سلام
من میخام این گوشیو بخرم
از کجا بخرم؟با گارانتی بی گارانتی؟
تو جعبش چیا هست؟ساخت کدوم کشوره؟
کدوم نرم افزار یا سخت افزارشو چک کنم؟
سلام
من میخام این گوشیو بخرم
از کجا بخرم؟با گارانتی بی گارانتی؟
تو جعبش چیا هست؟ساخت کدوم کشوره؟
کدوم نرم افزار یا سخت افزارشو چک کنم؟
سلام
من با گارانتی که گرفتم تو جعبه سوای چیزای معمول ( شارژر و ..... ) یه رم 2 گیگ هم بود.
گارانتی پارس کامنل یه لیبل قرمز رنگ باحال دور جعبه داره.
من از بازار موبایل گرفتم ....
دوربین و ال سی دی ( پیکسل سوخته نداشته باشه ) و تماس و ... چک کن مثل همه گوشی ها
ساخت کره هستش.
موفق باشید
970#*3845#
خب اینم یه کد کاربردی برای اپتیموس بلک که می تونید با اون به اکثر تنطیمات گوشی وارد بشید و قسمت های مختلف رو چک کنید .
توجه :
دوستانی که برای خرید میرن میتونند این کد رو برنند و بعد از منوی که میاد device test رو انتخاب کنند و قسمت های مختلف گوشی مثل صفحه نمایش رو تست کنند .
منبع فریم ویرهای اپتیموس بلک
اینم منبع تمامی فریم ویرهای اپتیموس بلک ، برای اینکه مدل فریم ویر گوشیتون رو ببینید برید تو setting و از اونجا about phone در اون بخش به Software version دقت کنید مال من زده LG-P970-V10C که این آخری یعنی V10C رو اگه دقت کنید و با جدول فریم ویر که در لینک زیر هست مقایسه کنید متوجه میشید که تنها فریم ویری هست که نسخه خاورمیانه ( امارات ) داره و پشتیبانی از زبان فارسی و الی ....
این لینک فریم ویرها هم برای آشنائی و هم برای دانلود :
دوستان دقت کنند برای خرید گوشی این مدل فریم ویر ورگوشیشون باشه اگه زیان فارسی براشون مهمه ( البته مطمئن نیستم فقط همین فریم ویر زبون فارسی داشته باشه ولی از شواهد چنین بر میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Mig33; 21-10-2011 at 09:17.
اولاً مبارکتون باشه
چند خریدی حالا ؟ و کی ؟ الان چنده ؟
قربان شما ، من 430 گرفتم با 2 سال گارانتی کامتل از بازار موبایل... الان قیمت ندارم.
دوستان رنگ سفید این گوشی وارد بازار نشده? ترجیحا گارانتی دارش...
قربان شما
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
من چند روز پیش بازار بودم رنگ سفید پیدا نکردم تازه سیاهش هم خیلی کم بود...من سفیدش رو از نزدیک ندیدم به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره؟![]()
به نظر من سفیدش برای خانوما خیلی مناسبه,الانم امار سفیدشو برای دو تا خانوم گرفتم.
من که خیلی باهاش حال می کنم رنگ مشکیشم که دارم خیلی خوبه و دیزاین گوشی هم عالیه ایکاش ال جی همین دیزاین رو بزرگ میکرد و سایز صفحه رو به ٤.٥ تا ٥ اینچ میرسوند.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
خبر داری سفیدش کی میاد و قیمتش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)