یه سوال دیگه از دارندگان گوشی
با اپدیت گوشی به 2.3 چه تغییراتی ایجاد شده ؟
و اما سوال اصلیم که واسم خیلی مهمه بیتریت فیلم های گرفته شده با این گوشی بعد از اپدیت به 2.3 تو حالت فول اچ دی و اچ دی چند هست ؟
یه سوال دیگه از دارندگان گوشی
با اپدیت گوشی به 2.3 چه تغییراتی ایجاد شده ؟
و اما سوال اصلیم که واسم خیلی مهمه بیتریت فیلم های گرفته شده با این گوشی بعد از اپدیت به 2.3 تو حالت فول اچ دی و اچ دی چند هست ؟
آموزش نصب رام رسمی 2.3.5
قبل از هرچیز تاکید میکنم که ترجیحا روی ویندوز xp یا 7 64بیت انجام بدید.. ضمنا در تمام مراحل انجام کار، به اینترنت
پرسرعت دسترسی داشته باشید.. به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی هم کابل رو وسط کار جدا نکنید
این روش برای کابران روت شده و CWM هم هیچ خطری نداره.. فقط بعد از انجام آپدیت باید دوباره روت کنید و...
هیچ فایل و برنامه ای رو هم از دست نمیدید.. فقط و فقط CWM و روت میپره
این روش رو خودم با موفقیت تست کردم.. ساده ترین راه برای آپدیت به 2.3 همینه.. درغیر این صورت باید Baseband نصب کنیدو....
1- این فایلهارو دانلود کنید
درایور ها:
Official GB V21Aکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- فایل سوم رو اکسترکت بکنید این فایل رو اجرا کنید B2CAppSetup.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- بعد از اجرا رو این گزینه کلیک کنید Install drivers
4- توگوشیتون تیک USB debugging رو بزنید از این مسیر
(menu/settings/application/development/USB debugging )
5- برنامه ی msxml.msi رو نصب کنید که تو فایل سوم دانلودتون بود
6- برنامه ی windows enabler.exe رو اجرا کنید میبینید که کنار ساعت یه ایکن جدید میاد روش کلیک کنید تا ok روش بیاد.
7- UpTestEX_mod2_marwin.exe رو اجرا کنید تو قسمت select type گزینه 3gQCT رو انتخاب کنید
8- select kdz file فایل kdz مورد نظر رو که حدود 430 مگابایت بود و دانلود کرده بودید رو انتخاب کنید.
9- رو گزینه NORMALL WEB UPGRADE TEST کلیک کنید.
10- upgreat start رو بزنید
11- صبر کنید تا برنامه اپدیت اجرا بشه گوشی ری استارت میشه و شروع به اپدیت میکنه.
تغییرات زیاد بوده.. چندتاش که به چشمم اومده:
عمق سه بعدی بیشتر شده.. ویرایشگر فیلم های سه بعدی اضافه شده.. رادیو اضافه شده.. سرعت دانلود به بالاترین
حد ممکن رسیده.. باتری پیشرفت چشمگیری داشته.. سرعت کلی گوشی بی نظیر شده.. اصلا خبری از تاخیر و
لگ و.. نیست.. سرعت گالریش فوق العاده شده! من هیچ گوشی اندرویدی ندیدم گالریش به سرعت گالری 2.3.5
این گوشی باشه!! ضمن اینکه جزء معدود اندرویدی هایی شده دیدم عکسها رو با رزولیشن کامل باز میکنه و وقتی
زوم میکنیم کیفیتش حفظ میشه همونطور که میدونی بقیه گوشی های اندرویدی عکسها رو با رزولیشن کم اجرا
میکنن .. تا عملکرد کند نشه مثلا حتی تو گلکسی هم وقتی زوم میکنیم کیفیت افت میکنه.. همچنین قابلیت
اورکلاک فراهم شده.. الان با کلاک 1.2 بنچمارکهاش از GSII هم بیشتر شده
بیت ریت فیلم ها الان 12mbs شده (قبلا 8 بود) با یه tweak میشه تا 20 هم زیادش کرد که به نظرم نیازی نیست
درحال حاضر کیفیت فیلم برداریش واقعا فوق العاده شده.. این چندتا عکس کپچر شده از یک ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که میبینید فکوس خودکار هنگام فیلمبرداری به خوبی کار میکنه.. سرعت فکوسش هم عالی شده..
مثل بعضی گوشیا نیست که هی خود به خود ReFocous کنه..
Last edited by dark fear; 11-12-2011 at 18:55.
من که همچین گوشی رو گرفتم خواستم CWM رو نصب کنم گوشی به فنا رفت و کلا مرد الان 1 هفته اس هر کاری میکنم بالا نمیاد که درست شه
حتما اشتباهی در حین کار کردین چون من که خیلی راحت و بدون مشکل نصبش کردم..
ببین این روش برات جواب میده؟ :
باتری گوشی رو در بیار.. با یو اس بی وصلش کن به کامپیوتر.. بعد همزمان باتری رو بذار و دکمه ی پاور رو بزن
گوشی کلا روشن نمیشه یا یه جایی گیر میکنه؟
نگران نباش قابل حله
این فیلم رو ببین:
y o u t u b e.com/watch?v=5UXL_ZRF2S8
بعدش که کامپیوتر گوشی رو شناخت ، با همین روشی که توضیح دادم، رام 2.3.5 رو بریز رو گوشیت
اگه نشد هم بگو تا بیشتر راهنماییت کنم
Last edited by dark fear; 11-12-2011 at 18:57.
من می خواستم CWM رو نصب و نصب هم کردم ولی چون خطا میداد و اجرا نمیشد اومدم CWM که مربوط به اپتیموس بلک بود رو نصب کردم همچین که ریست کردم دیگه روشن نشد الان هیچ علائم حیاتی نداره کلا مرده بعضی دوستان که مشورت کردم میگن هارد بریک شده بعضی هم میگن نه موندم والا یکی از عزیزان موبایلستان هم این روش رو پیشنهاد کرد و گفت جواب میده
ولی هر کاری میکنم کامل گوشی شناسایی نمیشه از درایوهایی که باید نصب بشه فقط یکی شناسایی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با سون 64 بیت امتحان کردم تو سون که یه لحظه میاد و سریع هم قطع میشه و هر چی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و شناسایی نمیشهبعدش که کامپیوتر گوشی رو شناخت ، با همین روشی که توضیح دادم، رام 2.3.5 رو بریز رو گوشیت
اگه نشد هم بگو تا بیشتر راهنماییت کنم
Last edited by D o l f i n; 12-12-2011 at 01:22.
گوشی شما احتمالا هارد بریک شده.. ولی هارد بریک هم قابل حله.. نا امید نباش.. خیلیا گوشیشون رو با این روش درست کردن
اون روش که توی --------- هست روش درستیه و با اون، حتما درست میشه.. فقط باید یه طوری این درایور ها رو نصب کنید
وقتی میخوای این کارو بکنی، به اینترنت وصل باش تا از طریق اینترنت درایور ها رو شناسایی کنه
با ویندوز های مختلف هم امتحان کن
اگه قابل حل باشه دیگه هارد بریک نیست ، سافت بریک ــه...گوشی شما احتمالا هارد بریک شده.. ولی هارد بریک هم قابل حله..
والا هم پیش یه تعمیرکار بدم و هم نمایندگی هر گفتن جریان کشی پیدا کرده و درست نمیشه حالا امروز ارسالش کردم برای یکی از دوستان تو لرستان ببینم اون چیکار میکنه درست میشه یا نه
ولی خدایی ال جی تو این مورد خیلی مزخرفه من x10 رو دو روزی یه رام میزم
این مشکل از ال جی نیست
مشکل از نحوه رام ریختن بوده
منم بلک داشتم هی فلش میزدم ... با این که اصلا فلش زنیم تعطیله!
والا این هارد بریک شدن ال جی زبانزد هست دیگه چرا سامسونگ یا سونی اینجوری نمیشه
بنظر من واسه کسی که مرتب رام عوض میکنه این گوشی گزینه جالبی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)