تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 62 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 613

نام تاپيک: Galaxy Ace S5830 | گوشي سامسونگ با پردازنده ي 800 مگاهرتزي و صفحه نمايش 3.5 اينچي

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این گوشی این همه طرفدار داره یه تاپیک درست و حسابی توی سایتای ایرانی وجود نداره که فعالانه توش بحث بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    برای این گوشی بهترین کاستوم رام که عملکرد گوشی رو تو بازی ها و برنامه های سنگین بالا ببره، در ضمن فارسی باشه چیه؟

اصلا براش کاستوم رام اومده؟
    اگه میشه آموزش کاملش رو هم بذارین.
    ممنون
    Last edited by prince_fable; 12-07-2011 at 09:14.

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..
    من یه Galaxy Ace S5830 دارم و برنامه kies رو سی دی را نصب کردم و میخوام از طریق samsung apps برنامه های اندروید رو براش از طریق pc دانلود و روی گوشی نصب کنم ولی مثل اینکه فقط برای گوشی های با Bada Os کار میکنه و اندروید گوشیم رو نمیشناسه،چاره چیه؟ خیلی ممنون.

4. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..
    من یه Galaxy Ace S5830 دارم و برنامه kies رو سی دی را نصب کردم و میخوام از طریق samsung apps برنامه های اندروید رو براش از طریق pc دانلود و روی گوشی نصب کنم ولی مثل اینکه فقط برای گوشی های با Bada Os کار میکنه و اندروید گوشیم رو نمیشناسه،چاره چیه؟ خیلی ممنون.
    سلام

دقیقا منم همین مشکل رو دارم، باید چکار کنم؟

در ضمن نمیشه برنامه samsung app رو گوشی رو به یه کشور دیگه تغییر داد،آخه واسه ایران برنامه هاش کمه؟

ممنون

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..
    چاره چیه دوستان،چطور میشه از طریق برنامه گوشی برنامه ها رو دانلود و نصب کرد؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    پریروز یه گوشی Ace از پاساژ میدون ولیعصر گرفتم . با اینکه در طول روز تماس زیادی ندارم باطریش یه روزه تموم میشه . wifi و gps رو هم غیر فعال کردم ولی فایده نداشت آیا طبیعیه و بازده باطری به مرور بهتر میشه یا مشکل داره . ممنون میشم جواب بدین حالم گرفتس.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

Samsung starts rolling our Gingerbread update for Ace
    Although the Gingerbread ROM for the Samsung Ace leaked months back Samsung never got around to releasing it officially. Until now, that is.
    SamFirmware is reporting that Samsung has started rolling out the Gingerbread update for the Ace through Kies. The update for now is available in limited countries, namely, Russia and Poland but will be available in other regions soon.

As for the update, there is nothing much to report on it. It will update the Android version to 2.3.3 and bring the usual Gingerbread goodness to your Samsung Ace.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

9. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Samsung starts rolling our Gingerbread update for Ace
    Although the Gingerbread ROM for the Samsung Ace leaked months back Samsung never got around to releasing it officially. Until now, that is.
    SamFirmware is reporting that Samsung has started rolling out the Gingerbread update for the Ace through Kies. The update for now is available in limited countries, namely, Russia and Poland but will be available in other regions soon.

As for the update, there is nothing much to report on it. It will update the Android version to 2.3.3 and bring the usual Gingerbread goodness to your Samsung Ace.

کد:
    کد:
    دوست عزیز خلاصه ترجمه میکردین ببینیم چی گفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چیزه خاصی نگفته گفته سامسونگ اپدیت دستگاه ها را تو چند کشور شروع کرده مثل روسیه لهستان و .. که به زودی برای کناصق دیگه هم میاد

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گول ظاهر فریبنده ی این گوشی رو نخورید این گوشی خوشکل شده ی جیو هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •