تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 99 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

فقط میوه فروشی میری از کشاورز کیلویی300میخری3000میفروشی...یع نی سرمایه ات ده برابر میشه...

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بحث شما با اونیکه میاد مثلا 70 میلیون پول بهره ای میگیره فرق داره شما کل سرمایت همینقدره ولی اون بنده خدا اون الان گیر 70 تومنه که اومده همچین کاری کرده اون شاید الان 1 میلیارد سرمایه داشته باشه شاید 10 بار ورشکست شده باشه حالا از بحثت جدا نشی
    در مورد ماشین اینکه ماشین هیچوقت سرمایه حساب نمیشه بعد اینکه شما باید یه کاری رو شروع کنی که تا آخر به پاش باشی رانندگی واسه یه شرکت یا هتل یا هرجای دیگه به نظر من با ماهی 3 تومن ارزش نداره تا کی می خوای اینکار رو ادامه بدی تا آخر عمر؟ نمیشه از این شاخه به اون شاخه بپری
    ولی بنظر من یه هفته پاشو برو تهران فقط تو خیابونا بچرخ و امثال شغلها رو ببین جدا از اینکه اینجا دوستان مشاوره میدن شاید یه ایده هم به ذهنت رسید اینجور بهترم هست میای در مورد ایدت مشورت میکنی
    من مهندس کامپیوتری رو میشناسم تو شیرزاز کشاورزی داره چند حلقه چاه داره تو کار واردات قطعات کامپیوتر هم هست فقط تو یه سال 300 میلیون برداشتی محصول داشته واسه همین بازم میگم نفروش حیفه بخدا سختیش رو کامل به جون بخر توسعه بده موفق میشی

3. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان كسي اينجا با تاسيس كارخانه آشنايي داره؟!
    كلا چه مراحلي داره؟؟؟
    هزينه تقريبي؟ مدرك خاصي ميخواد؟ مثلا كارخونه كوچيك واسه توليد نوشابه ، مربا ، خيارشور چه ميدونم از اين چيزا فقط يه خط توليدي راه بيفته!هركي اطلاعات دقيقي در مورد هركدوم داره خواهشا دريغ نكنه شديدا به كارخونه علاقه مند شدم!
    من الان دارم مكانيك ميخونم ميخوام ببينم مدركش ربطي به اين موضوع داره يا نه ؟! اصلا اين كار مدرك خاصي ميخواد؟! واسه كاراي اداريش چقد پول ميگيرن؟!

5. این کاربر از R Д M ß Ô بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

برای این کار با یه مهندس صنایع غذایی تماس بگیر.من یکی رو میشناختم.البته یارو کلاه بردار بود.قرار بود برای ما وام بگیره.کلا برای تاسیس یک کارخانه انها یه طرح مینویسند.بعد برایت وام میگیرند.و...
    فقط مواظب باش سرت کلاه نرود.
    در ضمن کارخانه فقط خط تولید نیست.خرید وسایل.راه اندازی.پخش.مواد اولیه.و....حتما باید یک ادم خبره باشد

راستی واسه دوستانی که امکانش را دارند میگویم.درست هست که این ادم کلاه بردار بود.ولی حرف خوبی زد.
    کارخانه ی فرش فرایز (سیب زمینی خلال شده منجمد) توی ایران فقط 1 یا 2 تا هست.مشتری اش هم زیاد هست.کسانی که توانایی اش را دارند اگر این کار را بزنند خیلی پر سود هست

7. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برای این کار با یه مهندس صنایع غذایی تماس بگیر.من یکی رو میشناختم.البته یارو کلاه بردار بود.قرار بود برای ما وام بگیره.کلا برای تاسیس یک کارخانه انها یه طرح مینویسند.بعد برایت وام میگیرند.و...
    فقط مواظب باش سرت کلاه نرود.
    در ضمن کارخانه فقط خط تولید نیست.خرید وسایل.راه اندازی.پخش.مواد اولیه.و....حتما باید یک ادم خبره باشد

راستی واسه دوستانی که امکانش را دارند میگویم.درست هست که این ادم کلاه بردار بود.ولی حرف خوبی زد.
    کارخانه ی فرش فرایز (سیب زمینی خلال شده منجمد) توی ایران فقط 1 یا 2 تا هست.مشتری اش هم زیاد هست.کسانی که توانایی اش را دارند اگر این کار را بزنند خیلی پر سود هست
    ممنون دوست عزيز هيچ اطلاعي از هزينه ها نداري هزينه تقريبي براي نوشيدن اولين نوشابه : دي
    مثلا محدودش چجوريست بالاي 500تومنه؟؟؟
    از دوستان كسي اطلاعات كامل در مورد يه كارخونه نداره هرچي شد شد كيك سانديس نوشابه آب معندي راني و الي ماشالله: دي فقط كارخونه باشه ميخوام تقريبي بدونم چه چيزايي ميخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز هيچ اطلاعي از هزينه ها نداري هزينه تقريبي براي نوشيدن اولين نوشابه : دي
    از دوستان كسي اطلاعات كامل در مورد يه كارخونه نداره هرچي شد شد كيك سانديس نوشابه آب معندي راني و الي ماشالله: دي فقط كارخونه باشه ميخوام تقريبي بدونم چه چيزايي ميخواد
    برادر جان کلا تولید تو ایران یه جورای کاری با ریسک بالاست ،شما میری با کلی بد بختی یه کارگاه یا کارخونه تاسیس میکنی تا میای به مرحله تولید میرسی میبینی یکی همون محصول رو وارد کرده داره زیر قیمت تمام شده شما عرضه میکنه.
    برو تو خط بازرگانی ، البته اون هم به این راحتی ها نیست ، نیاز بازار رو بدونی شبکه فروش خوب داشته باشی ببینی تو کاری کاری که وارد میشی چه رقیبایی داری اصلا میتونی باهاشون رقابت کنی یا نه ؟(یه چیزی مثل مافیا !!!)
    من به واسطه شغلی که دارم میگم کار تولیدی رو دورش رو خط بکش.

10. 3 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزيز خوب خودم همون وسيله رو وارد ميكنم :‌دي
    جدا از شوخي بدجوري به كارخونه علاقه مند شدم ميخوام هرجور شده يه خط توليد راه بندازم البته الان نه ها يه چن سال بعد فقط سوالم اينه واسه كارخونه چه چيزايي لازمه؟؟؟مدرك؟؟؟مجوز؟؟؟ چي؟؟؟
    من الان مهندسي مكانيك ميخونم واسه تاسيس كارخونه اصلا مدركش لازمه؟! اگه لازم نيست الكي نخونم!
    بعد هم مراحل اداريش چجوريه؟! هزينه تقريبي يه كارخونه هم بگيد بد نيست
    در آخر اصلا كاري به سود و زيانش ندارم فقط ميخوام بدونم چجوري ميشه صاب كارخونه شد همين
    بازم تشكر از دوستاني كه كمك ميكنن

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز خوب خودم همون وسيله رو وارد ميكنم :‌دي
    جدا از شوخي بدجوري به كارخونه علاقه مند شدم ميخوام هرجور شده يه خط توليد راه بندازم البته الان نه ها يه چن سال بعد فقط سوالم اينه واسه كارخونه چه چيزايي لازمه؟؟؟مدرك؟؟؟مجوز؟؟؟ چي؟؟؟
    من الان مهندسي مكانيك ميخونم واسه تاسيس كارخونه اصلا مدركش لازمه؟! اگه لازم نيست الكي نخونم!
    بعد هم مراحل اداريش چجوريه؟! هزينه تقريبي يه كارخونه هم بگيد بد نيست
    در آخر اصلا كاري به سود و زيانش ندارم فقط ميخوام بدونم چجوري ميشه صاب كارخونه شد همين
    بازم تشكر از دوستاني كه كمك ميكنن
    مدرك مهندسي مكانيك براي كارخونه دار شدن به درد نمي خوره
    عموما كارحانه ها نيازمند مدرك تحصيلي (براي تاسيس )نيستن اما كارخانه هاي دارويي بايد سهامدارانشون مدرك مرتبط و تخصصي داشته باشن
    براي كارخانه هاي مواد غذايي و نوشيدني شما نياز به مجوزهاي از قبيل مجوز بهداشت داريد كه مجوزهاي سختي نيست و سريع و با كمي خرج ميشه گرفت كلا براي تاسيس كارخانه در اين زمينه ها مجوز و مدرك كمترين رده اهميت قرار دارن
    هزينه تقريبي هم بسته به كار شما داره ، شما صحبت از كارخانه مي كنيد ! اما خب براي اول كار كارگاه هم براتون كافيه اما كارخونه مواد غذايي يا نوشيدني در حد متوسط حدودا 1 تا 2 ميليارد سرمايه اوليه مي خواد

13. 5 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما یه مشتری داشتیم میخواست همسن کار رو کنه اما باید یا جانباز باشی با درصد بالا یا فرزند شهیدی ایثارگری (یه چیزی تو این مایه ها)
    به نظر من شما برو دکه روزنامه فروشی ها پره ازین ایده ها بهت میدن که چه کارایی میتونی کنی با پولت !
    موفق باشید

15. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ما یه مشتری داشتیم میخواست همسن کار رو کنه اما باید یا جانباز باشی با درصد بالا یا فرزند شهیدی ایثارگری (یه چیزی تو این مایه ها)
    به نظر من شما برو دکه روزنامه فروشی ها پره ازین ایده ها بهت میدن که چه کارایی میتونی کنی با پولت !
    موفق باشید
    براي تاسيس كارخونه نيازي به جانباز بودن و اين حرف ها نيست
    براي يك سري محصولات مجوز لازمه مثل مجوز بهداشت براي يه سري محصولات هم هيچ چيزي نمي خواد

واسه كارخونه هم اگه پول داري اب معدني خيلي خوبه اوضاعش الان ، خود خط توليد 1-2 تومن هزينش ميشه امتياز چشمه هم بسته به ژر ابي و كم ابيش حدود 1-4 تومن هزينش هست
    حتي اگه الان ژول داشته باشي من يه كورد اكازيون سراغ دارم با 4 تومن كارخونه و امتياز ابشو مي خواد بفروشه

17. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •