لباسای لارا از کجا میشه عوض کرد؟؟ نتونستم پیدا کنم
لباسای لارا از کجا میشه عوض کرد؟؟ نتونستم پیدا کنم
حدود 3-4 ساعتی 4 تا کمپ اول بازی را تقریبا شخم زدم و در نهایت بازی گفت تا حالا 14% تکمیل شده. از اینش خوشم اومد. دست SquareEnix درد نکنه که وقتی همه حرف از نابودی و حذف سنگل پلیر میزنن این کمپانی اصولا تایم سینگل پلیر بازیهاش همچنان مورد قبوله
کمی که توی روند بازی پیشروی کنید توی کمپ میتونید بین 4 مدل عوض کنید لباسش را
منم تموم کردم!!!
بازی جالبی بود ولی بعضی جاها یه باگای کوچیکی دیده میشد مثل فرو رفتن تو زمین!!! یا گیر کردن به هیچی!!!
بیش از 50 درصد بازی رو رفتم ولی نتونستم لباس رو عوض کنم !!!!!!میشه دقیقا بگی کدوم آیتم مال لباسه ؟و از کدوم قسمت؟
بازی در یک کلام شاهکاره !
من همیشه برای اوقات فراغتم سر فیلم دیدن یا بازی کردن ، مشکل دارم ! ولی این اثر هنری به صورت خارق العاده ای این مشکل رو حل کرده !!
گویا از دید سازندگانِ بازی هیچ تفکیکی بین دو مقوله ی ذکر شده نیست !!
بازی به گونه ای طراحی شده که از تک تک لحظات بازی لذت خواهید برد ! مخصوصا جایی که ...
محتوای مخفی: !
بازی واقعا در زمان ِ خوبی عرضه شده ! سال نو رو می تونید با این شاهکارِ هنری آغاز کنید !
قول می دهم اوقاتی بهتر از لحظاتی که با لارا می گذرانید ، نخواهید داشت !
----------
سال نو هم مبارک باشه .
ایشاا... همیشه سالم و خوش و خرم و رو فرم باشید.
در پناه حق .
توی کمپ ها شما 3تا گزینه قابل انتخاب دارید. یکی لول آپ خودتون هست. یکی دیگه فست تراول و آخری آپگرید و شخصی سازی. اونجا میتونید لباس هم عوض کنید. البته یه نکته ای که هست اینه که من وقتی بازی را اجرا کردم خیلی خیلی زیاد ازم تشکر کرد و کلی دی ال سی برام باز شد! شاید لباس ها هم جزئی از این دی ال سی ها باشن که شما نداریدشون. البته شاید
این بازی پکی dlc چیزی داره که بهش لباس اضافه کنه؟؟؟؟؟
از این لباسای کم خسته شدم.
همش 4 تا لباس داره.
دو تا عین هم و دو تا شبیه هم
اتفاقا وجود اون سه تا لباس فرعی هم به خاطر دی ال سی بازیه.
خبری هم از دی ال سی های بعدی نیست.
دارین میرسین به اخرش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)