تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 456 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 13 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سسك، هفته­ی كلیدی

او برای ماندن باز خواهد گشت

فابرگاس چهارشنبه، از مادرید، وارد می شود تا برای برخی مشكلات دندانپزشكی اش راه حلی پیدا كند.

بارسا بیش از 40 میلیون یورو برای وی نخواهد پرداخت

الكسیس نزدیكتر شد. بارسا به زودی با اودینه­زه دیدار می كند.

روسی دورتر می شود. علاقه­ی بارسا به وی كمتر شده است.

ریاضت + قهرمانی ها = موفقیت. آنالیز نخستین سال ریاست روسل بر باشگاه.

-----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"تو می توانی به بارسا بروی"

ونگر به سسك مجوز داد.

این بازیكن با سرمربی اش صحبت كرد و OK را گرفت.

بارسا اكنون باید پیشنهادی ارائه دهد كه برای كادر فنی آرسنال به اندازه­ی كافی خوب باشد.

یك سال با روسل. او نخستین رییسی است كه لیگا و لیگ قهرمانان را در نخستین سال ریاستش می برد.

Last edited by boy iran; 14-06-2011 at 23:28.

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یه مقدار قضیه فابرگاس لوس و کسل کننده نشده؟
    ونگر که اول هفته می گه فابرگاس می خواد بره و ... آخر هفته یه چیز دیگه می گه.
    فابرگاس یه بار می گه خون من کاتالونیایی هست دو روز بعدش می گه من توپچی هستم...
    روی بازیکنای دیگه متمرکز بشیم بهتر نیست...خیلی راحت جذبشون می کنیم.
    فابرگاس و نصری و ونگر به بی جامی عادت کردن.... فابرگاس باید طلبه ی ما باشه...مثل آگرو که مثل "..." افتاده دنبال رئال و بارسا و یووه...
    بارسلونا بدون فابرگاس هم جام اورده.نمی خوام بزنم تو سر مال ولی آش دهن سوری هم نیست.
    اگر چه هنوز اعتقادم بر این هست که فقط کسی مثل فابرگاس می تونه جای خالی ژاوی رو در سال های آتی پر کنه!!!
    خط دفاعی به نظرم بیشتر نیاز به تقویت داره تا خطوط هافبک و حمله....
    بیشتر اخبار رو خود سایت ها از خودشون رو می کنند و هیچ وجود خارجی نداره .
    فابرگاس هم همیشه گفته اگر قرار باشه روزی از ارسنال برم فقط بارسلونا میرم .
    ولی خب بارسلونا می خواد کمی مدل بز خری فابرگاس رو کاسب شه که نمیشه.
    پژمان که صفحه قبل در این مرد زیاد صحبت کرد و منم موافقم باهاش . { اسمت رو تازه یاد گرفتم }

4. 7 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند
    سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان تایید کرد که با باشگاه بارسلونا مذاکره کرده و از این باشگاه خواسته در صورت تمایل با میلان مذاکره کنند.

این مدافع 26 ساله در گفتگو با برنامه تلویزیونی زیکو نا اینتراکتیوو گفت:" من با بارسلونا مذاکره کردم. می توانم در مورد این مذاکرات صحبت کنم زیرا به صورت قانونی صورت گرفت. من سه ماه قبل قراردادم را با میلان تا سال 2016 تمدید کردم بنابراین آنها باید با مدیران میلان صحبت کنند."

سیلوا سپس با تحسین سبک بازی بارسا گفت:" بازی کردن مقابل این تیم بسیار دشوار است. آنها شما را عصبی می کنند. من مقابل تیم ذخیره های آنها بازی کردم و واقعا عصبی شدم. پاسکاری آنها فوق العاده است."

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند.
    همیشه به دوستام میگفتم که برای سبک بارسا که دفاعها هم باید توان پاس دادن و کنترل توپ رو داشته باشن، سیلوا گزینه خیلی خوبیه. اگر بیاد واقعا دفاع خیلی خیلی مستحکم میشه. البته الان که تا 2016 قرارداد داره و با توجه به سنش خیلی گرون میشه

6. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض لوئیس انریکه سبک فوتبال بارسا را به سری آ می آورد

لوئیس انریکه سرمربی جدید رم قصد دارد سبک فوتبال بارسا را در این تیم ایتالیایی پیاده کند

سایت گل – لوئیس انریکه سرمربی جدید رم به هواداران این تیم قول داد سبک فوتبال زیبای بارسلونا را در این تیم ایتالیایی پیاده کند.
    سرمربی 41 ساله رم اخیرا بعد از سه سال کار در تیم دوم بارسلونا با قراردادی 2 ساله هدایت این تیم ایتالیایی را قبول کرد.
    رم از یک فصل پر از ناکامی و اخراج کلودیو رانیری و وینچنتزو مونتلا لوئیس انریکه را به عنوان سرمربی جدید خود برگزید.
    انریکه می گوید :" من تجربیاتی را که در بارسلونا کسب کرده ام در رم پیاده خواهم کرد و بازی سرعتی و هجومی در کنار کار تیمی در صدر برنامه های ما قرار خواهد داشت."
    "از زمانی که به رم آمده ام احساس بسیار خوبی دارم و بی صبرانه در انتظار شروع رقابت ها هستم."
    او در پیغامی به هواداران رم گفت:" امیدوارم آن طور نتیجه بگیریم که هواداران رم به تیمشان افتخار کنند."

8. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

چهار قهرمانی پیاپی لیگ در چشم انداز

مشخصاً یکی از اهداف اصلی فصل آینده کسب قهرمانی دیگری در لیگ است. در صورتی که این عنوان به دست آید، چهارمین قهرمانی لیگ برای گواردیولا خواهد بود و با رکورد تیم رؤیایی برابری می کند. در دوران آن ها بارسا برای نخستین بار چهار بار متوالی قهرمان لیگ شد.

جرارد پیکه پنجشنبه به صورت روشن در این باره صحبت کرد. او گفت در فصل آینده هدفشان این است که "چهارمین قهرمانی متوالی در لیگ" را به دست آورند. ولی این کار آسان نخواهد بود، چرا که در لیگ های معتبر اروپا این اتفاق بسیار کم رخ داده است.

برابری با تیم رؤیایی

پپ گواردیولا در فصلی که گذشت اغلب این طور می گفت: "لیگ مهمترین رقابت است. لیگ قهرمانان زرق و برق بیشتری دارد، ولی رقابتی که در پایان سال نشان می دهد کدام تیم بهتر بوده لیگ است." و از این نظر قطعاً اف سی بارسلونا طی سه سال اخیر برتری خود را ثابت کرده، زیرا از زمان شروع به کار گواردیولا هر سال قهرمان شده اند. یک قهرمانی دیگر آن ها را با تیم تحت هدایت یوهان کرویف برابر می کند، تیمی که از فصل 1990-91 تا 1993-94 قهرمان اسپانیا شد.

دستاوردی غیر محتمل

به غیر از تیم رؤیایی، تنها یک تیم دیگر موفق شد این تعداد دفعات متوالی قهرمان لیگ شود و آن تیم رئال مادرید است. در دهه ی 1960 آن ها بین فصل های 1960-61 تا 1964-65 پنج بار پیاپی قهرمان لیگ شدند و در دهه ی 1980 بین فصل های 1985-86 تا 1989-90 نیز این رکورد را تکرار کردند.

هیچ تیمی در لیگ برتر و بوندس لیگا

تا کنون هیچ تیمی در انگلیس و آلمان موفق نشده است چهار بار متوالی قهرمان لیگ شود. در انکلیس رکورد سه قهرمانی پی در پی است که برای اولین بار توسط هادرسفیلد تاون (1923-24 تا 1925-26) به دست آمد و پس از آن آرسنال (1932-33 تا 1934-35)، لیورپول (1981-82 تا 1983-84) و منچستر یونایتد (دو بار بین فصل های 1998-99 تا 2000-01 و 2006-07 تا 2008-09) موفق به تکرار آن شدند.
    در بوندس لیگا نیز، که از سال 1963 تأسیس شد، رکورد سه قهرمانی متوالی است و سه بار توسط بایرن (1971-72 تا 1973-74، 1984-85 تا 1986-87 و 1998-99 تا 2000-01) و یک بار توسط بورسا مونشن گلادباخ (1974-75 تا 1976-77) به دست آمد.

اینتر در ایتالیا

اینتر میلان آخرین تیمی است که توانسته دفعات متوالی زیادی قهرمان لیگ شود. آن ها در فصل 2005-06 اولین عنوان از پنج قهرمانی پیاپی خود را به دست آوردند و سرانجام این روند در این فصل توسط رقیب همشهری آن ها، آث میلان، پاره شد. اما یوونتوس اولین تیمی بود که موفق شد پنج بار پشت سر هم قهرمان ایتالیا شود، آن ها بین فصل های 1930-31 تا 1934-35 توانستند این رکورد را ثبت کنند. تورینو نیز بین فصل های 1945-46 تا 1948-49 توانست چهار بار پی در پی قهرمان لیگ شود.
    در فرانسه المپیک لیون بین فصل های 2002-03 تا 2007-08 موفق شد شش بار پشت سر هم قهرمان لیگ شود و رکورد قبلی را که در دست مارسی بود بشکند. آن ها چهار بار متوالی بین فصل های 1988-89 تا 1991-92 قهرمان شده بودند.

10. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

29 گلزن با گواردیولا روی نیمکت

بارسا در زمان مربی گری پپ گواردیولا 449 گل به ثمر رسانده است. از فصل 09/08 تا کنون 29 بازیکن موفق به گلزنی شدند. لیونل مسی با 138 گل بهترین گلزن سه فصل اخیر است.

اتوئو و هانری، در صدر بازیکنان اسبق

از میان بازیکنانی که تحت مربیگری گواردیولا کار کردند اما اکنون در تیم حضور ندارند، ساموئل اتوئو و تیری هانری در صدر فهرست گلزنان قرار دارند. مهاجم کامرونی در تنها فصلش با گواردیولا 36 گل زد. هانری نیز موفق شد 30 گل به ثمر برساند، 26 تا در فصل 2008-09 و چهار تا در فصل 2009-10.

مسی در صدر رده بندی

بارسلونا در دوره گواردیولا یک ماشین گلزنی بوده است. تقریبا همه در به ثمر رساندن رکورد عالی 449 گل در 183 بازی تاثیر داشت. اما هیچ کس بیشتر از مسی که 183 گل زده در این آمار نقش نداشت. او در فصل گذشته 53 گل زد و از فصل 09/2008 که 37 گل زد پیشرفتی دائمی داشته و سال بعد 47 گل زد، 6 تا کمتر از فصل پیش.

پدرو، بویان و ویا، 110 گل

یکی از بهترین این اکتشافات گواردیولا، پدرو رودریگز، با 45 گل دومین گلزن بارسلونا از سال 2008 است. پس از او بویان است که با مجموع 29 گل رکورد بیشترین تعداد گل نسبت به دقایق بازی را دارد.
    خرید جدید فصل گذشته، داوید ویا با 23 گل رتبه 4 از میان بازیکنان حاضر و 6 در بین کل بازیکنان تحت سرمربی گری گواردیولا قرار دارد.

ژاوی بهترین هافبک گل زن و دنی آلوز بهترین دفاع گل زن

فقط مهاجمان نیستند که در این تیم گلزنی می کنند. تحت هدایت گواردیولا، هافبک ها و مدافعان 109 گل به ثمر رساندند. ژاوی در میان هافبک ها با 22 گل در صدر است و به دنبال او کیا، با 18 گل قرار دارد.
    بهترین گلزن در بین مدافعان آلوز است که 13 گل زده و پس از او پیکه 11 گل به ثمر رسانه است.د

اسلحه های جوان

از جوانان بارسا B که در زمان مربیگری جوزپ گواردیولا بازی کردند، پنج نفر در مجموع 8 گل زده اند. تیاگو با 4 گل بیشترین تأثیر را داشته و فونتاس، نولیتو، ویکتور وازکوئز و بارترا 4 گل دیگر را به اشتراک گذاشته اند.

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند
    سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان تایید کرد که با باشگاه بارسلونا مذاکره کرده و از این باشگاه خواسته در صورت تمایل با میلان مذاکره کنند.

این مدافع 26 ساله در گفتگو با برنامه تلویزیونی زیکو نا اینتراکتیوو گفت:" من با بارسلونا مذاکره کردم. می توانم در مورد این مذاکرات صحبت کنم زیرا به صورت قانونی صورت گرفت. من سه ماه قبل قراردادم را با میلان تا سال 2016 تمدید کردم بنابراین آنها باید با مدیران میلان صحبت کنند."

سیلوا سپس با تحسین سبک بازی بارسا گفت:" بازی کردن مقابل این تیم بسیار دشوار است. آنها شما را عصبی می کنند. من مقابل تیم ذخیره های آنها بازی کردم و واقعا عصبی شدم. پاسکاری آنها فوق العاده است."

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند.
    این خبر کاملا یه طرفه چاپ شده!!!!
    متن کامل خبر اینه

سیلوا : به بارسلونا گفته بودم که می خواهم در میلان بمانم
    تیاگو سیلوا پیشنهاد بارسلونا را برای ماندن در میلان رد کرد..

این مدافع برزیلی فصل فوق العاده ای را با باشگاه روسونری گذراند و در حال حاضر به عقیده بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین مدافعان جهان است.عملکرد و کیفیت عالی او بارسلونا را علاقه مند به این ستاره کرده است.

بارسا برای انتقال این بازیکن اقدامی انجام داد اما تیاگو سیلوا اعلام کرد که او بیش از این به آنها نه گفته بود و به وضوح اعلام کرده است به آنها که مایل به ترک نیست و می خواهد در میلان بماند.

او گفت " من با بارسلونا تماسی داشتم و من به آنها گفتم که احساس می کنم که واقعا به میلان وابسته هستم و سرنوشتم به این تیم گره خورده است و می خواهم در میلان بمانم اگر بارسلونا من را می خواهد انها فقط می تواند ابتدا با باشگاه مستقیم صحبت کنند.من در میلان خوشحال و راضی هستم"

تیاگو سیلوا در سال 2009 بود که به میلان پیوست.

این مدافع 26 ساله در ادامه گفت " بسیار زود است که بخواهم به برزیل بازگردم زیرا من بسیار نزدیک به اوج دوران حرفه ای در کارنامه ورزشی خود هستم و امیدوارم که بتوانم دوران حرفه ای گری خود را در فلومینزه به پایان برسانم.این رویای من است و مطمئن هستم که می توانم به آن دست یابم"

تیاگو سیلوا هچنین گفت که او می خواهد پیراهن شماره 33 اش در میلان پس از رفتن او به نوعی بایگانی شود .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه مقدار قضیه فابرگاس لوس و کسل کننده نشده؟
    چرا علي جان واقعا خسته كننده شده
    اما فكر ميكنم امسال تحت هر شرايطي بايد بياد من خودم هم اوايل زياد بهش خوشبين نبودم اما چون گوارديولا تاكييد كرده كه امسال به سسك احتياج داره فكر ميكنم ديگه نبايد درنگ كرد
    ونگر که اول هفته می گه فابرگاس می خواد بره و ... آخر هفته یه چیز دیگه می گه.
    فابرگاس یه بار می گه خون من کاتالونیایی هست دو روز بعدش می گه من توپچی هستم...
    ونگر كه متاسفانه مشخصه كه رفتارهاش با بارسا بيشتر از سر لج هست تا منطق حق هم داره بازيكن خودشه
    در مورد فابرگاس هم مشخصا تا زماني كه در آرسناله نميتونه زياد حرف خودش رو راحت بزنه
    روی بازیکنای دیگه متمرکز بشیم بهتر نیست...خیلی راحت جذبشون می کنیم.
    علي جان مثلا چه بازيكني؟
    فابرگاس و نصری و ونگر به بی جامی عادت کردن.... فابرگاس باید طلبه ی ما باشه...مثل آگرو که مثل "..." افتاده دنبال رئال و بارسا و یووه...
    .
    فابرگاس كه بارها گفته ميخواد بياد ولي اين رو هم در نظر بگير كه چون كاپيتان آرسناله به خاطر هواداراي آرسنال نميتونه زياد به بارسا ابراز علاقه كنه
    بارسلونا بدون فابرگاس هم جام اورده
    اورده ولي آيا دليلي ميشه كه باز هم بياره امسال خيلي از نداشتن بازيكن اذيت شديم
    خط دفاعی به نظرم بیشتر نیاز به تقویت داره تا خطوط هافبک و حمله...
    منم موافقم به نظر من حتما يه مدافع چپ خوب ميخوايم
    من موافق موندن ميليتو و ماكسول نيستم
    Last edited by گرافيكار; 15-06-2011 at 11:56.

16. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض باکاری سانیا:فابرگاس دوست دارد به بارسا برگردد

اگرچه مدیران باشگاه آرسنال بارها اعلام کردند که کاپیتان تیم شان را نخواهند فروخت اما سانیا تایید کرد که این ملی پوش اسپانیایی به فکر جدایی است
    سایت گل- باکاری سانیا، مدافع فرانسوی آرسنال، تایید کرد که سسک فابرگاس دوست دارد به بارسلونا بپیوندد.

کاپیتان 24 ساله توپچی ها مدت هاست که در انتظار بازگشت به باشگاه سابقش است.

اگرچه مدیران باشگاه آرسنال بارها اعلام کردند که کاپیتان تیم شان را نخواهند فروخت اما سانیا تایید کرد که این ملی پوش اسپانیایی به فکر جدایی است. تنها یک هفته قبل جرارد پیکه از فابرگاس دعوت کرده بود که به نوکمپ بازگردد.

سانیا در گفتگو با یک شبکه رادیویی فرانسوی گفت:" می توانم بگویم این مسئله صحت دارد که سسک می خواهد به بارسا برود. او می خواهد به کشور و شهرش برگردد، جایی که خانواده اش زندگی می کنند. او می خواهد برای بارسا، یکی از بهترین تیم های جهان بازی کند و این کاملا قابل درک است."

البته سانیا تاکید کرد که به دست آوردن فابرگاس کار بسیار سختی برای بارسا خواهد بود.

" با این وجود او در حال حاضر کاپیتان آرسنال است."

فابرگاس در سال 2004 و در حالی که تنها 16 سال داشت به آرسنال پیوست. اخیرا ونگر این مسئله را که فابرگاس دوست دارد به نوکمپ برگردد را رد کرد.

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من اصلآ نمیفهمم...
    این مدیر بارسا دیگه دارن شورش رو در اورده!!!!!!!!!یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به تیمی که با این زحمت و با این همه بدبختی این فصل رو با کلی جام و درامد سپری کرده فقط 45 50 میلیون یورو بودجه داده!!!!!!!!
    بارسا حداقل امسال باید 120 تایی رو تو تابستون خرج کنه تا از رئال عقب نمونه اونوقت فقط 50تا!!!!!!!!!!!!
    والا دیگه خیلی بیشرمیه و یه نوع توهین به هواداراس این قضیه و میشه گفت میخوان بارسا رو فلج کنن...
    امسال اکثر تیمهای قدرتمند بالای 100 بودجه برای تابستان اختصاص دادن+اینکه بازیکنای ذخیرشون هم 2 برابر بارساس و تو این شرایط بارسا فقط داره 50 تا خرج میکنه!!!!
    اگه فقط 50 تا خرج کنیم بازم باید یه منتظر یه معجزه مثل امسال باشیم(مصدوم نشدن بازیکنای کلیدی)که حتی امسال هم تو خیلی از بازیها دفاع نداشتیم !!!
    به نظر من باید هوادارای بارسلونا تو شهر خودشون به این وضع اعتراض کنن وگرنه نباید امید زیادی داشت...
    خلاصه وضعیت بارسا خیلی مشکوکه و به نظر من توطئه ای در کاره!!!!!
    امسال 100% باید فابرگاس+یه مهاجم و یه مدافع خوب به تیم اضافه بشن!!!
    جالبه هیچ کس حتی حرفی در این مورد نزده!!!
    شرمنده ولی من به امسال حس بدی دارم و اینا رو باید میگفتم که گفتم...

20. 4 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •