من از pc استفاده می کنم کدوم درایور رو باید پاک کنم و ورژن جدیدش رو نصب کنم؟
من از pc استفاده می کنم کدوم درایور رو باید پاک کنم و ورژن جدیدش رو نصب کنم؟
بعد ازاون روشتهایی که گفتم انجام دادین درایور گرافیک سیستم خودتون آپدیت کنید اگر ati هست ازداخل سایت ati آخرین ورژنش بگیرین نصب کنید درایور قبلی رو هم به وسیله برنامه Driver Sweeper پاک کنید.
علاوه بر مواردی که دوستمون jafarian گفتند,directx رو هم ری اینستال و یا آپدیت و آخرین نسخه اش رو نصب کنید.
در ضمن شما با USBhub هم مشکل دارید,نمی دونم کیبورد و یا ماوستون از نوع USB هستش؟
سلام
یکی از مشکلات به گرافیکتون که Ati هست بر میگرده!
امکانش هست که داغ میکنه!
شما دور فن رو با نرم افزاری که میگم ببرین بالا
RivaTuner v2.24c
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
Last edited by ask_bl; 11-09-2011 at 00:21.
رم ها چك كردم مشكلي نداشت. دستور sfc يك سري فايل هايي كه تو temp بود رو درست كرد.
درايور گرافيك رو امروز آپديت مي كنم.
تا به حال از USBhub استفاده نكردم ولي فلش ، رم ، ريدر و هاردهاي اكسترنال زيادي به سيستم وصل كردم و مشكلي تا به حال پيش نيامده. يك آنتن بلوتوث به سيستم وصله اونم به خوبي كار مي كنه.كيبورد و موس هم از نوع usb هست.
آخرين ورژن directx الان گذاشتم براي دانلود.
دور فن با خود نرم افزار كاتاليست ati بردم بالا.
قبلا دما در حالت معمولي بين 45 تا 55 .
تا به حال هنگام بازي كردن صفحه آبي نيامده.
بيشتر زماني صفحه آبي مي آد كه مي خوام فيلم پخش كنم يا بعد مدت فيلم رو متوقف كردم دوباره پخش كنم .
صفحه سياه ميشه و صفحه آبي مي آد.
تو يك ماه 4 بار صفحه آبي اومده.
از دوستان ممنونم بابت كمك هايي كه به من كردين.
يك مدت طول مي كيشه صفحه آبي بياد كه اميدوارم نياد ولي اگه صفحه آّبي اومد تو تاپيك اعلام مي كنم.
با تشكر.
Last edited by amir082; 11-09-2011 at 11:09.
آقا ما صفحه قبلی سوالیدم بعد این همه مدت یک جوان مرد پیدا نمیشه بجوابه مردیم از این مشکل لعنتی![]()
سلام
من با استفاده از GeneralReport، اطلاعات رو ظرف 20 ثانیه جمع اوری کردم که در نهایت یک فایل زیب شده داد که حاوی این فولدرهاست ولی فایل html نداره.
فایل های MEMORY.DMP و Minidump رو هم استخراج کردم. حالا همه این فایل ها رو زیپ کنم و آپلود کنم؟ دیگه اطلاعاتی لازم نیست؟
اگر لازم شد فایل C:\Windows\Memory.dmp رو هم میگم برام آپلود کنید. این فایل سنگینه و فقط در صورت لزوم بهتون میگم این رو بزارید.
شما فعلا فایل Minidump رو بدین
شما بهتره ویندوز رو آپدیت کنین، آپدیت KB971512
DirectX End-User Runtimes June 2010
http://hotfile.com/dl/117884908/bb24851/DirectX_End-User_Runtimes__June_2010_.rar
Last edited by ask_bl; 20-09-2011 at 16:54.
سلام
ویندوز 7 من که 32 بیتی هستش. فکر میکنم از وقتی آنتی ویروس نصب کردم اینطوری شده. با آنتی ویروس نود 32 و الان هم با آویار مشکل داره. وقتی آنتی ویروس، آپدیت می شه، مشکل هم از فردای اون روز شروع می شه. البته من فقط این دو آنتی ویروس رو امتحان کردم.
CPU: AMD phenome™ II×4 B55 processor 3.20 GHz
Ram: 4GB
VGA: ATI
اینهم دو فایل موجود در فولدر Minidump
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل با نود 32 اینجوری ایجاد می شد که به یکباره تمامی اشیاء روی دستکتاپ، توی هم قاطی می شد و سیستم، به سرعت، ریست می شد یا اینکه خودم باید ریست می کردم. یا اینکه یک دفعه ای یک صفحه آبی می اومد و به سرعت تا 100 می شمرد و سیستم ریست می شد. گاهی دوباره ویندوز بالا می اومد و دوباره مشکل ایجاد می شد و یا اینکه یک صفحه دیگه می یومد که می گفت در حال تعمیر ویندوزه. خلاصه دو یا سه و یا چهار بار این عمل ریست شدن و قاطی کردن سیستم ادامه پیدا می کرد تا اینکه همه چیز درست می شد و من دیگه مشکل نداشتم تا فردای اون روز. و دوباره همین قصه.
ویندوز رو دوباره ریختم و قید آپدیت هاش ور زدم و دیگه از آنتی ویروس استفاده نکردم.
الان هم دو روزی هست که از آویاری 30 روزه استفاده می کنم. دیشب که آپدیتش کردم مکشلی نبود ولی امروز صبح که سیستم رو روشن کردم، همون قصه اتفاق افتاد ولی نه به اون سنگینی. یعنی صفحه دستکتاپ در هم ریخت و قاطی شد و یک صفحه آبی اومد که به سرعت تا 100 شمرد و ریست و تمام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)