بله فلش مموری ، موس و کیبورد!!!
البته باید یکم دستکاریش کنی!!!
بله فلش مموری ، موس و کیبورد!!!
البته باید یکم دستکاریش کنی!!!
سلام
اشاره کردید به روند سریع افت قیمت این مدل ها؛ فکر میکنید ظرف یکی دو ماه آینده زیر 380 تومن یا حتی 350 هم میرسن؟ (بخصوص Neo)
ممنون
نئو همین الان حدود 390 تومنه... البته دیگه افت بیشتری ازش انتظار نمیره![]()
سلام بچه ها یه سوال داشتم نئو جنسه پشتش خیلی صیقلیو براقه امکان داره خط بیفته روش.. چون ویوازم همین جوری بود ولی جنسش یه جوری بود که زیاد خط وخش نمیافتاد روش
خوشم میاد سونی میدرنجه بازارو هدف کرده هی داره گوشی میده بیرون کل بازارشو گرفته حالا هی سامسونگو HTC و موتورولا بزنن تو سرهم دیگه که بهترین گوشیه Highendo بدن بیرونولی دمشون گرم دارن به پیشرفته علمو تکنولوژی کمک میکنن
![]()
مال من که یه کمی خط و خش روش افتاده اما اونطوری که معلوم باشه و راحت دیده بشه نیست -
وقتی میگیریش تو نور و از یه زاویه خاص نگاه میکنی و خیلی دقت میکنی معلوم میشه که یه کم خط و خش افتاده روش -
بچه ها ram نئو چقدر هست و از کجای setting ببینم چقدر کلا رم داره والان چقدر از اون اشغال شده؟ چند تا برنامه برای پاک کردن رم گوشی از برنامه هایی که بیخودی دارن رمو استفاده میکنن هم معرفی کنین
ممنون
Last edited by hamed_korn; 25-10-2011 at 15:15.
توی منو ستینگ مقدار استورج رو میتونید ببینید.توی application manager هم میتونید مقدار اشغال شده رو ببینید پایین لیست برنامه ها.یکسری برنامه ها رو میتونید به موری کارت منتقل کنید توی همون application manager روی برنامه ها بزنید تا اطلاعات برنامه بیاد و move to sd اگه فعال بود بزنید.
از تسک کیلر استفاده کنید.
حتما تا حالا گفتيد صداش چجوره اما من وقت ندارم بگردم ...... اگه دوباره بگيد ممنون ميشم ......... گوشي فعليم ويوازه..........ممنون
صداش چه در اسپيكر و چه در هدفون بي عيب و بلند و رسا ميباشد! با كيفيت بالا... يه چيزي تو مايه هاي 3250 سابق![]()
اقا من 3250 داشتم شش سال بعد نئو خریدم همین چند هفته پیش
صداش از گوشی قبلی خیلی بهتره
مخصوصا این که توی بلندگو خیلی صدای واضحی میده درصورتی که 3250 موقعی که بلند میشه صداش یکم ناواضح و تغییر میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)