اون false می شد چون نوشته بود intresting discussions یعنی همین طوری الکی بوده دیگه
حداقل من این طوری فکر کردم.
اون false می شد چون نوشته بود intresting discussions یعنی همین طوری الکی بوده دیگه
حداقل من این طوری فکر کردم.
خواستم پست بدم دیدم تاپیک روی خط قرمزه و حتی در مورد سمپادم بحث کنم شاید یهو باز یکی مخالف باشه . من فقط اینو بگم هیچوقت سمپادی بودنم رو دلیلی بر برتری یا باهوش تر بودن ندونستم . الگوم هم برای کنکور کسایی مثل رستگار رحمانی و سجاد فولادی بودن همیشه که سمپادی هم نبودن اما مطمئنا از اکثر سمپادیای دوران خودشون خیلی باهوش ترن (بخاطر کنکور نمیگم . میشناسمشون )
پس منم تایید میکنم ! شما این وسط فقط با خودتون رقابت کنید اگه یه آزمون 10 شدید بقیه 20 شدن شما با بقیه کار نداشته باشید سعی کنید بعدی رو 11 شید .
بازم از همه ی دوستان که هوای من و تاپیک رو داشتن تشکر میکنم .
+
برای برگشت تاپیک به مسیر خودش :
من تا الان 6 نمونه سوال جبر حل کردم . مطلقا چیزی خارج از تمرینای کتاب درسی نداره . خود سوالات هم دقیقا مثل همن !
3-4 سوال اول اثبات به روش استنتاجی - استقرا - برهان خلف هستن
یک سوال بعدی در مورد لانه کبوتریه
سوال خواسته یه مجموعه رو با توجه با ضابطه مشخص کنید و مجموعه های دیگه ای مثل ضرب دکارتیشونو بنویسید
سوال بعدی که خیلی مهمه یه رابطه میده ازتون میخواد با جبر مجموعه ها اثباتش کنید . بعضی وقتا دوتا میده که یکیش با عضو گیریه
سوال بعدی هم یه رابطه میده و ازتون میخواد اولا ثابت کنید هم ارزیه دوما کلاس های هم ارزیشو بنویسید
سوال بعدی یه آزمایش میده و فضای نمونه ایشو باید بنویسید یعنی مجموعه اشو کامل بنویسید . پیشامد های خاصی رو هم مشخص میکنه که محموعه ی اونا رو هم باید بنویسید و ممکنه پیش آمد رو با جبر بین دو تاپیش آمد دیگه مشخص کرده باشه در این صورت نمودار ون رو رسم کنید حتما
سوال بعدی معمولا یه انتخابه که با فرمول ترکیب باید برید .
سوال ثابت بعدی هم سوالیه که دو تا حالت داره و باید با فرمول دو جمله ای بریدش
یک یا دو سوال هم همیشه میاد که مثلا میگه شانس علی دو برابر شانس محمد و ... که باید دست آخر شانس یکیشون یا هر دو یا ... رو حساب کنید
یک سوال هم که کم نیومده اینه که یه محموعه اعداد میده و مثلا میگه شانس اینکه عدد هم بر 3 و هم بر 5 بخش پذیر باشد
سوال آخر هم که پای ثابته اینه که یه فرمول از جبر بین پیشامد ها رو میگه تا اثبات کنید .
این سوالایی که ذکر شد یه تعدادیشون ثابته یه تعدادیشون اکثر سال ها اومده . فقط گفتم تا متوجه شید خیلی کمک میکنه اگه نمونه سوالا رو حل کنید . چون با اینکه در سطح کتابه اما یه سری خلاقیت ها میخواد بعضا که احتمالا تو جزوه هم پیداش نمیکنید .
به نحوه ی نوشتن جواب هم خیلی دقت کنید . کارایی مثل هاشور زدن شکل ها یادتون نره ! یا مثلا اگه خط جز معادله نبود نقطه چین بزارید و اگه بود خط رو رسم کنید . (توی محاسبه ی احتمال تاثیری نداره اما ظاهرا باید بش عمل کنید )
موفق باشید
ادیت :
بچه ها به هیچ وجه سوالی رو که گفته از راه جبر مجموعه ها اثبات کنید با عضو گیری نرید نمره نمیدن ! من اشتباه کردم ! من نه ... این جزوه ی مزخرف بنی هاشمی اشتباه کرده ...
Last edited by ALt3rnA; 01-06-2011 at 20:25.
یکی این کلاس هم ارزیو یه مختصر توضیح میده من نمیفهممش!
كلاس هم ارزي تمام عدد هايي هستن كه با يك عدد خاص رابطه دارن ، وقتي ميگن كلاس هم ارزي 5 رو بنويسيد ، يعني بايد ببينيم چه اعدادي با 5 رابطه دارن ( چه ويژگي اي بايد تو اعداد وجود داشته باشه كه بتونه با 5 رابطه داشته باشه )
شما برای بدست آوردن کلاس هم ارزی طبق تعریف کتاب پیش میرییکی این کلاس هم ارزیو یه مختصر توضیح میده من نمیفهممش!
خلاصش اینه که اگه مثلا x با a رابطه داره و شما کلاس هم ارزی "2" رو میخوای به جای a عدد 2 رو میزاری و بعد تو معادله ای که تشکیل شده با توجه به مجموعه مرجع نیگاه میکنی ببینی چه اعدادی صدق میکنن !
خدا کنه که زمین رو آسون داده باشن
این قدر خوندم هنوز یه فصل دیگه باقی مونده![]()
سلام بر دوستان سال سوم عزیز؛
امتحاناتتون تا حالا آسون بوده؟ یا مثل پارسال ما میپیچوننش؟
بچه ها چرا تاپیک رو به انحراف میکشین؟
چرا همه فک میکنن هرکی تو سمپاده خیلی مغروره یا از خود راضی؟
اصلا هم ازین چیزا نیستش
اتفاقا این حرفای اطرافیانه که اینطور گفته میشه
سمپادی ها هیچوقت همچین ادعایی نداشتن
این بحثو چطور تونستین انقد منحرف کنین کلا موندم!!
دیگه ادامه ندین خواهشا چون تاپیک رو میبندن! و ما هم نمیخوایم همچین اتفاقی بیوفته
--------------------
امتحان امروز، سخت نبود، ولی من خیلی کم خونده بودم
شاید 2 ساعت!
20 نمیشم
ولی خیلی کم هم نمیشم
راههای ابتکاری نوشتم
نمیدونم نمره بدن یا نه
زمین خیلی سخت بود. من نمره قبولی را میارم ولی عالی نمشیم.مثل زیست بود.
با اینکه معلم جبرمون بهمون چیزی یاد نداده بود ولی امتحان بدی نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)