تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 37 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک بابت برد
    یه برد ارزشمند رو به دست آوردیم و با این برد شانسمون برای قهرمانی فوق العاده افزایش پیدا کرد
    از 5 بازی باقیمانده 4 تاش تو اصفهانه که کمک خیلی زیادی واسه قهرمانی میکنه

و اما در مورد بازی :

تیکی تاکا رو حال کردین خدایی
    با پاسکاری و حفظ توپ زیبایی که بازیکنا انجام میدادن میشه گفت که به غیر از 20 دقیقه آخر نیمه اول بقیه بازی در اختیار ما بود
    4 تا زدیم و چندین موقعیت 100 درصد رو هم از دست دادیم
    قیچی که سزار از 6 قدم به بیرون زد ، ضربه ای که به تیر زد ، توپی که سید صالحی از دست داد ، شوت جمشیدیان ، ضربه چیپ سزار و ...

خط دفاعمون در نبود بنگر و اشجاری واقعا مشکل داشت
    تامینی اصلا خوب نبود و هیچ توپی رو نمیتونست دفع کنه ضمن اینکه چندین خطای بد رو هم پشت محوطه انجام داد
    2 تا گل از روی ضربه ی سر خوردیم که اگه بنگر بود مطمعنا توپا رو رد میکرد

حسن جعفری تو حمله خوب بود ولی تو ضد حمله ها جا میوند و تامینی هم نمیتونست جاش و پر کنه در حالی که بنگر تو بازیهای قبلی این کار رو به خوبی انجام میداد

خط هافبکمون خوب کار کرد به خصوص جانواریو با گل زیبایی که زد و پاس گلش به سزار ستاره ی این بازی بود
    امید ابراهیمی هم مثل همیشه عالی
    امروز هم که یه سوپر گل زد
    و باز هم جای تاسف برای دعوت نشدنش به تیم ملی

خط حمله امروز خوب کار کرد سید صالحی نسبت به بازی های قبل بهتر شده بود
    و اما بازم سزار
    یعنی واقعا من موندم چرا این بازیکن داره تو آسیا بازی میکنه !!! اگه همین روندش رو ادامه بده مطمئنا توسط باشگاهای خوب خارجی جذب میشه
    خداییش گلش رو نگاه کنید استپی و چرخشی که داشت و شوتی که زد فوق العاده بود
    یه پاس گل عالی هم که به سید صالحی داد
    علیرغم قد و قامت بلندی که داره تکنیک فوق العاده ای هم داره
    وقتی توپ میاد دستش به راحتی 2-3 نفر رو دریبل میزنه

این رو بدون هیچ تعصبی دارم میگم امسال لایق ترین تیم برای قهرمانی سپاهانه
    اگه این تیم و این کادر فنی از او فصل با هم بودن الان خیلی بیشتر از اینا امتیاز داشتیم

در مورد آمار هم که همه چیز دست ماست :
    بیشترین برد ، کمترین باخت ، بیشترین گل زده ، کمترین گل خورده ، بهترین تفاضل گل و بالاترین امتیاز

بازی بعدیمون بازیه سختیه
    از شانس بد ما پرسپولیس به ما که رسید از این رو به اون رو شد : دی
    ولی اگه مثل بازیهای اخیر بازی کنیم میتونیم اون بازی رو هم به راحتی پیروز بشیم

بازم این پیروزی ارزشمند رو تبریک میگم و به امید قهرمانی در لیگ و آسیا

2. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برونو سزار در گفتگو با ایمنا:
    به هیچ وجه دوست ندارم از سپاهان جدا شوم
    نمی‌دانم چه کسی شایعه پرسپولیسی شدنم را مطرح کرده است

خبرگزاری ایمنا: مهاجم برزیلی سپاهان با تکذیب شایعات پیرامون حضورش در پرسپولیس گفت: من با سپاهان قرارداد دارم و بحث پرسپولیسی شدنم هرگز صحت ندارد.

برونو سزار کورئا در گفتگو با ایمنا با اشاره به شرایطش در سپاهان گفت: سپاهان بهترین باشگاه ایران است و شرایط من در این باشگاه بسیار خوب است؛ من هیچ صحبتی با پرسپولیس نکرده‌ام و به هیچ وجه قرار نیست از سپاهان جدا شوم زیرا یک فصل دیگر هم با باشگاه سپاهان قرارداد دارم.

وی ادامه داد: حتی اگر بخواهم فوتبالم را در ایران ادامه دهم، مطمئن باشید که با سپاهان تمدید می‌کنم چون این باشگاه یک باشگاه کاملاً حرفه‌ای است و من از حضور در سپاهان رضایت دارم.

این مهاجم برزیلی سپاهان تصریح کرد: به هر حال قرار نیست من فصل آینده برای پرسپولیس بازی کنم زیرا با هیچ کس در مورد آینده‌ام صحبت نکرده‌ام و با توجه به اینکه سپاهان تیم با کیفیتی است از حضور در این تیم کاملا راضی‌ام.

4. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

MoH_@_MaD عزیز واقعا عشق میکنم وقتی میبینم به عنوان یه سپاهانی دوآتیشه یه همچین نقدای خوب و منصفانه ایی مینویسی بابا دست مریزاد یه تنه داری این تایپیکو با قدرت جلو میبری تا سپاهان یه همچین هوادارایی داره دیگه نباید غمی داشته باشه برای سپاهان و هوادارای دو آتیشه ای مثل تو آرزوی موفقیت میکنم

6. 2 کاربر از oomidd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهان صدر نشین بلامنازع لیگ برتر به گواه آمار

اختصاصی سپاهان نیوز – کسب نتایج درخشان و صدرنشینی تیم فوتبال سپاهان در لیگ یازدهم و رقابت های آسیایی و بازی روان و زیبای این تیم سبب شد تا افرادی که قهرمانی و موفقیت سپاهان را در تضاد با منافع خود میبینند با اقدامات ناجوانمردانه توپخانه های رسانه ای وابسته به خود را با تهمت و توهین و افترا به سمت سپاهان نشانه رفته و سعی دارند ناکامی های خود را در مستطیل سبز اینگونه در عرصه رسانه ای جبران کنند .

این در حالیست که همین افراد تا پیش از این عامل موفقیت سپاهان را تنها پول می پنداشتند و از ضعف های مدیریتی و ساختار نا مناسب تشکیلات خود چشم پوشی می کردند و با غوغا و هیاهو مشکلات متعددی را در ابتدای فصل برای سپاهان بوجود آورند از جمله اینکه با مطرح کردن قانون سقف قرارداد و ملزم کردن سپاهان به رعایت این قانون مهره های شاخص تیم سپاهان را وادار به جدایی از این تیم کرده ولی براحتی با صرف مبالغ هنگفت و بالاتر از سقف قرارداد بسیاری از این بازیکنان و ستارگان سایر تیم های لیگ برتری را به خدمت تیم های مطبوع خود در آوردند .

اما طی کردن راه موفقیت توسط سپاهان علی رقم همه مشکلات ایجاد شده هنوز هم سبب نشده تا این اشخاص به خود آمده و دلیل واقعی ناکامی هایشان را جستجو کنند و کماکان طبق الگوی رفتاری خود مبنی بر اینکه " اگر من موفق نشدم پس نمی گذارم دیگران هم موفق شوند " رفتار نموده و به قطار در حال حرکت سپاهان در ریل موفقیت سنگ اندازی می کنند .
    اکنون با گذشت 29 هفته از رقابت های لیگ برتر تیم سپاهان با آمار خیره کننده خود با بیشترین پیروزی ، کمترین شکست ، بهترین خط حمله ، بهترین خط دفاع و بالاترین تفاضل گل صدر نشین بلامنازع لیگ برتر کشور است و بازی های روان و زیبای سپاهان نیز به همگان ثابت می کند که این جایگاه به حق در اختیار این تیم است و حاشیه سازی های مطرح شده هیچ خللی را در روند موفقیت سپاهان بوجود نخواهد اورد .

ضمن آرزوی موفقیت در دیدار های آتی امید است تا با درایت کادر مدریتی و فنی و همچنین تمرکز و تلاش بیش از پیش بازیکنان غیرتمند سپاهان و به یاری خداوند متعال چهارمین قهرمانی در لیگ و سومین قهرمانی پیاپی سپاهان با در اختیار داشتن بهترین آمار های فنی در همه ابعاد کسب شود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام و تبریک بابت این برد ارزشمند
    دیگه میشه گفت قهرمانی قطعی شد مگه اینکه اتفاقات عجیب غریبی رخ بده ( اشاره به سال 87 )
    با یه برد جلوی مس و یه مساوی با ذوب به راحتی قهرمانیم

امروز بازی خوبی انجام دادیم
    اکثر مواقع بازی دست ما بود و بیش از 70 درصد مالکیت توپ رو در اختیار داشتیم
    موقعیت گل 10 در برابر 3 بود ، یه پنالتی از دست دادیم و ...
    خوشحالم که حق به حق دار رسید

خط دفاع به غیر از یکی دو مورد خوب کار کرد
    ولی بیگ زاده بازم افتضاح بازی کرد
    خیلی توپ لو داد و سانترهاش هم که یا تو اوت بود یا تو دست دروازه بان

جانواریو چند بازیه که بد جور افت کرده
    محرم با پاس گلی که داد و گلی که زد بهترین بازیکنمون بود
    تعویض های کرانچار خوب بود با اومدن جمشیدیان و کریمیان خط هافبک جون گرفت و خود کریمیان هم گل رو زد

