حداکثر استفاده رو بکنین ......(البته باید درایور گرافیک نصب شده باشه)
سلام دوستان من همین لان ویندوز 8 رو لپ تاپ دل n5110 نصب کردم جالب اینجا است بدون هیم درایوری بلو توثش را ه افتاد(فقط بلو توس را on کردم) و کار هم کرد هم سند و هم رسیو
سلام و خسته نباشید
لب تاپ من DELL INSPIRON 5110 با مشخصات Ci5-ram 4 هست
یه چند روز پیش وقتی توی اینترنت بودم وقتی آدرس تایپ می کردم ، خودش شروع به تایپ حروف کرد بعد خاموش شد ، چند بار روشن کردم باز همین روال ادامه داشت ، فکر کردم ویروسی شده ویندوز رو عوض کردم
چند روزی کار کرد باز امروز دوباره همین مشکل تکرار شد ، با دیسک کاسپر از بوت هم اسکن کردم مشکلی نشون نداد
روشن می شه وقتی بخوای دست به صفحه کلید بزنی ری استارت می کنه
به نظر شما دوستان مشکل از کجاست ؟
شک نکن -- شدی!!! ما آخر نفهمیدیم این دکمه ی آچار و چرخ دنده که بالا سمت راسته به چه دردی میخوره! باید به اینترنت وصل باشیم تا کار کنه؟ ، ضمنا اون اولی هم که واسه صفحه نمایش هست بعضی وقت ها کار نمیکنه! /#/ یه سوال دیگه هم دارم؛ من دو تا یوزر درست کردم با اسم های مختلف ، ولی اسم سیستم رو که موقع نصب ویندوز گذتشته بودن نمیتونم عوض کنم. باید چی کار کنم؟ از properties مای کامپیوتر چیزی مشخص نیست!
سلام دوستان من میخوام dell inspiron5110a رو بخرم.برای همین اومدم اینجا تا یکم در مورد تجربه دوستان با این مدل آشنا بشم. یه سوال داشتم و اونم اینکه مگه این مدل ویندوز اورجینال نداره که همه در مورد درایورهاش مینالن؟!
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
سلام؛ صفحات این تاپیک رو بخونید تقریبا مشکلات رو متوجه میشید. بله درست متوجه شدید ویندوز اورجینال نیست و خود فروشنده ها و ... ویندوز میزنن. مشکل درایور هم عمدتا مربوط به بلوتوث هست. در مورد بلوتوث (ارسال فایل و ...) احتمالا به مشکل میخورید. موقع خرید یه cd درایور بهتون میدن (توی جعبه باید باشه) که به احتمال زیاد آپدیت نیستند (مثل ویندوز) . برای آپدیتشون خودتون اقدام کنید.توصیه میکنم درایور تاچ پد رو هم دانلود و نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)