تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 43 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا الآن فکر می کردم که شما بازی رو درک نکردید
    .
    .
    .
    ولی الآن دیگه مطمئن شدم
    همه امتیاز ها قابل اعتماد نیستن، ما میریم سراغ سه تا سایت مطرح که همه قبولشون دارن :
    Gamespot : 9.5
    IGN : 9
    Game trailers هم که اصلا اینو بهترین RPG سال کرد یعنی بالا تر از اسکایریم.
    متای بازی هم که 89 هست، دو تا سایت فقط امتیاز پایین دادن اونا هم چون توش موندن و نتونستن بازی کنن ...

والا من سه بار این بازیو تموم کردم، حتی یدونه از جمله هایی که نوشتید رو نمی تونم تایید کنم، به عنوان مثال:
    - من کی گفتم که فقط سختی بازی دلیل بر خوب بودنشه؟ کلی دلیل گفتم توی پست قبلی ...
    - سلاح ها که توضیح کامل دارن تازه بعلاوه ی قدرتشون و قدرت های جانبیشون، اینکه چه نیرویی برای برداشتن می خواد و چطور بوجود اومده و ... رو هم نوشته شده !
    - قابلیت Fast Travel که توی بازی هست، شما از جایی که لازم باشه به بعد این قابلیت رو به دست میارید. تازه بازی انقدر راه مخفی و میان بر داره که بعضی وقتها این قابلیت به کارتون نمیاد.
    - شما می تونید سلاح ها رو هر جور که می خواید به دست بگیرید حتی می تونید یه سلاح رو با یک دست یا دو دست بگیرید .
    - نه تنها هر غولی رو باید با یه سلاح مخصوص کشت، بلکه اصلا هر دشمنی رو باید با سلاح مخصوص کشت چون هر کسی توی این بازی نقطه ضعف هایی داره
    - توی این بازی Level Up خیلی تاثیر داره، بعضی وقتها حتی یدونه زیاد کردن یه قابلیت 5 تا قدرت یه سلاح رو بالا می بره.
    - هر دشمنی استراتژی مخصوص خودشو داره برای کشتن، اگه استراتژیشو بلد باشید کشتنش آسون میشه .

کلا مطمئن نیستم شما همون بازی رو بازی کردید که من کردم !!!
    داستانش رو چطور دیدین؟
    تو این سبک بازی داستان خیلی موثر هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

تا الآن فکر می کردم که شما بازی رو درک نکردید
    .
    .
    .
    ولی الآن دیگه مطمئن شدم
    همه امتیاز ها قابل اعتماد نیستن، ما میریم سراغ سه تا سایت مطرح که همه قبولشون دارن :
    Gamespot : 9.5
    IGN : 9
    Game trailers هم که اصلا اینو بهترین RPG سال کرد یعنی بالا تر از اسکایریم.
    متای بازی هم که 89 هست، دو تا سایت فقط امتیاز پایین دادن اونا هم چون توش موندن و نتونستن بازی کنن ...

والا من سه بار این بازیو تموم کردم، حتی یدونه از جمله هایی که نوشتید رو نمی تونم تایید کنم، به عنوان مثال:
    - من کی گفتم که فقط سختی بازی دلیل بر خوب بودنشه؟ کلی دلیل گفتم توی پست قبلی ...
    - سلاح ها که توضیح کامل دارن تازه بعلاوه ی قدرتشون و قدرت های جانبیشون، اینکه چه نیرویی برای برداشتن می خواد و چطور بوجود اومده و ... رو هم نوشته شده !
    - قابلیت Fast Travel که توی بازی هست، شما از جایی که لازم باشه به بعد این قابلیت رو به دست میارید. تازه بازی انقدر راه مخفی و میان بر داره که بعضی وقتها این قابلیت به کارتون نمیاد.
    - شما می تونید سلاح ها رو هر جور که می خواید به دست بگیرید حتی می تونید یه سلاح رو با یک دست یا دو دست بگیرید .
    - نه تنها هر غولی رو باید با یه سلاح مخصوص کشت، بلکه اصلا هر دشمنی رو باید با سلاح مخصوص کشت چون هر کسی توی این بازی نقطه ضعف هایی داره
    - توی این بازی Level Up خیلی تاثیر داره، بعضی وقتها حتی یدونه زیاد کردن یه قابلیت 5 تا قدرت یه سلاح رو بالا می بره.
    - هر دشمنی استراتژی مخصوص خودشو داره برای کشتن، اگه استراتژیشو بلد باشید کشتنش آسون میشه .

کلا مطمئن نیستم شما همون بازی رو بازی کردید که من کردم !!!
    دوست عزیز پایینتر هم خوب من گفتم که بازی سلیقه ای حتی برای منتقدین هم همینجور شده همه میدونن سایت IGN به بازیهای سخت خوب نمره میده بعد من میگم بازی از نظر سختی غیر منطقی یه نمونش من بازی رو با Knight شروع کردم غول اول ودوم و سوم رو با استفاده از نردبان بالارفتن و پریدن روی سرشون کشتم ولی میخوام به اون پروانه که اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت پیش بوده یادم رفته اسمه دقیقش اسمش Moonlight Butterfly همون پروانه که یکسره نور پرت میکرد برای کاراکتر من که حتی یه تیرکمان هم به من ندادند خیلی سخت شد تا اونو بکشم اون عزیز با زدن حداکثر پنج نور شما رو از پا درمیاره بعدش کلش رو میاره پایین تا سه ضربه که ده درصد جانش رو هم کم نمیکنه خوب آیا این منطقیه؟حالا من کشتمش و خوب به خاطر همون پستهایی که شما و بعضی دوستان دادید به خودم میگفتم حتما بهتر میشه برم جلوتر رفتم جلوتر به اون فاضلابها رسیدم چندتا دشمن کشتم چشمت روز بد نبینه یه جانوری آمد یه کاری کرد هم مارو کشت بعدش که برگشتم به Bonfire خونم نصف شد و همه XP هایی هم که به خاطر کشتن اون غول پایین فاضلابها که روایت کشتن اون هم مصیبت نامه ای برای خودش رو از دست دادم.خوب البته علاقه مند شدن به این بازی نیازمند صبر زیادیه که من به شما به خاطر صبور بودنتون تبریک میگم چون واقعا باید صبور باشی.البته یه نکته مثبت هم آهنگهاش که وقتی به یه Boss میرسی آهنگهای خوبی میزنه البته کاش این آهنگارو حین گشت و گذار توی جاهای مختلف و کشتن دشمنهای به ظاهر عادی هم میذاشت چون صدای گامهاش هم به شدت رو اعصابه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

داستانش رو چطور دیدین؟
    تو این سبک بازی داستان خیلی موثر هست.
    ببینید الآن اگه بگم داستان بازی هم خوبه، شما میگید از روی تعصب حرف می زنه .
    بذارید اینجوری بگم که داستان بازی نوآورانه ست، شما در طول بازی تعداد زیادی داستان فرعی دارید و یک داستان هم داستان اصلیه، این داستان همزمان با بازی شما جلو میره، جوری طراحی کردن که بازیکن توی داستان فرو بره، برعکس بقیه نقش آفرینی ها حتی اگه 1 کلمه انگلیسی هم بلد نباشی بازم یه چیزایی متوجه میشی.
    ولی بعضیا چون بازی زیاد دیالوگ نداره، میگن داستانش ضعیفه، که این منطقی نیست ...

دوست عزیز پایینتر هم خوب من گفتم که بازی سلیقه ای حتی برای منتقدین هم همینجور شده همه میدونن سایت IGN به بازیهای سخت خوب نمره میده بعد من میگم بازی از نظر سختی غیر منطقی یه نمونش من بازی رو با Knight شروع کردم غول اول ودوم و سوم رو با استفاده از نردبان بالارفتن و پریدن روی سرشون کشتم ولی میخوام به اون پروانه که اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت پیش بوده یادم رفته اسمه دقیقش اسمش Moonlight Butterfly همون پروانه که یکسره نور پرت میکرد برای کاراکتر من که حتی یه تیرکمان هم به من ندادند خیلی سخت شد تا اونو بکشم اون عزیز با زدن حداکثر پنج نور شما رو از پا درمیاره بعدش کلش رو میاره پایین تا سه ضربه که ده درصد جانش رو هم کم نمیکنه خوب آیا این منطقیه؟حالا من کشتمش و خوب به خاطر همون پستهایی که شما و بعضی دوستان دادید به خودم میگفتم حتما بهتر میشه برم جلوتر رفتم جلوتر به اون فاضلابها رسیدم چندتا دشمن کشتم چشمت روز بد نبینه یه جانوری آمد یه کاری کرد هم مارو کشت بعدش که برگشتم به Bonfire خونم نصف شد و همه XP هایی هم که به خاطر کشتن اون غول پایین فاضلابها که روایت کشتن اون هم مصیبت نامه ای برای خودش رو از دست دادم.خوب البته علاقه مند شدن به این بازی نیازمند صبر زیادیه که من به شما به خاطر صبور بودنتون تبریک میگم چون واقعا باید صبور باشی.البته یه نکته مثبت هم آهنگهاش که وقتی به یه Boss میرسی آهنگهای خوبی میزنه البته کاش این آهنگارو حین گشت و گذار توی جاهای مختلف و کشتن دشمنهای به ظاهر عادی هم میذاشت چون صدای گامهاش هم به شدت رو اعصابه.
    د همین دیگه ... بازی بازیه فکره، دویل می کرای نیست که یه شوالیه برداشتی می خوای همه رو از لب تیغ بگذرونی. (توی این بازی جادوگر و یا پایرومنسر بودن بیشتر به درد می خوره)
    فقط به عنوان مثال می گم اونم برای اینکه بگم سختیش به هیچ وجه غیر منطقی نیست:
    غول اول که اصلا تکلیفش روشنه
    غول دوم که اگه از راه اصلی بری Taurus Deamon هست همون که روی یه پل باریک میاد، شما اگه بری زیر پاش شروع کنی زدن راحت می کشت، این غوله به برق حساسه، شما کافیه یه شمشیر برقی داشته باشی یا اگه نداری از آیتم برقی کننده شمشیر استفاده کنی، بری بالا بپری روی سرش با 2 ضربه میمیره، فقط 2 ضربه. میبینی اصلا کار سختی نیست.
    فرض می کنیم که غول سوم همون Butterfly باشه. وقتی با دو تا تیر میکشت لابد یه قلق داره دیگه، وقتی هی الکی میمیری یعنی داری اشتباه میری. شما باید برای اون از سپر و زره مقاوم نسبت به Magic استفاده کنی، شما مقاوم ترین زره و سپرت در برابر جادو رو بردار و برو، به تیر هایی که می تونی جا خالی بده، اگه نتونستی سپرتو بالا بگیر، اینجوری 1 ساعتم تیر بارونت کنه نمی میری، حالا واسه حمله، خسته میشه میاد پایین، وقتی با شمشیرت زدی دیدی کم از خونش میره، خب پسر خوب شمشیرت مناسب این غول نیست، دفعه بعد یه شمشیر دیگه انتخاب کن، فکر کنم شمشیر دارای قدرت آتش روی این موثر بود، من که با تبر آتیشی فقط با 4 ضربه کشتمش، یعنی فقط یه بار اومد پایین.
    شما ممکنه با یه شمشیر برای یه غول احتیاج به 100 ضربه داشته باشی برای یکی دیگه احتیاج به دو ضربه، مثلا همین شمشیر آتیشی خفن توی Deamon's Ruin به کار نمیاد چون اونا خودشون آتیشین.
    حتی همون Deapth که رفتی نفرین شدی، یه آیتم هست که نفرینتو از بین میبره، توی اون مرحله باید زره مقاوم به نفرین بپوشی.
    بازی طوری طراحی نشده که مثل بازی های دیگه بکشی بری جلو و حال کنی، این بازی با تمام بازی های موجود توی بازار فرق داره، استاندارد های خاص خودشو داره، در واقع بع نظر من کلا استاندارد ها رو مخصوصا توی بازی های نقش آفرینی جابجا کرده.
    همینه که میگم این بازی فوق العادست.

4. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من هنوز نتونستم بازی کنم همون اول بعد از ویدویی که یه توضیحاتی میده تا میخواد بازی شروع بشه از بازی میپره بیرون و ارور ++ visual c و run time error میده . ++c نصبه رو سیستمم ! کسی همچین مشکلی نداشته ؟
    درست شد
    ایراد از کرک بود باید کرک اسکیدرو رو ریخت
    Last edited by M e i s a m; 22-10-2012 at 11:31.

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

Dark Souls: Artorias of the Abyss عرضه شد
    اولین DLC بازی Dark Souls با نام Artorias of the Abyss روی شبکه Xbox Live و PSN عرضه شد. در این DLC مضامین جدیدی اضافه شده که مربوط به هسته داستانی بازی می شود. Bossها، زره ها و سلاح های جدید نیز در این DLC وجود دارند. این DLC با قیمت 12.99 یورو یا 1200 پوینت قابل خریداری است.

منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

مگه این بازی نسخه pc نداره ؟
    تو بازار پیدا میشه ؟
    صفحه اول ننوشتید که نسخه pc داره

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مگه این بازی نسخه pc نداره ؟
    تو بازار پیدا میشه ؟
    صفحه اول ننوشتید که نسخه pc داره
    اول قرار نبود که برای کامپیوتر بیاد، بعدا قرار شد ...
    توی بازار هم هست

9. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    من کاور این بازی برای pc رو میخام
    یک نفر dvd بازی رو بهم داد و تو اون کاور پلاستیکی بزرگ بود
    تو گوگل سرچ میکنم برای کاور بازی یا همون عکس بازی
    چیز خاصی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلامی فراوان به برو بکس
    اقا جونه هرکی دوست دارین جوابمو بدین دیگه زده به کلم دیشب موسمو از عصبانیت زدم ترکوندم
    واقعا اعصابم ریخته به هم که اومدم کمک بگیرم وگرنه اصلا کمک نمیگیرم تو Anor Londo باس هاش کجاین؟ من که باسی ندیدم کامل میگم کجاها رفتم که راهنمایی کنین اولی که پرنده ها میارنت تو Anor Londo از پله ها رفتم پایین رسیدم به یه کلیسا بعد دوتا ادمه ضرح پوشه گنده که کشتمشون رفتم بیرونه کلیسا بعدش جلوم یه کلیسا دیگه بود که رفتم میخوره به یه مه تلایی که نمیشه رفت توش بعدش برگشتم از کلیسا اومدم بیرون وسته دوتا کلیسا سمته راستش میخورد به یه زیرزمینی که رفتم توش Bonfire بود با یه زنه که بش صحبت کردم هیچی نشد اومدم بیرون روبرو یه چیزی بود که رفتم مثله اسانسور بود که میبرد پایین رفتم پایین یه ازژدها بود که زدمش دیگه هرچی گشتم چیزی نبود چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بايد از اسانسور بري پايين وقتي رفتي پايين يا اژدها مياد زديش به سمت چپ نگاه كني يه راه به سمت بالا هست كه ميره به سمت يه پنجنره شكسته ميري داخل اونجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •