تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 32 اولاول ... 192526272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 317

نام تاپيک: سریال نابرده رنج

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عماد ! چون بچه زرنگ تهرونه

خب فیلم هندی تموم نشه و متفاوت با سریالای دیگه باشه

میلادکی مرام بازیگر نقش جابره! می گن که از کارگردان خواسته اسمش بیاد توی تیتراژ
    کارگردان گفته: اهلی باج ندادن نیستم! علیرغم میل باطنی آخر سریال رو جور دیگه تموم کردم
    کی اینو گفته ؟
    حالا اسمش بیاد تو تیتراژ خلافه؟!

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

کی اینو گفته ؟
    حالا اسمش بیاد تو تیتراژ خلافه؟!
    اسمش که تو تیتراژ میاد.ولی گفته اسمم باید قبل اسم سیاوش طهمورث بیاد.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    ولي من با ديدن قسمت آخر خيلي رفتم تو فكر
    اينايي كه نشون داد شايد بعضي جاهاشو خوب كار نكردن روش ولي اصل قضيه عين واقعيت بود
    واقعا 8سال كه جنگ بود خيليا شهيد شدن
    خيليا شهيد شدن اونم به طرز خيلي بي رحمانه اي
    من ديشب ناخودآگاه رفتم تو اين فكرا
    اينكه واقعا شهيدان ما زحمت كشيدن و كار بزرگي كردن و واقعا ناراحت ميشم وقتي ميبينم بعضيا خيلي راحت ميان به همه چيز توهين ميكنن حتي 8سال جنگ
    من كاري به اوضاع فعلي مملكت ندارم و كلا آدم مذهبي هم نيستم
    ولي خوب اون زمان اين همه شهيد و جانباز به خاطر عقايدشون رفتن و جنگيدن و قابل تقديرن در هر حال
    بماند اينكه بعد جنگ كسايي كه لايق نبودن اومدن رو كار و زحمات اونارو پايمال كردن ولي به نظرم هميشه احترام به اونا واجبه
    ببخشيد نميخواستم معنويش كنمولي رو من يه مقدار اثر گذاشت قسمت آخر

4. 18 کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یکی از مسافرام تو کار کامپیوتره باید بگم دو تا خوبشو برامون جمع کنه
    ولی باید حواسمون جمع باشه که مادربورد داشته باشه...

6. 3 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من فقط قسمت آخر این سریال رو دیدم !
    جالب بود قسمت آخرش خوشم اومد ( بیشتر از این که آخرش تلخ و واقعی بود ، چرتو پرت عروسی نبود )

8. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاری به نحوه تموم شدن سریال ندارم
    ولی اون صحنه ای که مرضیه و عماد توی ماشین بودن میرفتن سمت بهشت زهرا و سرود ای کاروان آهسته رو آرام جانم میرود پخش میشد
    خیلی تاثیر گذار و غمناک بود

ولی با تمام این کاستی های این سریال
    یه تک فریمش کلی می ارزه به صدتا سریال نرگس-فاصله ها و ....

10. 9 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اونجایی که پرچم ایران رو نشون داد خیلی غرور آفرین بود!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كارگردان «نابرده رنج» در گفت‌وگو با ايسنا:
    بعيد مي‌دانم دوباره يك كار دهه‌ 60 جنگي بسازم

كارگردان سريال «نابرده رنج» كه قسمت آخر آن روز گذشته با نيم ساعت تاخير پخش شد، گفت: با حركت در چارچوب‌ها هيچ محدوديتي در ساخت اين مجموعه نداشتيم.

عليرضا بذرافشان در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره تكراري شدن فضاي سريال‌هاي طنز تلويزيون، گفت: فرمول‌هايي كه يك بار جواب داده‌اند زماني كه بقيه بخواهند دوباره از آن استفاده كنند هم بيننده متوجه مي‌شود و هم اثر لازم و جذابيت خود را از دست مي‌دهند.
    كارگردان سريال «نابرده رنج» افزود: فضاهاي تكراري براي ساخت سريال‌هاي طنز اصلا خوب نيست و به نوعي تقليد محسوب مي‌شود و همين امر موجب مي‌شود آن اثر جذابيت خود را از دست بدهد.

وي در ادامه در پاسخ به اينكه با توجه به حساسيت‌هايي كه سريال‌هاي طنز تلويزيون به ويژه در حوزه دفاع مقدس‌ دارند، آيا محدوديت‌هايي در ساخت مجموعه «نابرده رنج» داشتيد؟ خاطرنشان كرد: قبل از اينكه محدود شويم در چارچوب‌ها حركت كرديم‌ و به همين خاطر هيچ محدوديتي براي ساخت «نابرده رنج» نداشتيم؛ تقريبا مي‌توان گفت اين سريال كمترين مشكل پخش را در سابقه كاري من و شايد حتي در تاريخ تلويزيون داشت.
    او درباره همكاري ارگان‌ها براي ساخت صحنه‌هاي جنگي مجموعه «نابرده رنج» يادآور شد: به هر حال زماني كه بخواهيم يك كار جنگي تهيه كنيم يا بايد با همكاري ارتش همراه باشد يا سپاه‌؛ به عنوان مثال يك بخش از كارمان به سپاه مربوط مي‌شد كه در شهرك دفاع مقدس تصويربرداري شد و هزينه‌هاي خاص خودش را داشت و نيز بخش عمده‌اي هم با همكاري‌ مالي ارتش بود. در كل همكاري ارگان‌ها خوب بود.
    وي در ادامه به سختي‌هاي كار در ساخت سريال «نابرده رنج» اشاره كرد و توضيح داد: همان طور كه پيش از اين از سختي‌هاي بسيار «نابرده رنج» صحبت كردم، بعيد مي‌دانم به راحتي دوباره بتوانم برگردم و يك كار دهه‌ي 60 جنگي بسازم.

عليرضا بذرافشان در پايان درباره بازيگران سريال «نابرده رنج» به ايسنا گفت: كامبيز ديرباز، سام درخشاني‌، سياوش طهورث‌، مينا جعفرزاده و ثريا قاسمي از انتخاب‌هاي اولم بودند و از همان ابتدا اين بازيگران را براي ايفاي نقشهايشان مشخص كردم.

به گزارش ايسنا،‌ سريال «نابرده رنج» به كارگرداني عليرضا بذرافشان و تهيه‌كنندگي محمدرضايي هر شب ساعت 23 به مدت 40 دقيقه به روي آنتن شبكه سه سيما مي‌رفت.

13. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بابا این اسد پنبه که کف دستشو بو نکرده بود که دو دقه دیگه نیرو کمکی میاد.........
    بعدشم............اگه اسد و خانوم دکتر نمیرفتن عراقیا میریختن سرشون و همشون میمردن
    می موند همونجا٬ تسلیم میشدند! این طوری خودکشی نکرده بودند٬ در ضمن چه اسد و کژال میرفتند چه نمی رفتند بالاخره عراقی ها می رسیدند سر عماد و بقیه.
    من یه چند تا صحبت راجع به جعبه و مهمات و... خوندم، همچین به نظرم عجیب اومد...
    دوستان، موقع تقسیم خشاب ها، به اسد خشاب نرسید (چون خشابش رو داد به کژال).. یعنی یکی از نیرو های انسانی خشاب نداشت... + اینکه مهمات کل افراد رو به اتمام بود... تو این شرایط طبیعیه که برای برداشتن جعبه هر کاری باید کرد!
    حالا برای چی میخواستند برگردن دامنه کوه رو با جعبه بیان بالا؟ چون قبلش خود اسد به کژال که دویید رفت گفت که تو تنگه خطرناک (تو تیررس دشمنه)... طبیعتا اگه مهمات رو به محلی می بردند که به دشمن مسلط میشدند، میتونستند از عراقی ها بیشتر تلفات بگیرن و طبیعتا هم شانس زنده موندنشون بیشتر میشد و هم عملیات دشمن رو خراب می کردند...
    طبیعتا اگه فشنگی براشون نمیموند باید یا وایمیستادند که اسیر میشدند (احتمالا تیرباررون) یا باید فرار می کردند (که طبیعتا با خستگی و احتمالا گشنگی!! (علی رفت مثلا شکار که عراقی ها رو دید) دوباره گیر میفتادند و تلفاتی از دشمن نمیگرفتند...
    +
    پایین اومدن عماد از دامنه کوه هم منطقی بود... چون اگه میخواست جعبه و جابر رو ببره بالا، صد در صد به جای اینکه تیر بخوره به پاش، تیر میخورد تو سر و کمرش!
    در کل به نظر من جریان جعبه مهمات غیر منطقی نبود...
    ولی اشتباهاتی هم وجود داشت... مثلا وقتی اسد و کژال تو تنگه هستند، عراقی ها راحت با آرپیجی ای یا بازوکایی چیزی، میتونستند دخلشون رو بیارن...
    از نظر فیلمبرداری و زاویه دوربین هم یه نمونه اشتباهاتی وجود داشت... گاهی وقتا بیننده حس می کرد عراقی ها همه طرف هستند و کلا محاصرشون کردند...
    .
    اگر جعبه تو دل عراقی ها باشه و شما مجبور باشی که چندین متر بری پایین کوه و بعدش بیاری بالا٬ فقط نیروی انسانی رو تلف می کنی و نباید هر کاری بکنی! در ضمن نیروی کمکی داشت می اومد٬ یک فرار نسبی می تونست نجاتشون بده.
    بعد وقتی سرت رو میگیری بالا هی می زننت٬ فقط برای پر کردن فریم ها ! می تونی با یه جعبه سنگین بالا بری!
    در ضمن من نفهمیدم مگه از افراد مونده بود که اینا داشتند این جعبه رو می بردند؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

