به نظر من اگه برای تی وی میخواهی نگیر هیچ چیزی نداره هرچی که تو تبلیغات تلویزیونی نشون میده دروغه فقط یک چند تا سایت ایرانی باز میکنه که مفقت هم نمیارزه
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من اگه برای تی وی میخواهی نگیر هیچ چیزی نداره هرچی که تو تبلیغات تلویزیونی نشون میده دروغه فقط یک چند تا سایت ایرانی باز میکنه که مفقت هم نمیارزه
پس چرا تا حالا كسي به اين موضوع اشاره نكرده بود كه با اينترنت اين نوع از تلويزيون ها نمي شه به سايت هاي مختلف دسترسي داشت؟ لطفا يكي جواب بده آيا مي شه با مدل 57000 به همه سايت ها رفت. البته منظورم به همه سايت هايي كه ----- نيستن مثل ياهوو گوگل، سايت ها خبري و... و يا اينكه فقط به چند تا سايت محدود و پيش فرض دسترسي دارند؟
تو قسمت براوزر به همه سایتها میتوانید برید بدونه مشکل منظور بنده این بود که به هیچ برنامه ای از فروشگاه ال جی دسترسی ندارید و تمام گزینه های استور ال جی برای این میزنه به زودی
میشه باهاش چیزی دانلود کرد یعنی با اینترنت lw57000 امکان این هست که مثل کامپیوتر چیزی دانلود کنیم
دوستان سلام مجدد
میخواستم بدونم میصرفه برای تلوزیون یه مودم بی سیم بگیرم یا یه مودم معمولی بگیرم برای کامپیوتر ضمنا میخواستم بدونم اینهائی که اینترنت پرسرعت میگیرند تو شب میتونند به صورت رایگان دانلود کنند یا خیر؟
مودم بیسیم خوبه ولی چون مستقیم به تلویزیون وصل نمیشه نیاز به یک دانگل اضافی هست برای تلویزیون و در مورد اینترنت هم باید ببینید که از چه شرکتی میخواهید اینترنت بگیرید که سرویس شبانه داره یانه
چه مودمی باید بگیرم که سرعتش خوب باشه و به درد تی وی بخوره مگه وایرلس که پشت تی وی زده همون مودم بیسیم نیست یا همین مودمهای معمولی ای دی اس ال هم بهش میخوره
همه مودمها حداقل ۱۰۰ برابر اینترنت ما سرعت داره بس فرق زیادی نمیکنه مهم سرعت اینترنت شماست در ضمن پشت تی وی جای وصل کردن دانگل بیسیم داره نه خود بیسیم را
سلام. راستش من بین خرید تلویزیون Cinema 3D و تلویزیون دو بعدی شک دارم. به نظرتون آیا می ارزه؟ با توجه به قیمت، آینده ی تکنولوژی سه بعدی و ...؟؟؟
و چند تا سوال دیگه: تلویزیون های Cinema 3D ، مشکلاتی مثل سر درد و اینا ندارن؟
و اینکه تلویزیون های Cinema 3D ، گیرنده ی دیجیتال تلویزیون / ماه واره توی خودشون دارن یا نه؟
دوستان كسي از امكانات مدل 47LW4500 اطلاعي داره ؟؟
قيمتش تو بانه 1600 هست كه خيلي مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)