خب گلکسی تب خیلی وقته اطلاعاتش هست.اصلا تاپیکش هست برو اطلاعاتش رو ببین.خودم تاپیکش رو ساختم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب گلکسی تب خیلی وقته اطلاعاتش هست.اصلا تاپیکش هست برو اطلاعاتش رو ببین.خودم تاپیکش رو ساختم
اگه دقت كنيد گوشي همه ي سران كشور ها و به ويژه آمريكا ، ساخت شركت موتورولاست و اين تنها به دليل سيستم امنيتي هست كه اين شركت در ساخته هاش از اونا استفاده ميكنه . من تا يك قدمي خريد زوم رفتم ولي..... اين تبلت از GSM ايران پشتيباني نميكنه . يعني تا اينجايي كه من اطلاع دارم . و فقط با شبكه verizon آمريكا ميشه استفاده كرد. كه اين يه عيب بزرگ در كشور هاي ديگه محسوب ميشه . همون طور كه اطلاع داريد فروش اين تبلت انحصارا ويژه قاره ي آمريكاست .
توي بعضي از سايت ها دنبال unlock gsm گشتم ولي به نتيجه نرسيدم . اگه كسي اطلاعاتي داره به ما هم بگه . من واقعا مي خوام اين تبلت رو بخرم .![]()
منم منتظر مدل آنلاک شده ش هستم.شما هم خبری شد به ما بگین.
گوشی شاپ هم زووم رو آورد . هنوز قیمت نزاشته
اینجا هم هست.قیمت هم داره.ولی مدل wifi only هست.
از دوستان بابت لینک ها ممنونم . زنگ میزنم ببینم اگه کسی جواب درست حسابی داد بهم میگم .
دوستان یه سوال . این دکمه ی تشکر کامنت ها کجاست ؟ من هر چی میگردم پیدا نمی کنم که تشکر کنم
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
حالا آنلاک شدنش یه طرفمن شنیدم چیزی به اسم سیم کارت که توی ایران میگیم بهش نمی خوره . من موندم این اپراتور verizon با چی کار میکنه پس . به فرض هم ما آنلاک کردیم . چه میدونم روت کردیم . یا هر بلای دیگه . سیم کارتشو چی کنیم ؟
![]()
هستن ایرانی هایی که زوم رو خریدن ، می تونید سوالاتتون رو ازشون بپرسید.
شما چون تعداد پست هات کم هست نمیتونی تشکر کنی !!! و کلید تشکر برات فعال نشده![]()
بیخیال تشکر نمیخواد عزیز
--
در مورد سیم کارت . این تبلتها مثل زوم و آیپد و ... اصلا" سیم کارت نمیخورن که بتونین ازشون برای مکالمه استفاده کنی حتی وقتی آنلاک بشن .
فقط انلاکشون برای استفاده از اینترنت و gprs ایرانسل یا همراه اول بدرد میخوره .
اگر اشتباه نگفته باشم .
در ضمن قیمت ایران دلیور الان از همه جا مناسب تر هست
لیست قیمت ها در 24 اردیبهشت
MOTOROLA XOOM Android Tablet Wi-Fi 32 GB
حدود 850 هزار تومان
با xoom میشه هم مکالمه داشت و هم sms زد ولی بقیه تبلت ها فقط sms دارن.
کی خریده؟من کل علائدین و مناطق اطرافشو گشتم پیا نکردم.هستن ایرانی هایی که زوم رو خریدن ، می تونید سوالاتتون رو ازشون بپرسید.
در مورد شکل سیم کارت هم اطلاعی ندارم.
یه سر به هندهلد یوزر بزنید....بر وبکس زوم دار ریختن اونجا...
Last edited by iMosi; 17-05-2011 at 11:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)