یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......![]()
یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......![]()
چشم من الان شرکت هستم ولی به محضه اینکه برم خونه حتما تست میکنم و بهت خبرش رو میدم![]()
دوست عزیز من این ترینر رو امتحان کردم و روی بازی من هم عمل نمیکرد
حالا یه ترینر قبلا ها گرفته بدوم که الان که تست کردم روی بازی جواب داد اون رو آپلود میکنم برات میذارم خیلی هم کامل هست![]()
با سلام .
دوستان من با این بازی یه مشکلی دارم .
بازی رو نصب کردم ، کرک SKidrow هم دارم .
وقتی بازی رو اجرا کردم ، وصل شد به یه سرور و 41 مگابایت دانلود کرد .
بعد که Play زدم گفت باید بازی رو Active کنی و بازی رو فعال کنی .
از بازی بیرون میام ، کرک رو کپی کردم و بازم بازی رو اجرا کردم یه فایل 14 مگابایتی دانلود کرد .
بازم گفت باید بازی رو Active کنی .
وقتی هم تو پوشه محل نصب بازی میرم و فایل TestDrive2 رو اجرا میکنم میگه باید با فایل UpLauncher یا همون آیکون روی دسکتاپ رو اجرا کنی .
وقتی هم که اونو اجرا میکنم بازم میگه باید سریال بازی رو کپی کنی و بازی رو Active کنی .
کسی میتونه کمک کنه ؟
7 گیگ دانلود کردم !
دوست عزیز تنها راه شما ابن هست که بازی و دوباره نصب کنی و بعد کرک بریزی و زمانی که میخوای بری داخل بازی مودمت رو خاموش کنی و به اینترنت متصل نباشی تا راحت بتونی بازی رو اجرا کنی![]()
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
دوست عزیز این ترینر رو امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم...........بالاخره این یکی کار کرد........مشکل از کرک بود عوضش کردم درست شد...
به هر حال ممنون![]()
سلام دوستان گرامي
من تازه يه نسخه از اين بازي زيبا رو خريدم ولي هر كاري ميكنم نميتونم راه اندازيش كنم.اول كه پيغام ميده انلان بازي كن كه كنسل ميكنم و ميگه آف بازي كن كه وقتي اكي ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته.يعني وارد بازي نميشه.لطفا راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)