می موند همونجا٬ تسلیم میشدند! این طوری خودکشی نکرده بودند٬ در ضمن چه اسد و کژال میرفتند چه نمی رفتند بالاخره عراقی ها می رسیدند سر عماد و بقیه.
    من یه چند تا صحبت راجع به جعبه و مهمات و... خوندم، همچین به نظرم عجیب اومد...

اگر جعبه تو دل عراقی ها باشه و شما مجبور باشی که چندین متر بری پایین کوه و بعدش بیاری بالا٬ فقط نیروی انسانی رو تلف می کنی و نباید هر کاری بکنی! در ضمن نیروی کمکی داشت می اومد٬ یک فرار نسبی می تونست نجاتشون بده.
    بعد وقتی سرت رو میگیری بالا هی می زننت٬ فقط برای پر کردن فریم ها ! می تونی با یه جعبه سنگین بالا بری!
    در ضمن من نفهمیدم مگه از افراد مونده بود که اینا داشتند این جعبه رو می بردند؟
    اگه میموندن همونجا هم کشته می شدند...! شما فکر می کنی عراقی ها به گروهی که با جنگ چریکیشون خواستند جلوی عملیات مهمی رو بگیریند، چی کار می کنند؟! فکر می کنی تو اون موقعیت اسیر می بردن؟
    به نظرم هیچ کاری نکردن هم تو اون شرایط (با تعریف شما) خودکشیه دیگه...
    جعبه تو دل عراقی ها نبود! جعبه تو نقطه ای بود که دشما راحتر میتونست اونجا رو بکوبه و بزنه...
    +
    دست اسد و رفقاش یا عراقی ها نبود که کی نیروی کمکی میاد... بیسیمچی پیام فرستاده بود که نیرو بفرستید... از اونطرف پیشبینی احمد هم درست از آب درنیومد و عراقی ها فقط تو تنگه نبودن... اینجوری اون یکی دو ساعتی که پیشبینی کرده بود برای مقاومت تا نیروی کمکی برسه کمتر شد... مهماتشون هم که رو به صفری بود... منصفانش از نظر من، خود ماها هم تو شرایط واقعی یا چه میدونم جای نویسنده بودیم، رفتن به سمت جعبه مهمات رو مهمتر میدونستیم.
    فرار تو اون شرایط که غیر منطقی تره... اولا گروه احمد قرار بود عراقی ها رو نگه دارند که قوای ایرانی ها قیچی نشه... فرار کردن میشد متضاد با هدفشون... بعد نیروهای عراقی ها خیلی بیشتر از اونا بود... اونا فقط به امید موقعیت استراتژیک تری که نسبت به بعثی ها داشتند پا به این درگیری گذاشتند که اونم سریع فرت شد... انرژی اونا هم به مراتب بیشتر از عراقی ها تحلیل رفته بود... طبیعتا فرارشون هم دردی رو دوا نمی کرد...
    +
    اسد و کژال قرار شد جابر رو پوشش بدن... ولی جابر هم تیر خورد... دلیل بالا رفتن هم مشخصه... موقعیت بهتر برای مقاومت...
    قسمت قرمز رنگ:
    از دید داستانی نگاه کن دادا... خوب شخصیت های داستان که نمیدونستند بیشتر افرادشون شهید شدن... موقع تقسیم خشاب ها و پخش شدنشون هفت هشت نفری بودن...
    .
    .
    در کل نظراتمون متفاوته.. ولی نظر شما برای من محترمه...
    یاعلی

16. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •