خیلی ممنون دوست عزیز.
تا 2-3 روز دیگه منتظر باشید کل خرجهای موتور و گیربکس رو اینجا مینویسم.
الان دقیق نمیتونم بگم ولی حدود 2.5 تا 3 میلیون شاید در بیاد.
خیلی ممنون دوست عزیز.
تا 2-3 روز دیگه منتظر باشید کل خرجهای موتور و گیربکس رو اینجا مینویسم.
الان دقیق نمیتونم بگم ولی حدود 2.5 تا 3 میلیون شاید در بیاد.
سلا.
فاکتور قطعاتی که خریداری کردم رو گرفتم, اینجا میزارم تا بدونید تعمیر موتور و گیربکس دیگه ارزون در نمیاد پس مواظب موتورهای ماشینتون باشید.
قیمتها به تومان
کیت گیربکس دکسول 350 * * * * 260.000 (الان شده 400 تومن!)
روغن هیدرولیک دکسول 14 عدد********* 175.000
پیستون 40 اصلی******** 490.000
رینگ 40 پرفکت***** 85.000
سوپاپ دود و هوا***** 60.000
بوش میل سوپاپ***** 45.000
یاتاقان ثابت متحرک 20***** 170.000
پولی سر میلنگ****** 45.000
دنده میل سوپاپ اصلی**** 35.000
چسب مزدا***** 5.000
چسب دوقلو**** 2.500
دنده میلنگ اصلی**** 32.000
میل سوپاپ اصلی**** 100.000
خیلی بد خط نوشته اینو باید بعد ازش بپرسم قیمت 20.000!
کاسه نمد سینی جلو اصلی****** 9.000
واشر سینی جلو**** 3.000
اویل پمپ اصلی***** 45.000
واشر کارتل موتور**** 10.000
تایپیت سوپاپ اصلی 12 عدد***** 120.000
واشر بقل اگزوز ویکتور***** 25.000
واشر بقل اگزوز ایرانی***** 5.000
دسته موتور 2 عدد***** 66.000
فیلتر روغن بلند**** 12.500
فیلتر هوا**** 5.000
صافی بنزین**** 3.000
=====
اجرت تراش سیلندر-میلنگ-شاتونها**** 155.000
اجرت تراس سر سیلندر-سیت زدن-کف تراش**** 160.000
=====
اجرت مکانیک و لوازمهایی که خودش بسته هم مونده!
نزدیک 3 میلیون تعمیر موتور و گیربکس آب خورد
Last edited by mohamad.hejazi; 14-11-2012 at 14:02.
آخرین سری لوازم امروز خریداری شد
شمع اتولایت 6 عدد 18 هزار تومان
فیلتر روغن میکرو گارد بلند 1200 تومان
2 عدد دسته موتور که روش ساخت آمریکا حک شده بود 66000 تومان
روغن ایرانول 1600 17 هزار تومان
موتور کم کم آماده شد
![]()
جالبه، منو ياد برنامه خودم انداخت!!
اميدوارم روي زمين روشنش بكنه، من عادتا هميشه اين كار رو ميكنم، خيلي از مشكلات احتمالي رو اينجوري ميشه فهميد و زود بهش رسيدگي كرد.
قراره رنگش كنين؟ من براي رنگ زدن نتونستم برنامه اي بگذارم و بيخيالش شدم. اما اگر ميشد بعضي قسمتها رو آبكاري كرد خيلي جذابتر ميشد.
سلام
فکر نکنم موتور رو روی زمین روشن بکنه.
بله قراره موتور رنگ بشه
حتی یه سری از قسمتهای موتور رو آهن کردم.خواستم همه ی موتور رو آهن کنم ولی دیدم وقتش نیست.
رنگش را هم خریدم.
===
===
دوستان فشنگی روغن اصلی جی ام گیرم نیومده مکانیک میگه فقط جی ام ببند.
کسی سراغ نداره؟؟
مدلهاي موجود توي بازار فكر نكنم مشكلي داشته باشه.البته اگر دو فيش بخواهيد، فكر كنم دست دوم به شرط سالم بهتر باشه.بيشترين ايرادي كه معمولا اين فشنگيهاي روغن پيدا ميكنن( در اكثر اتومبيلها، پيكان، پرايد 405، رنو، شورلت، هيوندايي،.....) شل شدن پرس دور بخش كائوچويي اون و نشت روغن هست.دوستان فشنگی روغن اصلی جی ام گیرم نیومده مکانیک میگه فقط جی ام ببند.
کسی سراغ نداره؟؟
اين مشكل رو هم ميشه با چسب 123 و يا دوقلو شفاف حل كرد. و اگر كمي صبر و حوصله داشته باشيد با فشردن و پرس كردن مجدد با گيره و انبر قفلي كه به حالت اول در بياد، البته هميشه هم جواب نميده.
فشنگي خودش ايرادي داره؟ اگر به موقع خاموش نميشده، حتما از فشار پمپ روغن بوده.
من اينجا سوال ميكنم و شنبه جواب رو مينويسم.
راستي خصوصيت ويژه اي كه اون filterميكرو گارد داره چيه؟
اينجور فيلترها احتمالا داخلشون يه آهنربا بايد باشه تا ذرات فلز رو جذب كنه، چند سال قبل هم يه آهنرباي مخصوص براي گذاشتن توي filter ماشين توي بازار اومده بود كه همين كار رو ميكرد. البته من نخريدم و نميدونم واقعا تاثيري داره يا نه.
Last edited by camaro lt; 16-11-2012 at 09:18.
سلام.
بلاخره یه فشنگی روغن گیر آوردم که مورد پسند مکانیک بود.مارکش یادم نیست ولی ساخت تایوان بود.
اون فیلتر روغن هم نمیدونم چه خاصیتی داره اگر کسی انگلیسیش عالیه بگه تا عکس جعبه فیلتر رو به صورت واضح بزارم تا ترجمه کنه.
======
دوستان موتور ماشین رنگ شد به زودی عکسهاش رو میزارم.
عكس از خود فيل تر و جعبه اون، و توضيحاتش بگذاريد تا بخونيم
اجناس ساخت تايوان، بخصوص قطعات يدكي هميشه كيفيت خوبي داشتن. من هرچيزي كه ساخت تايوان بوده خريدم، يا توي فروشگاه فروختم، همه خوب از آب درآمده.
كلا تكنولوژي و صنايع در تايوان دقيقا زير مجموعه و تحت ليسانس كشورهاي غربي و ژاپن، بخصوص آمريكا و كانادا است.
سلام.
به روی چشم عکس فیلتر رو میزارم.
====
====
موتور رو با جرثقیل بردیم بالا برای رنگ کردن.
مکانیک عزیز در حال تمیز کردن موتور با بنزین
اینم نتیجه کار
نتیجه کار اون جور که دلم میخواست نشد.یعنی اون رنگی که دلم میخواست در نیومد,اشتباه کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود.
پروانه و یه سری دیگه از متعلقات موتور رو با بنزین شستم تا رنگش کنیم
![]()
اتفاقا رنگش بد نيست، البته اينجا معمولا يه قطعه از ماشين يا موتور و يا هر وسيله ديگه اي كه بخوان رنگ بكنن رو باز كرده و به رنگساز ميدن تا طبق اون رنگ درست بكنه( گاهي خود رنگ آميز ها هم درست ميكنن) مثلا يكي از سيني هاي بغل موتور يا سيني جلو رو براي نمونه رنگ نگاه ميكنن.اهواز كه اينجوريه.
نيازي به رنگ زدن درب ترموستات نبود، يا پولي سر ميل لنگ و دسته هاي بلند كردن موتور. البته چندان هم مهم نيست.
جناب حجازي ماشين شما كولر داره؟
اينجوري كه ميبينم پروانه اون از نوع چهار پر و خيلي قديميه كه به مدل بدون كولر معروفه. معمولا براي موتورهاي شش سيلندري كه روي خودروهاي بدون كولر سوار ميشدن استفاده ميشد كه نيازي به خنك كردن بيشتر نداشت.البته يك مدل 5 پر هم هست كه كارايي بهتري از نمونه هاي 4 پر داره اما اگر يه پروانه اصلي هفت پر مثل مال نوا رو روش ببندين حتما كارايي بهتري براي خنك كردن پيدا ميكنه.
Last edited by camaro lt; 17-11-2012 at 00:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)