سلام
مدل KDL_EX520 را از بانه به قیمت یک میلیون و نود هزار تومان خریدم.
سلام
مدل KDL_EX520 را از بانه به قیمت یک میلیون و نود هزار تومان خریدم.
نسخه نرم افزارش این هست:
PKG3.209GAA-0104
آیا این نسخه جدید است؟
لینکی که برای آپدیت گذاشتید را رفتم ولی متوجه نشدم کجا باید فایل را دریافت کنم. اگه ممکنه خودتان فایل را برای دانلود من و دوستان دیگر بگذارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای..hovo عزیز من NX720 رو از قسمت استرالیا سایت سونی اپدیت کردم چند گزینه به TV اضافه شد. در قسمت منو USB چند تا عکس با کیفیت بسیار بالا اومده که کنارش یک نقشه مکان نما گوگل اومده وقتی TV به نت وصل باشه مکان عکس نشون میده. و یک گزینه دیگه اینه که تمام کارهای TV به صورت بسیار زیبایی در پایین صحفه نمایش داده میشه . (البته با فعال سازی در منو) واما در قسمت ابزارهای شبکه یک گزینه اومده که الان واسه اینکه تو محل کارم هستم نمیتونم به اسمش دسترسی داشته باشم. ولی واسه ارتباط با لب تاب یا گوشیهایی که وایرلس دارن باید باشه. چون وقتی فعالش میکنم. لب تاب فورا TV رو شناسایی میکنه (در قسمت وایرلس لب تاب) اما وقتی میخوام TV رو بهش معرفی (کانکت بکنم) پسورد میخواد دقیقا مثل ارتباط با مودم وایرلس. حالا میخوام بدونم پسورد یا کلمه عبور TV رو از کجا باید فهمید چی هست؟؟؟برنامه REMOTE KEYBOARD رو هم دانلود کردم اما ظاهرا تا اول به Tv کانکت نشم این برنامه در قسمت سرچ چیزی پیدا نمیکنه. مشکل همون نداشتن پسورده .
پسورد دیفالت سونی همون 1234
البته اگه پسورد خود تی وی رو عوض کردی خوب باید فکر کنی چی گذاشتی
(منظورم همون پین کدی هست که موقع تعویض کشور باید بهش بدید ریست فکتوری)
اون عکسها رو من همین حالا دارم با آبدیت آسیا یکیش هم نصفه و نیمه پانورما هست البته بدون زوم
راستی میشه در مورد آبدیت به استرالیا و مزایاش بیشتر بگی
مثلا دیجیتال بهتر شده با بدتر
امکان گاید هست یا نه
زیر نویس کار میکنه یا نه
دکمه کنترل صدا زبان کار می کنه یا نه
کلا به غیر از افکتهای گرافیکی چیز دیگه ای هست؟
میشه یه سری عکس بگیری بزاری ببینیم
راستی میشه دوباره آبدیت کرد به آسیا؟
الان بدون اتصال دستگاه به تی یو من 9 تا منو دارم شما چند تا؟ البته من 520ex ساده است
سلام
کیفیت نمایش فیلمهای دانلود شده از این سایت:
فوق العاده بالاست ! آیا کیفیت پائین نمایش تصویر ارتباط خیلی نزدیک به نوع تصویر ارسالی فرستنده ندارد؟ مثلا فوتبال شبکه دیجیتال ما خیلی کیفیتش پائین است نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arashp30world; 30-09-2011 at 08:01.
اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
با سلام خدمت شما . اقا چندتا سوال داشتم
این تی وی رو خریدم .. تلتکسش از کجا فعال میشه ؟؟ وقتی کسی از تصویر بخواد بره بیرون تصویر خیلی اهسته حرکت میکنه..
جدیدترین اپدیتش رو میشه لطف کنید
ایا این تی وی رو میشه تو حالت ویود یا کالیبره کرد برای گرفتن کیفیت بهتر؟؟؟
از مشکلات معمولو طریقه رفع کردنش کسی میتونه یه توضیح کوتاهی بده...
اگر نرم افزار تلویزیون را آپدیت کنیم آیا امان بازگشت به نرم افزار قبل وجود دارد؟ آیا می تونیم از نرم افزار قدیممون یک پشتیبان روی فلش بگیریم که اگه خواستیم نرم افزار را به نرم افزار قدیم برگردانیم؟
پیشاپیش تشکر
من خوزستانم دیجیتال نشده هنوز. زیر نویس رو کلا استفاده ندارم. اره دکمه زبان کار میکنه. یک گزینه واسه اتصال لب تاب به تی وی اضافه شده.عکسم میزارم سر فرصت. اره میشه ابدیت رو برگردوند.
سلام
آیا نوع آنتن آنالوگ و تنظیم جهت آن تاثیری در دریافت شفاف تر شبکه های دیجیتال دارد؟ این سئوال را پرسیدم چون بدون اتصال آنتن آنالوگ شبکه های دیجیتال قابل دریافت نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)