جک ویلشر: منچستریونایتد باید توی دل بارسلونا برود!
این بازیکن آرسنال به قهرمان لیگ برتر توصیه کرده که از کاتالانها نترسد.
سایت گل – جک ویلشر، هافبک آرسنال به منچستریونایتد توصیه کرده که مقابل بارسلونا در دیدار نهایی لیگ قهرمانان شجاعانه بازی کند.
ویلشر با آرسنال در مرحله یکهشتم نهایی مقابل بارسلونا بازی کرد و به دلیل عملکردش به شدت مورد تشویق قرار گرفت.
او گفت: «راه حل بارسا سه پاس است؛ بنگ، بنگ، بنگ! و بعد کارشان تمام میشود. پس باید توی دلشان بروید!
باید بازیکنانی مانند چبی، لیونل مسی و آندرس اینیستا را متوقف کنید. این بازیکنان میتوانند شما را بکشند!
من اگر بودم فلچر را بازی میدادم و یک بازیکن بیشتر در خط میانی میگذاشتم. من بودم مایکل کریک و رایان گیگز را بازی میدادم و فلچر هم کار خودش را انجام میداد: دویدن به هر جهت.
بخت یونایتد برای بردن بارسلونا بیشتر از ماست. آنها بازیکنانی نظیر فلچر، پارک و والنسیا را دارند که همه دوندهاند و میتوانند بازیکنان را متوقف کنند.
یونایتد به دلیل داشتن بازیکنانی مانند فلچر بسیار خوب است. ما مقابل بارسلونا تنها روبین فانپرسی را در حمله داشتیم. من بودم تنها رونی را بازی میدادم و والنسیا و پارک هم به کمک او میرفتند. اما یونایتد در اکثر دقایق بازی به دفاع خواهد پرداخت.
باید توی دل بازیکنان بارسلونا بروید. میدانستیم که باید مانع مسی شویم اما اگر برای توقف او بسیار تلاش کنید بازیکنان دیگری هستند که میتوانند ضربه بزنند، مانند اینیستا و چابی. مسی بهترین بازیکن دنیاست و باید از نزدیک او را بگیرید.
بازیکنان باید با هم حرف بزنند. مسی دوست دارد استارت بزند و در این صورت باید در کنار او حرکت کنید. اگر به او فرصت چرخش و دویدن بدهید او میتواند شما را بکشد.»
آرسنال در ورزشگاه امارات دو بر یک بارسلونا را برد. ویلشر میگوید نکته کلیدی، پرس بارسلونا است: «ما در نیمه دوم در امارات این را نشان دادیم. فکر نمیکنم آنها خسته شده بودند اما به نظر میرسید که در نیمه دوم کمی محو شده بودند.
باید با سه بازیکن دور آنها را بگیرید و از همان جلو پرس کنید. آنها دوست دارند بازی کنند و اگر به نیمه زمین آنها بروید فرصت بیشتری مییابید.
سال گذشته بازی آنها در امارات را دیدم و همه میگفتند: "یا باید دفاع کنید یا به گرد پایشان هم نمیرسید". به نظرم اوضاع این قدر هم بد نبود، اما در 20 دقیقه ابتدایی بازی به نظرم هرگز در عمرم آن قدر ندویده بودم. در نیمه اول آنها میتوانستند ما را نابود کنند.»
او همچنین گفت که پس از بازی آشفتهتر از آن بود که از لیونل مسی پیراهنش را بخواهد: «من با چابی پیراهنم را عوض کردم و سپس از سسک خواستم که پیراهن مسی را برایم بیاورد. راستش کمی خجالت میکشیدم.
نمیخواستم به رختکن بروم و پیراهنش را بخواهم.»
این هافبک همچنین گفت که بارسا میتواند روی تصمیمات داور تاثیر بگذارد: «مقابل رئال مادرید این را دیدیم که آنها در این کار چقدر خوب هستند. آنها مانند منچستریونایتد به خوبی دور داور حلقه میزنند و او را متقاعد میکنند تصمیم دلخواهشان را بگیرد.
البته فکر نمیکنم آنها شیرجه بروند. آنها تنها در شلوغ کردن دور داور و کمک به تغییر تصمیم او خوب هستند. مقابل ما سرخیو بوسکتس اصلیترین فردشان در این زمینه بود.
به نظرم بارسلونا به دلیل سبک بازیاش میبرد. این همان سبک آرسنال است و روش آنها را دوست دارم. اگر تیمی شایسته بردن باشد آن تیم بارسلونا است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن:فکر میکنم اگه منچستر بخواد قهرمان بشه 2راه بیشتر نداره:
1-با روش بالا بازی کنه=بازی بیشتر از 10گل خواهد داشت.gif)
2-با روش اینتر مورینیو بازی کنه=جنگ جهانی رخ میده.gif)
پ ن2:عجیب نیست همه دارن قربون صدقه هم میرن؟
این نشون دهنده اوج استرس وتنش حاکم بر 2تا تیمه.