تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 29 از 48 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دومآ با همه ی طرفدارای چلسی اظهار همدردی میکنم(بازی با شانچستر کار سختیه)
    فقط موندم این پیرمرد چه قدر...هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

منچستر دیشب حداقلش باید سه تا میخورد...
    صحبت های یک طرفدار لیورپول...!!

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    آقای گرافیکار شما لازم نیست زیاد به نتیجه نظرسنجی مشکوک شی! رئال همیشه طرفدارای بیشتر و وفادارتری نسبت به بارسایی که فقط 10-15 ساله معروف شده داره و نیازی هم به این جور نظرسنجی ها نداره.....
    ممنون

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرنا: بارسا ثابت کرد که چرا بهترین تیم جهان نام گرفته

کاپیتان شاختار دونستک زبان به تمجید از عملکرد بارسا گشود

سایت گل- داریو سرنا، کاپیتان شاختار دونستک معتقد است که بارسلونا در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ نشان داد که چرا بهترین تیم دنیا شناخته می شود.

بارسا در این دیدار با نتیجه 1-5 به پیروزی رسید. این دومین باری است که تیم اوکراینی با این نتیجه در این تورنمنت مغلوب می شود. در دیدارهای مرحله گروهی نیز آرسنال توانسته بود تا با نتیجه 1-5 شاختار را از پای در بیاورد.

در پایان این مسابقه ستاره کروات شاختار به ساکر.آر یو گفت:« نکات مشترکی بین این دیدار و دیدار شهر لندن وجود داشت ولی ما در بارسلونا بهتر از مصاف با آرسنال بازی کردیم. حریف ما هم کاملا با آرسنال متفاوت بود. ما شایسته چنین شکستی نبودیم. قبل از بازی، گفتم که بارسلونا بهترین تیم در تاریخ فوتبال است ولی آنها الان این گفته را تائید کردند.»

این ستاره 28 ساله در مورد دیدار برگشت گفت:« حیف شد که ما نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم. البته هنوز دیدار برگشتی هم پیش روست. ما نهایت فکر و ذکرمان را متمرکز می کنیم و سعی می کنیم تا بارسا را در دونباس آرنا شکست دهیم. هر چند که کار خیلی سختی خواهد بود. فکر می کنم که بارسا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/4/7

اینیستا گلش را به دخترش هدیه کرد

آندرس اینیستا بعد از گلزنی اش در استمفورد بریج برای تیمش گلزنی نکرده بود

سایت گل- آندرس اینیستا، روزهای خوبی را پشت سر می گذارد. او به تازگی پدر شده است و از همین بابت در پوست خود نمی گنجد.

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا که در دقیقه 2 بازی دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختاردونستک به گل رسید، گلش را به والریا، دختر کوچکش که به تازگی متولد شده، اهدا کرد.

آخرین باری که اینیستا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به گل رسید، در دیدار بارسا مقابل چلسی در استمفورد بریج بود که بارسا پس از پیروزی در آن دیدار به فینال رم رسید و مقابل یونایتد به میدان رفت. اینیستا بعد از تقریبا دو سال برای تیمش به گل رسید و این گل را به دختر کوچولویش هدیه کرد.

در پایان این مسابقه اینیستا به خبرنگاران گفت:« هفته کامل و فوق العاده ای بود. از گلزنی ام بسیار خوشحالم و این گل را به دخترم هدیه می کنم.»

اینیستا در مورد دومین کارت زردی که دریافت کرد و شانس حضور در دیدار برگشت دو تیم را از دست داد گفت:« داور مسابقه به من کارت زرد نشان داد و من از قصد کارت نگرفتم.»

کد:
    2011/4/7

کیتا گلش را به آبیدال هدیه کرد

سیدو کیتا از اینکه توانست در برد تیمش مقابل شاختار دونستک سهیم باشد، بسیار خوشحال است

سایت گل- سیدوکیتا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا گلی که وارد دروازه شاختار دونستک نمود را به هم تیمی اش اریک آبیدال هدیه کرد.

بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا با نتیجه 1-5 شاختار دونستک را شکست دهد. سیدو کیتا یکی از گلهای تیمش را به ثمر رساند و از این بابت بسیار خوشحال است.

این ستاره مالیایی گلش را به اریک آبیدال که پس از جراحی کبدش روزهای نقاهت را پشت سر می گذارد هدیه کرد.

کیتای 31 ساله به یوفا دات کام گفت:« آبیدال دوست خیلی خوبی است و برایم مثل یک برادر است. امیدوارم که او خیلی زود به زمین چمن بازگردد. گل من در زمان حساسی از مسابقه به ثمر رسید و کلید کار زمانی بود که نتیجه نهایی را دیدیم.»

با این وجود آبیدال هنوز به دیدار مرحله نیمه نهایی فکر نمی کند:« هنوز 90 دقیقه دیگر پیش رو داریم و باید نهایت احترام را در دیدار برگشت برای شاختار قائل باشیم چون آنها تیم بسیار بسیار خطرناکی هستند.»

دیدار برگشت دو تیم شاختار و بارسلونا هفته آینده در اوکراین برگزار خواهد شد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/7

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: به مناسبت ال‌کلاسیکو های پیش رو : دی 

--------
    مثل اینکه کم کم رئالیا داره پیداشون میشه!

صحبت های یک طرفدار لیورپول...!!
    حسین جون!قربون سایز امضات!
    مث اینکه فروم به منچستریا امتیاز ویژه میده،نه؟!
    Last edited by Masoud-Susa; 07-04-2011 at 15:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    آقای گرافیکار شما لازم نیست زیاد به نتیجه نظرسنجی مشکوک شی! رئال همیشه طرفدارای بیشتر و وفادارتری نسبت به بارسایی که فقط 10-15 ساله معروف شده داره و نیازی هم به این جور نظرسنجی ها نداره.....
    ممنون
    ایران؟ جهان؟ با این حساب رئال باید پرطرفدارترین تیم اروپا باشه که نیست. مثل اینکه حتی خود اسپانیا هم بارسلونا محبوب تره.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من رئال رو بيشتر تيم يكي دو دهه ميدونم تا تيم قرن
    تيمي كه توي يه دهه پنج شش بار قهرمان اروپا ميشه بعد ديگه تا مدتها با جام خداحافظي ميكنه
    اما اينكه شما رئال رو تيم قرن ميدونيد باز قابل احترامه
    یعنی آخرشی شما..
    بارسا که تیم نیست اگه از طرفدارای منچستر و میلان هم بپرسید، تویه اینکه رئال جز 3 تیم برتر تاریخ فوتباله شک ندارن(البته تیم خودشون اول) بعد شما که تیمت تیم نیست، میای اینطوری میگی؟!
    رئال اگه تیم دهه باشه با این همه افتخار و بزرگی، پس بارسا تیم روز هم نیست!
    به چیتون اینقدر مینازید؟! به این 2-3 ساله گذشته؟!
    بعد خودتون رو با بزرگا مقایسه میکنید؟!

خيلي جالبه دوست من خيلي
    من يه سري تحقيقات ويژه انجام دادم نتايجش جالبتره

هفت هشتا از كاربرايي كه به رئال راي دادن فقط يك پست دارن يا صفر پست
    انگار فقط عضو شدن تا در اين نظرسنجي شركت كنن
    واقعا كه چه طرفداراي وفاداري داره رئال

Muhren
    Luque
    Platini
    Conti
    ahadpoolghahat
    Holzenbein
    Dr3amland

از بين كسايي هم كه به بارسا راي دادن
    دو كاربر هستن كه يكيشون صفر پست داره
    يكيشونم 3 پست

aro1367
    hassan4470

توي كسايي كه به چلسي راي دادن يه كاربر هست كه سال 2007 عضو شده ولي تاحالا فقط 5 تا پست داده
    اما اومده توي اين راي گيري شركت كرده

jabarmandumi

كلا نظرسنجي جالبه
    نظرسنجی که بعد هر بازی و نتیجه ای که یک تیم میگیره، تعداد رای هاش تغییر میکنه، چیش جذابیت داره؟!
    رئال 4 تا میزنه، 5 نفر یهو پیداشون میشه و رای میدن به رئال! (از رئال مثال زدم تا به کسی بر نخوره)
    این نظرسنجی ارزش چندانی نداره و شما هم لازم نیست خیلی جوش بزنی بخاطرش...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاتریس اورا: پنالتی نبود/ من توپ را زدم

به نظر می رسید اورا در دیدار شب گذشته مقابل چلسی در آخرین دقایق بازی روی هافبک حریف مرتکب خطای پنالتی شده اما آلبرتو اندیانو ماینکو، داور اسپانیایی دیدار، دستور به ادامه کار داد

سایت گل- پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد، اعلام کرد داور دیدار شب گذشته تیمش مقابل چلسی با اعلام نکردن پنالتی به خاطر درگیری او و رامیرز، تصمیم درستی گرفت.

به نظر می رسید اورا در دیدار شب گذشته مقابل چلسی در آخرین دقایق بازی روی هافبک حریف مرتکب خطای پنالتی شده اما آلبرتو اندیانو ماینکو، داور اسپانیایی دیدار، دستور به ادامه کار داد.

مدافع فرانسوی شیاطین سرخ که در صورت اعلام پنالتی باید از بازی اخراج می شد، تاکید کرد از تصمیم داور متعجب نشده است زیرا توپ را زده بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم انتظار نداشتم داور پنالتی اعلام کند. من برای توپ رفتم و می توانستید ببینید که من توپ را زدم.

من توپ را زدم و بعد به بازیکن حریف برخورد کردم. اصلا در مورد اینکه مرتکب خطای پنالتی شده باشم، نگران نبودم. "

پیروزی منچستریونایتد در این دیدار، اولین برد آنها در استمفورد بریج از سال 2002 بود و منچستریونایتد را به کسب سه گانه در این فصل امیدوار کرد.

" وین بازیکن باکیفیتی است. ما به او اکنون بیش از آغاز فصل نیاز داریم. اکنون مهمترین مقطع فصل برای منچستریونایتد است به همین دلیل نیاز داریم که بازیکنان کلیدی مان در اوج باشند.

بسیار خوشحالم که سرانجام توانستیم در استمفورد بریج به پیروزی برسیم. من هرگز در این ورزشگاه به پیروزی نرسید بودم و خوشحالم که سرانجام این اتفاق رخ داد.

اگر بتوانیم به سه گانه دست پیدا کنیم، خوشحال ترین فرد دنیا خواهم شد اما در حال حاضر به آن فکر نمی کنم. هر دیدار برای ما مانند فینال است و می خواهیم در همه دیدارها به پیروزی برسیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/7

جان تری: پنالتی کاملا واضح بود

کاپیتان چلسی گفت اگر بخواهد در مورد تصمیم داور در مورد نگرفتن پنالتی در دیدار شب گذشته مقابل منچستریونایتد صادقانه صحبت کند، از سوی یوفا با محرومیت مواجه خواهد شد

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، گفت اگر بخواهد در مورد تصمیم داور در مورد نگرفتن پنالتی در دیدار شب گذشته مقابل منچستریونایتد صادقانه صحبت کند، از سوی یوفا با محرومیت مواجه خواهد شد.

در دیدار شب گذشته آبی ها مقابل منچستریونایتد در حالی که بازی با نتیجه 1-0 به سود شاگردان فرگوسن ادامه داشت، رامیرز، هافبک چلسی، توسط اورا در آخرین دقایق بازی در درون محوطه جریمه سرنگون شد اما داور پنالتی اعلام نکرد.

جان تری معتقد است آن صحنه یک پنالتی واضح بود اما اعلام کرد به دلیل ترس از محروم شدن توسط یوفا چیزهایی که در ذهن دارد را بازگو نمی کند.

او گفت:" کاملا واضح بود. حتی از وسط زمین هم مشخص بود رامیرز سرنگون شده است. بعد از بازی ما آن صحنه را بارها دیدیم.

فکر می کنم آنچه بیش از همه بازیکنان را ناراحت می کند این است که نمی توانند در این مورد صحبت کنند. زیرا ممکن است با محرومیت مواجه شویم. متاسفم که نمی توانم در مورد این مسئله بیشتر صحبت کنم اما پنالتی کاملا واضح بود.

ما انتظار داشتیم در این دیدار خانگی نمایش بهتری داشته باشیم اما ما از این کیفیت برخورداریم که در خانه آنها پیروز شویم. ما این کار را سال گذشته تجربه کردیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/7

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

نظرسنجی که بعد هر بازی و نتیجه ای که یک تیم میگیره، تعداد رای هاش تغییر میکنه، چیش جذابیت داره؟!
    رئال 4 تا میزنه، 5 نفر یهو پیداشون میشه و رای میدن به رئال! (از رئال مثال زدم تا به کسی بر نخوره)
    این نظرسنجی ارزش چندانی نداره و شما هم لازم نیست خیلی جوش بزنی بخاطرش...
    البته اسم روش هست

نظر سنجی

در آخر کار هم به کسایی که درست پیشبینی کردن خونه و ماشین نمیدن

پس ارزش این نظرسنجی به خود کاربر ها بر میگرده

البته نظرسنجی های عمومی در انجمن ورزش یک بدی داره و اینه که اگر کسی به تیمی رای بده دیگه همه میگن طرفدار اون تیمه برای همین خود من اصلا در بیشترشون (خارجی ها) شرکت نمیکنم چون اگه شرکت کنم از فرداش هی میگن ناظر طرفدار فلانیه و پستای بهمانیا رو پاک میکنه!!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

ایران؟ جهان؟ با این حساب رئال باید پرطرفدارترین تیم اروپا باشه که نیست. مثل اینکه حتی خود اسپانیا هم بارسلونا محبوب تره.
    منبع؟
    از نظر شما لابد؟

البته اسم روش هست

نظر سنجی

در آخر کار هم به کسایی که درست پیشبینی کردن خونه و ماشین نمیدن

پس ارزش این نظرسنجی به خود کاربر ها بر میگرده

البته نظرسنجی های عمومی در انجمن ورزش یک بدی داره و اینه که اگر کسی به تیمی رای بده دیگه همه میگن طرفدار اون تیمه برای همین خود من اصلا در بیشترشون (خارجی ها) شرکت نمیکنم چون اگه شرکت کنم از فرداش هی میگن ناظر طرفدار فلانیه و پستای بهمانیا رو پاک میکنه!!
    بستگی داره فرد به منطقش رای بده یا به تعصبش
    معمولا هر چی جلوتر بریم ، به قهرمان رای بیشتری داده میشه

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

European population: 731m Europes best-supported clubs (in millions of fans):

1. FC Barcelona 57,8
    2. Real Madrid 31,3
    3. Man. United 30,6
    4. Chelsea 21,4
    5. Bayern Munich 20,7
    6. Arsenal 20,3
    7. AC Milan 18,4
    8. Inter 17,5
    9. Liverpool 16,4
    10. Juventus 13,1
    11. Zenit S. Petersburg 12,6
    12. CSKA Moscow 10,5
    13. Spartak Moscow 9,0
    14. O. Marseille 7,8
    15. Ajax 7,1
    16. Galatasaray 6,8
    17. O. Lyon 6,6

این امار اروپا هست که چند ماه پیش اعلام شد احتیاج به منبع هم نیست یکم وقت بزار سرچ کن تو کل سایتها هم زده شده از سایت بارسلونا بگیر تا فیفا

از هر نظر هم حساب کنید بارسلونا پر طرفدارترین تیم جهان هست تو فیس بوک هم فکر کنم رتبه 1بدست اورد

حالا شما بیا بگو بارسلونا اخره ولی مهم نیست چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست

بای گلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •