دقیقاً زدی تو خال ... حالا کافیه دوست عادل خان باشی تا تام مشکلاتت حل بشه !!!
پ.ن: چرا نظرات من نمایش داده نمیشن؟؟
دقیقاً زدی تو خال ... حالا کافیه دوست عادل خان باشی تا تام مشکلاتت حل بشه !!!
پ.ن: چرا نظرات من نمایش داده نمیشن؟؟
ما ها تو بوشهر بخاطره بلاتکلیفی چند هفته قبل با چند تا از لیدرها جلو تربیت بدنی جمع شده بودیم(بودن)
صحبت های زیادی رد و بدل شد تا آخرش رفتن تهران و هیئت مدیره و ... مشخص شد!
طرفدارای پیروزی هم یه تکونی به خودشون بدن!
من بعد شاهین طرفدار استقلالم ولی وقتی میبینم یه تیم ریشه دار مثل پیروزی اینطوری داره توی سیاست دست به دست میشه عصبانی میشم!!
اوردن دنيزلي يعني حركت جدي براي موفقيت پرسپوليس
من همچين اراده اي در آقايون نميبينم
دنيزلي خيلي در كارش جدي و نكته سنجه قبل از مربي بودن يه تمرين دهنده خوبه خيلي راحت بازيكني ناآماده و افسرده رو از تبديل به يه بازيكن آماده و شاداب ميكنه
بادامكي در زمان دنيزلي يادته؟
اين بازيكن خيلي حساسه مسائل منفي رو خيلي براي خودش بزرگ نمايي ميكنه در صورت اشتباه كردن شروع ميكنه به تنبيه روحي خودش
اما زمان دنيزلي واقعا در حد يه فوق ستاره بود
ولي با توجه به اينكه دوستان باسواد ايراني هستن نيازي به دنيزلي نيست
گفته هاي گزينه هاي سرمربيگري در پرسپوليس
استيلي: يك كمك مربي در حد كيروش به پرسپوليس مي آورم
درخشان: پرسپوليس را به دهه 60 برميگردانم
دايي هم كه ميگه با اين آقايون كار نميكنم
اين كدوم كيروشه كه حاضر ميشه دستيار استيلي بشه آقاي استيلي عزيز شما همين مياچ رو حفظ كن كه انصافا خوب كار كرد ما قانعيم
اينكه درخشان ميخواد تيم رو به دهه 60 ببره بديش اينه كه درخشان فكر كرده ميشه مثل اون زمان كل تيمارو گلبارون كنه فكر كرده سيستم دفاعي تيم مثل گذشته هاست اصلا مگه ميشه شما مثل دهه 60 با 9 نفر بريزي سر دروازه حريف و تمركزش رو ازش بگيري و تا دقيقه 20 دو تا گل بهش بزني فوتبال امروز حتي توي مالديو هم كمي روي اصول و برنامه ريزيه
آقاي دايي هم مثله اينكه منتظرن وزير معرفي بشه هيئت مديره تشكيل بشه تا اون موقع احتمال رفتن كاشاني باشه و بتونه در تيم بمونه يعني حداقل يك ماه ديگه
با اين تفكرات و برنامه ها خدا به داد تيم برسه
به گزارش خبرگزاري فارس، بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه كه به صورت اختصاصي در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينكه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري كنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيكنان شايسته، به باشگاه تقديم كنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي كه باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميكنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيكنان خرج كند. باز تاكيد ميكنم اين كمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با كمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي كه اشكهاي شوق آنها را در كوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
نماینده اراک دیروز توی صحن مجلس علنا" اعلام کرد که نفت هم منتقل شده به اراک و کارش تموم شده
این خبرها که گفتن انتقال منتفی شده ظاهرا دروغ بوده
نماینده ساری هم که تو اون شب کاملا مخالف انتقال بود ، یه تیم دسته یکی رو منتقل کرد ساری !!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دایی و پرسپولیس و کاشانی همه از یک خانواده هستن و الان توی این مقطع زمانی همه جا حرف از اینا هست
اینجوری نیست که تاپیک کلا بحث این چیزا باشه
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
مرجع خبری پرسپولیس : علي دايي در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مواردي را مطرح كرد.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينكه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري كنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيكنان شايسته، به باشگاه تقديم كنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي كه باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميكنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيكنان خرج كند. باز تاكيد ميكنم اين كمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با كمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي كه اشكهاي شوق آنها را در كوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
perspolisnews
عوام فریبی تا چه حد؟؟؟بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
این از اون اتفاق هاییه که فقط تو فوتبال به اصطلاح حرفه ای ما میفته...
خوبه ما ها یادمونه که همین آقا بعدِ نتایج مفتضحانه ش تو تیم ملی، اومده بود تو نود و دو ساعت، طلبکار یک میلیارد قراردادش شده بود...
پ.ن. این همه نظرات دوستان در تایید دایی و تعریف از عملکردش تایید شد، اگه این خرده انتقاد منم تایید نشه، به ابژکتیو بودن ناظرین محترم، و اعمال نکردن سلایق شخصیشون شک می کنم...
ببین پرسپولیس چقدر بزرگ هست که همه سرو دست براش میشکنن
چون میدونن پرسپولیس هوادار داره ولی تیمهای دیگه ندارن..... وبا دور شدن از پرسپولیس از همه چیز دور میشن ودیگه نمیتونن تو نظر سنجی ها جای داشته باشن مثل قبلنا که نبودن وتو نظر سنجی های جایی نداشتن
برای همین قضیه هم که شده همه حاضر حتی زندگیشونو بدن ولی بیان این تیم ..... چه قدر به عنوان یک هوادار به خودم میبالم که طرفدار تیمی هستم که اینجور دسته وپا برای مربیگریش شکسته میشه
دوست عزیز نیازی نیست در پستتون تهدید بنویسید برای تایید شدنپ.ن. این همه نظرات دوستان در تایید دایی و تعریف از عملکردش تایید شد، اگه این خرده انتقاد منم تایید نشه، به ابژکتیو بودن ناظرین محترم، و اعمال نکردن سلایق شخصیشون شک می کنم...
مطمئنا تمامی پست هایی که شامل توهین و تخریب شخصیت نباشه تایید خواهد شد کاری به علاقه و سلایق کسی هم نداره
منظورتون رو نفهمیدم که کنایه میزنید یا جدی میگیدببین پرسپولیس چقدر بزرگ هست که همه سرو دست براش میشکنن
اما نقض حرف شما ابراهیم زاده هست که حاضر نشد بیاد پرسپولیس
پرسپولیس فقط هوادار داره اونم بخاطر مسائلی هست که در گذشته بوده وگرنه هیچ بزرگی دیگه ای نداره
نماینده دایی عنوان کرد:
علی دایی دوست دارد در پرسپولیس بماند/ در برنامه ما یک جای خالی بود!
نماینده تام الاختیار علی دایی گفت: سرمربی فصل گذشته پرسپولیس تمایل زیادی دارد که قراردادش را با سرخپوشان تهرانی تمدید کند.
به گزارش خبرنگار مهر، بهمن دهقان نماینده تام الاختیار علی دایی که ظهر امروز دوشنبه نامه گزینه سرمربیگری پرسپولیس را به مسئولان این باشگاه تحویل داد با بیان این مطلب افزود: با برنامه ای که ما به باشگاه ارائه کرده بودیم یک جای خالی بود که آن هم مربوط می شد به پیشنهاد مالی آقای دایی.
وی افزود: از آنجایی که کمیته فنی باشگاه اصرار داشت آقای دایی مبلغ پیشنهادی خود را عنوان کند من امروز به باشگاه آمدم تا مبلغ پیشنهادی سرمربی فصل گذشته پرسپولیس را اعلام کنم.
نماینده تام الاختیار علی دایی تاکید کرد: آقای دایی در تماسی که از اسپانیا با من داشتند عنوان کردند که قصد دارند مبلغ قرارداد خود را به هواداران هدیه کنند تا باشگاه بتواند از این رقم نفراتی که مد نظر دارد را به خدمت در آورد.
دهقان از قول دایی عنوان کرد که این رقم کوچکترین هدیه از سوی او به هوداران پرسپولیس است و افزود: فکر می کنم آقای دایی با این رقم به نوعی پیغام دادند که دوست دارند در پرسپولیس بماند.
وی در خاتمه گفت: از داخل جلسه خبری ندارم و فقط امروز به اینجا آمده ام تا پیشنهاد علی دایی را مطرح کنم.
کاشانی قبل از اعلام سرمربی:
تلاش میکنیم امروز سرمربی را معرفی کنیم/ در جریان تصمیم کمیته فنی نیستم
سرپرست باشگاه پرسپولیس از تلاش وی و اعضای کمیته فنی برای انتخاب و معرفی سرمربی فصل آینده سرخپوشان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی ظهر امروز دوشنبه و قبل از حضور در جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم گفت: تلاش ما این است که بتوانیم موارد مختلف را امروز بررسی کنیم و در صورت رسیدن به جمع بندی نهایی سرمربی را معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در جریان تصمیمات اعضای کمیته فنی نیست گفت: شب گذشته من کمی زودتر باشگاه را ترک کردم و نمی دانم که اعضای کمیته فنی پس از رفتن من به چه جمع بندی رسیدند. با این حال دغدغه ما هم مثل هواداران این است که هر چه سریعتر سرمربی را انتخاب کنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس افزود: هدف ما این است که هرچه سریعتر باشگاه سرمربی را انتخاب کند تا کار جذب بازیکنان برای فصل آینده آغاز شود.
خاك خوردههاي ديگري هم ميتوانند به پرسپوليس كمك كنند
زادمهر: تلاش ميكنيم سرمربي پرسپوليس را امروز معرفي كنيم
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: سعي ميكنيم امروز سرمربي تيم را معرفي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا زادمهر پيش از آغاز جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: ما هيچ گزينه خارجي نداريم و قطعا گزينه باشگاه ايراني خواهد بود همه مربيان مورد نظر خصوصيات خوبي دارند و گل بيعيب خداست. سعي ميكنيم امروز سرمربي پرسپوليس را مشخص كنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چطور در كميته فني پرسپوليس حضور پيدا كرده اظهار داشت: از باشگاه كاشاني تماس گرفت، البته خاك خوردههاي ديگري هم هستند كه ميتوانند به اين تيم كمك كنند. اميدوارم تشكيل كميته فني مقطعي نباشد و در آينده هم از پيشكسوتان مشورت گرفته باشد.
جلسه انتخاب سرمربی پرسپولیس آغاز شد/ دایی مربی مشروط می شود یا استیلی؟
علی دایی به احتمال فراوان انتخاب ابتدایی کمیته فنی پرسپولیس برای اداره این تیم خواهد بود.
به گزارش خبرآنلاین ؛ دومین نشست اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ، لحظاتی قبل در محل باشگاه پرسپولیس آغاز شد . از میان سه گزینه مطرح که برنامه های شان را ارائه کرده اند ، این احتمال را منابع خبری قوی تر می دانند که علی دایی برای هدایت این تیم معرفی شود. این انتخاب البته با شرایطی همراه خواهد بود که یکی از آنها شاید این باشد که جلسه مذاکرات بر سر قرارداد باید میان سرمربی منتخب و مدیر باشگاه باشد. اینکه یکسری از خواسته های دایی در برنامه اش باید بررسی مجدد قرار بگیرد و...
این درحالی است که قبل تر دایی گفته بود حاضر نیست با این کادر مدیریت باشگاه ، دور یک میز بنشیند. انتخاب دایی از سوی کمیته فنی بی شک یک حرکت هوشمندانه دیگر در این بازی شطرنج پیچیده میان مدیریت پرسپولیس و دایی خواهد بود که توپ را دوباره در زمین دایی می اندازد و او را بر سر دو راهی ماندن سر حرف هایش و ادامه بازی قرار می دهد. که در هر دو صورت ، دایی باید یکی از گفته هایش را نقض کند.
هرچند این احتمال هم همچنان پا برجاست که کمیته فنی ، برنامه های حمید استیلی را به این دلیل که دایی شخصا برای دفاع از برنامه هایش به باشگاه نیامده بود ، برگزیند و این بازی پایان پیدا کند.
جامع و پوس کنده برای آخرین بار:
اینجا تاپیک اختصاصی تیم پرسپولیس هستش، نه تاپیک اختصاصی علی دایی یا علی کریمی که 24 ساعته راجع به آن ها بحث و جدل انجام بشه... ضمن اینکه تا جایی که من میدونم علی دایی فعلا هیچ سمتی تو پرسپولیس نداره... پس نقد دایی به این شدت، در ارتباط مستقیم با تاپیک قرار نداره. مباحث تیم ملی و دایی هم که کلا به این تاپیک ربط نداره. این یک!
دو: قانون 12 انجمن های پی سی خیلی واضح میگه:
علی دایی و علی کریمی، هر دو اشخاص حقیقیه پر هوادار و البته پر منتقد هستند. قرار نیست موافقان و مخالفان دایی یا کریمی با همدیگه تو این تاپیک دم به دقیقه بحث های حاشیه ای و بیهوده انجام بدن و نهایتا کار برسه به توهین به اشخاص حقیقی... ممکنه همین چهره های فوتبالی عضوی از این انجمن باشن. قرار نیست که مورد توهین کاربرا قرار بگیرن...- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است
سه: اینکه پست کسی پاک میشه یا پست کسی پاک نمیشه ارتباطی با سلیقه ناظرین نداره... ناظرین محترم اسپم های تاپیک تیم مورد علاقه خودشون یا دوستان صمیمی خودشون رو هم حذف می کنن... چون معیارشون سلیقه نیست... معیارشون قانون انجمنه...
در مقوله این تاپیک من میتونم به ضرس قاطع بگم، هیچ کدوم از ناظرین من جمله بنده نه عاشق دایی هستیم، نه بیزار از علی کریمی... هر دو از مفاخر ورزش مملکتن که همه ماها رو در زمانشون شاد کردن...
این توهمی که ناشی از عدم مطالعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ذهن بعضی از دوستان به وجود اومده، عاملی شده که ناظرین رو به سلیقه محوری متهم می کنند.
معترضین اگه فکر می کنن حقی ازشون ضایع شده، از طریق پروفایل ناظرین یا انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونن مشکلشون رو مطرح کنند. تاپیک های انجمن ورزش محلی برای انتقاد (درست یا نادرست) به تیم مدیریت نیست. به همین دلیل خیال بعضی از دوستان رو راحت کنم... پست های در رابطه با این موضوع حداقل از جانب من تائید نخواهد شد./
چهار:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دلیل تائید نشدن پست هاتون و حذف اونا در دلایل پست حذف شده همیشه گفته شده./
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش بولد شده مطالعه شود:
حرف پایانی: تنش های بیش از حد یک تاپیک و عدم توجه به تذکر ها = قفل همیشگیه تاپیک103- هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز، جنجالی یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش () به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره آن پرهیز کنید.
نکته: در صورتی که پست گزارش شده توسط مدیران بخش نامناسب تشخیص داده شود اعمال قانون خواهد شد.
تذکر: کاربرانی که این مباحث را ادامه دهند (نقل قول بگیرند و جواب بنویسند) نیز خاطی محسوب خواهند شد.
مرسی از همتون
لطفا نقل قول نکنید./
یاعلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)