تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 47 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 464

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - The Witcher 2: Assassins of Kings

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

حالم از هرچی بازیه PC یه داره به هم میخوره!
    شایان جان این قسمت زشته!! یعنی چی! اصلا مفهوم نمیده!!!!
    تمام بازی های PC یه سری نرم افزار (از پیش معرفی شده) می خوان برای اجرا، که باید نصب باشه! وگرنه بازی اجرا نمیشه!!
    انگار به یه نفر بگن بدون بشقاب و قاشق چنگال بیا غذا بخور!! حالا هی کشتی بگیره با غذا !!! :| !!
    به شخصه یک دونه هم کرش نداشتم! از اول تا آخر بازی رو بدون حتی افت فریم تموم کردم!!
    حالا نمی دونم شما چه طوری این همه مشکل داری، 100% مشکل از سیستم خودت هست!
    دیگه چرا گیر میدی به بازی!!!
    اِ اِ (!)

2. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب اومدی گفتی روششم بگو دیگه
    ویرایش : بابا پیر شدم دیگه!!! 100 تا سایت دیدم هر کاری کردم نشد! که نشد!!!!!
    واسه من که با این روش حل شد
    دیگه کرش ندارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی من دوباره امتحان کردم .اینبار با خود بازی انگار میگه یکسری فایل نیست
    اینا رو مینویسه:
    Unable to load cooked 'globals\controls.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    Unable to load cooked 'globals\game_inputs_order.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    Unable to load cooked 'globals\attribute_types.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    Unable to load cooked 'globals\sound_materials.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    Unable to load cooked 'globals\music.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    Unable to load cooked 'globals\gui\fonts\fonts.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
    اینهم عکسشه:
    کد:
    حالا چیکارکنم؟
    اگه میشه این فایل ها رو بدید
    سلام من هم همین مشکلودارم اگه میشه راهنماییم کنید هرکاری کردم نتتونستم این مشکلو حل کنم ممنون میشم کمکم منید

داره خودمونی میشه Prepare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام. این بازی دفاع کردنش چجوریه؟تا دو تا ضربه میخوره میمیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به دوستان من نسخه‌ی RePack شده‌ی Witcher 2 را دانلود کردم که در اینترنت به این نام معروف است:

The Witcher 2: Killer of Kings + All Bonus/Exclusive (7 DLC/30 Mods) v1.1 RePack by -Ultra

مشکل من اینست که بازی تا 60 یا 70 درصد نصب می‌شود بعد خطای isodone.dll می‌دهد.

فایل isodone.dl را از سایت‌های DLL گرفته‌ام و همه جا کپی کردم ولی درست نشد.

خود فایلهای فشرده بازی رو هم با WinRar و FreeArc و 7zip باز کردم ولی بازی اجرا نمی‌شود چون به طور طبیعی نصب نشده و رجیستری مناسب تولید نشده.

اساتید راه حلی سراغ ندارند به ما کمک کنند چون با اینترنت کم‌سرعت 8.6 گیگابایت دانلود کرده‌ام و خیلی ضدحال است بازی نصب نشود.

لطفاً اگر راه حلی می‌دانید دریغ نکنید. ممنون

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من هر موقع توی بازی با چند نفر میجنگم یدفعه میاد از بازی بیرون و کرش میشه بازی
    رو اعصاب ادم راه میره همه جارو دارم ۲ بار میره تازه هم چپتر ۱ هستم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

واسه من که با این روش حل شد
    دیگه کرش ندارم
    کد:
    خوب عزیزم این ماله 32 بیت هست من کلا همه چیزی امتحان کردم. ( من 64 بیتم )

شایان جان این قسمت زشته!! یعنی چی! اصلا مفهوم نمیده!!!!
    تمام بازی های PC یه سری نرم افزار (از پیش معرفی شده) می خوان برای اجرا، که باید نصب باشه! وگرنه بازی اجرا نمیشه!!
    انگار به یه نفر بگن بدون بشقاب و قاشق چنگال بیا غذا بخور!! حالا هی کشتی بگیره با غذا !!! :| !!
    به شخصه یک دونه هم کرش نداشتم! از اول تا آخر بازی رو بدون حتی افت فریم تموم کردم!!
    حالا نمی دونم شما چه طوری این همه مشکل داری، 100% مشکل از سیستم خودت هست!
    دیگه چرا گیر میدی به بازی!!!
    اِ اِ (!)
    نه مشکل از سیستم من نیست... البته الان درست شد به قیمت OFF کردم دو گزینه ی Depth of Field ... :((
    کلا بازی مشکل داره نسخه ی یک هم کرش میکرد هنوز هم واسش پچ نیومده...دیگه شانسیه دیگه یکی میکنه یکی نمیکنه ولی خیلی ها اعتراض کردن...
    بشقاب و غذا و چنگال دیگه این وسط چیکارست من همه کار کردم! آخرم مشکل از تنظیمات بود. هم درایور آپدیت کردم هم Firewall رو Allow کردم هم همه چی رو Off کردم همه نوع کار کردم حتی Bios هم آپدیت کردم!!!! هر چی به فکرت برسه!
    مشکل دارن تمامه بازی هایی که من میگیرم واسه PC مشکل دارن... رو اعصابه آدم راه میرن اصلا یک مشکلاته عجیب غریبی یکدفعه سر میزنه که آدم هنگ میکنه...
    بازی افت فریم داره حتی GS هم میگه افت فریم داره. تو زمانی که بارون میباره یا کلا یک منطقه ای که حجم تکسچرها زیاد میشه بازی افت فریم پیدا میکنه... کلا موتور Red عالیه مخصوصا تو نورپردازی و کیفیت تکسچر ها ( موندم تو DX9 چیکار کردن ) اما اصلا به هیچ عنوان بهینه نیست... اونم به خاطره اینکه بازی انحصاری بودش قضیه Crysis 1 پیش اومد.( البته اون درصدش خیلی زیاد بود دیگه )
    وقتی من میگم تنظیمات اصلا هیچ تغیری نمیده تو فریم ریت به جز 2 یا 3 فریم ( به غیر از اون 3 تا ) یعنی مشکل از من نیست!خودت امتحان کن دیگه. بازی رو بزار رو Very Large بعد بزار رو Low یا Medium ببین چقدر فریمت تغییر میکنه.
    بازی سنگین اجرا میشه ولی سنگینم گرافیک داره ! الحق الوالانصاف( چه طولانی بود ) بازی هم گرافیکه بصریش عالیه هم فنیش. ( واااااااااااای نگو اون قسمتی که تویه Flotsom از رودخونه میرین اونور جلویه کلبه ی Bandit ها ... آخ آخ آخ فقط بزارین زمان بازی رو رو سحر یا ظهر... واقعا شاهکار اون صحنه یعنی من با Print Screen عکس گرفتم که Paste نشد فکر کنم جایه مخصوص داره بعد دیدم نشد کلا اومدم از PC با Handicam فیلم برداری کردم )

9. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michael jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من وقتی میخوام پچ 1.2 رو بریزم ارور میده installed game version is invalid or incomplete ! چیکار کنم ؟
    حتی 1.1 EFIGS رو هم گرفتم از سایت خودشون اون هم همین ارور رو میده !
    اون لینکی که از فایلهای اورجینال بازی تو پست اول هم گذاشته شده رو با اون کرک شده ها replace کردم بازم همون 2 تا ارور بالا
    Last edited by michael jackson; 30-06-2011 at 13:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی حاد دارم که بازی اصلا نصب نمی شه.وقتی داره نصب می کنه برای نصب یه فایلی ارور می ده که از قرار زیره:
    CRC eror: The file E:\Program Files\The Witcher 2\CookedPC\pack0.dzip doesn't match the file in the setups's .cab file. The medium from which you are running the setup may br corrupted; contact your software vendor.
    بعد 3 گزینه ی abort - retry- ignorمیاد که اولی ستاپ رو متوقف می کنه دومی دوباره تلاش می کنه و به نظر میاد که ستاپ جلو میره ولی در واقع هیچ پیشرفتی نکرده و تا گزینه سوم را نزنم دست از سرش بر نمی داره و تقریبا هر ربع ساعت دو باره ای ن پیام رو میده.
    انواع اقسام باز کدن دی وی دی ها را امتحان کردم و حتی تمامی فایل ها را روی درایوم کپی بعد دوباره بازش کردم و فرقی نکرد.و روی چند تا ویندوز هم امتحانش کردم که باز هم فرقی نکرد.و روی چند تا درایو هم بازش کردم باز هم فرقی نکرد.
    رم:2
    cpu:2.93 amd 2x
    vga:4250 HD ATI
    ویندوز م هم ایکس پی سرویس پک 3 هستش
    راستی بازی هم از نوع 4 دی وی دی است.
    Last edited by ali1995; 30-06-2011 at 14:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقایون بالاخره در یک سایت خارجی حل این مشکلم را پیدا کردم ولی منظورش را نمی فهمم.اگر کسی از دوستان آن را تفسیر کند ممنون می شوم:
    I ever met this problem too, which was caused by my disc drive was going out. So i replace my drive. Then this issue was fixed. Hope it work to you! Good Luck!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •