تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 77 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بین سایتهای خرید اینترنتی بهترینشون چاره هست البته قیمت بعضی چیزها ممکنه بالاتر باشه و همه چیز رو نداشته باشن یه دفعه یه جنس من خریدم اشتباهی یه مدل پایینترش رو فرستادن بعد زنگ زدم گفتم اشتباهی فرستادین گفت باشه براتون ارسال میکنیم یکی دیگه برام مجانی فرستادن یعنی با یک خرید دو تا جنس بهم دادن
    کلا از این سایت خرید زیاد داشتم همیشه هم راضی بودم از قطعات کامپوتر مثل فن اسپیکر دی وی دی پلیر اتو و غیره بگیر

دیجی کالا هم بیشتر روی گوشی تمرکز داره و بد نیست البته من تا حالا گوشی نخریدم ازش ولی چیزهای دیگه خریدم راضی بودم
    ارسال این دو سایت سریع هست و زود ارسال میکنن ولی سایتهای دیگه که من خریدم مثل البسکو و بامیلو حدود 10 روز طول کشید تا بدستم رسید از اونها هم راضی بودم فقط دیر میارن

2. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با قسمتهای پایین صحبتت که حرفهای آقا احمد هست، کاملا موافقم.

اینکه گفتی چند درصد کالاها خراب میشه، هم من خودت تبلت Asus Me372 CG با ظرفیت 32 گیگ را همان اوایل که در ایران آمد، از دیجیکالا خریداری کردم. اما چند ماه نشده تبلت خراب شد و بردم گارانتی آواژنگ.
    آنها هم بعد از بررسی گفتند یا صبر کنید این تبلت دوباره بیاید و یا اینکه پولش را پس بگیرید که من پولش را پس گرفتم. اتفاقا بیشتر از مبلغی که از سایت خریداری کرده بودم را گرفتم که البته میشد هزینه ضدخشی که نصب کرده بودم.
    اینطور که من فهمیدم کلا این تبلت مشکل داشته، چون دیگه کاملا نایاب شد.

شما یک سایت معتبر در ایران معرفی کن که با چیزهایی که میگی تطابق داشته باشه.

حرف من این است که بی اساس نه یک سایتی را بزرگ کنیم و نه اینکه بی دلیل و بدون اینکه اصلا تجربه خریدی از این سایت داشته باشید، همینطوری یک حرفی بزنید که باعث بشه ذهنیت بقیه هم نسبت به بحث تجارت الکترونیکی در جامعه خراب بشه.

مسلما شما اگر فروشنده دوربین مطمئنی پیدا کردی که جنس احیانا خراب را تا یک هفته بعد از فروش از شما پس گرفت، آن وقت آن را به بقیه هم معرفی کنید که ما هم از او خرید کنیم. خلاصه اینکه متاسفانه فروشنده مطمئن و کاردرست در جامعه کم است ( با عرض پوزش از آن درصد محدود فروشندگانی که واقعا کارشان خوب است)

در صنف موبایل که متاسفانه واقعا نادر هستند فروشندگانی که به بهانه های مختلف نصب نرم افزار و ... قیمت کالایشان را خیلی بیشتر از امثال سایت دیجیکالا می کنند. یعنی قیمت اولیه شان کمتر است ولی به هزار دوز و کلک پول اضافه تری از شما میگیرند.
    من دوربینم رو از یه فروشگاه غیر از دیجی کالا و به مبلغ 100 هزار تومان ارزانتر خریداری کردم
    بلی فروشگاه می شناسم تا یک ماه فرصت تست میده! درست خوندید یک ماه! زنگ زدم بهشون هم تایید کردن چون از جنسشون مطمئنن و پس می گیرن یک ماه فرصت هم میدن!
    خلاصه با کمی تحقیق فهمیدم فروشگاه مطمئنتر و معتبر تر از از دیجی کالا از لحاظ سابقه زیاده
    اینجا اسم نیاوردم چون دوست ندارم تبلیغ یشه اگه لازم شد پیام بدید معرفی کنم
    باز هم تایید می کنم من نمی گم جنسی به مقطد نمی رسه از دیجی کالا! می گم چه یه هفته چه یک سال اسماً فرصت تست بده وقتی اذیتتون کنه و پس نگیره ارزش نداره و همون تعداد افراد شاکی که وجود داره کافی هست که من قیدش رو بزنم!
    من حاظر بودم صد تومن اضافه هم بدم که خیالم راحت باشه ولی...
    در نهایت هم خریدم رو 100 تومن ارزونتر از قیمت دیجیکالا، از فروشگاه دیگه ای انجام دادم و کاملاً راضیم
    Last edited by lamborgini444; 08-01-2015 at 20:43.

