تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 42 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این هم از اون بازیهای عجیب بود که فقط از پس لیورپول بر میاد.. اون اشتباه رینا که امسال بدون شک بهترین دروازبان لیگ برتر بوده، گل نکردن موقعیت ها و نهایتا باخت 0-3 در بازی ای که در بدترین شرایط باید مساوی می شد. بزرگ ترین مشکل تیم نبودن ذوق و هوش در بین بازیکن ها بود، اسپیرینگ باریخوانی فوق العاده ضعیفی داشت (برعکس لوکاس که در بازی رفت در یک ماه پیش فوق العاده بازی رو می خوند و بدون اینکه "من تو من" یارگیری کنه یک نفره آگرو و سیلوا رو فلج کرده بود). داونینگ همه حرکت هاش کاملا قابل پیش بینی بود و کویت هم که فکر کنم اگه 10 نفره بودیم بهتر بود. در این تیم فقط دو نفر بودن که ازشون یه حرکت غیر منتظره بر میومد، آدام و هندرسون (که خیلی خوب بود!) و نبودن سوارز هم کاملا محسوس بود و کلاس تیم رو پایین آورده بود. با اومدن بلمی و جرارد و مکسی اوضاع بهتر شد ولی خب وقتی 0-3 عقب باشی خیلی خیلی سخته بشه کاری کرد.

جالب اینه که اگه تیم فقط 10 درصد بهتر از این بود به هیچ وجه نمی باختیم. برای ژانویه هم که تیم مدیریت گفته خرید مهمی در کار نخواهد بود حالا باید دید چی میشه.. ما شدیدا به 3 بازیکن احتیاج داریم، هافبک دفاعی، هافبک تهاجمی/وینگر و مهاجم گلزن.

بدشانسی دقیقا اونجا بود که به محض اخراج بازیکن سیتی و امیدوار شدنمون توپ رو خیلی بچگانه توی حمله از دست دادیم و یه پنالتی دادیم که اگر خطا بود خطای بیموردی بود اما واقعا من هر چقدر دقت کردم برخوردی ندیدم
    پنالتی صحیح بود ولی این دیگه شاهکار اسکرتل بود.. یایا توره که هافبک دفاعیه، راست پاست و سمت چپ محوطه است و داره به سمت گوشه می ره و هیچ کمکی نداره رو به هیچ نباید با خطا متوقف کرد.. می گذاشت بره ببینه چی میشه در نهایت یه کرنر می تونست بگیره. تفاوت یه مدافع World Class اینجا مشخصه، کسایی مثل پویول یا ویدیچ (یا حتی کرگر و دنی اگر خودمون) هیچ وقت همچین خطایی نمی کردن.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

صحبت هایی درباره Luke de Jong و Darren Bent هست به ترتیب با 12 و 15 میلیون پوند.. من اومدن هر کدومشون رو مفید می دونم هر دو گلزن های خیلی خوبی هستن و برای خط حمله نه چندان خوبمون می تونن بسیار مفید باشن.

ویرایش: Bent به نظر می رسه قطعی شده.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی دیشب (گرچه آسون بود و خیلی هم مهم نبود) ولی نتیجه خوبی بدست آوردیم (1-5) و برای روحیه تیم خوب بود.. از جمله اینکه جرارد، داونینگ، کرول و شلوی گل زدن که به خصوص برای سه نفر آخر این گلها بسیار مهم بود و بلمی هم دوباره گلزنی کرد و بازی خیلی خوبی داشت.

بهترین بازیکن زمین: جرارد.

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان در FA Cub به منچستر خوردیم در آنفیلد... به امید پیروزی. امیدوارم هواداران هم یکم از خجالت جناب اورا در بیان، همونطور که هواداران سیتی در اومدن. بازی 26 یا 28 ژانویه خواهد بود و سوارز هم بازی نخواهد کرد (و البته در عوض در یک بازی لیگ زودتر برمی گرده).

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوارز در رتبه بندی توپ طلا با 1.48 درصد آرا ششم شد و بعد از رونی دومین بازیکن لیگ برتر در رده بندی.

10. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب سیتی رو بدون اشتباه داوری بردیم تا دیگه بهونه ای مثل بازی منچستر نداشته باشن
    فقط حیف که توی لیگ خیلی مفت بهشون باختیم

این سیتی رو تیمهای دیگه هم میتونن ببرن از من گفتن بود حالا خودشون میدونن
    منچستر هم باز میبازه این شکستها رو تاتنهام چلسی و آرسنال هم خواهند آورد
    لیگ برتر امسال صدرنشینهای باشخصیتی نداره همه سرشار از مشکلات تاکتیکی و گرفتار محرومیتها و مصدومیتها هستن در چنین اوضاعی من اگر تیم جزو چهار تیم اول نباشه فکر میکنم خوب نتیجه نگرفتیم

کمی قدر امتیازات رو بدونیم ممکنه در انتها جایی باشیم که باورمون نشه کما اینکه تا اینجا اگر قدر فرصتها رو در هر بازی میدونستیم جایی بودیم که باورمون نمیشد

12. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بردتون رو تبریک میگم... گویا برد ما در استادیوم سیتی، برای تیمای دیگه هم خوب بوده!
    لیگ برتر امسال صدرنشینهای باشخصیتی نداره
    والا من دقیقا نمیدونم با چه استدلالی این نتیجه گیری رو کردی، استدلالت برد دیشبتون بوده یا چون دو تیم بالانشین جدول تو کریسمس نتایجشون سینوسی شده، این موضوع رو مطرح کردی... ولی شایان ذکره بگم یونایتد فصل گذشته اگه اشتباه نکرده باشم تو هفته 20 ام با 44 امتیاز در صدر بود... در حالی که الان تو این هفته یک امتیاز هم بیشتر جمع کرده، ولی دومه! یا فصل قبل تر از اون این موقع ها یونایتد (46) و چلسی (45) بودن! حالا کجای صدرنشینان بی شخصیت تشریف دارند که امتیازاشون اینو نمیگه؟
    +
    اینکه لیورپول نمیتونه امتیاز جمع کنه، چه ربطی به شخصیت صدرنشینان داره؟
    اگر قدر فرصتها رو در هر بازی میدونستیم جایی بودیم که باورمون نمیشد
    به عمل کار براید به اگر گفتن نیست دادا!!
    فدات
    یاعلی

14. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بردتون رو تبریک میگم... گویا برد ما در استادیوم سیتی، برای تیمای دیگه هم خوب بوده!
    مرسی حسین جان
    گویا

والا من دقیقا نمیدونم با چه استدلالی این نتیجه گیری رو کردی، استدلالت برد دیشبتون بوده یا چون دو تیم بالانشین جدول تو کریسمس نتایجشون سینوسی شده، این موضوع رو مطرح کردی... ولی شایان ذکره بگم یونایتد فصل گذشته اگه اشتباه نکرده باشم تو هفته 20 ام با 44 امتیاز در صدر بود... در حالی که الان تو این هفته یک امتیاز هم بیشتر جمع کرده، ولی دومه! یا فصل قبل تر از اون این موقع ها یونایتد (46) و چلسی (45) بودن! حالا کجای صدرنشینان بی شخصیت تشریف دارند که امتیازاشون اینو نمیگه؟
    حسین جان دلیل رو در ادامه گفتم که
    لیگ برتر امسال صدرنشینهای باشخصیتی نداره همه سرشار از مشکلات تاکتیکی و گرفتار محرومیتها و مصدومیتها هستن
    امتیاز که اصلا ملاک خوبی بریا سنجیدن شخصیت یک تیم نیست
    مشکلات تاکتیکی در صدرنشینهای لالیگا بیداد میکنه البته شاید تو متوجه نشدی یا من خوب بیان نکردم من لیورپول رو هم جزء همین تیمها میدونم
    وقتش رو ندارم که مشکلات پنج شش تیم اول رو بگم اما برای نمونه منچستر
    عمق دفاع واقعا ناهماهنگه روی جا به جایی مهاجمین و موج دوم منچستر واقعا دچار مشکل میشه موقع ضد حمله هم فاصله و جاگیریها اصلا درست نیست و روی سرعت واقعا کم میارن
    چیزی که برای منچستر امسال و من عجیبه بازی بسیار سطح پایین هافبک دفاعی در این تیمه که شاید پاشنه آشیل منچستر هم همین نقطه باشه هنوز هیچ کدوم از بازیکنایی که امسال در این پست بازی کردن نتونستن رابطه خوبی بین دفاع و حمله برقرار کنن و البته روی موج دوم حملات هافبک دفاعی نقش بسیار مهمی داره که باز از این نقطه منچستر دچار مشکل میشه

وینگرها اصلا مشابهتی به وینگرهای فصل پیش ندارن و هنوز نتونستن رابطه خوبی با مدافعین کنار برقرار کنن چون وینگر اساسا تا از سمت مدافع کنار تیم حمایت نشه نمیتونه درست انجام وظیفه کنه

البته لیورپول ما و کلا بالانشینهای دیگه هم پر از این نقاط ضعف هستن که بحث رو طولانی میکنه و البته در ادامه گفتم که مصدومیت و محرومیتها هم این ضعفها رو تشدید میکنه

حسین جان حرکت سینوسی بالانشینهای انگلیس رو واقعا نمیبینی؟ یا معتقدی اینچنین نیست؟
    منچستر کی یه بازی شیشتا خورده یه بازی 4 تا زده
    کی دو تیم اول لیگ برتر در دور مقدماتی ucl حذف شدن؟
    در حذف شدن منچستر و سیتی از لیگ قهرمانان شانس دخیل بود اما بخش درصد کمیش به خاطر شانس بود
    سیتی که واقعا در سطح تیم سوم گروه بود و بازیهای منچستر هم در در سطح همون تیم سویسی

اینکه لیورپول نمیتونه امتیاز جمع کنه، چه ربطی به شخصیت صدرنشینان داره؟
    هیچ ربطی نداره من همچین چیزی گفتم؟
    به عمل کار براید به اگر گفتن نیست دادا!!
    صد در صد و من وقتی در مورد هدر دادن موقعیتها در لیورپول حرف میزنم، دارم مشخصا در مورد یکی از نقاط ضفش حرف میزنم

حسین جان داداش بری بالا بیای پایین عدد 20 مال ماست چون تاریخ فوتبال انگلیس مال ماست

16. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این پایین اومدن سال به سال "کلاس" فوتبال منچستر (چیزی که علیرضا هم بهش اشاره کرد) به نظر من فقط یه دلیل داره، ضعف هافبک های میانی! من بازیهای منچستر رو که نگاه می کنم بعضی وقت ها تعجب می کنم، هافبک های میانی منچستر اگه توی رئال یا بارسا بودن حتی روی نیمکت هم نمی نشستن (و اگه توی سیتی، چلسی، تاتنهام و لیورپول بودن احتمالا ماکسیمم جاشون روی نیمکت بود و هیچ وقت در ترکیب اصلی نبودن!). حالا با برگشتن اسکولز شاید اوضاع کمی بهتر بشه.

تیم ها هم این قضیه رو فهمیدن.. منچستر فکر می کنم مهمترین نیازش خرید دو هافبک میانی بسیار خوبه وگرنه مشابه این چند باخت آخر رو تا پایان فصل باز هم خواهیم دید. من سیتی و تاتنهام رو محکم ترین تیم های امسال می دونم که کمترین فراز و نشیب رو داشتن (ولی خب اونها هم عالی نبودن).

+++

برد مقابل سیتی هم بسیار خوب بود
    البته نباید فراموش کرد کامپنی، برادران توره و داوید سیلوا حضور نداشتن و ما گلمون رو روی اشتباه محض مدافع جوونشون زدیم.. البته ما هم سوارز و لوکاس (دو بازیکن برتر این فصل) رو نداشتیم و در کل برد خوبی بود.

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

علیرضا جان... ما راجع به پریمیر لیگ صحبت می کنیم نه لیگ های دیگه... ضمن اینکه سوای از CL و تورنومنت های مختلف دیگه که تیم های بالانشین پریمیر لیگ توش حضور داشتند یا دارند، باید راجع به عملکرد تیم ها بالانشین جدول در لیگ برتر صحبت کرد.
    حالا که تمرکز روی پریمیر لیگ هست و شما اعتقاد داری که صدرنشینان شخصیت لازم رو ندارند، لطفا از بین این 20 تیم، تیم های باشخصیت که میتونن صدرنشین باشند رو معرفی کنید. (؟)
    عملکرد هر تیم در هر تورنومنت و جامی، نتیجش قهرمان شدنش هست یا نشدنش. خصوصا در لیگ ها که طبیعتا جدولش هیچ وقت دروغ نمیگه. من تو پیغام قبلیم هم گفتم که شرایط فعلی تیمی مثل یونایتد نسبت به شرایطش در فصول گذشته تغییر آنچنانی نداشته... اینو امتیازات میگن و امتیازات هم طبیعتا از بازی های تیم، ردو بدل شدن گل و نهایتا برد و باخت و مساوی به دست اومدن و بالتبع خلق الساعه در جدول رقابت ها خلق نشدن!
    من نمیدونم شما قبول دارید که فصل گذشته قهرمانی شماره 19 یونایتد حقش بوده یا نه... ولی اجازه بدید یادآوری کنیم ما فندرسار و اسکولز (که یه نم فصل نبود) رو این فصل از دست دادیم، و یانگ، جونز و دخه آ رو جایگزین کردم که در واقع تجربه رو با قدرت جوانی عوض کردیم. سوای از این تغییرات و چند تغییر جزئی تیم ما همون تیم فصل قبله... به واسطه این صحبت، به نظر شما تیم ما شخصیت قهرمانی در فصل گذشته رو هم نداشته دیگه... درسته؟!
    این صحبت های فنی از دید خودت که تو پست قبلیت بهش اشاره کرده هم خیلی خوبه و هم قابل بحثه (البته در جایگاه خودش)، ولی واقعا چه ارتباطی داره به شخصیت داشتن تیمی مثل یونایتد که بعد سیتی دومه؟ خداشاهده من نمی فهم این ارتباط رو... یعنی اگه تیمی بدون خرید ها و ستاره های آنچنانی بیاد مستمرا قهرمان بشه، شخصیت لازم رو نداشته، ولی قهرمان شده؟
    اگه یه فصل سر الکس بخواد به جووناش تو خط میانه میدان که مدت ها در صف انتظار اسکولز-فلچر-کریک بودن فرصت بده و بازیکن نخره و آخرش تیمش بیاد از 18 تیم بالاتر باشه و از $یتی پایین تر باشه شخصیت لازم برای داشتن این جایگاه رو نداره؟
    حسین جان حرکت سینوسی بالانشینهای انگلیس رو واقعا نمیبینی؟ یا معتقدی اینچنین نیست؟
    منچستر کی یه بازی شیشتا خورده یه بازی 4 تا زده
    کی دو تیم اول لیگ برتر در دور مقدماتی ucl حذف شدن؟
    در حذف شدن منچستر و سیتی از لیگ قهرمانان شانس دخیل بود اما بخش درصد کمیش به خاطر شانس بود
    سیتی که واقعا در سطح تیم سوم گروه بود و بازیهای منچستر هم در در سطح همون تیم سویسی
    احساس نمی کنی نیمه خالی لیوان رو داری میبینی؟ بردهای پیاپی، مستمر و حتی پر گل این تیم ها رو نمیبینی، گیر دادی به کریسمسی که همه افت می کنن! مهم دونستی 6-1 ی که تیم ده نفره مدافع نبود و سه گل از شش گل دقیقه نود بود و احساس می کنم فکر می کنی یونایتد - سیتی باید بارسا - رئال باشن در لیگی مثل لالیگا!!! و بحث CL ای رو وارد کردی که بحثش با لیگ برتر جداست! ما قبلا هم مرحله گروهی حذف شدیم (به جام یوفا سابق هم نرفتیم) و تیمی مثل لیورپول هم دو فصل قبل رفت جام یوفا (با اون همه تجربه) دیگه چه برسه به سیتی که تجربه مرحله گروهی cl رو نداشته! تو همون فصل چلسی تو اولین پله در مرحله حذفی به اینتر باخت، اما دابل کرد تو لیگ و حذفی!
    در کل مخلصیم
    یاعلی
    پ.ن:
    حسین جان داداش بری بالا بیای پایین عدد 20 مال ماست چون تاریخ فوتبال انگلیس مال ماست
    یه خواننده زیرزمینی می گفت:
    تو آخه یه سری به آرشیو بزن، اگه در حد بودی بهت تاکتیک بدم!!

فدات

20. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •