حداقل یه جاهایی خدایی فیلم بودا!!!!!!!!!
درگیریهاش معلوم بود انیمیشن هستن. یه جا روم به دیوار!خشتک! اتزیو تابلو بود انیمیشن هستش
اما اون اولاش تو کوه و صحرا من فکر کردم فیلمه!
حداقل یه جاهایی خدایی فیلم بودا!!!!!!!!!
درگیریهاش معلوم بود انیمیشن هستن. یه جا روم به دیوار!خشتک! اتزیو تابلو بود انیمیشن هستش
اما اون اولاش تو کوه و صحرا من فکر کردم فیلمه!
من که فکر میکنم need for speed دوباره به اوج خودش برگرده بازدن run
واقعاً تریلراش که عالی بود
یه نگاهی کامل و دقیق به تریلر Far Cry 3 و ویدئوی مصاحبه با تهیه کننده بازی داشتم. انتظار اینو داشتم با مطالب خیلی مهمی رو به رو بشم... اما بازی به صورت شدیدا اجمالی معرفی شده و کلی گویی بوده. یه سری چیزها هم صحبتی در موردش نشده بود.
اون طور که من یادم بود تهیه کننده بازی یعنی دن هی (Dan Hay) آخرین بار رو پروژه F3AR کار می کرد به طور دقیق میشه گفت تو نمایشگاه E3 پارسال بازی رو خودش معرفی می کرد و حالا می بینیم که رفته یوبی سافت مونترال و شده تهیه کننده Far Cry 3...!! پس 3 Far Cry باید زیر یک سال کارش به طور کاملا جدی شروع شده باشه...
- محیط بازی و رنگ های محیط برگشته به محیط بازی اولی (متوجه شدم که مکان بازی با توجه به وجود اون جنگنده ژاپنی در هم شکسته و زنگ خورده باید جایی تو اقیانوس آرام باشه. شاید جزیره ایی باشه نزدیک کشورهای آمریکای جنوبی یا مرکزی...)
- هنوز مشخص نشده که روند بازی مثل بازی اول خواهد بود یا دوم. بنابراین قضیه رفقا (Buddies) و خیلی مسائل دیگه هم نا مشخصه.
- کاراکتر بازی اسمش جیسون برودیه (Jason Brody) و معلوم هم نیس چگونه به جزیره وارد شده. مشخص میشه که دوست دخترش و دوستانش رو هم گم کرده.
- یکی از کاراکتر های دشمن که دیوونه به نظر می رسید وس (Vaas) نام داشت.
- خوشبختانه مریض شدن کاراکتر بازی و استفاده مکرر از دارو رو نداریم.
- امکان XP گیری (کسب تجربه) رو داریم اما در مورد اینکه این امتیازات چگونه مورد استفاده قرار میگیره چیزی گفته نشد.
- امکان Fast Travel رو خواهیم داشت اما در مورد چگونگیش حرفی به میون نیومد.
- به نظر می رسه از طرف حیوانات وحشی هم تهدید خواهیم شد. البته به نظر میرسه!
- در مورد نوع اسلحه ها و آیا اینکه قابل آپگرید هستند صحبتی نشد (فقط یه اسلحه پیش فرض به نمایش دراومد و چاقو و اینو دیدیم که اسلحه ها دیگه صدمه نمی بینن)
- در مورد وسایل نقلیه هم صحبتی نشد.
- در مورد اینکه بخش چند نفره اصلا داریم یا نه هم صحبتی نشد.
در نتیجه همگی منتظر می شیم برای اومدن پیش نمایشهای مفصل از بازی که بعدش تاپیک بازی زده بشه.
تنها چیزی که منو سورپرایز کرد معرفی همین فارکرای 3 بود یه جورایی غیر منتظره بود در حالی که هیچ خبری از انتشارش و هیچ صحبتی هم ازش نبود که در E3 رونمایی میشه یا نه همه رو سورپرایز کرد ممنون هومان بابت اطلاعاتی که دادی من پری روز که دیدم توی E3 آنونس شده این بازی غول حقیقتا ذوق زده شدم! ایکاش جزئیات بازی بیشتر رونمایی میشد توی E3 امسال
Ubisoft تاریخ انتشار دقیق دو عنوان Assassin’s Creed: Revelations و Call of Juarez: The Cartel را اعلام کرد.Revelations که قبلا فقط گفته شده بود در ماه نوامبر منتشر میشود اکنون تاریخ دقیق آن در 15 نوامبر برای سه پلتفرم PC, PS3, و Xbox 360 تایید شد و همچنین عنوان Call of Juarez: The Cartel هم که قرار بود در تاریخ July 22 برای دو پلتفرم PS3 and Xbox 360 منتشر میشود و نسخه PC در تاریخ August 26 منتشر میشود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gamespot عکسای جالبی از E3 گذاشته.حتما نگا کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید اسپم میدم!در ماه نوامبر منتشر میشود اکنون تاریخ دقیق آن در 15 نوامبر
خدا رو شکر ما کپی بازی میکنیم!همین 15 نوامبر حسابی جیب خارجی هارو خالی میکنه!![]()
از مدیران سایت تقاضا دارم نمایشگاه e3 2011 رو بصورت دی وی دی برای فروش بگذارید. برای ماهایی که اینترنت پر سرعت نداریم
مرسی هومی جان بابت اینفو...
امیدوارم اصلا شبیه هیچکدومشون نباشه! بخصوص شبیه به دو!- هنوز مشخص نشده که روند بازی مثل بازی اول خواهد بود یا دوم
+
یکم از وی یو حرف بزنیم چون به نظرم تو تاپیک ازش کم گفتیم...
Wii Uبا وجود صفحه لمسی اما تمامی دکمه های لازم روی این دسته دیده میشه. همچنین دوربین و میکروفون هم در دسته گنجانده شده.
نمایی از پشت این دسته - تبلت . کلید های L/R و ZL/ZR در جای مناسبی قرار گرفتن . علامت خروجی هدست در بالای دسته مشخصه (شاید بهتر بود خروجی صدا برای هدست زیر دستگاه قرار میگرفت که در صورت سیمی بودن جلوی صفحه یا مزاحم انگشتا نباشه)
تصویر بالا نمایانگر وجود حسگر حرکتی در این دسته - تبلت داره. داشتن حسگر و وجود نمایشگر روی دسته میتونه ایده های جالبی رو به سازنده ها بده.
این صفحه قابلیت های زیادی میتونه داشته باشه ...
به نظرم مثلا در بازی اسپلینترسل وقتی سم یه هایدن کمرا میفرسه زیره در میشه تصویر کمرارو توی دسته داشته باشیم و با حرکت دادن دسته به چپ یا راست داخل اتاق رو ببینیم یا اینکه تصویر دوربین های ریزی که با اسلحه شلیک میشن رو داخل نمایشگر دسته ببینیم و مثلا اگر سه دوربین قرار دادیم تصویر سه دوربین به صورت کوچک باشه و با لمس هر کدوم روی صفحه، اون بزرگ بشه و بازم با حرکت دسته اطراف رو ببینیم.
در بازی Ghost Recon یا R6 میشه تصویر هم تیمی هارو در اون دید
در بازی های استراتژیکی مثل star craft میشه یه دوربین رو کاشت بالاسر مقر دشمن تا شاهد تغییرات کمپ دشمن باشیم یا اگر آرایش جنگی گرفت به موقع مطلع بشیم... در همین بازی های استراتژیک که معمولا روی کنسول سخت میشه بازیشون کرد با استفاده از صفحه لمسی این دسته کار تا حدودی آسون تر میشه. مثلا انتخاب یونیت ها و جابجایی اونها سریع تر و آسان تر میشه. تصور کنید انگشت رو روی صفحه کشیده و چندین یونیت رو به سادگی انتخاب کنید مثل نشانگر موس، و بعد انگشت رو به هر نقطه ای که بزنید یونیت ها به اونجا حمله یا حرکت کنن. یا دستور دادن به کارگرها برای ساخت و ساز و خیلی کارهای دیگه با سرعت بیشتری روی کنسول شدنی میشه!
در هنگام co-op زدن اگر تلویزیون یا هر نوع نمایشگری که دارید کوچک و مناسب co-op زدن نیست یکی از دو نفر میتونه تصویر بازی رو روی صفحه ی دستش داشته باشه.
در بازی های ریسینگ میشه تصویر آینه عقب رو در نمایشگر دسته داشته باشیم و یا تصویر داخل ماشین که بتونیم با حرکت دادن دسته فضای داخل ماشین رو از دید راننده ببینیم.
در بازی های RP هم میشه برای استفاده از آیتم ها و انتخاب تاکتیک مناسب ازش استفاده کرد مشابه کاری که در کنسول دستی DS سال هاست میشه.
این صفحه باعث میشه با کنسول های خانگی هم امکان بازی کردن مینی آرکید گیم ها بخصوص بازی هایی که از موبایل ها پورت میشن به سادگی امکان پذیر باشه. برای مثال بازی کردن angry bird روی ایکس باکس به سادگی بازی کردنش روی pc یا موبایل لمسی نیست. همچنین مینی گیم های بازی ها مثل هـــک کامپیوتر یا بازکردن قفل در یا اتصال مدارهای الکتریکی که در بین بازی ها معموله رو هم میشه در صفحه ی دسته داشته باشیم و با استفاده از قابلیت های شتاب سنج و جیروسکوپ و تاچ دسته اون هارو حل کرد.
در تصویر بالا میبینیم که در بازیی مثل Killer Freaks From Outer Space میشه هم با دسته ی کلاسیک بصورت اول شخص بازی کرد و هم با دسته ی جدید از نمای بالا
خیلی وقته دیگه قلم های صفحات لمسی منسوخ شدن اما میبینیم که هنوز نینتندو علاقه داره از اون استفاده کنه. همونطور که در تصویر بالا مشخصه برای چنین منظوری قلم خیلی میتونه مفید باشه.
میتونید انواع کنترلرهای فعلیه wii خودتون رو برای بازی با wii U به کار بگیرید...
دیگه برای ویدئو چت کردن با دوربینی که روی دسته قرار گرفته هنگام ویدئو چت کردن دوستانتون تمام اتاق شمارو نمیبینن
و لازم نیست حتما جلوی تلویزیون باشید...
این تصویر بالا تبلت اپل رو در ذهن ما تجسم میکنه!
با یک مرورگر خوب این دسته میتونه مانند یک تبلت کارآمد به شما برای وب گردی بدون نیاز به یک کامپیوتر کمک کنه.
تا زمان عرضه ی این کنسول زمان زیادی باقی مونده و مطمئنن تا اون موقع قابلیت ها و پتانسیل های این کنسول بیشتر معرفی خواهد شد.
مشخصات این کنسول:
Wii U Specs Detailed
------------------------
Developer: Nintendo
Launches: 2012
Size: Approximately 1.8 inches tall, 6.8 inches wide and 10.5 inches long.
New Controller: The new controller incorporates a6.2-inch, 16:9 touch screen and traditional button controls, including two analog Circle Pads. This combination removes the traditional barriers between games, players and the TV by creating a second window into the video game world. The rechargeable controller includes a Power button, Home button, +Control Pad, A/B/X/Y buttons, L/R buttons and ZL/ZR buttons. It includes a built-in accelerometer and gyroscope, rumble feature, camera, a microphone, stereo speakers, a sensor strip and a stylus.
Other Controls: Up to four Wii Remote (or Wii Remote Plus) controllers can be connected at once.
The new console supports all Wii controllers and input devices, including the
Nunchuk controller, Classic Controller, Classic Controller Pro and Wii Balance
Board.
Media: A single self-loading media bay will play 12-centimeter proprietary high-density
optical discs (25 GB capacity) for the new console, as well as 12-centimeter Wii optical discs.
Video Output: Supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i. Compatible cables include HDMI,
component, S-video and composite.
Audio Output: Uses AV Multi Out connector. Six-channel PCM linear output through HDMI.
Storage: The console will have internal flash memory, as well as the option to expand its
memory using either an SD memory card or an external USB hard disk drive.
CPU: IBM Power-based multi-core 45 nm microprocessor
GPU: Custom-designed 32 nm AMD Radeon HD4800 (RV770) with 16 MB eDRAM buffer
Other:Four USB 2.0 connector slots are included. The new console is backward compatible
with Wii games and Wii accessories.
تصاویر این کنسول:
Last edited by Sam Fisher 11; 10-06-2011 at 14:30.
واقعآ ممنون از حسین عزیز بابت این پست مفید و پر از اطلاعات در مورد Wii U ... جای همچین پستی خیلی خالی بود.
جالب بود یه جورایی وقتی گیم پلی بازی رو تو کنفرانس نشون میدادن هنوز مشخص نبود چه بازیی هست که آخرش لوگوی بازی اومد و ...تنها چیزی که منو سورپرایز کرد معرفی همین فارکرای 3 بود یه جورایی غیر منتظره بود
این تریلری که من از گیم پلی دیدم برداشتم اینه که بازی روون تر و آزادی عمل بیشری تو بازی ایجاد شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)