شما باید با گمرک بازرگان تمس بگیرید و با بخش ترانزیتش مشورت کنید تا راهنمایی کنن.
شما باید با گمرک بازرگان تمس بگیرید و با بخش ترانزیتش مشورت کنید تا راهنمایی کنن.
valla man fagghat mikham bebinam mishe plak transit greft ba gozar movaghat ya na??ya az mantaghe azad!!!hamin?? man pelak transit begiram az unvar ba karne kharej misham
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
mishe mashino az kuwait pelak transit kard???
از کویت میشه گذر موقت برای تردد در ایران اورد اما اینکه بتونی با همین پلاک دوباره از کشور بری بیرون
رو اطلاعی ندارم باید خودت از سازمان منطقه آزاد اروند پیگیر باشی.
ye chizi hast be esme crne9 motmaennan midunid chie) man mikham az kuwait carne beshe be iran( mishe plak transit kuwait) bad ba un mishe az ye marze dige kharej shod ....
اگه فاسی تایپ کنید ممنون.
این دیگه مربوط میشه به قوانین کویت اما خوب فکر کنم به عنوان یه توریست میتونید از مرزها
گذر کنید که اونم قوانین خودش رو داره.
این مورد رو فکر کنم از کویت باید پیگیری کنید.
کسی درباره گمرک انزلی خبری نداره؟
کسی نمیدونه؟
سلام دوستان....
ایا امکان کاپیتاژ ماشین به ایران هست؟!! یعنی مثلا من با ماشین خودم از سلیمانیه ی عراق ماشین کاپیتاژ کنم برا ایران؟؟؟؟(فرضا من ساکن سلیمانیه هستم و اقامت و اینا دارم....)....
و اینکه با توجه به اینکه من برای زندگی در ایران محدودیتی ندارم اگر بیام، ماشینم تا کی میتونه با پلاک کاپیتاژ بمونه؟!!!
ایا مدل های امرکیایی با این پلاک اجازه ی ورود دارن؟؟؟؟
امکانش هست.
برای اطلاعات بیشتر باید با گمرک تماس بگیرید تا شرایط تردد رو براتون بگن
یه سوال 40کیلومتری شهرستان ما منطقه ی آزاد جلفا ارس است آیا من می تونم یه خونه اونجا لخرم وماشین خارجی بخرم شرایطش چییه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)