این گوشی این همه طرفدار داره یه تاپیک درست و حسابی توی سایتای ایرانی وجود نداره که فعالانه توش بحث بشه![]()
این گوشی این همه طرفدار داره یه تاپیک درست و حسابی توی سایتای ایرانی وجود نداره که فعالانه توش بحث بشه![]()
سلام
برای این گوشی بهترین کاستوم رام که عملکرد گوشی رو تو بازی ها و برنامه های سنگین بالا ببره، در ضمن فارسی باشه چیه؟
اصلا براش کاستوم رام اومده؟
اگه میشه آموزش کاملش رو هم بذارین.
ممنون
Last edited by prince_fable; 12-07-2011 at 09:14.
با سلام خدمت دوستان..
من یه Galaxy Ace S5830 دارم و برنامه kies رو سی دی را نصب کردم و میخوام از طریق samsung apps برنامه های اندروید رو براش از طریق pc دانلود و روی گوشی نصب کنم ولی مثل اینکه فقط برای گوشی های با Bada Os کار میکنه و اندروید گوشیم رو نمیشناسه،چاره چیه؟ خیلی ممنون.
سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم، باید چکار کنم؟
در ضمن نمیشه برنامه samsung app رو گوشی رو به یه کشور دیگه تغییر داد،آخه واسه ایران برنامه هاش کمه؟
ممنون
چاره چیه دوستان،چطور میشه از طریق برنامه گوشی برنامه ها رو دانلود و نصب کرد؟!!![]()
با سلام خدمت دوستان
پریروز یه گوشی Ace از پاساژ میدون ولیعصر گرفتم . با اینکه در طول روز تماس زیادی ندارم باطریش یه روزه تموم میشه . wifi و gps رو هم غیر فعال کردم ولی فایده نداشت آیا طبیعیه و بازده باطری به مرور بهتر میشه یا مشکل داره . ممنون میشم جواب بدین حالم گرفتس.
Samsung starts rolling our Gingerbread update for Ace
Although the Gingerbread ROM for the Samsung Ace leaked months back Samsung never got around to releasing it officially. Until now, that is.
SamFirmware is reporting that Samsung has started rolling out the Gingerbread update for the Ace through Kies. The update for now is available in limited countries, namely, Russia and Poland but will be available in other regions soon.
As for the update, there is nothing much to report on it. It will update the Android version to 2.3.3 and bring the usual Gingerbread goodness to your Samsung Ace.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خلاصه ترجمه میکردین ببینیم چی گفته
چیزه خاصی نگفته گفته سامسونگ اپدیت دستگاه ها را تو چند کشور شروع کرده مثل روسیه لهستان و .. که به زودی برای کناصق دیگه هم میاد
گول ظاهر فریبنده ی این گوشی رو نخورید این گوشی خوشکل شده ی جیو هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)