سوکای استارت های خوبی داشت که روی یکی از همین استارت ها تونست یه پنالتی گرفت
    امروز روز سزار نبود و حرکت خاصی ازش ندیدیم
    امید به غیر از پنالتی که از دست در بقیه مواقع بازی خوب بود . چند تا شوت خوب هم زد

شاهین هم کاملا مشخص بود اومده بود یه تساوی بگیره و بره
    طالبلو هم بد مصدوم شد فکر کنم آرنجش شکست
    کاش شاهین تو لیگ بمونه واقعا حیفه این تیم با این همه تماشاگر متعصبی که داره سقوط کنه

حمید رضا صدر بین دو نیمه حرف قشگی زد : تیم های ایرانی باید سپاهان و مدیریتش رو الگوی خودشون قرار بدن

واقعا جا داره از زحمات مدیریت تیم به خصوص جناب رحیمی و آقای خوروش تشکر کنم که تیم رو در بدترین شرایط تحویل گرفتن و به بهترین شرایط رسوندن

و خوشحالم که داریم تو قهرمانی هتریک میکنیم
    این قهرمانی خیلی شیرین تر از دو قهرمانی گذشته اس و خیلی چیزا رو به خیلی ها ثابت خواهد کرد

و باز هم متاسفم واسه رسانه ملی که تبدیل شده به رسانه پایتخت
    واقعا جای تاسف داره بازیهای تیمی که برای سومین سال متوالی در حال قهرمان شدنه رو نشون نمیدن و در عوض همه ی بازیهای یه تیم در حال سقوط پخش زنده میشه

10. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کرانچار: اجازه نمي‌دهم قهرماني را از ما بگيرن

سرمربي تيم سپاهان گفت: اجازه نمي‌دهم با به وجود آوردن شرايط بيروني فوتبال، قهرماني را از ما بگيرند.

زلاتکو کرانچار پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل شاهين بوشهر گفت: شيريني اين برد را کاملا احساس مي‌کنم. چون اين پيروزي ما را به قهرماني نزديک کرد. 21 سال تجربه مربيگري و بازيکني دارم و سختي‌هاي زيادي ديده‌ام و مي‌دانم با چه سختي به اينجا رسيده‌ايم. با تيمي بازي داشتيم که براي بقا تلاش مي‌کرد. اين موضوع کار ما را سخت‌تر کرده بود.

وي تصريح کرد: با احترام به تيم حريف بايد بگويم کيفيت ما بالاتر بود و لياقت بردن اين بازي را داشتيم. دو ديدار مهم ديگر داريم و تنها برد مي‌خواهيم تا هواداران را به قهرماني نزديک کنيم. اجازه نمي‌دهم با ايجاد شرايط بيروني فوتبال قهرماني را از دست ما بگيرند.

سرمربي سپاهان با بيان اينکه با قهرماني هديه بزرگي به مردم اصفهان خواهد داد، گفت: خوشبخت‌ترين انسان‌هاي روي زمين در حال حاضر ما هستيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در اوايل فصل از پاپي که بازيکن بومي سپاهان است، استفاده نمي‌کرد اما در اين ديدار حساس کريميان را روي نيمکت نشاند و پاپي را به ميدان فرستاد،‌ اظهار داشت:‌ بازيکنان زيادي داريم که هر کدام جايگزين مناسبي براي ديگري هستند. کريميان کمي مصدوم بود که لازم ديديم از جايگزينش استفاده کنيم. کيفيت بازيکنان در سطح يکديگر است و مشکل خاصي احساس نمي‌کنم.

کرانچار در پاسخ به اين سؤال که پرسپوليس در ديدار مقابل تراکتورسازي 4 گل دريافت کرد و با توجه به اينکه پرسپوليسي‌ها قبل از ديدار مقابل سپاهان گفته بودند براي استقلال بازي مي‌کند و آيا اين مسائل مشکوک نيست، گفت: پرسپوليس دچار مشکلات زيادي است و با توجه به تهديدهايي که از طرف AFC مبني بر کسر امتياز از اين تيم شده شرايط روحي خوبي ندارد. تراکتورسازي هم گام به گام ما را تعقيب مي‌کند و منتظر لغزش ماست. سعي کردم همواره در مورد مسائل فني صحبت کنم و کاري به حواشي و مسائل غيرفني ندارم. در اين زمينه هم اظهار نظر نمي‌کنم و خودم سرنوشت تيمم را رقم خواهم زد.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سؤال که چرا در ابتداي ورودش به اين تيم قول قهرماني نداد و آيا اين موضوع به اين خاطر بود که در صورت عدم قهرماني انتقادات از او زياد نشود، خاطرنشان کرد: زماني که به سپاهان آمدم 9 امتياز کمتر از استقلال داشتيم اما حالا 3 امتياز بيشتر داريم. وقتي به اين تيم آمدم مشکلات خاصي وجود داشت. فشار زيادي تحمل کردم اما تيمي که ما ساختيم به مرور خودش را پيدا کرد و به شخصيت قهرماني رسيد و بازيکنان هم با عشق زياد به سپاهان بازي کردند.

کرانچار درباره اينکه مردم اصفهان قهرماني اين تيم را در فصل جاري شيرين‌تر از قهرماني سپاهان در زمان قلعه نويي مي‌دانند، گفت: شايد حلاوت و شيريني اين قهرماني به اين خاطر است که زماني که ما آمديم پنجم جدول بوديم. استقلال، تراکتورسازي، صبا و نفت بالاتر از ما بودند اما با تلاش و کوشش فراوان فاصله را کم کرديم و به اينجا رسيديم. از طرفي 6 بازيکن بزرگ تيم قبلي از اين تيم جدا شده بودند و حاشيه‌هاي فراواني اطراف تيم بود.

اين مربي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسيد ابراهيمي با روحيه پاييني پشت ضربه پنالتي قرار گرفت و آن را خراب کرد، گفت: من ‌چنين اعتقادي ندارم. وي مسئوليت سختي داشت و به اين خاطر فشار زيادي را تحمل مي‌کرد. ابراهيمي امروز براي ما همه کار کرد و صد در صد در خدمت تيم بود. اتفاقي که در ليگ قهرمانان اروپا افتاد، نشان داد بازيکنان بزرگ هم مي‌توانند پنالتي خراب کنند و اين موضوع ممکن است براي هر بازيکني اتفاق بيفتد.

سرمربي سپاهان درباره اينکه به نظر مي‌رسيد در اين ديدار تحت فشار روحي و رواني زيادي بودند و آيا در دو هفته باقيمانده بيشتر روي مسائل روحي و رواني کار خواهد کرد يا تاکتيکي، عنوان کرد: پيروزي در اين مسابقه تفاوت زيادي با ساير بردهاي ما داشت چون ما را با قهرماني نزديک‌تر کرد. فشار زيادي روي تيم بود. در بازي‌هاي قبل فرصت جبران داشتيم اما در اين مسابقه فرصت اشتباه نداشتيم و بايد پيروز مي‌شديم. تلفيقي از اين دو روش را در دو هفته باقيمانده روي بازيکنان پياده و هم فني و هم رواني با بازيکنان کار مي‌کنم.

سرمربي شاهين: چشم به ضد حملات داشتيم

سرمربي تيم شاهين بوشهر اعلام کرد که در ديدار با سپاهان روي ضدحملات برنامه‌ريزي کرده بودند.

اصغر کامياب پس از شکست 2 بر صفر تيمش مقابل سپاهان گفت: با توجه به حساسيت بازي و نياز مبرم به سه امتياز با علم به اين موضوع که بازي خانگي سپاهان شرايط ويژه‌اي مي‌خواهد و اينکه آنها براي قهرماني حتما براي پيروزي مي‌آيند تيم را ارنج کرديم.

وي ادامه داد: سيستم بازي ما دفاعي بود و چشم به ضد حملات داشتيم. برنامه‌ريزي ما در نيمه اول جواب داد و به اهدافمان رسيديم و حتي دو سه موقعيت گل هم داشتيم که موفق نشديم.

کامياب عنوان کرد: سپاهان تيمي است که در 15 دقيقه آخر خطرناک عمل مي‌کند و مي‌تواند نتيجه را تغيير دهد. با وجود اينکه اين موضوع را به بازيکنان گوشزد کرده بوديم و با توجه به شکستن دست طالب‌لو، از نظر روحي و رواني شرايط تيم به هم ريخت و در خط دفاع دچار مشکل شديم. شايد اگر کمي باتجربه‌تر بوديم مي‌توانستيم دقايق باقيمانده را پشت سر بگذاريم. البته سپاهان باشگاه بزرگي است که براي قهرماني مجدد تلاش مي‌کند.

سرمربي شاهين در پاسخ به اين سؤال که با توجه به شرايط اين تيم به نظر مي‌رسيد يک امتياز هم در اين ديدار به درد شاهين نمي‌خورد،‌ گفت: ‌يکي از رقباي اصلي ما راه آهن است که ديداري مستقيم با اين تيم داريم. به هر حال حساب شده کار کرديم. سپاهان هم تيمي نبود که بخواهيم به راحتي سه امتياز از آنها بگيريم. هدف ما روي ضد حملات بود تا حريف را اسير کنيم.

کامياب در پاسخ به اين سؤال که آيا اين رفت و آمد مربيان در شاهين باعث وضعيت امروز اين تيم نشده و آيا بهتر نبود از همان ابتدا از مربيان بومي استفاده مي‌شد،‌ اظهار داشت: دنبال کالبد شکافي مشکلات گذشته نيستم چون دردي از ما دوا نمي‌کند. تنها هدف ما پيروزي در دو هفته باقيمانده و اميدواري به عدم نتيجه گيري رقبايمان است.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا حضور يک تيم قدرتمند از بوشهر بهتر از دو تيم ضعيف از اين استان در ليگ برتر فوتبال نيست، گفت: حس ناسيوناليستي ندارم که بخواهم صحبت کنم. بوشهر از گذشته بازيکنان بزرگي داشته است. از قديمي‌هاي سپاهان هم که به نوعي از مکتب شاهين هستند‌، سؤال کنيد اين موضوع را تائيد مي‌کنند. مي‌توانيم همزمان چند تيم داشته باشيم اما با توجه به محدود شدن بودجه‌ها در تيم‌هاي حرفه‌اي شرايط به گونه‌اي است که تحت فشار هستيم.

کامياب خاطرنشان کرد: تصور مي‌کنم اگر استعداديابي خوبي در بوشهر انجام شود، مي‌توانيم بازيکنان خوبي نظير کريميان و ماهيني را کشف کنيم. امثال اين بازيکنان در بوشهر زياد هستند.

وي درباره اينکه طالب‌لو در ديدار مقابل استقلال پرانتقاد ظاهر شد و آيا به اين موضوع اعتقاد دارد،‌ گفت: اين حرف را قبول ندارم. آن بازي را کاملا آناليز کرديم و مخالف نظر شما هستم. حتي طالب‌لو در بازي مقابل استقلال در کسب يک امتياز نقش زيادي داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهان 2-0 شاهین / پیروزی تقدیم به امید ابراهیمی

ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران- جام خليج‌فارس

دوره يازدهم- هفته سي‌ودوم

سپاهان اصفهان- شاهين بوشهر

نتيجه دیدار رفت: شاهین بوشهر 1- سپاهان 1

پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391- ساعت 17:00

ورزشگاه فولادشهر اصفهان

تماشاگر: 10هزار نفر

داور: سعید مظفری‌زاده

كمك‌ها: مسعود فرح‌نیا- غلام آموزگار

اخطار : وحيد طالب‌لو(73) و ايوان پتروويچ(91)

سپاهان اصفهان: رحمان احمدی- سیدجلال حسینی- محسن بنگر- حسن جعفری (80- هادي تاميني)- هاشم بیگ‌زاده- امید ابراهیمی- فابیو جان‌واریو (68- احمد جمشيديان)- محرم نویدکیا- جواهير سوکای- حسین پاپی (58- مهدي كريميان)- برونو سزار

سرمربی: زلاتکو کرانچار

شاهین بوشهر: وحید طالب‌لو (85- محمد صادقيان)- علی انصاریان- لک چیرا- محسن ایران‌نژاد- مسعود نظرزاده- مهدی کیانی- مهدی نوری- امجد شکوه‌مقام- سعید بیات (62- ايوان پتروويچ)- عباس پورخسروانی- منصور تنهایی (90- مرتضي عزيزمحمدي)

سرمربی: اصغر کامیاب

شرح بازی:
    سپاهان برای حفظ و تداوم صدرنشینی خود در شرایطی که سیدمهدی سیدصالحی و حسن اشجاری را بخاطر محرومیت در ترکیب خود ندارد در حالی به مصاف شاهین بوشهر می‌رود که بیشتر از هميشه به سه امتیاز این مصاف نیاز دارد. بوشهری‌ها هم با توجه به شرایط حاد و خاص‌شان در قعر جدول می‌خواهند طی یک بازی انتحاری یقه صدرنشین را در فولادشهر بگیرند. ضمن اين‌كه رایگان شدن این جدال حساس از سوی باشگاه فولاد مبارکه باعث شد تا استقبال بی‌نظیری از سوی تماشاگران اصفهانی بشود.

نیمه اول:

زردجامگان اصفهان با شروع بازی از چپ و راست دروازه وحید طالب‌لو را هدف آماج حملات خود قرار دادند تا این‌که خط دفاع 5نفره بوشهری‌ها با کمک دیگر هافبک‌های این تیم فقط به دفع کردن توپ‌های سپاهانی‌ها می‌پرداختند. البته در همان دقایق ابتدایی اگر شانس کمی با جواهیر سوکای و برونو سزار همراه می‌شد شاید طلایی‌پوشان به گل می‌رسیدند که این اتفاق نیفتاد. شاگردان کامیاب در اوج حملات سپاهان هم نیم‌نگاهی به دروازه زردپوشان داشتند تا بتوانند به گل برسند که باید به فرار عباس پورخسروانی از کمند خط دفاعی زردپوشان اشاره کرد که البته مظفری‌زاده گل پورخسروانی را آفساید اعلام کرد. به هر حال شاگردان کرانچار از تمامی روزنه‌های خط دفاعی شاهین بوشهر با حرکات ترکیبی و شوتزنی بخت‌های خود را برای گلزنی آزمودند که در 45 دقیقه نیمه اول اين حملات به جاي نرسيد.

نيمه دوم :

طلایی‌پوشان اصفهانی در بدو ورود به مستطیل سبز وقتی از نتیجه 4-0 تراکتورسازي در مقابل پرسپوليس مطلع شدند با سرعت دادن به مسابقه باز هم خیمه سنگین و فشار حملات خود را روی دروازه شاهین بوشهر ادامه دادند. هافبک‌های سپاهان با میدانداری و ارسال پاس‌های عمقی جواهیر سوکای و برونو سزار را تغذیه مي‌کردند که دروازه‌بان و مدافعان پرتعداد شاهین یا توپ‌ها را دفع می‌کردند یا آن را به کرنر می‌فرستادند.

زلاتکو کرانچار هنگامی که حملات شاگردانش را در لایه‌های پرتعداد خط دفاعی شاهین محو شده می‌دید با فراخواندن مهدی کریمیان و احمد جمشیدیان قصد داشت تا بتواند قفل دروازه طالب‌لو را بگشاید که اتفاقا جواهیر سوکای در یک فرار تند و سریع توانست با خطای دروازه‌بان شاهین یک پنالتی را به سود زردپوشان به ارمغان بیاورد اما امید ابراهیمی در کمال ناباوری توپ را به طالب‌لو سپرد و بخت مهم گلزنی را از دست داد. در دقایق انتهایی مسابقه وقتی تیر سپاهانی‌ها به سنگ می‌خورد محسن بنگر خط دفاعی را رها کرد و به دیگر مهاجمان تیمش اضافه شد تا بتوانند قفل دروازه شاهین را باز کنند اما يك بي‌احتياطي از سوي مهدی نوری مدافع تیم شاهین سبب شد تا وحید طالب‌لو مصدوم و بعد از يك مداواي 10دقيقه‌اي راهی بیمارستان شود. بعد از تعويض دروازه‌بان شاهين، سپاهانی‌ها دوباره بر شدت حملات خود افزودند که بالاخره مهدی کریمیان بازیکن بوشهری‌الاصل سپاهان توانست تیر خلاص را بر بال‌های شاهین بزند. بعد از گل اول تازه موتور زردپوشان گرم شد و در دقایق اضافی مسابقه محرم نویدکیا توانست از اشتباه خط دفاعی شاهین نهایت بهره را ببرد و گل دوم سپاهان را به ثمر برساند.

شرح گل‌ها:

1-0 سپاهان؛ دقيقه 94: ضربه کاشته ارسالی محرم نویدکیا در دهانه دروازه با ضربه سر مهدی کریمیان در قعر دروازه شاهین بوشهر نشست.

2-0 سپاهان؛ دقيقه 100: اشتباه مدافع شاهین در دفع توپ سبب شد تا محرم نویدکیا نهایت استفاده را ببرد و گل دوم را در دهمين دقيقه وقت‌های تلف شده به شاهین بزند.

دقایق کلیدی:

9 : پاس عمقی سزار وقتی با شوت آرام جواهیر سوکای توام شد وحید طالب‌لو با یک جایگیری عالی توپ را از آن خود کرد.

12 : ارسال سانتر حسین پاپی در قلب خط دفاعی بوشهر با ضربه چیپ سزار به بالای دروازه رفت.

24 : وقتی عباس پورخسروانی از کمند خط دفاعی سپاهان گریخت و توپ را به تور دروازه رحمان احمدی چسباند، داور گل را نپذیرفت و آن را آفساید اعلام کرد.

40 : حرکت پا به توپ و شوت سرکش برونو سزار در داخل محوطه جریمه شاهین به تور بغل دروازه وحید طالب‌لو اصابت کرد
    43 : باز هم عباس پورخسروانی از فضای بین مدافعان سپاهان نهایت بهره را برد و در حالت تک به تک با رحمان احمدی بهترین موقعیت شاهین را هدر داد.

62 : ارسال کرنر نویدکیا با استپ و شوتزنی محسن بنگر همراه شد که وحید طالب‌لو با یک رفلکس عالی توپ را راهی کرنر کرد.

63 : شوت سرکش و روپای امید ابراهیمی زوزه‌کشان و با اختلاف اندکی به بیرون رفت.

دقيقه 74: فرار جواهير سوكاي از كمند خط دفاعي شاهين سبب شد تا در حالت تك به تك با وحيد طالب لو قرار بگيرد كه مظفري‌زاده حركت طالب‌لو را خطاي پنالتي تشخيص داد. پنالتي را اميد ابراهيمي زد و طالب‌لو موفق به مهار آن شد.

94 : برونو سزار در حالت تک به تک با صادقیان دروازه‌بان دوم شاهین توپ را به بیرون دروازه زد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه نکته ی جالب اینکه الان 65 امتیاز داریم و فقط 2 امتیاز تا رکورد لیگ ( که دست خودمونه ) فاصله داریم

یعنی با گرفتن 3 امتیاز از دو بازی باقیمونده رکورد رو میشکونیم و اگه بتونیم 6 امتیاز رو بگیریم با 71 امتیاز اولین تیمی هستیم که تونسته امتیازات یه فصل خودش رو به بیش از 70 امتیاز برسونه

از اون طرف سپاهان اولین تیمیه که تونسته دو فصل پیاپی قهرمان بشه و به احتمال خیلی زیاد اولین تیمی خواهد بود که در قهرمانی ها هتریک میکنه

و اگه اتفاق خاصی رخ نده در 11 دوره لیگ برتر تونستیم 4 قهرمانی رو بدست بیاریم + 3 قهرمانی جام حذفی + نایب قهرمانی آسیا + حضور مداوم در لیگ قهرمانان آسیا

با تمام وجود به این تیم افتخار میکنم

16. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهان ۲ - شاهین بوشهر صفر گلها: مهدی کریمیان ، محرم نویدکیا
    گزارش بازی:
    چه بازی نفس گیری بود! تیم شاهین بوشهر از همان شروع بازی ، با اتخاذ یک تاکتیک تدافعی تمامی راه های نفوذ را بسته بودند، گویی کادرفنی این تیم چندین و چند بار بازی بارسلونا و چلسی را دیده بود و دقیقا همان تاکتیکی را شبیه سازی کرده بودند که چلسی در خانه بارسا از آن استفاده کرد و شاگردان روبرتو دی متئو ، گواردیولا را در نیوکمپ ناکام گذاشتند.(منتها با با سطح کیفی لیگ ایران)

در نیمه دوم هم شاهد بازی مشابه نیمه اول بودیم و مدام هم خبر می رسید تراکتورسازی تبریز ، پرسپولیس تهران را گل باران کرده و همین باعث استرس هواداران شده بود.
    بالاخره آنچه انتظارش را داشتیم اتفاق افتاد و با حرکت زیبای سوکای یک ضربه پنالتی نصیب سپاهان شد اما طالب لو پنالتی را از امید ابراهیمی گرفت تا ورزشگاه غرق در غم و اندوه شود.

لحظاتی بعد وحید طالب لو که از ابتدای بازی به شکل زیرکانه ای وقت کشی می کرد در یک برخورد سنگین با مدافع شاهین (نوری) و مهاجم سپاهان، دچار آسیب دیدگی شدیدی شد و با آمبولانس روانه بیمارستان شد تا با حدود ده دقیقه وقفه، بازی دوباره جریان پیدا کند.
    ورزشگاه یک پارچه سپاهان را تشویق می کرد تا اینکه روی یک ضربه ایستگاهی مهدی کریمیان بازیکن بوشهری سپاهان، سانتر زیبای محرم را با ضربه سر به گل تبدیل کرد تا ورزشگاه یکباره منفجر شود.

چند دقیقه بعد سزار هم موقعیت صددرصد به دست آورد اما با بدشانسی ، موقعیت به گل تبدیل نشد.
    حالا نوبت محرم بود که با یک توپ ربایی زیبا با دروازه بان حریف تک به تک شود و با یک ضربه زیبا گل دوم را به ثمر برساند تا خیال همه راحت شود .
    ورزشگاه غرق در شادی شده بود و هواداران سر ازپا نمی شناختند.
    بازی به اتمام رسید و سپاهان در هفته سی و دوم با ۶۵ امتیاز همچنان صدرنشین باقی ماند.

و اما در اصفهان...
    در اصفهان ، پس از پیروزی ارزشمند طلایی پوشان، مردم شادی وپایکوبی می کردند، ۴-۵ هزار نفر از هواداران روبروی هتل آسمان (محلی که بازیکنان و کادر فنی بعد از بازی ها معمولا به آنجا می روند) تجمع کرده بودندو شعار قهرمانی سر می دادند.

عده ای هم روبروی دفتر باشگاه ، شعارهای زیبایی می دادند، عده ای با تی شرت های زرد رنگ با اتومبیل بوق می زدند ُموتورسواران -هواداران معروف سپاهان- هم با چرخ زنی در شهر ، شادی خود را با مردم تقسیم می کردند، خلاصه همه شادمان بودند و در جای جای اصفهان کارناوال شادی راه انداخته بودند.
    پ.ن ۱ : تراکتورسازی هم ۴- ۱ پرسپولیس رو گلباران کرد و همچنان در کورس قهرمانی باقی ماند.
    پ.ن ۲ : بعد از بازی ، جلوی دفتر باشگاه علیرضا مرزبان (مربی سپاهان) از هواداران خواست شعار سپاهان قهرمان میشه.... را بخوانند و خودش هم با هواداران همراه شد، بعد از این سرود زیبا ، مرزبان از قنادی کنار دفتر باشگاه یک مشت شکلات گرفت و کام هواداران را شیرین کرد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نفر به نفر بازیکنان سپاهان در دیدار برابر شاهین
    فوتبال با چاشنی استرس

خبرگزاری ایمنا: تیم فوتبال سپاهان روز گذشته در حالی برابر شاهین به پیروزی رسید که با توجه رقابت داغ در بالای جدول و همچنین پیروزی تراکتورسازی با استرس زیادی بازی می کرد.

به گزارش ایمنا، تیم فوتبال سپاهان دیروز در حالی که چندان با طراوت بازی نمی‌کرد اما هرطور که بود بالاخره در دقایق پایانی بازی به لطف فشار تماشاگران خود توانستند دروازه شاهین را باز کنند و ۳ امتیاز واجب این دیدار را کسب کنند.
    سپاهان حالا با این پیروزی ۴ امتیاز از دو بازی آتی خود می‌خواهد تا قهرمانی لیگ را برای سومین بار پیاپی برای اصفهانی‌ها به ارمغان بیاورد.

رحمان احمدی(۶):
    شاید کم کارترین بازیکن سپاهان در بازی دیروز دروازه بان این تیم بود که مخصوصا در نیمه دوم موقعیت خطرناکی روی دروازه اش ایجاد نشد. رحمان اولین Clean Sheet خود را در سال ۹۱ دشت کند.

جلال حسینی( ۶.۵):
    جلال در این بازی علاوه بر اینکه اشتباهی نداشت، بازی بسیار تاثیرگذاری در خط دفاع از خود نشان داد و در اکثر درگیری ها موفق بود.

محسن بنگر(۷):
    بازیکن شماره ۸ سپاهان که ۸ سال در این تیم قدمت دارد در کنار سید جلال بهترین زوج دفاعی لیگ هستند و در بازی دیروز با توجه به اینکه پورخسروانی مدام منتظر ضد حملات شاهین بود تا دفاع سپاهان را ویران کند اما سپاهانی‌ها هوشیار بودند و اجازه خودنمایی به پورخسروانی ندادند. البته بنگر از اواسط نیمه دوم به خط حمله رفت تا از توانایی خود در زدن ضربه سر استفاده کند.

هاشم بیک زاده(۴.۵):
    اکثر حملات سپاهان از سمت او پیرزی می‌شد و البته عملکرد او و سزار در این سمت چندان راضی کننده نبود و توپ‌های زیادی را لو دادند.

حسن جعفری(۷):
    جعفری در نیمه اول روی موقعیت خطرناکی که شاهینی‌ها داشتند بسیار خوب عمل کرد و موقعیت گلزنی را از این تیم گرفت. او همچنین نفوذهای زیادی نیز از سمت راست داشت. جعفری البته در اواسط نیمه دوم با تامینی تعویض شد تا بنگر به خط حمله سپاهان اضافه شود.

امید ابراهیمی(۵.۵):
    ابراهیمی هرچند دیروز پنالتی حساسی را از دست داد اما انصافا یکی از خوب های سپاهان بود و وظایف خود را در پست هافبک دفاعی به خوبی انجام داد.

فابیو جانواریو(۵):
    جانواریو که در نیمه دوم تعویض شد مانند بازی‌های قبل آن جانواریویی که انتظار داریم نبود و در بازی دیروز نتوانست رضایت کرانچار را جلب کند.

محرم نویدکیا(۵):
    یک گل و یک پاس گل سرنوشت ساز از کاپیتان محبوب سپاهانی‌ها در کنار پاس های اشتباه پرشمار او در این بازی

حسین پاپی(۶):
    پاپی اولین تعویض کرانچار بود و طبیعتا مربی از او رضایت کامل نداشته است. او البته در دقایقی که در بازی حضور داشت نفوذهای خوبی را از سمت چپ مخصوصا در نیمه اول داشت.

جواهیر سوکای(۵.۵):
    سوکای در صحنه های زیادی در متن بازی حضور داشت. او هرچند یک پنالتی سرنوشت ساز از طالب لو گرفت اما در خط حمله با سزار هماهنگ نبود و در صحنه های حساس به یکدیگر پاس نمی‌دادند.

برونو سزار کوریا(۵.۵):
    دیروز روز بد سزار بود و او خیلی توپ از دست می‌داد ضمن اینکه چند موقعیت خطرناک و تک به تک را مانند بازی‌های قبل از دست داد.

20. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •