باید بالا سرتو نگاه کنی وقتی قطعات دارن میافتن با اسلح جاذبه بزنشون تا نخورن به کف آسانسور.
باید بالا سرتو نگاه کنی وقتی قطعات دارن میافتن با اسلح جاذبه بزنشون تا نخورن به کف آسانسور.
سلام.
نصبش كردم . ولي موقع اجرا دو تصوير اول بازي كه يه عكس و يه نوشته است رو رد مي كنه و بعد اون پيغامو ميده و تموم مي شه.
حق يارت.
دسستت دردر نكنه كه راهنمايم كردي ولي انگار بازي من مشكل داره چون اصلا سنگي نميبينم و يهو شيشه ميشكنه بازي شما جند سي دي هستش؟
من یک DVD بود با Patch هم بود خودم دانلود کرده بودم میشد همه ساختمان ها رو دید.شاید قطعاتو نشون نمیده.
آره بیشتر قطعات تو مال من دیده نمیشن میشه لینک اون pach رو بذارین اگه اونو بزنم درست میشه؟
دوست عزیز من رژنی از بازیو دانلود کردم که Patch روش نصب شده بود تازه فکر کنم زیاد باشه Patch هم نیست یه سری فایله Unzip می کنی روی قبلی.سعی کن تو بازار یه ورژن درستشو گیر بیاری.
اونايي كه اين بازي رو خريدن لطفا راهنمايي كنن اونايي كه بازيشون كامله لطفا نام شركت پخش كننده ي بازي رو بگن تا من هم همونو بگيرم![]()
سلام.
بازی رو نصب کردم موقع اجرا اینو مینویسه .ومنم ok میکنم. همین دیگه .یعنی اجرا نمیشه.
runtime Error
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the application's support team for more information.
ممنون و موفق باشید.
مثل اینکه هیچ کس این بازی رو تهیه نکرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)