تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 171 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از بلوتوث 5110 اصلا راضی نیستم
    برعکس بلوتوث 5010 خیلی بهتره.
    دوست عزیز من با لپتاپ به موبایل سونی اریکسون عکس فرستادم و همون عکسو در پوشه عکس موبایل دیدمش و همچنین با لپتاپ تو فولدرهای موبایل گشتم و روی دسکتاپم یک فایل ویدیو کپی کردم که با دوربین موبایل گرفته شده بود و همچنین برعکس از موبایل به لپتاپ همون عکسی که ارسال کرده بودمو دوباره فرستادم به کامپیوتر و رفت تو پوشه بلوتوس تو مای داکیومنت. مسیر این پوشه رو میشه عوض کرد و مثلا کرد desktop . من از برنامه Bluetooth Suite خود ویندوز 7 استفاده کردم.

سرعت ارسال عکس بالا بود در هر دو حالت اما سرعت کپی شدن ویدیو از موبایل به لپتاپ پائین بود که به خاطر بلوتوس نسخه 1 موبایل هست.

من نمیدونم پس چرا بلوتوس من درست کار میکنه چه ارسال و چه دریافت فایل. قبلن هم این کارو نکرده بودم و اولین بارم بود و به نظرم خیلی ساده هست و لذت بخش

امیدوارم مشکلتون حل بشه. موفق باشید.
    Last edited by mansia; 02-07-2011 at 16:25.

2. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست عزیز من با لپتاپ به موبایل سونی اریکسون عکس فرستادم و همون عکسو در پوشه عکس موبایل دیدمش و همچنین با لپتاپ تو فولدرهای موبایل گشتم و روی دسکتاپم یک فایل ویدیو کپی کردم که با دوربین موبایل گرفته شده بود و همچنین برعکس از موبایل به لپتاپ همون عکسی که ارسال کرده بودمو دوباره فرستادم به کامپیوتر و رفت تو پوشه بلوتوس تو مای داکیومنت. مسیر این پوشه رو میشه عوض کرد و مثلا کرد desktop . من از برنامه Bluetooth Suite خود ویندوز 7 استفاده کردم.

سرعت ارسال عکس بالا بود در هر دو حالت اما سرعت کپی شدن ویدیو از موبایل به لپتاپ پائین بود که به خاطر بلوتوس نسخه 1 موبایل هست.

من نمیدونم پس چرا بلوتوس من درست کار میکنه چه ارسال و چه دریافت فایل. قبلن هم این کارو نکرده بودم و اولین بارم بود و به نظرم خیلی ساده هست و لذت بخش

امیدوارم مشکلتون حل بشه. موفق باشید.

شما وقتی ویندوز نصب میکنید کدوم درایور رو برای بلوتوث نصب میکنید؟
    همون درایوری که برای وایرلس هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما وقتی ویندوز نصب میکنید کدوم درایور رو برای بلوتوث نصب میکنید؟
    همون درایوری که برای وایرلس هست؟
    بله درسته. اما شما باید بدونید که سخت افزار بلوتوس لپتاپتون چیه تا بتونید درایور مخصوص به خودشو نصب کنید. حالا اگر میخواهید این درایورو امتحان کنید قبل از نصبش درایور قبلو از داخل device manager پاک کنید و تیک delete the driver software for this device بزنید تا درایور قبلیتون به صورت کامل پاک بشه. اما من ترجیح دادم که مموری موبایلو بزارم تو مموری ریدر این جوری بیشتر به من چسبید چون موبایل قدیمی بود و سرعت بلوتوس پائین. امیدوارم که شما هم بتونید از بلوتوثش لذت ببرید.

از اون جائی که این درایور A00 هست صد در صد در آینده آپدیت خواهد شد.

Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS, v.9.1.0.83, A00

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من روی لپتاپم اکثر بازی هارو که نصب میکنم و اجرا میشه مشکل داره / یعنی واید نیست . بازی زیاد نصب کردم . همشون بی برو برگرد با رزولیشت 800 * 600 بالا میان فکر کنم / خلاصه تصویر مربع هستش و پهن نیست...
    بعضی از بازی ها مثل COD 5 و GTA 5 داخل تنضیمات گرافیک که میرم و رزولیشن رو بالا میبرم درست میشه ولی اکثر بازی ها مثل COD1 / NFS MW / NFS Undergrand و چننا بازی دیگه هرچقدر هم رزولیشن بازی رو بالا میبرم ، داخل همون مربع رزولشن بالا میره و واید نمیشه... تقریباً 3 سانت از هر طرف مانیتور سیاه میمونه...

کل بازی ها هم با گرافیک اصلی بالا میان و درایور هم کامل نصیه...

چیکار کنم...؟
    کلا مانیتورت اینجوریه یا موقع بازی اینجوری گفتم شاید مانیتورتو تو حالته duplicate گذشته باشی که دو طرفه مانیتورت ۳ سانتیمتر سیاهه

6. این کاربر از MN200224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. مبارکتون باشه.

این سوالتون عجیبه چون تمام 5110 ها یک نوع درایور خاص ندارن و به مرور ورژن های جدیدتر هم اضافه میشن که شمار درایورهارو زیاد میکنه.

حجم درایورها تقریبا 1 گیگابایت هست.

قبل از دانلود درایورها با برنامه AIDA64 Extreme Edition نام تک تک قطعات بدست آوردم تا اونجائی که تونستم اکثر درایورهارو از سایت دل گرفتم اما ترجیحا بعضی درایورهارو از سایت سازندگانش دانلود کردم و در بعضی موارد به سایت های متفرقه مراجعه کردم.

ترجیحا از سایت NVIDIA دانلود کردم.

آپدیت بایوس باید فقط از خود سایت دل دانلود بشه و دانلود اون از سایت های متفرقه شاید بشه باهاش آپدیت درست انجام داد اما ریسک بالائی داره اگر درایور در وسط مراحل نصب گیر کنه یا پیغام خطا بده که منجر به از بین رفتن بایوس و تعویض کل مین برد میشود.

در مورد بلوتوس درایور Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver دانلود کردم از سایت و وایرلس و بلوتوث عالی و بدون مشکل کار میکنند. حداقل برای من که اینطوریه!

نه. من از روی تنبلی همون ویندوز 7 که در فروشگاه بهم دادنو نصب کردمو و کاملا آپدیتش کردم. تا الان عالی کار کرده و بدون مشکل.

به نظرم باید کامل باشه اما برای اطمینان بیشتر مدل 5110 اتنخاب کردم و از لیست تمام درایورها به صورت تک تک بعضی هارو انتخاب کردم با کمک AIDA64 Extreme Edition و بدون دانلود منیجر دل دانلود کردم و اتفاقا همه هم درست دانلود شدن!

نمیدونم شاید شما 32 بیتشو گرفتی و کامپیوترت 64 بیت باشه. یک برنامه گرفتم با نام Dell Digital Delivery و وقتی بازش میکنم بعد از چک کردن میزنه همه چیز آپدیته اما نمیدونم که 2 ماهه دیگه هم همینو میگه یا واقعا درستشو میگه. عادت دارم هر چند وقت یکبار تمام درایورهارو به صورت تک تک چک کنم ببینم آپدیتی دارند تا دانلود کنم یا ندارند.

خواهش میکنم جواب هام ناقص بود اما برای کمک بیشتر لیست برنامه ها و درایورهای لپتاپمو میزام اما دیگه لینکاشونو ندارم. دقت کنید تا درایور های 64 بیتی دانلود کنید.

Audio:IDT 92HD87B1 Driver
    bios: N5110-A06
    software: Dell Digital Delivery Client
    software: Dell QuickSet Application
    software: Dell System Software Utility
    dvd rw: PLDS DS-8A5SH DVDRW
    chipset: Intel HM67 Express Chipset Family Driver
    software: Intel Management Engine Interface Driver
    software: Intel Rapid Storage Technology Driver
    software: Intel Turbo Boost Technology Monitor Software Application
    network ethernet: Realtek RTL8139 810x Fast Ethernet Adapter
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    network wireless: Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver
    USB3.0: Renesas USB3.0 Host Controller Driver
    TouchPad: Alps Alps TouchPad Driver
    video: geforce 275.33 windows 7 64 bit
    video:Intel HD Graphics 3000 Driver

اگر برنامه ها و درایورهارو نتوستید پیدا کنید در قیمت search درایورهای سایت دل نام برنامه هاتونو وارد کنید تا براتون نمایش بده. دقت کنید که درایور کارت شبکه وایرلسو درست دانلود و نصب کنید تا بعد ها دچار مشکل نرم افزاری در ویندوز نشید. موفق باشید
    خیلی ممنون و متشکرم به خاطر زمانی که برای جواب به سؤالات گذاشتید .
    امید وارم به درد سایر دوستان نیز بخورد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سؤال دارم که می دونم جاش توی این تاپیک نیست ولی خب این تاپیک خانواده ی Inspiron 5110 داران است و من هم عضوی از این خانواده هستم .

- من یک مجموعه ی نرم افزاری " پک مدیران MRT 2011 " با حجم 6 DVD را برای نصب نرم افزار های مهم مانند Office 2010 ، Adobe CS 5 و . . . روی لپ تاپم خریداری کردم . اما دیروز توی سایت های اینترنتی مشاهده کردم که بعضی ها گفته اند ویندوز های MRT و پک های نرم افزاری MRT ، قابل اطمینان نیستند و آلوده به ویروس و تروجان هستند .

- آیا کسی از شما از نرم افزار های MRT استفاده کرده و مشکلی در آن ها دیده ؟

- آیا کسی این مطلب را تایید می کند ؟

- من به تازگی ویندوز لپتاپم را نصب کردم و می خوام روی این لپ تاپ پر قدرت ، نرم افزار های به روز و البته با امنیت بالا نصب کنم . با وجود این احتمالات شما می گید که من این پک 6 DVD را دور بیندازم و یا آن ها را با اطمینان نصب کنم ؟

داره خودمونی میشه ya3r0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من ci5 این مدلو دارم.تمام درایوراشم نصب کردم ولی هنوز یه مشکل باهاش دارم.fn+f2 که باید touch pad رو قفل کنه کار نمیکنه.کسی دلیلشو میدونه؟یا اصلا کسی این مشکلو داره؟

در ضمن مدل ci5 مولتی تاچ داره؟اگه داره چطور فعال میشه؟

بعضی از دوستان از بلوتوسش شکایت داشتن که باید بگم مال من هیچ مشکلی نداره هیچ ،سرعت ترانسفرش فوق العادس

داره خودمونی میشه ya3r0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه لطفا یه نفر این عکسارو تفسیر کنه؟من که گیج شدم .خیلی عجیبه.آخه شبیه هیچ کدوم از مواردی که آقای تکنوسیس گفته نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سؤال دارم که می دونم جاش توی این تاپیک نیست ولی خب این تاپیک خانواده ی Inspiron 5110 داران است و من هم عضوی از این خانواده هستم .

- من یک مجموعه ی نرم افزاری " پک مدیران MRT 2011 " با حجم 6 DVD را برای نصب نرم افزار های مهم مانند Office 2010 ، Adobe CS 5 و . . . روی لپ تاپم خریداری کردم . اما دیروز توی سایت های اینترنتی مشاهده کردم که بعضی ها گفته اند ویندوز های MRT و پک های نرم افزاری MRT ، قابل اطمینان نیستند و آلوده به ویروس و تروجان هستند .

- من به تازگی ویندوز لپتاپم را نصب کردم و می خوام روی این لپ تاپ پر قدرت ، نرم افزار های به روز و البته با امنیت بالا نصب کنم . با وجود این احتمالات شما می گید که من این پک 6 DVD را دور بیندازم و یا آن ها را با اطمینان نصب کنم ؟
    بله درسته. من 2 تا dvd از mrt دارم و برای امسال هستش ویندوز 7 لایو و برنامه های کاربردی. بعضی از کرک ها الوده به تروجان و ... بودند که eset پیداشون کرد و راحت پاکشون کرد. برای مثال یکی از کرک های ویندوز 7 تروجان بود. این طور هم نیست که دیگه همه نرم افزاراش به برنامه های مخرب الوده باشه اما اعتراف میکنم که 2 3 تا برنامه ای که خیلی کاربردی و جدید بودن و در پوشه utility بودن از قصد به نرم افزارهای مخرب الوده شده بودند البته ستاپشون نه کرکشون. اما من از سری mrt خیلی خوشم میآد چون بدون دردسر نصب میشه و واقعا راحته نصب کردنه برنامه هاش با این که خوب کمی شیطونه صاحب مجموعش با سری های پرند کار کردم و ویندوزش حرف نداره اما برنامه هاش به درد من نخورد. سری نوين پندار هم خوب نبود البته نه برنامه هاش خود dvd چون نمیشد راحت نصب کرد. موفق باشید

---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------

من ci5 این مدلو دارم.تمام درایوراشم نصب کردم ولی هنوز یه مشکل باهاش دارم.fn+f2 که باید touch pad رو قفل کنه کار نمیکنه.کسی دلیلشو میدونه؟یا اصلا کسی این مشکلو داره؟

در ضمن مدل ci5 مولتی تاچ داره؟اگه داره چطور فعال میشه؟

بعضی از دوستان از بلوتوسش شکایت داشتن که باید بگم مال من هیچ مشکلی نداره هیچ ،سرعت ترانسفرش فوق العادس
    تاچ پد با fn+f3 غیر فعال و فعال میشه. fn+f2 برای کارت شبکه وایرلس هست.
    اگر درایور تاچ پد نصب باشه در کنترل پنل به قسمت mouse برید و همون برگه اول نوشته dell touch pad با کلیک بر روی عکس بزرگ میرید تو تنظیمات تاچ پد.
    خوب خدارو شکر شدیم 2 نفر موفق باشید
    Last edited by mansia; 03-07-2011 at 10:51.

12. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

خواهشمندم همه ی دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ، نظر خود را اعلام کنند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •