من از hp خیلی بد شنیدم حتی امروز رفته بودم بخش تعمیرات یه فروشگاه بزرگ میگفت hp خرابی هاش زیاده.
حالا به نظرت همینو بگیرم یا وایسم واسه y570 ؟
من از hp خیلی بد شنیدم حتی امروز رفته بودم بخش تعمیرات یه فروشگاه بزرگ میگفت hp خرابی هاش زیاده.
حالا به نظرت همینو بگیرم یا وایسم واسه y570 ؟
دوست عزيز شما ميتونيد بريد تو تاپيك دل 502 و 501 ، اينجا درباره اين لپتاپ صحبت ميكنيم فكر كنم اگه به همين روند پيش بره اخرش همه چي با هم قاطي ميشه و كسي هم نتيجه اي نميگيره
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
سابقا اينطور كه ميگين بوده ولي اين لپتاپ قابل قياس با سري هاي قبلي نيست ميتونيد منتظر لنوو باشيد من كه ازش خيلي راضي ام همه دوستان هم ميدونن كه چقدر وسواس بودم تو خريد لپتاپ، اما در نهايت اين لپتاپ رو خريدم و تا حالا ازش هيچ مشكلي نداشتم دوست عزيز شما هر برندي رو نگاه كنيد خرابي داره چون اچ پي و دل دوتا برند بنام هستن و قيمتشون هم تقريبا مناسبه خريدشون بالاتره و در نتيجه خرابيشون بيشتر نمايان ميشه شما بايد نسبت خرابي به فروش رو مد نظر داشته باشيد نه تعداد خرابيهاي برند رو
Last edited by .princess; 14-05-2011 at 21:00.
گانفیگ ها رو مقایسه کنید و با توجه به فاکتورهایی مثل وزن و گرافیک. صفحه نمایش و.... انتخابتون رو بکنید...
یکی میتونه 15 اینچ حمل کنه یکی 14 هم نمیتونه نمیشه اینجوری راهنمایی کرد.......
===
درباره خرابی باید بگم که شرکت هایی که تو ایران نماینده رسمی دارند مثل
ام اس ای شرکت ماتریکس
ایسوس شرکت الماس و سازگار ارقام
وایو شرکت ایران رهجو
لنوو شرکت سازگار ارقام
و...
این وسط اچپی میمونه که نماینده غیر رسمی ایران اچ پی یا همون فالنیک هست که قیمت هاش
من که میرم و بدون گارانتی میخرم یا مغازه ای اگه خراب بشه سیستمم ناچارا میرم پیش تعمیرکار اما وایو یا ایسوس و... کجا میرن؟؟؟ میرن نمایندگی و تعمیرکار از نمایندگی که خبر نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا هست که نسبت اچ پی ها به سونی ها و... بیشتر به نظر میااد..البته این برداشت من از موضوع و شرایط بود![]()
دوست عزیز درسته بدنه کلا برق داره البته نه برقی که بگیره بیشتر وقتی نوک انگشتان که کمی هم مرطوب باشه را آرام روی بدنه حرکت می دهی احساس لرزش زیر انشگتان می کنی حتی پشت مانیتور هم همین طوره و این زمانیه که کامپیوتر به برقه اگه از پریز ارت دار استفاده کنی دیگه هیچ برقی نخواهد داشت.
Last edited by aliondvd; 14-05-2011 at 21:31.
سلام دوستان
روی این لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب هست.
میشه روش نسخه Ultimate نصب کرد.
سلام
مبارک باشه دوست عزیز
این ایرادی رو که گفتی به خاطر بدنه فلزی لپ تاپه
لپ تاپ های بدنه فلزی وقتی به برق وصل هستند یه مقدار برق روی بدنشون میاد که اینم طبیعیه
منم 6090 دارم و همین برق رو که فرمودید داره
در کل مشکلی نیست نگران نباش
بله نسخه Ultimtae رو هم میتونید نصب کنید
چون خودم نصب کردم![]()
از لحاظ ریکاوری و درایور ها مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟
ممنون میشم یکی کمک کنه.
سلام بچه ها من اگه ریکاوری بگیرم بعد پارتیشن بندی کنم اگه یه موقع ویندوز پرید و بعد با استفاده از اون 4 سی دی ویندوز برگردونم دوباره باید پارتیشن بندی کنم ؟
اگه موزیک و فیلم روی هارد بود پاک میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)