داره خودمونی میشه amir00611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فروشگاه ایران هدفون معتبره ؟؟
    کسی چیزی خریده از اون جا؟؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

متاسفانه به درخواست یک نفر از دیجی کالا دو عدد پاور بانک خریدم که یکی از این پاور بانک ها مشکل داشت برای خدمات پس از فروش برای دی جی کالا ارسال کردم بعد از گذشت یک هفته و تماس گرفتن متوجه شدم این محصول در شرکت گم شده البته از نظر خودم چون پست بسته را تحویل داده ولی اصلا در هیچ کجای شرکت پیدا نشده تا الان هم جواب درست و منطقی به من ندادند....

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا از فروشگاه اینترنتی جماعت جنس خریدن ریسک محضه اما من خودمو بگم که تاحالا از خوده همین دیجیکالا کلی لوازم خریدم
    هر موقع نگران شدید مبادا جنس معیوب تحویل بگیرید ٬اصلا خرید اینترنتی نکنید

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا از فروشگاه اینترنتی جماعت جنس خریدن ریسک محضه اما من خودمو بگم که تاحالا از خوده همین دیجیکالا کلی لوازم خریدم
    هر موقع نگران شدید مبادا جنس معیوب تحویل بگیرید ٬اصلا خرید اینترنتی نکنید

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از دیجیکالا گوشی خریدم ولی بعد از 4 روز هنوز اون رو ارسال هم نکرده میگه پست هواپیما نداره از تهران بفرسته مشهد مگه میشه ولی بهترین سایت چاره هست خیلی با نظم کار میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از دیجیکالا گوشی خریدم ولی بعد از 4 روز هنوز اون رو ارسال هم نکرده میگه پست هواپیما نداره از تهران بفرسته مشهد مگه میشه ولی بهترین سایت چاره هست خیلی با نظم کار میکنن
    بعد قرني من خواستم از چاره خريد كنم،جنس رو زده بود موجود.سفارش دادم بعد چند ساعت ميل دادن،ناموجوده.قيمتشم از ديجي كالا خيلي بيشتره.يه ريش تراش رو حدود ٨٠ تومان گرونتر ميده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بلی فروشگاه می شناسم تا یک ماه فرصت تست میده! درست خوندید یک ماه! زنگ زدم بهشون هم تایید کردن چون از جنسشون مطمئنن و پس می گیرن یک ماه فرصت هم میدن!
    خلاصه با کمی تحقیق فهمیدم فروشگاه مطمئنتر و معتبر تر از از دیجی کالا از لحاظ سابقه زیاده
    اینجا اسم نیاوردم چون دوست ندارم تبلیغ یشه اگه لازم شد پیام بدید معرفی کنم
    سلام. لطفا نام فروشگاه و آدرس و تلفن آن را برایم ارسال نمایید.
    با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. لطفا نام فروشگاه و آدرس و تلفن آن را برایم ارسال نمایید.
    با تشکر.
    فروم به خاطر فعالیت کم به من اجازه ارسال پیام خصوصی نداد
    سایتی که گفتم یک ماه فرصت تست میده کم شاپ هست که از آدرس زیر می تونید اطلاعاتشون رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما من خودم از سایت خانه عکاسان افرنگ خرید کردم با اینکه حتی یک روز هم فرصت تست نمی داد! دلیلش هم اطمینانی بود که مشتریان قبلیش و خصوصاً آشنایان بهم دادن و برخورد خوبی که بخش فروش و پشتیبانیش داشتند.(چیزی که دیجی کالا نداره)

به نظرم آدم بهتره قبل از خرید از هر سایتی به یه بهونه ای به پشتیبانیشون زنگ برنه و مشکلی رو مطرح کنه و ببینه برخوردشون چجوری خواهد بود موقع برخورد با مشکل بعد ازشون خرید کنه.

کلام آخرم تو این تاپیک اینه که آدم اعتبار یک فروشگاه رو از رو برخوردی بفهمه که در موارد پیش آمدن مشکل با مشتریاشون دارن نه از رو وعده وعیدهایی مثل فرصت تست یک هفته ای! (اگه به این بود که من از کم شاپ خرید می کردم که فرصت یک ماهه میده)

12. این کاربر از lamborgini444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •