تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 339 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ببینید فقط به خاطر پول هم خودشون رو خراب میکنن هم فوتبالشون رو هر چند حق دارن منم اگه جای اونا باشم شاید قبول کنم ولی واقعا تو این چند ساله هر چی بازیکن رفته کشورهای عربی با فوتبالی افتضاح برگشته هیچ کدوم رشد نکردن بعد برگشت نهایت شاهکاری که بکنن اینکه بازیشون بشه مثل روزهای قبل رفتنشون

2. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبعلی روزای اول که اومده بود استقلال یه جوری بازی میکرد که انگار فوتبال یادش رفته. آخرشم مثه قبل نشد. حالا خیلی عجیبه که دوباره یه اشتباه رو تکرار میکنه و میره تا فوتبالشو کاملا نابود کنه. حیف که قدر خودشو ندونست. یکی از معدود بازیکنایی بود که در تمام رده های سنی تو تیم ملی بوده.

4. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به دليل مصاحبه‌هاي اخير صورت مي‌گيرد
    شكايت باشگاه استقلال از روانخواه

باشگاه استقلال به دليل مصاحبه‌هاي اميد روانخواه از اين بازيکن به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت مي‌کند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از مصاحبه‌هاي اميدرضا روانخواه عليه مسئولان باشگاه و پرويز مظلومي،‌ اين باشگاه قصد دارد از اين بازيکن به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کند.
    قرارداد روانخواه اين فصل با استقلال به پايان رسيد و کادرفني اين تيم براي فصل جديد نيازي به تمديد قرارداد با اين بازيکن نديد. به همين دليل روانخواه عليه مسئولان اين باشگاه به دليل بي‌توجهي، مصاحبه و اعلام کرد "التماس هم کنند با اين افراد کوچک در استقلال کار نمي‌کنم. "
    از اين رو به گفته علي فتح‌الله‌زاده‌ سرپرست باشگاه استقلال، اين باشگاه قصد دارد از روانخواه شکايت کند تا وي در کميته انضباطي در اين باره توضيحات لازم را ارائه دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

حاجی فعلا داره بازار مصاحبه ها رو می ترکونه !

افتتاح فروشگاه "نازخري " به مديريت فتح‌الله‌زاده!
    فتح‌الله‌زاده: هر وقت به كاشاني پول مي‌رسد جواب تلفن مرا نمي‌دهد
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: كاشاني هر وقت جواب تلفن من را نمي‌دهد، يعني اينكه از يك
    جا پول به او رسيده است.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اتفاقات رخ داده در باشگاه استقلال صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

فارس: به نظر اين روزها جلسات زيادي براي جذب بازيكنان مورد نظر تيم داريد. در اين مورد صحبت مي‌كنيد؟

استقلال تاكنون سه بازيكن جذب كرده و امروز در جلسه‌اي كه داشتم به پرويز مظلومي پيشنهاد دادم براي جذب سه بازيكن ديگر عجله نكنيم. مي‌توانيم به جاي جذب بازيكنان معمولي، مهره‌هاي خوبي بگيريم و اگر نشد بازيكنان خوب خارجي جذب كنيم. اعزام مظلومي به برزيل به همين دليل صورت مي‌گيرد. او هفته آينده به برزيل مي‌رود تا بازيكنان مدنظرش را ببيند. ما بازيكن خارجي مي‌خواهيم كه براي استقلال فيكس بازي كند و فقط در صورت مصدوميت از تركيب دور شود.

فارس: اين روزها بحث بحران مالي در باشگاه استقلال مطرح است و حتي گفته مي‌شود به دليل پيغام بازيكنان به باشگاه مبني بر اينكه ابتدا با آنها تسويه حساب شود تا در تمرين شركت كنند فعلا تمرينات استقلال برگزار نمي‌شود.
    اين خبر كذب محض است. درست است ما به بازيكنان بدهكاريم اما تا اين لحظه هيچ پيغامي از بازيكنان نداشتيم. وظيفه رسانه‌ها شفاف‌سازي است نه شايعه‌سازي. كسي كه اين خبر را منتشر كرده به ما بگويد كدام بازيكن اين پيغام را داده است؟ اين از آن دست شايعاتي است كه هنوز فصل شروع نشده، آقايان شروع به حاشيه‌سازي كردند.

منافع بعضي‌ها از باشگاه قطع شده و چنين خبرسازي‌هايي مي‌كنند. اين كار جوانمردانه نيست. اگر بازيكني پيغام داده باشد من بايد در جريان باشم. اگر ديروز تمرين انجام نشده، به اين دليل است كه در اطلاع‌رساني به بازيكنان اشتباهي صورت گرفت و هيچ دليل ديگري نداشت. در ضمن اگر تمرين استقلال با 2-3 بازيكن شروع شده‌،‌ اتفاق خاصي نيفتاده است. هنوز در تهران هيچ تيمي تمرين خود را آغاز نكرده است. استقلال يك تيم مردمي است و مردم دوست دارند كه از اين تيم حمايت شود. نمي‌گويم از استقلال انتقاد نكنيد اما شايعه هم درست نكنيد.

فارس: قبول داريد مشكل مالي داريد؟
    در شرايط بدي هستيم اما همه بچه‌هايي كه از باشگاه طلب دارند، به احترام من و باشگاه تاكنون چيزي نگفتند. من مي‌گويم حتي اگر پيغام هم داده باشند حق‌شان را خواسته‌اند. وضعيت منِ مدير از همه بدتر است. مديري هستم كه بايد تيم خود را ببندم، از يك سو بايد طلب بازيكنان فصل گذشته را پرداخت كنم و از سوي ديگر بايد به بازيكنان جديد پول بدهم. مثلا بازيكناني مثل حنيف عمران‌زاده يا پژمان منتظري كه براي تمديد قرارداد با آنها مشكلي نداريم با وجودي كه از ما طلب دارند،‌حرفي به من نزده‌اند.

فارس: دليل مشكلات مالي استقلال چيست؟
    بسته شدن حساب‌هاي مالي سازمان تربيت‌بدني اوضاع را براي من سخت كرده است. دستور پرداخت دو ميليارد تومان به استقلال داده شده اما به دليل بسته شدن حساب سازمان اين پول فعلا نمي‌تواند به باشگاه داده شود. از سوي ديگر يك ميليارد تومان هم از يك ارگان دولتي ديگر بايد به استقلال داده شود اما آنها مستقيم نمي‌توانند به حساب باشگاه پول بريزند و بايد اين پول از طريق سازمان به ما برسد. مسدود شدن حساب‌هاي سازمان باعث شده اين پول به باشگاه نرسد.

در واقع اكنون باشگاه يك ميليارد و 700 ميليون تومان بدهي به بازيكنان دارد ولي من 3 ميليارد از سازمان تربيت بدني و يك ارگان ديگر طلب دارم. اين پول پرداخت شود مشكلات من هم حل مي‌شود. با توجه به اينكه معلوم نيست حساب سازمان چه زماني باز شود تصميم گرفته‌ايم از اسپانسرهاي غيردولتي خود استفاده كنيم تا بتوانيم به پول‌هاي خودمان برسيم.

فارس: ايمان مبعلي هم به الشارجه پيوست. چه تصميمي براي پر كردن جاي خالي او داريد؟
    مشكلي براي پر كردن جاي او نيست چون كرار هم مي‌تواند پشت دو فوروارد بازي كند. البته اين را بگويم كه من، مبعلي را برمي‌گردانم. امسال مي‌خواهيم در آسيا حرف اول را بزنيم و به بازيكنان خود نياز داريم.

فارس: محروميت جاسم كرار به كجا رسيد؟
    اول اينكه بگويم محروميت جاسم كرار 6 هفته نيست چون دو هفته محروميت فصل گذشته سپري شده است. در مورد مابقي محروميت او هم به كميته استيناف اعتراض مي‌كنيم. چون او در ايران نيست و هنوز به باشگاه وكالت نداده نتوانسته‌‌ايم اين اعتراض را به كميته استيناف ارائه دهيم. جاسم كرار هفته آينده به ايران بازمي‌گردد.

فارس: قضيه تمديد قرارداد با اميرآبادي چيست؟ هر سال مي‌گويند او از استقلال مي‌رود اما در نهايت قراردادش تمديد مي‌شود. البته سايت باشگاه ابتدا روز گذشته خبر تمديد قرارداد او را منتشر و سپس از روي خروجي خود حذف كرد.
    اميرآبادي احتمالا با دوستان ما در باشگاه قراردادش را امضا كرده اما من به بچه‌هاي روابط عمومي سپردم تا زماني كه پاي قرارداد بازيكنان را خودم امضا نكرده‌ام آن را رسانه‌اي نكنيد و به همين دليل ديروز سايت باشگاه خبر تمديد امير‌آبادي را از روي خروجي برداشت. در مورد اينكه هر سال اين قرارداد تمديد مي‌شود بايد از اميرآبادي بپرسم چه راهي بلد است كه مي‌تواند هر سال در استقلال بماند. به من هم ياد بدهد شايد من هم بتوانم 3-4 سال در استقلال بمانم. (باخنده) البته من چون استقلالي هستم به خاطر پست و مقام كار نمي‌كنم. اگر به من اعلام كنند كه تا آخر امروز فقط حكم دارم باز تا آخرين لحظه تلاشم را براي استقلال انجام مي‌دهم.

فارس: ظاهرا گفته بوديد مربيان خارجي زيادي حاضرند به استقلال بيايند؟
    در اين رابطه غلو نكردم. رزومه مربيان مطرح خارجي در استقلال موجود است كه از طريق مدير برنامه‌هاي خود براي حضور در استقلال به ما پيغام مي‌دهند. نمي‌خواهم اسمشان را بياورم تا تبليغ نشود. استقلال تيم پرآوازه‌اي در آسيا و دنيا است و خيلي‌ها دوست دارند در اين تيم حضور داشته باشند.

فارس: قضيه رفتن فكري چيست و چه كسي را جايگزين او مي‌كنيد؟
    باشگاه استقلال فكري را دوست دارد و دوست نداريم او را از دست بدهيم. او چه در زمان بازيگري و چه در قالب يك مربي از خوب‌هاي ماست. فكري مي‌گويد مي‌تواند به عنوان دستيار اول باشد نه سوم. حرف درستي است و نبايد مانع پيشرفت او شويم. او شايد حتي بتواند در آينده‌اي نزديك سرمربيگري يك تيم را بر عهده بگيرد. براي جايگزيني او سعي مي‌كنيم با يك مربي خوب ايراني يا يك تمرين دهنده خوب خارجي قرارداد ببنديم. فعلا در حال مذاكره با نامجومطلق هستيم. آقا مجيد هم خودش استقلالي است و انشاءالله با او به توافق برسيم. اگر نشد رزومه مربيان آلماني و پرتغالي را بررسي مي‌كنيم.

فارس: خبر داريد كه امير قلعه‌نويي به مسئولان تراكتورسازي اعلام كرده آندرانيك تيموريان را حفظ كنند؟
    اگر اين طور است من هم مي‌گويم رونالدينيو بايد حفظ شود! به هر حال ما قبل از اينكه اميرخان به تراكتورسازي برود با تيموريان مذاكره كرديم. اينكه خودش نخواهد در تراكتور بماند، ديگر دست ما نيست.

فارس: با وحيد طالب‌لو به كجا رسيديد؟
    وحيد فعلا در مسافرت است و اعصابش نبايد به هم بريزد. او بازيكن كمي نيست و خيلي تيم‌ها طالب‌لو را مي‌خواهند. يك روز رحمتي از استقلال رفت و تبديل به مرد شماره يك تيم ملي شد. بازيكنان بايد بدانند رفتن به تيم ديگر تنزل نيست و حتي گاهي باعث پيشرفت مي‌شود. شايد يك بازيكن با يك مربي نتواند كار كند ولي در جاي ديگر موفق شود. دوست داريم به وحيد احترام بگذاريم و من هم هميشه دوست دارم او موفق شود.

فارس: روند مذاكره با آندرانيك تيموريان و مهدي رحمتي به كجا رسيد؟
    با آندو امروز صحبت مي‌كنيم. در مورد رحمتي ظاهرا هنوز با باشگاه به توافق نرسيده اما همچنان در حال پيگيري هستيم.

فارس: ظاهرا رحمتي مبلغ بالايي خواسته و باشگاه نمي‌تواند از عهده آن برآيد؟
    سقف قرارداد فعلا روي سر ما آوار شده و در مورد رحمتي هم بايد با او مذاكره كنيم تا اين مبلغ را به سقف برسانيم.

فارس: با سقف قرارداد چه مي‌كنيد؟
    اگر قرار باشد اين سقف باقي بماند عقب مي‌افتيم.

فارس: به نظر، پرسپوليس هم شرايط مثل شما دارد؟
    من فكر مي‌كنم شرايط پرسپوليس بهتر است. كاشاني امكاناتي دارد و خيلي وضعش بد نيست. او نمي‌خواهد صدايش را در بياورد. مطمئن باشيد سرمربي تيمش را هم انتخاب كرده است. كاشاني هر وقت جواب تلفن من را نمي‌دهد، يعني اينكه از يك جا پول به او رسيده است.

فارس: اميد روانخواه در چند روز گذشته مصاحبه‌هايي انجام داده و از دست شما ناراحت است؟
    او در حدي نيست كه بخواهد در مورد پرويز مظلومي صحبت كند. روانخواه هنوز بچه‌ است. استقلال دو سال به پاي او ايستاده و حق و حقوقش را هم پرداخت كرده‌ايم. من به اميد روانخواه گفتم اگر تيم ديگري به او پيشنهاد داد بهتر است استقلال را ترك كند. اگر جاي ديگري نبود كه برود، نزد خود ما بازگردد. 4-5 نفر ديگر هم به هنگام صحبت‌هاي من حضور داشتند.

مي‌خواهم اين را بگويم فتح‌الله‌زاده براي معروف شدن و محبوب شدن احتياج به عكس گرفتن با روانخواه دارد؟ اصلا تو كه هستي كه من بخواهم با تو عكس بگيرم و محبوب شوم؟ محبوبيت من اگر از تو بيشتر نباشد، كمتر هم نيست. او خودش را فراموش كرده است. هر كس بايد خودش احترام براي خود بخرد. ما از او به كميته انضباطي شكايت مي‌كنيم. به معاون باشگاه هم توهين كرده است. مگر جذب بازيكن زوري است؟ او حق ندارد توهين كند. او در حدي نيست كه بگويد مظلومي نمي‌تواند براي او تعيين تكليف كند. اين همه به او مهر و محبت كرده‌ايم، اين هم جوابش. من روز جمعه از وقت زن و بچه‌ام زدم تا به ملاقاتش بروم. چه نيازي به عكس گرفتن با تو دارم؟ تو چه كسي هستي كه براي معروف شدن بخواهم از تو استفاده كنم. حمله بي‌ادبانه او درست نبود.

فارس: شنيده مي‌شود نظري جويباري قصد دارد پس از نقل و انتقالات از استقلال برود؟
    من بايد يك فروشگاه به نام "نازخر " افتتاح كنم. يكي از فعاليت‌هاي مدير عامل "نازخري " است. كساني كه به باشگاه مي‌آيند آمدنشان دست خودشان است اما رفتن‌شان با خودشان نيست. نظري جويباري هم امسال كنار ما مي‌ماند.
    کد:
    Last edited by hojjatinho; 20-06-2011 at 16:05.

8. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم کم دیگه دارم نگران میشم.
    مظلومی داره میره از برزیل بازیکن انتخاب کنه بیاره
    خدا کنه یه خبره خوش بشنویم....چند روزه فقط خبرایه بد داره به گوش میرسه

10. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، در خردادماه سال 1354 در چنین روزی تیم فوتبال تاج (استقلال) با این ترکیب به مصاف تیم فوتبال راه‌آهن رفت. ناصر حجازی، حسن نظری (74- آندرانیک اسکندریان)، اکبر کارگرجم، عباس سعید باغودرانی، عزت جانملکی، علی جباری (کاپیتان)، حسین نگارش، کار و حق‌وردیان، مهرداد زمان‌زاده (58- هادی نراقی)، حسن روشن و غلامحسین مظلومی.
    سرمربی: رایکوف. تاج (استقلال) در هر دو نیمه مالک توپ و میدان بود و دوبار در دقایق 19 و 69 توط غلامحسین مظلومی به گل رسید تا در نهایت آبی‌پوشان با نتیجه 2 بر صفر از سد راه‌آهن عبور کند.
    این مسابقه را رضا حیدری را کمک عباس قلی‌زاده و جمشید نیک‌مهر با حضور 20هزار تماشاگر در استادیوم امجدیه (شهید شیرودی) قضاوت کرد.

کد:

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با دعوت نمایندگان ملت، استقلال به میدان می‌رود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، مجلس شورای اسلامی به طور رسمی از تیم پیشکسوتان استقلال به منظور شرکت در تورنمنتی 4 جانبه دعوت به عمل آورد.
    این مسابقات به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شادروان ناصر حجازی با حضور پیشکسوتان استقلال، پرسپولیس و دو تیم از مجلس شورای اسلامی در مورخ سه‌شنبه 1/4/90 از ساعت 17 در مجموعه ورزشی شهید مدرس واقع در میدان بهارستان آغاز می‌شود.

پورحیدری: خیال مظلومی راحت شود به برزیل می‌رود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال یکی از مردان پرمشغله این روزهای استقلال به شمار می‌رود که تمام اوقات کاری خود را در باشگاه می‌گذراند تا امور روزانه تیم به خوبی پیگیری شوند. با او در خصوص مسائل روز تیم گفت‌وگو کردیم.
    *آقای پورحیدری در خصوص مذاکره مسئولان تیم با مجید نامجومطلق برای حضور در کادر فنی استقلال صحبت می‌کنید؟
    نامجو مطلق یکی از گزینه‌های مظلومی برای حضور در کادر فنی بود که بعد از جلسه‌ای که آقای مظلومی با حاج‌آقا داشتند قرار مذاکره با ایشان گذاشته شد. صحبت‌های اولیه انجام شده و حالا باید ببینیم طرفین به توافق خواهند رسید یا نه اما هنوز چیزی قطعی نشده است.
    *گفته می‌شود قرار است آقای مظلومی برای جذب بازیکنان خوب خارجی راهی برزیل شوند.
    بله بازیکن را که نمی‌شود از روی CD ارزیابی کرد روی سی‌دی‌ها خیلی کارها می‌شود انجام داد. انشاء‌ا... بعد از اینکه استارت کار تیم زده شد و خیال آقای مظلومی از این بابت راحت شد 4-3 روزی به برزیل خواهند رفت و نفرات موردنیاز تیم را خودش برابر سلیقه‌اش جذب خواهد کرد.
    *درباره تمرین‌های استقلال چه نظری دارید؟
    به هر حال ما باید از یک جایی استارت کار را بزنیم. مشکل امسال ما درگیری دوجانبه در بازی‌های لیگ و جام‌حذفی بود. متأسفانه بازی‌های حذفی دیر تمام شد و بچه‌ها فرصت کمی برای استراحت داشتند و آنها که باید راهی شهرستان می‌شدند زمان کمتری در اختیار داشتند. با این حال کار جدی ما به زودی آغاز می‌شود و هر روز بازیکنان بیشتری به جمع تیم اضافه خواهند شد.
    *این موضوع که گفته می‌شود برخی بازیکنان اعلام کرده‌اند تا مطالبات خود را دریافت نکنند در تمرینات حضور نخواهند داشت چقدر صحت دارد؟
    اینطور نیست. الان شخص آقای فتح‌اله‌زاده تلاش زیادی می‌کند تا مشکلات مالی تیم را حل کند و با بازیکنان یکی‌یکی تسویه کنیم. ان‌شاء‌ا... به زودی این موضوع هم ختم به خیر خواهد شد. یک مشکل‌، تربیت‌بدنی به خاطر تبدیل به وزارت ورزش دارد که حل می‌شود و پول استقلال هم به حسابش واریز می‌شود.
    *جدایی ایمان مبعلی از استقلال قطعی شد؟
    ایمان در حال حاضر امارات است و این موضوع بحثی است که دیروز پیش آمد. او امروز یا فردا برمی‌گردد و مفصل در خصوص وضعیت آن بحث خواهیم کرد.
    *پیش از این اعلام شده بود بازیکنانی نظیر انصاری‌فر، رحمتی و آندو امروز جواب نهایی‌شان را برای پیوستن به استقلال اعلام خواهند کرد.
    مهدی رحمتی تهران نیست و منتظر بازگشتش هستیم. کریم انصاری‌فر هم همراه تیم امید در عراق است و عصر دوشنبه برمی‌گردد. با آندو هم صحبت‌هایی شده و در نهایت ظرف چند روز تکلیف آنها هم مشخص می‌شود.
    *دیدار تیم امید مقابل عراق را چطور دیدید؟
    تیم امید برای حضور در این بازی‌ها کار سختی داشت. آنها نه بازی تدارکاتی داشتند و نه اینکه منصوریان همه بازیکنان را در اختیار داشت. بازیکنان امید برای اولین بار در کنار هم قرار گرفتند و به نظرم خیلی با انگیزه کار کردند ضمن اینکه ارتباط خوبی داخل زمین با نیمکت تیم داشتند. امیدوارم بازی روز پنجشنبه هم با برد امیدهای کشورمان همراه باشد اما این تیم باید بازی تدارکاتی داشته باشد. فشار و استرس روی آنها به دلیل اینکه چند سال است نتوانسته‌اند به المپیک راه پیدا کنند زیاد است و باید آنها را کمک کرد تا این کار بزرگ انجام شود.

کد:
    آندرانيک تيموريان به باشگاه استقلال رفت/ احتمال توافق طرفين در نشست امروز

هافبک فصل پيش تيم فوتبال تراکتورسازي براي مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال ظهر امروز وارد اين باشگاه شد.

آندرانیک تیموریان که یکی از گزینه های مورد نظر باشگاه استقلال برای فصل آینده است ظهر امروز دوشنبه به همراه سرژیک تیموریان وارد باشگاه استقلال شد تا در نشستی با علی فتح الله زاده شرایط همکاری اش را بررسی کند.
    در صورتیکه طرفین به توافق برسند این سومین بازیکنی خواهد بود که از تیم تراکتورسازی جذب استقلال شده است. قبل از این جاسم کرار و محمد نصرتی نیز با باشگاه آبی پوش تهرانی به توافق رسیده بود.

کد:
    ویرایش

عدم توافق تیموریان با استقلال

ورزش > لیگ برتر - مهر نوشت:
    هافبک پیشین تیم‌های فوتبال بولتون و فولهام و بازیکن میانی فصل گذشته تراکتورسازی تبریز با مسئولان باشگاه استقلال تهران به توافق نرسید.آندرانیک تیموریان که یکی از گزینه های مورد نظر کادر فنی تیم فوتبال استقلال برای فصل آینده بود، ظهر امروز دوشنبه به همراه سرژیک تیموریان راهی باشگاه استقلال شد و در نشستی با علی فتح الله زاده شرکت کرد.
    آندرانیک تیموریان که فصل گذشته به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوسته بود در این نشست یکساعته خواسته هایش را مطرح کرد اما در پایان طرفین برای همکاری به توافق نرسیدند و قرار شد در روزهای آینده این مذاکرات ادامه داشته باشد. قبل از این جاسم کرار و محمد نصرتی از تیم تراکتورسازی با استقلال به توافق رسیده بودند.

هواداران اسطوره، عقاب آسیا را از یاد نمی‌برند.

او مارادوناست یا حاجی فتح الله زاده؟

حاجی استقلالی ها در روزی که گفته کرار چند برابر کریمی می ارزد ، عکس هایی از توانایی بالای فنی اش در حرکات نمایشی اش را روی جلد استقلال جوان برده و به حمایت از خرید عراقی اش پرداخته است. مدیر استقلالی ها البته درباره این عکس می گوید:« باید عکاس مان را جریمه کنم چون حق مطلب به جا نیامده. این توپ را من ابتدا استپ سینه کردم ، بعد آوردم روی سینه و بعد روپایی زدم و پشت پا زدم. »

حاجی رو عشقه

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-06-2011 at 16:54.

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کم کم دیگه دارم نگران میشم.
    مظلومی داره میره از برزیل بازیکن انتخاب کنه بیاره
    خدا کنه یه خبره خوش بشنویم....چند روزه فقط خبرایه بد داره به گوش میرسه
    فکر کنم داره میره دنبال یه بازیکن ملی پوش

16. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم داره میره دنبال یه بازیکن ملی پوش
    نکنه دنبال همین نیمار که چلسی و رئال با قیمت نجومی می خوانش رفته؟
    ملی پوش برزیلی حالا در هر رده ای هم باشه فکر نکنم به لیگ ایران بیاد!
    اگه یه برزیلی مثلا در سطح جانواریو بتونه بگیره خوبه ولی اگه قراره دوباره از این بازیکنای در سطح خیلی پایین گرفته بشه و بعد پشیمون بشن گرفته نشه بهتره

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بازيكن خارجي رو يه دفعه اي از يه ليگ ديگه خريدن اشتباه مسلمه ...

اينجور بازيكنا رو بايد بزارن يه فصل تو يه تيم بازي كنن تا مشخص بشه چجوري هستن و سطح فني خوبي دارن يا نه ... مثل همين جان واريو يا اين هافبك دفاعيه دسوزا كه خوب بود اما مظلومي گير داد به اين 2 تا هافبك تنبل و بي خاصيت : آشوبي / رحمتي ...

+

زياد خبراي خوبي از نقل و انتقالات به گوش نرسيده تا ايجا ... بازيكن هاي خوبي نگرفتيم به نظرم ... حمودي كمي خوبه ... اما كرار خيلي حاشيه داره.

20. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •