تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 29 از 49 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قبل از اینکه رونالدینیو از از P.S.G بره بارسلونا اصلا کسی میدونست تیمی وجود داره که برای خرید بازیکناش تو شهر راه میوفته از مردم درخواست پول میکنه؟
    ولی از وقتی فوتبال بوده هر فوتبال دوستی در مقابل نام منچستر یونایتد سر تعظیم فرود میاوره.
    ابهت و آوازه منچستر یونایتد مثل خورشید انکار نشدنیه ممکنه گاهی ابر بیاد گاهی حتی خورشیدگرفتگی بشه ولی موقتی برنده کسیه که به خورشید شک نکنه.
    این حرف رو نزنید. بارسا تو 20 سال اخیر در مجموع بازیهای داخلی و اروپایی موفقترین تیم اروپا بوده، بعد شما میگی تا قبل از رونالدینیو کسی بارسا رو نمیشناخت؟ تیم رویایی کرایف، قهرمانی های تیم ون خال، دی بوئر، کلایورت، ریوالدو و ....
    اینو بدونید بارسا حداقل از منچستر هیچ چیزی کمتر نداره تا قبل از سال 99 هم منچستر اینقدر که بعدش طرفدار پیدا کرد، هوادار نداشت.

شنبه هم با برد بارسا منچستر حسابی میمونه عقب، خودتون هم میدونید میبازید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور بازی فینال هم که همون داور بازی اسپانیا آلمان هستش

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من پیش بینی این بازی یکم سخته
    منچستر هم قهرمان انگلیس شده و هم شالکه رو با نتایجی باور نکردنی شکست داد
    سبک جالبی هم داره بازیکن های خوبی هم داره
    ولی از اون طرف مسی در بارسلونا و کلا بازیکنان بسیار عالی بارسلونا داره
    به نظر من این بازی یکی از جذاب ترین بازی ها می تونه باشه

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ترکیب احتمالی

منچستریونایتد: 1- فان‌درسار؛ 20- فابیو، 5- فردیناند، 15- ویدیچ (کاپیتان)، 3- اورا؛ 25- والنسیا، 16- کریک، 11- گیگز، 13- پارک؛ 10- رونی، 14- ارناندس.

بارسلونا: 1- والدس؛ 2- آلوس، 3- پیکه، 5- پویول، 22- آبیدال؛ 16- بوسکتس، 6- چابی، 8- اینیستا؛ 17- پدرو، 10- مسی، 7- ویا.
    اگه این ترکیب باشه می شه گفت همونیه که اکثرا فکرشو می کردند . فقط من احتمال می دادم به جای گیگز پارک بازی کنه و نانی رو هم بزاره وینگر چپ .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینو بدونید بارسا حداقل از منچستر هیچ چیزی کمتر نداره تا قبل از سال 99 هم منچستر اینقدر که بعدش طرفدار پیدا کرد، هوادار نداشت.
    اولا آفرین به بارسا!
    ثانیا دلیلتون چیه که می فرمائید منچستر قبل سال 99 هوادار نداشت؟
    تا موقع بازی هی کری بخونید! طوری نیست!
    یاعلی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

جک ویلشر: منچستریونایتد باید توی دل بارسلونا برود!

این بازیکن آرسنال به قهرمان لیگ برتر توصیه کرده که از کاتالان‌ها نترسد.

سایت گل – جک ویلشر، هافبک آرسنال به منچستریونایتد توصیه کرده که مقابل بارسلونا در دیدار نهایی لیگ قهرمانان شجاعانه بازی کند.
    ویلشر با آرسنال در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل بارسلونا بازی کرد و به دلیل عملکردش به شدت مورد تشویق قرار گرفت.
    او گفت: «راه حل بارسا سه پاس است؛ بنگ، بنگ، بنگ! و بعد کارشان تمام می‌شود. پس باید توی دلشان بروید!
    باید بازیکنانی مانند چبی، لیونل مسی و آندرس اینیستا را متوقف کنید. این بازیکنان می‌توانند شما را بکشند!
    من اگر بودم فلچر را بازی می‌دادم و یک بازیکن بیشتر در خط میانی می‌گذاشتم. من بودم مایکل کریک و رایان گیگز را بازی می‌دادم و فلچر هم کار خودش را انجام می‌داد: دویدن به هر جهت.
    بخت یونایتد برای بردن بارسلونا بیشتر از ماست. آنها بازیکنانی نظیر فلچر، پارک و والنسیا را دارند که همه دونده‌اند و می‌توانند بازیکنان را متوقف کنند.
    یونایتد به دلیل داشتن بازیکنانی مانند فلچر بسیار خوب است. ما مقابل بارسلونا تنها روبین فان‌پرسی را در حمله داشتیم. من بودم تنها رونی را بازی می‌دادم و والنسیا و پارک هم به کمک او می‌رفتند. اما یونایتد در اکثر دقایق بازی به دفاع خواهد پرداخت.
    باید توی دل بازیکنان بارسلونا بروید. می‌دانستیم که باید مانع مسی شویم اما اگر برای توقف او بسیار تلاش کنید بازیکنان دیگری هستند که می‌توانند ضربه بزنند، مانند اینیستا و چابی. مسی بهترین بازیکن دنیاست و باید از نزدیک او را بگیرید.
    بازیکنان باید با هم حرف بزنند. مسی دوست دارد استارت بزند و در این صورت باید در کنار او حرکت کنید. اگر به او فرصت چرخش و دویدن بدهید او می‌تواند شما را بکشد.»
    آرسنال در ورزشگاه امارات دو بر یک بارسلونا را برد. ویلشر می‌گوید نکته کلیدی، پرس بارسلونا است: «ما در نیمه دوم در امارات این را نشان دادیم. فکر نمی‌کنم آنها خسته شده بودند اما به نظر می‌رسید که در نیمه دوم کمی محو شده بودند.
    باید با سه بازیکن دور آنها را بگیرید و از همان جلو پرس کنید. آنها دوست دارند بازی کنند و اگر به نیمه زمین آنها بروید فرصت بیشتری می‌یابید.
    سال گذشته بازی آنها در امارات را دیدم و همه می‌گفتند: "یا باید دفاع کنید یا به گرد پایشان هم نمی‌رسید". به نظرم اوضاع این قدر هم بد نبود، اما در 20 دقیقه ابتدایی بازی به نظرم هرگز در عمرم آن قدر ندویده بودم. در نیمه اول آنها می‌توانستند ما را نابود کنند.»
    او همچنین گفت که پس از بازی آشفته‌تر از آن بود که از لیونل مسی پیراهنش را بخواهد: «من با چابی پیراهنم را عوض کردم و سپس از سسک خواستم که پیراهن مسی را برایم بیاورد. راستش کمی خجالت می‌کشیدم.
    نمی‌خواستم به رختکن بروم و پیراهنش را بخواهم.»
    این هافبک همچنین گفت که بارسا می‌تواند روی تصمیمات داور تاثیر بگذارد: «مقابل رئال مادرید این را دیدیم که آنها در این کار چقدر خوب هستند. آنها مانند منچستریونایتد به خوبی دور داور حلقه می‌زنند و او را متقاعد می‌کنند تصمیم دلخواهشان را بگیرد.
    البته فکر نمی‌کنم آنها شیرجه بروند. آنها تنها در شلوغ کردن دور داور و کمک به تغییر تصمیم او خوب هستند. مقابل ما سرخیو بوسکتس اصلی‌ترین فردشان در این زمینه بود.
    به نظرم بارسلونا به دلیل سبک بازی‌اش می‌برد. این همان سبک آرسنال است و روش آنها را دوست دارم. اگر تیمی شایسته بردن باشد آن تیم بارسلونا است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن:فکر میکنم اگه منچستر بخواد قهرمان بشه 2راه بیشتر نداره:
    1-با روش بالا بازی کنه=بازی بیشتر از 10گل خواهد داشت
    2-با روش اینتر مورینیو بازی کنه=جنگ جهانی رخ میده
    پ ن2:عجیب نیست همه دارن قربون صدقه هم میرن؟این نشون دهنده اوج استرس وتنش حاکم بر 2تا تیمه.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

البته فکر نمیکنم نانی رو بازی بده چون زیاد دونده نیست و کارش فانتزی هست و و این بازی نیاز به جنگنده داره

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا والا بخدا غرور هم حدی داره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته فکر نمیکنم نانی رو بازی بده چون زیاد دونده نیست و کارش فانتزی هست و و این بازی نیاز به جنگنده داره
    دقیقا! الان داشتم ویدئوی نظر هوادارای یونایتد رو نیگاه می کردم، اکثرا گیگز رو به نانی ترجیح داده بودند... به نظر من هم نانی میتونه گزینه تعویض عالی باشه...
    در کل خدا کنه هافبک های میانیمون واسه بازی فینال بهترین بازیشون رو ارائه بدن و خدا کنه فلچ هم به مرز آمادگی لازم رسیده باشه... ترکیب پیشنهادی من:
    فندرسار
    اورا، ویدیچ، فردیناند، رافائل
    اسکولز
    ..پارک....... کریک
    گیگز........................والنسیا
    رونی
    .
    گزینه های اصلی تعویض
    در دفاع
    اسمالینگ، فابیو، اوشی
    در خط میانی
    نانی، فلچر، گیبسون
    در حمله
    چیچاریتو، برباتوف

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اقا چرا کسی به حرف من گوش نمی ده
    میگم رئیس تایید کرده که با ترکیب مقابل شالکه بازی می کنیم حالا هی ترکیب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •