بنده سؤالات كنكور علمي - كاربردي ساخت و توليد مي خوام . در صورت امكان . با تشكر
بنده سؤالات كنكور علمي - كاربردي ساخت و توليد مي خوام . در صورت امكان . با تشكر
سلام.
من دانشجویی کارشناسی ناپیوسته کامپیوترم.
میخوام تابستون یه دانشگاهی اطراف تهران که استاداش راحت نمره میدن مهمان بشم ، یکی از درسا که روش گیرم(ریاضی مهندسی) رو پاس کنم.
کی آمار این دانشگاها رو توی این ضمینه داره؟
رودهن-کرج-شهر قدس-گرمسار-دماوند
سوالات علمي كاربردي و فني حرفه اي كامپيوتر سال 86 رو ميخواستم
يا حق (:
با سلام
لطفا سوالات کنکور کارشناسی ارشد رشته تاریخ را هم بی زحمت بزارید.
مرسی
سلام
منابع کنکور ارشد (کامپیوتر تمام گرایش ها) رو می خواستم
ممنون
سلام آقا مهدی
فقط کافیه یه سری به سایت زیر بزنی تا هم منابع را بگیری و هم کتابهای پیشنهاد شده را . موفق باشی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در دفترچه راهنما در جدول شماره 4 (نام و كد واحدها و مراكز دانشگاهي و آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما)مثلا در رشته الكترونيك واسه يه شهر خاص چندين گزينه هست
1.آموزشكده فني و حرفه اي سما سبزوار
2.واحد سبزوار
خواستم بدونم فرق بين اين 2 تا گزينه چيه؟ بعضي شهرها مركز هم دارن
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد خيلي فوريه![]()
سلام دوست عزیر
من الان رفتم تو سایت دانشگاه آزاد این رو پیدا کردم!
د) واحد و مركز دانشگاهي و آموزشكده فني و حرفهاي سما: دانشگاه آزاد اسلامي در شهرهاي مختلف داخل كشور و چهار كشور خارجي داراي تشكيلات دانشگاهي مستقل به نام «واحد دانشگاهي» است كه تعداد آنها در حال حاضر به 189 واحد ميرسد. همچنين زير نظر برخي واحدها تشكيلات آموزشي به نام «مركز دانشگاهي» فعاليت مينمايند كه تعداد آنها اكنون بالغ بر 164 مركز ميباشد. «آموزشكدههاي فني و حرفهاي سما» نيز همگام با ساير واحدها و مراكز دانشگاهي عهدهدار اجراي دوره كاردانيپيوسته در سراسر كشور ميباشند
ممنون
اينو توي دفتر چه هم نوشته اما فرق بينه اينا چيه خوب
کاردانی
کاردانی مکانیک (۱) ( حجم فایل1596KB )
کاردانی مکانیک (۲) ( حجم فایل۹۲۶KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۳) ( حجم فایل۹۰۸KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۴) ( حجم فایل۶۸۴KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۵) ( حجم فایل۱۰۳۷KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۶) ( حجم فایل۱۳۹۶KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۷) ( حجم فایل۹۹۶KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک (۸) ( حجم فایل۹۴۸KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی مکانیک تاسیسات ( حجم فایل785KB )
کاردانی مکانیک ماشین آلات ( حجمفایل600KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاردانی ریخته گری ( حجم فایل1115KB )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bidastar; 03-07-2008 at 10:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)